World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.289.436
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
Na 0.8 tzv. 'magla' je efekt, procisti se slika postavljanjem postprocessing na off, a draw distance na maximum je koristan
14 godina
neaktivan

Prednji dio tenka nemožeš probit, ne gađaj ni lower plate, nema smisla.

Kupolu možeš lagano probit lijevo i desno dole (kupola imam nekakav štit na sebi, samo gađaj niže od toga).

Ako niš drugo onda je spor pa ga možeš s guza :)

15 godina
World of Tanks

pa za milost božju,oće li mu konačno povećat hebenu penetraciju od 15cm topa!!!

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
luka94 kaže...

pa za milost božju,oće li mu konačno povećat hebenu penetraciju od 15cm topa!!!

neće

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
17 godina
neaktivan
World of Tanks

E100 je dobar samo za CW uz gold ammo. Točka.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ma e100 je dobar i za silovanje svega što nije t10 heavy.. točka

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Isto ko E100 td, stvoren za silovanje tiera 8.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovako imam kv1 odlican tenk jos bolji moneymaker no istrazio sam kv2 i vidio da je tenk zesci shit no odlucio sam da idem na drugu granu.

Sada KV1S ili T150 ?

...

0 0 hvala 0
17 godina
Jughead kaže...

Ovako imam kv1 odlican tenk jos bolji moneymaker no istrazio sam kv2 i vidio da je tenk zesci shit no odlucio sam da idem na drugu granu.

Sada KV1S ili T150 ?

Meni su oba dva odlična, ali KV-1S mi ipak ima prednost zbog mrcine od topa koji plaši tier 7, pa čak i 8, a gotovo one-shota većinu slabijih tenkova. Uzmi KV-1S, em je brži nego ostala dva, HP je tu negdje, zna i on odbit shot i ima najmoćniji alpha dmg gun u tier 6.

LoL username: UnimatriX (EU West)
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ok to sam i mislio zato sto mi se t150 ne cini ko neki t6 tenk..izgleda mi ko kopija kv1-ce samo malo vise hp-a..

...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

bolje gledaj na koji ces krajnji tenk ici

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Jughead kaže...

ok to sam i mislio zato sto mi se t150 ne cini ko neki t6 tenk..izgleda mi ko kopija kv1-ce samo malo vise hp-a..

Takav je i osjećaj dok igraš s njim, kao malo jači KV-1, dok je pak KV-2 prespor tank da bi bio opasan za svoj MM.

16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Jughead kaže...

Takav je i osjećaj dok igraš s njim, kao malo jači KV-1, dok je pak KV-2 prespor tank da bi bio opasan za svoj MM.

Dugo nisam cuo vecu glupost, je li ti znas kolko KV-2 cesto one shota Tier 6 tenkove?

17 godina
dedaa kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Jughead kaže...

Dugo nisam cuo vecu glupost, je li ti znas kolko KV-2 cesto one shota Tier 6 tenkove?

yup derp gunn dere sve živo! a ako odereš kakvog francuza lol!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 20:29 (sokre).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Možete li se vi konektovati na WOT...meni samo stoji checking for updates...I stranica im je nedostupna...

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 20:47 (malina22).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
malina22 kaže...

Možete li se vi konektovati na WOT...meni samo stoji checking for updates...

Ja ne :O ne znam za ostale ... {#}

17 godina
dedaa kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Jughead kaže...

Glupost, ja nisam imao nit jednu rundu gdje je KV-2 one-shotao tier 6 tenka, daj replay ili ne vjerujem, derp gun ima veliki reload i to sucksa, zašto bi igrao s njim koji možda odere puno dmg-a i najčešće promaši umjesto KV-1S koji često dere po 400...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Istina..imam kv2 i nikada ali nikada nisam 1 shoot-ao t6 tenka... 

...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel samo meni launcher ovo radi

Veceras nikako da se upali

Stoji na ovome duuuuuuuugo Stoji na ovome duuuuuuuugo
Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
insomniac kaže...

Taman htio pitati jesam jedini. XD

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
15 godina
World of Tanks

Meni je jednom majstor s KV2 odvalio oko 1k hp-a (imao sam M103 :D )

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Glupost, ja nisam imao nit jednu rundu gdje je KV-2 one-shotao tier 6 tenka, daj replay ili ne vjerujem, derp gun ima veliki reload i to sucksa, zašto bi igrao s njim koji možda odere puno dmg-a i najčešće promaši umjesto KV-1S koji često dere po 400...

Kakva glupost prijatelju? Igram WoT vise od godinu dana, dok ti igras jedno par mjeseci, pa se zapravo i ne cudim sto nikada nisi one shotao tiera 6 a kamoli 7, td-a naravno.

Sa HE trebas znati ciljati, nemozes samo puknuti gdje hoces. Pucas u prozorcice za drivera, u turret ringove, u kupole za commandera itd.

I ne, necu ti davati nikakve replayeve prvenstveno zato sto ih niti ne snimam, imas replayava na youtubeu koliko ti srce zaželi pa pogledaj {#}.

P.S. Kako slasno lete KV-1S i ARLovi, kad ih opi*di 152, a tek one M6ice, ma predivno {#}.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas gledam i ne vjerujem ...

Ruski TD 152 je one shootao ARL 39 ili tako nesto .. 800hp puff i dead ... 

...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pranja kaže...
insomniac kaže...

+1{#}

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
16 godina
neaktivan
Jughead kaže...

Pa hvala bogu, da malo gledate dmg vidjeli bi ste da sa HE ide i do 900.

17 godina
moderator
World of Tanks

Pokrenite igru mimo launchera, radi normalno. Ja sam je pokrenuo preko XVM proxyja, sve 5.

1 0 hvala 1
17 godina
dedaa kaže...
Jughead kaže...

Pa hvala bogu, da malo gledate dmg vidjeli bi ste da sa HE ide i do 900.

hoće i preko recimo lorr.-a sam sa kv 152mm bio odvalio za 1014hp-a dok je još bio t8.

da vidiš iznenađenja u njegovim porukama lol posebice što me ignorirao dok je lovio is3.

dobro smještena HE granata čini čuda!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Pokrenite igru mimo launchera, radi normalno. Ja sam je pokrenuo preko XVM proxyja, sve 5.

Meni se srušila dok sam igro. A nisam mogo ni na njihovu stranicu.

Pokrenio kak si reko i piči. Fala pajdo {#}{#}

Sve je moguće...
16 godina
neaktivan
dadododo kaže...
Pranja kaže...
insomniac kaže...

+1{#}

proradilo

17 godina
dedaa kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Kakva glupost prijatelju? Igram WoT vise od godinu dana, dok ti igras jedno par mjeseci, pa se zapravo i ne cudim sto nikada nisi one shotao tiera 6 a kamoli 7, td-a naravno.

Sa HE trebas znati ciljati, nemozes samo puknuti gdje hoces. Pucas u prozorcice za drivera, u turret ringove, u kupole za commandera itd.

I ne, necu ti davati nikakve replayeve prvenstveno zato sto ih niti ne snimam, imas replayava na youtubeu koliko ti srce zaželi pa pogledaj {#}.

P.S. Kako slasno lete KV-1S i ARLovi, kad ih opi*di 152, a tek one M6ice, ma predivno {#}.

Ne pucam ja bilo kamo i bezveze, ali taj top ima užasnu preciznost, a ako se ti možeš nekom prišuljati blizu sa sporim KV-2 da napraviš precizan shot, onda ti je protivnik retardiran ili slijep. A i preporučit nekome lošiji tenk samo zbog jednog topa sa nenormalnim reload vremenom da može povremeno udariti puno dmg-a je po meni loš savjet. To se s razlogom zove troll gun, a ako ozbiljno misli uzet neki tenk, onda neće uzimat KV-2 da bi se zajebavao s tim topom....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice