Ne
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me postoji li neka stranica na kojoj se moze uzet jeftinije malo game card, a da se moze platit postom, kao npr kod enabave, ali je ona trenutno nedostupna
Zanima me postoji li neka stranica na kojoj se moze uzet jeftinije malo game card, a da se moze platit postom, kao npr kod enabave, ali je ona trenutno nedostupna
Tu je vrlo jeftino no nisam stigao pogledat načine plačanja..
Ima gdje u Hrvatskoj da mogu kupit game card ali da se bas prodaje u trgovini ne preko weba?
Algoritam zasigurno, a cesto ih imaju i razni ducani koji prodaju PC igre. Takodjer, mislim da ih ima i u Crovortex. Oni ti salju i pouzecem, pa ne trebas kreditnu karticu ili slicno.
Izaci ce te nesto preko 200kn za dva mjeseca igranja.
Na black friday bi trebali biti 50% popusta na sve expanzije wowa.
I stari dobri Čak je navratio u wow.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5QjdqWIsITc
I stari dobri Čak je navratio u wow.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5QjdqWIsITc
Jutros prije posla logiram se da napravim scan auctioneerom,i vidim da ekipa nesto spama u trade o Chuck Norris hunteru,ali nisam obraca pozornost jer san se sprema za posal,i sad vidim ovo haha
Prezakon :D
Haha, Chucky!
Ovo je jedna od boljih reklama koje sam vidjeo.
E moze mala pomoc?
kada igram wow,zakoci mi i ovo ispise display driver ATI radeon family stopped responding and has successfully recovered , znate u cemu je problem?
E moze mala pomoc?
kada igram wow,zakoci mi i ovo ispise display driver ATI radeon family stopped responding and has successfully recovered , znate u cemu je problem?
znamo,
ne valja ti driver za grafičku
kakvi driveri trebaju?
Da te pitam da li imaš kakve artifakte po ekranu?A za drivere probaj najnovije.Recmo ja sam moro obrisat catalyst da bi mogao igrat betu SW TOR.
Da te pitam da li imaš kakve artifakte po ekranu?A za drivere probaj najnovije.Recmo ja sam moro obrisat catalyst da bi mogao igrat betu SW TOR.
i je li fail stoljeća kako se očekiva?
Ne kao WoW ><
Jel netko igra na Runetotem ili Emeriss serveru,hordu?Kupio sam acc tu na forumu pa mi treba neka ekipica ;)
A koji bi ste guild preporučili početniku kao meni (Alliance) dok ne budem dovoljno dobar za Loot FTW?
"Highbornes" , i kada tamo budes najbolji igrac u guildu, te možeš 7 x tjedno raidat po 4-5 sati, onda se slobodno prijavi u "Loot FTW".
Ali Kor'gal
Loot FTW više nije na Korgallu ..
Kor'gal je groblje. Nema tamo vise zive duse.. Ako kanis raidati, to ces morati na drugom realmu.
A Ravencrest, kakav je on?
Definitivno jedan od najboljih pvp EU servera. S tim da ima 2 puta vise alijanse nego horde, dakle sto se tice horde mozda i nije bas must server. S druge strane zato Kazzak itekako drzi prevagu sto se tice Horde. U svakom slucaju Korgall kakav je sada treba itekako zaobici.
Od mene isto topla preporuka za Ravencrest. Alliance i horde su relativno ok omjer za pvp, s tim da je nesto vise Alliance igraca.
Sve u svemu, aktivno i zivo.
Kak da dobijem ovaj dar za 7-mu godišnjicu? Jel ikome došao 4.3? Govorili su nešto da če serveri bit down do 11 sati, jel je?
jel ima tko da prodaje wow gametime za golde ali je problem sto mi je acc frozen
jel igra ko na moltenu? warsong?
ally = nek se javi u inbox
Planiram kupiti WoW. E sad nekuzim po kojem sistemu to ide da li trebam kupiti Catu odma ili po redu? Kako se upgradea ? Da li se kupovinom igre dobije nesto vremena besplatno itd..
Hvala unaprijed ;)