Sta od dodatne opreme staviti na AMX 13 90? Koliko je dobra/isplativa ventilacija?
Mislio sam staviti optiku, brzo nisanjenje (kako se to vec zove) i ventilaciju ili binose...
Sta od dodatne opreme staviti na AMX 13 90? Koliko je dobra/isplativa ventilacija?
Mislio sam staviti optiku, brzo nisanjenje (kako se to vec zove) i ventilaciju ili binose...
isplativ je vent jer je samo 50k
ramer i vertikal nemres mountat
znaci vent, gun drive i optiku
gun drive ti pomaze da kad ispucavas bubanj budes naciljan do iduceg metka i radis vise dmg
naravno to vrijedi samo ako si nepokretan,dok se mices gld ne radi,ukljuci se kao i camo net i binocs, 3 sec nakon kaj stanes
eventualno umjesto optike uzmes binocs jer 25%+ je daleko efektivnije na daljinu,a dobro dodje na pocetku kad spotas ili snajpas
tier x igre ce bit stalno,i ak ne pazis mrtav si dok velis ke(ne stignes rec keks)
trebas igrat ko hijena, junaci, siemke i rusheri umiru mladi i beskorisni timu
od skilova obavezno snap shot i smooth ride, da ti barem nadomjeste vertikal
malo isprobavaj i eksperimentiraj, ja sam ga igral davno, prije patcha kad je bil smrtonosni tir 7
dobra stvar u toj liniji je da je posada isto konfigurirana od amx 12 do batmana
ak ulovis specijal 50% off za crew training ili retraining, mozes posadu samo prebacivat do betmena, i za 300 golda imas opaku posadu sa 3-4 skila do njega
uf danas zanimljiv dan na esl-u
izbacimo evil panda squad pa odmah iduću ispadnemo ko njubeki
koji vam je naj lovac? meni je trenutno turtoza tier 9 op je igram sa njim na testnom :)
i koji vam je bolji t110e3 ili t110e4?
koji vam je naj lovac? meni je trenutno turtoza tier 9 op je igram sa njim na testnom :)
Meni osobno je bolji t110e4 jer imaš više mogućnosti s njim radi pokretne kupole. Imaš velike prednosti u gradu jer možeš igrat ko standardni heavy tenk, a možeš i kampat u nekom grmu ko svaki pošteni TD. Mogućnosti su velike. Meni je t110e3 je dosta trom i dosadan tenk.
meni je e4 loš nakon nerfa od kad mu svaki tier8 može ptobiti kupolu
Mene je pak iživcirao IS-8 pa sam odlučil nagrindat ST-I, to sam riješio za 2 dana, još dan i pol za kredite i sad krenem igrat s frendom, još uvijek imam BL-9 na njemu al je ok jer s ovim tenkom mogu i odbit pokoji shot pa se tjera nekako. Uglavnom ja i frend smo skoro stalno na vrhu po dmg-u iako nemam najjači top, a pobjedili smo samo dvije od 13 rundi zasad... katastrofa, ne kužim kak ljudi mogu s tier 9 i 10 tenkovima završit rundu sa 0 dmg-a.... winrate mi opet drastično pada zbog budala....
But on a side note, ST-I mi se puno više sviđa od IS-8, nemam još najjači top, al tenk dosta odbija pa s njim mogu pošteno obranit svoj dio mape ili pushat ako treba.
@ED63
Nemam namjeru ici dalje od 13 90, Lorraine sam igrao i bio mi je uzasan... Neda mi se grindati jer previse treba do BatChat-a i nemam premium.
Igrao sam AMX 13 90 i kad je bio Tier 7 i tad je bio mnogo bolji ali i ovako sa dobrom posadom i opremom,
uz pametnu igru moze se zaraditi i naravno dobro zabaviti tenk je pravo zabavan. Samo nisam znao sto od opreme staviti...
Hvala ti kolega, pozdrav
Cjena britanske 83mm he mk3 nakon sljedećeg pacha ide gore te će nova prodajna cjena biti 130(50% zarade)
Ljudi masovno kupuju tu municiju da nešto zarade.
Kupujte na vlastitu odgovornost.
ps: rusi su si zaradili na ovaj način pošto je kod njih 8,4 već live,na eu bi trebao ovaj tjedan.
link na temu u vezi ovoga klick
Cjena britanske 83mm he mk3 nakon sljedećeg pacha ide gore te će nova prodajna cjena biti 130(50% zarade)
ps: rusi su si zaradili na ovaj način pošto je kod njih 8,4 već live,na eu bi trebao ovaj tjedan.
uff, neznam strah me da nebace neki hotfix pa da promijene i sve propadne u vodu
si ti možda kupio vec?
uff, neznam strah me da nebace neki hotfix pa da promijene i sve propadne u vodu
si ti možda kupio vec?
26k ,nevjerujem,kad je prošlo kod rusa mora i na eu.
si ti možda kupio vec?
Najvjerojatnije si upravu, rusa je barem 5 puta više nego nas pa ce onda i kod nas proci...
Još k tome dodaj da 95% igraca nezna ni da forum postoji nece ih tako puno profitirati
Samo da pitam jel se moze bit konkurentan u igri bez gold minicije?
Samo da pitam jel se moze bit konkurentan u igri bez gold minicije?
yup.
si ti možda kupio vec?
Najvjerojatnije si upravu, rusa je barem 5 puta više nego nas pa ce onda i kod nas proci...
Još k tome dodaj da 95% igraca nezna ni da forum postoji nece ih tako puno profitirati
Nego,da ja prodam sve šta imam u vrijednosti od cca 3 milijuna creditsa,kupim te shellove,koliko bi onda na kraju imao?
Zaradiš otprilike polovicu potrošenih creditsa...
Na 3 milijuna potrošenih creditsa bi trebao zaraditi oko 1.5 milijuna te bi na kraju imao 4.5.
Zaradiš otprilike polovicu potrošenih creditsa...
Na 3 milijuna potrošenih creditsa bi trebao zaraditi oko 1.5 milijuna te bi na kraju imao 4.5.
Onda mi se čini da bi prodajom tenkova i ponovnom kupnjom tenkova izgubio par stotina tisuća creditsa.
uf danas zanimljiv dan na esl-u
izbacimo evil panda squad pa odmah iduću ispadnemo ko njubeki
bio ciba kod nas na TS-u i pohvalio se. čestitke. gold je gold bez obzira što ste izgubili u 5-om kolu.
Sad kad izgrindam t-34-2 krenucu da grindam si jednog heavija...pa se dvoumim između njemaca ili amera...Pa pomozite...
14 | Njemci |
---|---|
15 | Ameri |
Žalite se na IS-8,trebali ste igrati T34 kada je bila T9... Imate top sa T7,105mm sa 197mm penetracije,solidnim
reloadom i preciznošću.Imate pokretnost kao T34 sada,znači užasnu.
Do trackova,kupole i topa vam je trebalo,ako se dobro sjećam,cca 180k exp-a.
Top ste mogli mountat samo na drugu kupolu.
Igrate s očajnim topom,očajnom pokretnošću,i ubjedljivo ste najslabiji T9 tenk stock.
To su bili dani grindanja,i bez premiuma,bez silver gold municije.
Čim teamatesi vide,kada si jedini T9,da imaš 105,bude "Oh god",lost game,gg.
Real men will know
P.S.God I miss the legendary T34 in T9...
Je, bila je muka tada,ali ovo za pokretnost ti ne drži vodu,bio je mnogo mobilniji nego sada.
Haha, lud avatar jedan lik ima (.gif):
http://forum.worldoftanks.eu/uploads/profile/photo-3031166.gif?_r=1361731264
Žalite se na IS-8,trebali ste igrati T34 kada je bila T9... Imate top sa T7,105mm sa 197mm penetracije,solidnim
reloadom i preciznošću.Imate pokretnost kao T34 sada,znači užasnu.
Do trackova,kupole i topa vam je trebalo,ako se dobro sjećam,cca 180k exp-a.
Top ste mogli mountat samo na drugu kupolu.
Igrate s očajnim topom,očajnom pokretnošću,i ubjedljivo ste najslabiji T9 tenk stock.
To su bili dani grindanja,i bez premiuma,bez silver gold municije.
Čim teamatesi vide,kada si jedini T9,da imaš 105,bude "Oh god",lost game,gg.
Real men will know
P.S.God I miss the legendary T34 in T9...
Je, bila je muka tada,ali ovo za pokretnost ti ne drži vodu,bio je mnogo mobilniji nego sada.
morchiba je u pravu, provalil si nesto jako glupo, nubovski
bas cu potrazit doma,imam negdje u fasciklu isprintane statse sa tankopedije za amere, prije prebacivanja t30 i t34
kad nadjem cu postat
al ono kaj se sjecam,imal sam t34 tir 9 samo par gejmova,ali...
traverse i turret traverse su smanjili na POLA od onog sta je imao kao tir9,uz skresanu brzinu i reload
tak da bolje suti
pandja skodi ti gandja
ahhaahahha
Meni osobno je bolji t110e4 jer imaš više mogućnosti s njim radi pokretne kupole. Imaš velike prednosti u gradu jer možeš igrat ko standardni heavy tenk, a možeš i kampat u nekom grmu ko svaki pošteni TD. Mogućnosti su velike. Meni je t110e3 je dosta trom i dosadan tenk.
E3 dinga i zlatnu od 268. Najhebeniji td jer je stvarno mrcina od oklopa.
Pozdrav svima kupio sam KV-1 ali neznam koji top da stavim na njega pa ako moze neko rec šta je najpametnije, i zašto na nekim topovima imaju tri broja za probojnost i oštećenja a na nekima dva. Hvala
kada su tri broja za probojnost (za većinu topova)onda ti pokazuje prosječnu/maksimalnu/minimalnu probojnost
a dva broja su kod topova koji koriste primarno he municiju i pokazuje minimalna/maksimalna penetracija
kod kv1 122 mm top je bolji nego 85mm protiv slabijih tenkova ali lošiji protiv bolje oklopljenih
ja preporučam 85mm top jer je pouzdaniji
jedino ako planiraš koristiti prem municiju onda 122mm :)
Ali ajde malo iskrenosti ljudi. :)
Kada razmišljate o načinu kojim obično igrate,koja vam je najveća mana?
Ja osobno,WoT mi često služi za "ventilaciju" negativnih osjećaja kaj sam nakupio tijekom dana,pa onda često znam da mi se dogodi da odem previše naprijed u napad i nemam strpljenja za kampiranje.
Znam da nesmijem to radit ali mi se nekad dogodi.