World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.279.512
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
rebelsy kaže...

Kakav sam ja debil, ostavio sam si 2 tenka (tier VI) VK3601 i Hellcat (M38) ... sa VKom polako grindam do novog motora pa na Tigera, a Hellcatu novi radio.... ali nije problem u grindanju vec u parama, zaradjujem 2-3k po partiji (ako i toliko) :S
Sta napraviti? Krenuti na nekog money makera (to mi je bio pzIII/IV, ali sam ga prodao)? Kupiti ga ponovno? 

-moneymakeri postaju tek kad se upgredaju i elitaju.. (govorim o srednjim tireovima koji inače služe tomu). npr KV-13 mi je bio u startu jedva pozitivna nula ili gubitaš. Sad je postao profitabilan, jedna partija cca +10-20k. U slučaju GG do +30k (cca 10k više od KV-1). Jednak odnos je bio s T-34 i T-34-85, SU-85 i SU-100 ... Tek kad se upgradea. Uvjek korisit 'parove' jer onaj prethodni mora financirati nasljednika (greška je prodati ga prije, najviše zbog posade ili gubitka ako ga ponovo kupuješ - plaćaš opremu..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
Zaja kaže...

Ljepo su pokopali 110E4 i usput se posrali na moj cjeli grind i placanje da bi prebacio 90k exp majku im hebem jadnu. Kupola ce mu imat 152 mm oklopa,pada rof i sad postaje najgori tu i jos pun qurac sranja. Debili stvarno mrze usa tenkove!

:D

a ja krenuo na njega

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Još uvijek su dobri moneymakeri tier 5 td-ovi kao SU-85, Stug, T-49 (moj klan ga nazvao "bland tank", because it's so bland :D) i Hellcat.

Isto tako i tier 5-6 heavy tenkovi kao KV-1, KV-1S, T1 hvy, M6, BDR G1B, ARL-44.

Od mediuma su za čisti profit najbolji T-34, T-34-85, Pz 4, Pz 3-4 (po nekim pričama), M4 Sherman, M4 Jumbo, M4 Easy 8.

Od svih nabrojanih preporučam SU-85, Stug i T-49 jer su tier 5 td-ovi. Imaju odlične topove i jako su zabavni za igrat, brzi reload i dosta brzo ciljanje, agilni su i mogu izmanevrirat sporo kretajuće tenkove kao KV-1 i KV-2 bez yebemti.

Meni je najzabavnije trollanje KV-ova sa Stugom. Samo ih obilazim i pucam ko manijak u njih a oni nemogu ni okrenut turret da me nanišane {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
ihush kaže...
rebelsy kaže...

Kakav sam ja debil, ostavio sam si 2 tenka (tier VI) VK3601 i Hellcat (M38) ... sa VKom polako grindam do novog motora pa na Tigera, a Hellcatu novi radio.... ali nije problem u grindanju vec u parama, zaradjujem 2-3k po partiji (ako i toliko) :S
Sta napraviti? Krenuti na nekog money makera (to mi je bio pzIII/IV, ali sam ga prodao)? Kupiti ga ponovno? 

-moneymakeri postaju tek kad se upgredaju i elitaju.. (govorim o srednjim tireovima koji inače služe tomu). npr KV-13 mi je bio u startu jedva pozitivna nula ili gubitaš. Sad je postao profitabilan, jedna partija cca +10-20k. U slučaju GG do +30k (cca 10k više od KV-1). Jednak odnos je bio s T-34 i T-34-85, SU-85 i SU-100 ... Tek kad se upgradea. Uvjek korisit 'parove' jer onaj prethodni mora financirati nasljednika (greška je prodati ga prije, najviše zbog posade ili gubitka ako ga ponovo kupuješ - plaćaš opremu..).

KV-2 Bog i Batina

PanterA
13 godina
neaktivan
World of Tanks

sta mislite o francuskoj artiljeriji T8 ?! da li je dobra i da li se isplati ic na nju?! ;)

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

naravno da se isplati.. osim što je zabavna ko i ostali francuzi s njom se igra drukčije nego s ostalim arty pošto nema neki splash i damage...

jako je i korisna u cw-u kad se igra samo counter arty, onda on sam može poskidat više protivničih u kratkom vremenu

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Anthony17 kaže...

sta mislite o francuskoj artiljeriji T8 ?! da li je dobra i da li se isplati ic na nju?! ;)

Bat arty:

+ 4 granate u spremniku, 360 kupola, brza, jako precizna

- Dugi reload

14 godina
World of Tanks

Evo par dobrih slika s 8.0 Test Server-a, nadam se da vam se sviđaju {#}

Nisam ih stavljao preko BUG-a jer BUG shebe kvalitetu {#}

http://imageshack.us/gal_old.php?g=33/shot007c.jpg

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

A zna li se do kada traje ova javna beta???
Posto jos nemam tenkova iz 8, 9 i 10 nivoa veoma je zanimljivo malo igrati sa njima :)

Mada nakon ove bete fokusirat cu se posebno na njemacku TD liniju, onaj Jagdpanzer E je masina :D
Samo dug je put do njega s obzirom da tek otkljucavam Stuga III :D 

0 0 hvala 0
14 godina
Dr. Vicko kaže...

A zna li se do kada traje ova javna beta???
Posto jos nemam tenkova iz 8, 9 i 10 nivoa veoma je zanimljivo malo igrati sa njima :)

Mada nakon ove bete fokusirat cu se posebno na njemacku TD liniju, onaj Jagdpanzer E je masina :D
Samo dug je put do njega s obzirom da tek otkljucavam Stuga III :D 

Bit ce jos sigurno 2 tjedna, mozda i 3....

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 13:23 (Stolnik).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajmo glasovat za najbolju naciju {#}

24 Njemačka
10 Ruska
6 Američka
1 Francuska
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Još 2 sata za prijavu na večerašnji 1v1 tier 8 heavy kup u 20h, hajmo hajmo, vrijedne nagrade za najbolje :) http://www.esl.eu/hr/wot/news/203072/World-of-Tanks-1on1-Heavy-Tanks-Cup-2/

0 0 hvala 0
17 godina
TonyKTM kaže...
Anthony17 kaže...

Bat arty:

+ 4 granate u spremniku, 360 kupola, brza, jako precizna

- Dugi reload

65 sekundi reload je tebi dugo?

T92 ima 40-45 sekundi reload i puca samo jednu granatu i tako je precizan da će prije pogodit brdo nego mausa.

Batchat arty sam si kupio na test serveru i smatram da je OP i da treba povećat reload za još jedno 10 sekundi ili smanjiti preciznost, jednostavno ima daleko više prednosti nego mana.

Trackaju recimo e-75 i dok on popravi gusjenicu ti mu sa batchatom lijepo sve 4 granate zabiješ u trup.

Neki dan sa E-100 na sand river-u, detrackali me i 2700 hp-a otišlo u 5 sekundi, 3 francuske artiljerije, te jedna ruska i američka.

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
17 godina
moderator
Zaja kaže...

KV-2 Bog i Batina

Zaradi li više od KV-1?

14 godina
DrNasty kaže...
Zaja kaže...

KV-2 Bog i Batina

Zaradi li više od KV-1?

Ne...za zaradu je najbolje imat Tier 5 tenkove...
16 godina
DrNasty kaže...
Zaja kaže...

KV-2 Bog i Batina

Zaradi li više od KV-1?

-ni slučajno.

- S 107micom, se uspije ponekad 'ubosti enemija'... sporost tenka je takva da u GG nemožeš pobiti više od 2-3 tenkića koja ti sami dođu na cijev. Katastrofa za grintanje, exp.. (jer ne želim preskakati, otvaram sve grane.. picajzla) jedva čekam da ga izbacim iz garaže.

Recimo da se pokriva tek s sad. (nije moneymaker, nije ni teški minus, samo dosadan, .. ili gušt onima koji obožavaju da ih netko napuca dok oni nose UNovske plave šljemove...).

Interesantno, dok sam ga napadao, bio je dosta jak protivnik, sad kad ga vozim imam osjećaj da je od kartona, buši ga svatko. S takvim reloadom i (anti)brzinom jedino s polumrtvim protivnikom ili oneshootom imaš šanse u jedan-na-jedan bez obzira tko je protivnik, pa čak i LOLovi... vjerojatno su ga nerfali u odnosu na prije par mjeseci (tako da stariji infoi-iskustva nisu korisni).

KV-1, SU-85 .. dovoljno je startati bitku i spavati.. zarada pokriva 100% damagea 5-6k, dok se u gg penje na 20-30k. Samo su 34 i 13 zabavniji i u gg mogu dati nešto više zarade, ali za gg ovisiš o timu-sreći.

evo jedna 'tužna'. SU-100, 7 kilova, izgublejna partija, kao i prošli vikend (x5) KV-13 6 kilova, topgun, reaper, master.. i gubitak partije (nema bonusa), partija nakon, ni jedan kill (ili možda jedan..) i pobjeda x5 na siću bodova. Tad se zaredalo par takvih partija gdje su protivnici jednostavno umirali prebrzo (jurcaš mapom tražeći preživjele koji samo fadeoutaju...). Kad se skupljaju exp to je katastrofa.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Neznam zašto niko ne voli francuzere jer njihovi light tenkovi su najkorisnija stvar u timu što možete poželjeti. Na stranu činjenicu da je bat chatillon op trolerski tenk koji narušava i ovako bijedni balans.

0 1 hvala 0
15 godina
mp93 kaže...

Neznam zašto niko ne voli francuzere jer njihovi light tenkovi su najkorisnija stvar u timu što možete poželjeti. Na stranu činjenicu da je bat chatillon op trolerski tenk koji narušava i ovako bijedni balans.

jedini problem kod većine batchat igrača je da oni trolaju svoj tim pošto većinom umru prvi u pokušaju scoutanja :/

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
17 godina
moderator
ihush kaže...

-ni slučajno.

Interesantno, dok sam ga napadao, bio je dosta jak protivnik, sad kad ga vozim imam osjećaj da je od kartona, buši ga svatko. S takvim reloadom i (anti)brzinom jedino s polumrtvim protivnikom ili oneshootom imaš šanse u jedan-na-jedan bez obzira tko je protivnik, pa čak i LOLovi... vjerojatno su ga nerfali u odnosu na prije par mjeseci (tako da stariji infoi-iskustva nisu korisni).

To sam i mislio. Ja sam ga vozio dok je bio KV1/2 sa 107icom u tier 5 i tad je bio jako dobar. Mislio sam da je bar ok sa zaradom i xp da dođem preko njega do S-51, al vidim da se neisplati.

Ništa, ostajem sa elitiranim T-34 i KV-1 za zaradu i elitiranim T-62A i VK2801 za zabavu. Možda nekad naskupim love da kupim nazad SU-100 da mi njegova posada ne zauzima krevete :D

15 godina
neaktivan
luka94 kaže...
mp93 kaže...

jedini problem kod većine batchat igrača je da oni trolaju svoj tim pošto većinom umru prvi u pokušaju scoutanja :/

Onda imamo drugačija iskustva, meni su bili korisni, posebno amx tenkovi. Dok se oni okreću za njima mi ih samo snajpamo! Batchat sam samo 2 puta vidio, jednom sam ga ima u svom timu i pobijedili smo, jednom u protivničkom i naravno, spušio. 

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Zaja kaže...

KV-2 Bog i Batina

Zaradi li više od KV-1?

30k prosjek u mene dok u boljim partijama ide preko 40k sa premium racunom

PanterA
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 19:07 (Zaja).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li je moguće promijeniti izgled "Tech Tree" na staro? Jer me ovaj novi "Tech tree" (Research) užasno živcira i nepregledan je. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Balvan8 kaže...

Da li je moguće promijeniti izgled "Tech Tree" na staro? Jer me ovaj novi "Tech tree" (Research) užasno živcira i nepregledan je. 

Ne..

16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Ne..

preloše... {#}

14 godina
World of Tanks

Evo jednog poljskog idiota koji mi je samo krao kill-ove, pogledaite replay svakako i posebno promatrajte Team Chat {#}

http://mwreplays.com/replay/GIGPF3INASKB/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Evo točne podatke buff-a i nerf-a u 8.0 {#}

T110E4:
Armor Armor under the tower (slewing) - 240 => 152
The roof of the housing 76 => 38
forehead Tower 254 => 203
Side of the tower 203 => 152
Kombashenka 203 => 152
Mask gun 305 => 254
Cross-cut:
On good soils by 8%
On average by 14.5% soils
Turning the chassis 28 => 26
Cannon:
Accuracy 0.36 => 0.37
The reduction of 2.7 => 2.9
Recharge cut to 0.8 seconds

T110E3:
Maximum speed 26 => 24
Turning the chassis 26 => 24
Cross-cut:
On good ground by 7%
According to average soils by 13%
Cannon:
Acc = 0.34> 0.36
The reduction of 2.3 => 2.5
Recharge cut to 0.7 seconds

Patton III:
Armor tracks 25 => 20
Cross-cut:
On poor soils by 6%
Impact on the way the spread increased by 25%
Rotating Tower 42 => 40
Recharge cut to 0.8 seconds
The reduction of 1.7 => 2
The influence of rotation of the tower on the spread increased by 2 times
Impact on the spread of the shot increased by 14.5%

IS4:
Slightly worsened corners NLD and VFD
Mask gun 250 => 160

JagdE100:
Improved patency:
On good soils by 8.5%
According to average soils by 7%
Turning the chassis 18 => 20
Turret (tool) 20 => 26
Cannon:
The reduction of 2.9 => 2.7
The influence of rotation of the tower on the spread is reduced by 20%

E100:
Improved patency:
On good ground by 9%
According to average soils by 8%
Turning the chassis 20 => 22
Durability +200 hp
Rotating tower 18 20>
The influence of rotation of the tower on the spread is reduced by 17%

Fosh155:
Cannon:
Accuracy 0.35 => 0.36
Recharge cut by 2 seconds

BatChat155:
Impact on the way the spread increased by 8.5%
Recharge cut to 5 seconds
The influence of rotation of the tower on the spread increased by 9%

AMX 50B:
Durability +100 hp
Turning the chassis 32 => 36
Impact on the way the spread is reduced by 10%
Rotating Tower 32 => 36
Cannon:
Declination angle guns down 6 => 8
The influence of rotation of the tower on the spread is reduced by 17%
Rate of the drum 22 => 24

Lorraine40t
Durability +50 hp
Improved patency:
On good soils by 10%
According to average soils by 9%
Impact on the way the spread is reduced by 10.5%
90mm_F3:
Recharge improved by 3 seconds
The influence of rotation of the tower on the spread is reduced by 11%
Reduction of 3 => 2.7
100mm_SA_47:
The influence of rotation of the tower on the spread is reduced by 11%

T30:
Cross-cut:
On good soils by 8%
According to average soils by 7%
On poor soils by 7%
155mm Gun:
Recharge cut to 0.7 seconds

JS-8:
Slightly improved angles NLD and VFD.

Izvor

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 20:25 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi ja WOT igram oko 1-2 mjeseca. Kako da dođem na server gdje samo naši Hrvati igraju?

zzivko64

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zzivko64 kaže...

Ljudi ja WOT igram oko 1-2 mjeseca. Kako da dođem na server gdje samo naši Hrvati igraju?

Svi igraju na istom serveru, samo pitaj u ingame chatu.

Nema servera po nacijama, samo 1 server na kojem svi igraju.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
zzivko64 kaže...

kolko sam skužio ti nas najviše bude ujutro i naveče

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj wot ispada samo da igraju poljaci i česi...kad god dodjes samo se oni prepisuju...

Ali ubjedljivo najviše mrzim artiljeriju u igri...več par dana zaredom mi se dešava da poslije dobre partije pri kraju capanja baze od zadnjeg protivnika koji je preživio, artiljerca pokupim granatu i ubije me...

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice