Znas sta meni smeta, nije neka gamebraking stvar ali ipak...Par stvari bi ja napravio:
1. Neka prosire oaze u Barrensima (da se vidi napredak stotina questova) i slicnim mjestima u citavom WoW svijetu
2. Neka povecaju sva veca sela i dodaju malo vise ljudi (neznam koliki bi to bio problem za devove ali kontam da i nebi neki, no mozda grijesim)
3. Sve glavne gradove treba dodatno prosirit, neka dodaju novu cetvrt ili slicno. Primjerice neka npr. Ogriju dodaju slamove gdje dolaze tipa ljudi iz cijelog svijeta u potrazi za boljim zivotom (nesta kao u danasnjim velikim gradovima)
4. Neka npr. dodaju recimo questove sa primamljivim nagradama gdje se pomaze u gradnji, npr u Crossroadsu da grade zid kao jer je tamo bilo cestih napada
Ovo je ovako par stvari sto mi odmah padne napamet, ali sve sa jednim ciljom: hocu vidjet da Azeroth zivi da se razvija u skladu s vremenom koje je proslo
Neki bi prigovorili da bi to onda umanjilo dozivljaj novim igracima, ali to se da rijesit sa nekim lore stvarima da ljudi tipa procitaju obavijest kako se nadogradjuje nesta i tome slicno. Jer jednom kad izadje ekspanzija staro mjesto zamre i nepostoji nikakva naznaka napredka, navodno traje rat izmedju horde i alija ali ja to nigdje nevidim. Ovakve "sitnice" bi sigurno podigle uzitak u igranju i igracima bi se cinilo da su nekog vraga i radili ovih par godina kada bi vidjeli da se svijet razvija i napreduje.