World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.630.014
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: World of Warcraft
mislav_01 kaže...

Znas sta meni smeta, nije neka gamebraking stvar ali ipak...Par stvari bi ja napravio:

1. Neka prosire oaze u Barrensima (da se vidi napredak stotina questova) i slicnim mjestima u citavom WoW svijetu

2. Neka povecaju sva veca sela i dodaju malo vise ljudi (neznam koliki bi to bio problem za devove ali kontam da i nebi neki, no mozda grijesim)

3. Sve glavne gradove treba dodatno prosirit, neka dodaju novu cetvrt ili slicno. Primjerice neka npr. Ogriju dodaju slamove gdje dolaze tipa ljudi iz cijelog svijeta u potrazi za boljim zivotom (nesta kao u danasnjim velikim gradovima)

4. Neka npr. dodaju recimo questove sa primamljivim nagradama gdje se pomaze u gradnji, npr u Crossroadsu da grade zid kao jer je tamo bilo cestih napada

Ovo je ovako par stvari sto mi odmah padne napamet, ali sve sa jednim ciljom: hocu vidjet da Azeroth zivi da se razvija u skladu s vremenom koje je proslo

Neki bi prigovorili da bi to onda umanjilo dozivljaj novim igracima, ali to se da rijesit sa nekim lore stvarima da ljudi tipa procitaju obavijest kako se nadogradjuje nesta i tome slicno. Jer jednom kad izadje ekspanzija staro mjesto zamre i nepostoji nikakva naznaka napredka, navodno traje rat izmedju horde i alija ali ja to nigdje nevidim. Ovakve "sitnice" bi sigurno podigle uzitak u igranju i igracima bi se cinilo da su nekog vraga i radili ovih par godina kada bi vidjeli da se svijet razvija i napreduje.

To mi ide na zivce kod svih MMO-a, kao veliki svijetovi koji zive, bla, bla, a uvijek su isti :( Da, novosti u starom sadrzaju bi bilo super vidjeti - no rekli su kako nece nista novo stavljati. Zanima me samo (inace sad je ovo SPOILER, pa ako netko nije znao, ono sorry) kako ce izgledati kad Lich King spali Orgr i Stormwind, hoce li se to barem nekako graficki odraziti ili sto. Neki likovi su se odselili u North (znam samo za Hordu, Alliance nikad nisam u zivotu igrao) iz Orgra, ali to je vise manje to sto sam vidio. Makar, mogao bi biti zgodan world event....

naxeem kaže...
Goran Racic kaže...
No ono sto mi malo ide na zivce je sto me cijeli sadrzaj podsjeca na stari WoW - to je OK, ali zapravo i nije neki odmak. Znaci, imas stari WoW, onda TBC koji ga je pokvario (barem meni, ali opet, ljudi se tu razilaze), i onda sad opet vracaju stari.
 WotLK je ekspanzija za one koji su počeli od TBC-a, a jako ih je puno. Stari igrači su već to vidjeli u Vanilla WoWu.
 Mda, ali nikad nisam volio recikliranje, bez obzira radilo se o solo ili multi naslovima, a ovi u Blizzardu su s WoW-om postali carevi reciklaze (mene boli samo reciklaza u smislu dizajna, oko ostatka stvari se toliko ne uzrujavam jer sam odavno prestao raidati, a i WoW nisam igrao skoro zadnjih godinu dana dok sad poziv za betu nije stigao).
Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Po svemu sudeci izgleda da je Blizz po onome sto se vidilo u beti napravio pomak od TBC-a a to se i ocekivalo i po meni WotLK ce biti zanimljiv i dobar .

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ok, znači 13.11. izlazi wotlk... algoritam ne prima predbilježbe, nego će samo održati ponoćnu prodaju :S jel ima netko ideju gdje bi se moglo predbilježiti na Collector's Edition, a da nemoram x-pack dobiti tjedan dana nakon ostatka civilizacije, odnosno, gdje bi se moglo predbilježiti na CE i jednostavno ga kupiti na dan izlaska?

rogues do it from behind ;)
17 godina
neaktivan

Bit ce predbiljezba, preko interneta u skoro vrijeme neki dan sam pitao u ZG algoritmu

Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
17 godina
neaktivan

cudno, ja bio danas kazu nikakve, samo ponocna predprodaja... ma brijem da ni sami ne znaju lol, ali eto, nadam se da su tebi tocno rekli ;)

17 godina
World of Warcraft

nadam se da blizzard ovaj puta nece odgoditi izlazak kao sto je bio slucaj s TBCom!

danas sam dogovorio godisnji od 14.11-...Nevinašce

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

haha

ali, koliko znam oni nisu najavili datum tbc-a nego samo okvirno vrijeme :P

dapace, blizz nikada nije nista najavio pa odgodio, rijetko cak najave prije nego bude gotovo lol

al nazad temi, da, bas si planiram stimung za te dane, jedino samo da se algoritam ne smutavi i da ima predbiljezbi ><

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2008 3:05 (Takuji).
17 godina
Svi pa i blizz imaju odgode igara. Napiši u google blizzard game delay pa budeš videl kolko su odgoda imali i kaj su sve odgađali. Vjerovatno ne postoji igra koji nisu odgodili. Fala bogu kaj sam minutu od janezlenda pa si budem skočil prek grane po igru.
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Presli ste na WotLK diskusiju, ali ja cu se vratiti na TBC.

Sa pojavom arena, PvE totalno umire. Ja licno sam ovisan o WoWu (ili sam bio), ali nisam ga igrao zadnjih 7 dana. Imam OGROMNU zelju da ga zaigram, ali bez ikakvog cilja. Glupo mi je sad nekako igrati... nema mi vise smisla... Morat cu odluciti... igrati ili ne igrati.

Anyway, moja ocjena za WoW je 10/10, znaci po 12-15 sati na dan ga mogu igrati, ali kad Vas jednom WoW smori... mislit cete da je to najgora igra koja je ikada izasla i da Vam je unistila zivot. (Meni je unistila ocjene u skoli...)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nije igra kriva. Slab karakter imaš frende moj....

17 godina
neaktivan
Takuji kaže...

haha

dapace, blizz nikada nije nista najavio pa odgodio, rijetko cak najave prije nego bude gotovo lol

al nazad temi, da, bas si planiram stimung za te dane, jedino samo da se algoritam ne smutavi i da ima predbiljezbi ><

Ne, službeni datum izlaska je 13. studenog.
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Takuji kaže...

haha

Ne, službeni datum izlaska je 13. studenog.
 da, al rekoh tbc-a jer je neko rekao da je tbc bio odgođen pa da se nada da se nece ponoviti, a ovo su najavili jer im je zgotovljen (more or less, valjda im malo vatra pod nogama zbog warhammera lol), ali zaista, ostale su sitnice, malo scaling popravit (je super sta rade roguovi otrovi sad al cak i ja mislim da previse tuku lol)

e sad, jel se neko sjeca da mi potvrdi: tbc su najavili tek kad je "pozlacen" (tj. otisao na tiskanje)? ili?
17 godina
neaktivan

Evo da se pohvalim, poklonio sam svog main warriora frendu koji je još zagrijan za wow. Srce mi se paralo kada sam pomislio da to blago čuči neiskorišteno na neaktivnom acc. Plač  A pošto više namam namjeru igrat wow, jedan + više ka raju Cool

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina

Mi smo trenutacno na Felmystu, a kako za tjedan-dva dolaze novi talenti + inscription moguce je da veliki progress svi naprave. Tako da ako netko oce jos ubiti neke bosseve pre wotlk neka si nadje guild kad izadje patch: moja topla preporuka :)

17 godina
neaktivan

Zanimljivo, WotLK izlazi 3 dana nakon mog rođendana (13.11.08)  :)

16 godina
neaktivan

Ljudi je se može tial akaunt nadoplatiti alo želiš dulje igrati.Imam cjelu igru doma skinutu jedino nemam orginalni ključ?

17 godina
neaktivan

mislim da samo trebas otic na account managment link na wow-europe.com i da ce tamo bit opcija za upgrade itd.

17 godina
neaktivan
miky moj kaže...

Ljudi je se može tial akaunt nadoplatiti alo želiš dulje igrati.Imam cjelu igru doma skinutu jedino nemam orginalni ključ?

Ne, koliko znam trial verzija se nemože produljiti. I ako hoćeš igrati wow kako bog zapovjeda kupi orginalnu igru (i sve što uz to ide Smijeh)

17 godina
neaktivan

Kreditnom karticom može online kupiti i WoW i TBC i nadoplatiti bonove i ...

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
17 godina
neaktivan

ok, prica se malo zahuktala, woltk postaje JAKO zanimljiv, necu nista mljet tu da ne pokvarim iznenadjenje onima koji ne zele znat, nego cu samo stavit link za one koji bi htjeli znat (ako volite wow lore i ne zelite znati sto se to tocno dogadja u ekspanziji ne klikajte na link):

***SPOILERS***        ***SPOILERS***        ***SPOILERS***

http://www.worldofraids.com/news/306.html

17 godina
neaktivan

OMGGGGGGG IznenađenIznenađen

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
Interesting.
Živi bili pa vidjeli kak bi moja baka rekla.
17 godina
neaktivan

pogledao videje tog eventa (ingame video bitke i eventa), neloše neloše

stvar se zakuhtava

17 godina
neaktivan
Takuji kaže...

ok, prica se malo zahuktala, woltk postaje JAKO zanimljiv, necu nista mljet tu da ne pokvarim iznenadjenje onima koji ne zele znat, nego cu samo stavit link za one koji bi htjeli znat (ako volite wow lore i ne zelite znati sto se to tocno dogadja u ekspanziji ne klikajte na link):

Majko mila!  Zakon. Naprosto nemogu vjerovati.
Kako će se ladni AoC nositi s tim "čudom" Iznenađen

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2008 10:17 (momak).
16 godina
neaktivan

Age of Conan če nakon što izage novi WoW izgubiti i to malo igrača a ja sam jedan od njih igram ga i več mi je dojadio.

A i uz to grafika mi nije nešto.

Sada čekam da mi se WOW updajta i zaigrajmo.

WoW je iz nastavka u nastavak sve bolji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps.niko nemože napraviti online igru totalno sličnu wow-u! ;-)

17 godina
miky moj kaže...

Age of Conan če nakon što izage novi WoW izgubiti i to malo igrača a ja sam jedan od njih igram ga i več mi je dojadio.

Sada čekam da mi se WOW updajta i zaigrajmo.

WoW je iz nastavka u nastavak sve bolji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps.niko nemože napraviti online igru totalno sličnu wow-u! ;-)

Bravo, sidi 1 !
madafaka
17 godina
neaktivan
miky moj kaže...

LOL?

Btw ne znam što se vi šokirani? Oko čega? Wtf? Oko obične animacije u engineu starom 5 godina? Priče koja je svima poznata?
Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
miky moj kaže...

LOL?

Btw ne znam što se vi šokirani? Oko čega? Wtf? Oko obične animacije u engineu starom 5 godina? Priče koja je svima poznata?
 ***SPOILER***

Bit će ingame event tog, kad kreneš s questom u undercityu će biti samo scourge pa onda dok thrall i lady slywana poraze Varithmarasa...
Uglavnom ako napraviš quest nećeš više vidjeti Varithmarasa u Undercityu, ako ne napraviš još će stajati pokraj lady ...
Smijeh
Mada nije taj event ništa posebno, zgodna stvar, mali dodatak loreu.
17 godina
momak kaže...
Takuji kaže...

O cemu vi pricate? Animacija je ok no sto to govori o gameplayu i kako to tocno cini WoW boljom igrom?
Svasta sta se uzbudili oko animacije. Da je link pokazivo kako ce se uvest mounted combat, upgradeat grafika ili dat znacenje PvPu onda bi to vec bilo nesto.
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
momak kaže...
Takuji kaže...

O cemu vi pricate? Animacija je ok no sto to govori o gameplayu i kako to tocno cini WoW boljom igrom?
Svasta sta se uzbudili oko animacije. Da je link pokazivo kako ce se uvest mounted combat, upgradeat grafika ili dat znacenje PvPu onda bi to vec bilo nesto.

Pa mislim da je battle for undercity izrazito simpatična stvar. Nekako mi se čini da će grupnu igru podići na novu razinu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice