World of Warcraft

poruka: 8
|
čitano: 2.161
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WoW

Lijep pozdrav.

Namjeravam kupit igru World of Warcraft:Wrath of the Lich King pa me stoga zanimaju mišljenja igrača.

Te me zanima kako funkcionira  i kolika je pretplata (barem sam tako načuo) za tu igru? I dali je dok kupim igru uračunata već pretplata ili se to odvija posebno i kako? Molim cijenjene igrače da mi pomoze.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: WoW

pa jednostavno, da bih mogao igrat igru treba ti World of Warcraft + World of Warcraft: The Burning Crusade + WoW: Wratch of the Lich King, mozes kupit pretplatu i to 209kn za 2 mjeseca ili preko weba pretplatit se za 3-6 mjeseca. Ako je kupis nije ti uracunata pretplata...prije je bilo svakom novom accountu 1 mjesec besplatan..sad neznam jel to tako jos danas. Pa ako si jak karakter i volis MMORPG onda ti je ovo najjaca droga na trzistu :D...sta te tocno zanima jos kod igre slobodno pitaj..

16 godina
neaktivan
JackD kaže...

pa jednostavno, da bih mogao igrat igru treba ti World of Warcraft + World of Warcraft: The Burning Crusade + WoW: Wratch of the Lich King, mozes kupit pretplatu i to 209kn za 2 mjeseca ili preko weba pretplatit se za 3-6 mjeseca. Ako je kupis nije ti uracunata pretplata...prije je bilo svakom novom accountu 1 mjesec besplatan..sad neznam jel to tako jos danas. Pa ako si jak karakter i volis MMORPG onda ti je ovo najjaca droga na trzistu :D...sta te tocno zanima jos kod igre slobodno pitaj..

Uf,sad si me malo preplašio :) Znači trebam sve tri igre tj. sva tri WoW nastavka ako bih želio igrat WoW:Wrath of the Lich King? A ako kupim samo običan WoW,onda nije potrebno kupovat ostale nastavke i može se igrat igra neovisno o nastavcima? A sad što se tiče pretplate,gdje mogu kupit pretplatu kod nas u Hrvatskoj? Puno ti hvala na brzim i korisnim informacijama.
16 godina
neaktivan

ma nema straja :)...tebi treba World of Warcraft jer ti on traje do lvl 60 (od 80) pa kad stignes do 60 kupis The Burning Crusade do 70 i onde tek si uzmes Wotkl da bi dogurao do 80 lvl-a. Tako da nemoras sve kupit odmah, postoji ti sad Battlechest u kojem dobijes WoW i nastavak The Burining Crusade za 199kn pa pogledaj malo to jer mi se cini da je jeftinije nego da uzimas zasebno svaku igru. Pretplate ti ima Algoritam za sigurno a sad ovisi gdje zivis ima i onih malih lokalnih PC-shopova/igraona koji ti prodaju pretplatu (ali su ti uglanvom skuplji za 20-30kn).

Evo ti link pa pogledaj taj Battlechest jer mi se cini dobrim a imas i tu negdje pretplatu : http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=269&id=118051

eto sve od mene..ako jos sta triba samo pitaj :)

17 godina

Upravo sam počeo igrat WoW, pa da ukratko objasnim...

Kupiš ovaj Battlechest i u njemu več imaš mjesec dana igranja (199 kn). Nisam siguran da li serijski od The Burning Crusade-a daje dodatni mjesec, ali vjerojatno da...

Bon u Algoritmu dođe dvestotinjak kuna (neznam točno jer sam sve kupio zajedno).

16 godina
neaktivan

Super,poslusat cu te i kupit ovaj Battlechest. A kasnije ako budem zainteresiran za igru  kupit cu jos Wrath of the Lich King.

Puno vam hvala na korisnim odgovorima.

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jesi li kupio i zaigrao?

Kakvi su ti dosadašnji dojmovi?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

kupi ako imaš frendove koji igraju znam ja sam kod mene u gradu igrao kad je cjeli grad igrao wow pa smo ja i frendovi igrali bilo je zanimljivo govoroti svatko o svoj liku a kad su svi frndovi prestali igrati mwni je polako bilo dosadno i sada ja ponekad igram wow

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice