World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.334
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
doxy kaže...

Zašto mi LShift ne radi za special aim?

A lijepo je namješten u kontrolama.

Ako ti ne radi Lshift samo scroolaj prema gore to ti je ista funkcija.

Ni meni ne radi ta tipka

@ivanoile

Što se tiče T28. Očito si promašio poantu tog tenka. Taj tenk nije nešto brz, a ni okretan, ali zato ima više hp-a, bolji oklop, pa nije badava stavljen u istu granu gdje se otključavaju teški tenkovi. Ako želite brze i okretne tenkove idite onom granom gdje nema heavy tenkova. Kod rusa BT2,BT7 ,a kod amera M2 Light tank itd.

btw, joštutoriala

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 20:24 (Jack Sparrow).
15 godina
Jack Sparrow kaže...
doxy kaže...

Zašto mi LShift ne radi za special aim?

A lijepo je namješten u kontrolama.

Ako ti ne radi Lshift samo scroolaj prema gore to ti je ista funkcija.

Ni meni ne radi ta tipka

@ivanoile

Što se tiče T28. Očito si promašio poantu tog tenka. Taj tenk nije nešto brz, a ni okretan, ali zato ima više hp-a, bolji oklop, pa nije badava stavljen u istu granu gdje se otključavaju teški tenkovi. Ako želite brze i okretne tenkove idite onom granom gdje nema heavy tenkova. Kod rusa BT2,BT7 ,a kod amera M2 Light tank itd.

btw, joštutoriala

Sto nije T28 medium tank?Koliko sam nasao na internetu medium tenkovi sluze za flankanje.Ugl. otkud ti da T28 ima bolji oklop?Ubio me T46,a imao sam 70% i takvih dogadjaja je bilo par danas.

Dobar tenk je T-46,dosta okretan i brz,a opet jak za svoje,pogotovo ako imas jak top na njemu.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
World of Tanks

Zavisi kakav je medium i u kojem stablu

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 22:18 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Taj 85mm je jedino što valja na t28. Pametno odigraš i napredovaćeš jako brzo sa njim do KV-a. Oni 57mm su puno bolji od tih 76mm, malo su slabiji ali puno brže pune i precizniji su.

Evo ja sam kupio 122mm na KV i preporodio sam se. Koristi samo HE koja je skupa (257 kredita po komadu), sporo reloada i neprecizan je, ali kad udari, udari (do tiera 6, veliki momci su ipak prejaki). Do 107mm zisa će izdržati.

Ja sam na KVu prvo isao na 152mm. I vrlo brzo sam skupio xp-a dovoljno za 107mm. KV sa 152mm je bukvalno artiljerija. Dug reload, ogroman damage. Na urbanim mapama uz podrsku ekipe najbolji je 152mm top. Koji uzitak kad iz jednog pogotka unistite drugog KVa ili T1 Heavy-a {#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

kako me živcira kad me stave sa heavy tenkovima kojima ne mogu sa aust ni farbu zgulit a kamo li uništit

3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad igrao protiv 5 KVova, Shermana, T1 Heavya itd.

lik na pocetku napise: ''Have KV, have a break'' ... tako nesto u tom stilu

u igri mi ne radi ni CTRL (dok pokusavam chatati s protivnickim teamom) ni LShift

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 21:15 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Sad igrao protiv 5 KVova, Shermana, T1 Heavya itd.

lik na pocetku napise: ''Have KV, have a break'' ... tako nesto u tom stilu

u igri mi ne radi ni CTRL (dok pokusavam chatati s protivnickim teamom) ni LShift

hendikep :( koliko si izdržao...? 10s ;)

16 godina
World of Tanks

Evo ja sam na pola puta do Hetzere, dakle do kraja tjedna ga imam

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

neznam nije mi bio bas nesto Hetzer,pozalio sto san mu stabvio neki jaci top(nezz koji tocno) imao je jak damage ali mali penetration,a i skupo sam ga platio,al trpio sam i sad vozam StuG-a xD,nekazem da je los tenk, naprotiv,nek samo malo pripazi sta kupujes za njega.

0 0 hvala 0
16 godina
shady1024 kaže...

neznam nije mi bio bas nesto Hetzer,pozalio sto san mu stabvio neki jaci top(nezz koji tocno) imao je jak damage ali mali penetration,a i skupo sam ga platio,al trpio sam i sad vozam StuG-a xD,nekazem da je los tenk, naprotiv,nek samo malo pripazi sta kupujes za njega.

Ma znam da je na početku užasan, a kada ga se malo upgradea da je bolji. Sviđa mi se njegov oklop, koji je puno bolji nego ovaj na Marderu

14 godina
neaktivan
World of Tanks

pitanjce: kako maknuti consumable koji stavis na tenka natrag u depot?

inace, sad sam skuzio da osim tenkova mozes i module prodavat, pa am stare i lose prodao i kupio neke nove :)

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

evo malo pitanjce 

Kakvu municiju koristite ?

10 Običnu ( casual )
1 Eksplozivnu
0 Spec. ( onaj kaj treba Golde )
20 Pokušavam kombinirati :)
BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 23:52 (GRDI-146).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GRDI-146 kaže...

evo malo pitanjce 

Šta ako obe koristimo?

http://about.me/antesirkovic
16 godina
World of Tanks

eci - peci - pec  {#}

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Pa moraš obje koristiti, na veći tierima ofc...bez toga, teško...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

evo malo pitanjce 

ako igram s običnim tenkom, većinom koristim pacirnu (običnu) municiju, ali nekad kombiniram sa fugasnim (eksplozivnim), pogotovo kad imam nekog srednjeg tenka ispred sebe koji je otporan na ove pancirne....

Nekad upali sa jačim explozivnim rokat teške tenkove, ali u nekih (bubam otprilike svoje situacije) 50-60% slučajeva upali takva taktika (baci granatu na njega ako je otporan na metke {#})

Ako igram sa SPG-om onda obavezno koristim što jače eksplozivne jer ove obične ne vrijede ako gađam pokretnu metu, jer su veće šanse da će bit dovoljno štete.

Tako da kombinacija je za mene najbolji izbor.....većinom omjer 60-75% pancirne i ostalo fugasne (eksplozivne)

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
16 godina
World of Tanks

Uspio flankati đubrad i postao junak bitke{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 0:41 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CRT kaže...

pitanjce: kako maknuti consumable koji stavis na tenka natrag u depot?

inace, sad sam skuzio da osim tenkova mozes i module prodavat, pa am stare i lose prodao i kupio neke nove :)

moze odgovor?

inace, takodjer koristim kobinaciju zrna, pogotovo sad kada igram s marderom: prvo sa AP u gusjenice (to pogotovo pali protiv TD i SPG posto nemaju kupolu pa ako sam ih pogodio s boka se nemogu okrenut prema meni) a onda ili ih dovrsim sa HP ili ariljerija pomogne ako postane gusto.

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
17 godina
moderator
CRT kaže...

inace, takodjer koristim kobinaciju zrna, pogotovo sad kada igram s marderom: prvo sa AP u gusjenice (to pogotovo pali protiv TD i SPG posto nemaju kupolu pa ako sam ih pogodio s boka se nemogu okrenut prema meni) a onda ili ih dovrsim sa HP ili ariljerija pomogne ako postane gusto.

To je pogrešno, protiv TD-a i SPG-a su ti puno efikasnije HE, jer oni nemaju velik oklop pa HE prođe lako, a zbog velikog damagea im prije razvališ module.

15 godina
odjavljen
World of Tanks

Kad probiješ oklop jel tada dobro prebacit na HE? TJ. ako jednom probiješ oklop, jel ostaje probijen?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi

vidite ovaj link i saljite mailove sa nasih domacih adresa (strane adrese ce biti ignorirane), mozete vise kodova upisati.

Ja sam skupio 12500 golda.

P.S. Nadam se da nisam kakvo pravilo prekrsio zbog ovog linka, ako jesam, ispricavam se.

E da i nemojte previse blejati okolo o ovome, pogotovo ne strancima, skupite si gold i sutite.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 9:27 (Duche).
Moj PC  
4 0 hvala 20
17 godina
moderator
Profesor Jakov kaže...

Kad probiješ oklop jel tada dobro prebacit na HE? TJ. ako jednom probiješ oklop, jel ostaje probijen?

Ostaje probijen. Više damagea na unutrašnjim modulima napravi AP koja prođe kroz oklop, nego HE koja ne može proći pa eksplozija oštećuje vanjske module. na wiki navode da HE energija se zavlači kroz rupe na oklopu, ali pitanje je koliko to igra ulogu jer se on vrti pa taj probijeni oklop više nije toliko izložen. Možda znači artiljeriji koja ima puno veći damage kad bubne blizu tenka.

14 godina
neaktivan

duche daš koji kod ??? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 9:24 (mlinka93).
15 godina
neaktivan

Problem je sto sam ih sve vec upisao, neke sam razdjelio frendovima ali jos saljem, znaci otvaraj mailove sa .hr domenom osim net.hr (moze i google i yahoo) i salji mailove, zahvali se u mailu i to je to , ceka se 2 dana ali dobijes, dobili su 10000 kodova  ali mislim da nisu ni pola podjelili jel ide 500 dnevno.

Jos samo da BUG odradi tako nesto i imat cu godinu dana premiuma {#}

Jos i da napomenem da postoji balkanski klan, ima nas sa prostora bivse yuge ai sire, igraju se razne igre, imamo TS server i tako druzimo se. link: RAGE Balcanians

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 9:41 (Duche).
16 godina
Duche kaže...

ljudi

vidite ovaj link i saljite mailove sa nasih domacih adresa (strane adrese ce biti ignorirane), mozete vise kodova upisati.

Ja sam skupio 12500 golda.

P.S. Nadam se da nisam kakvo pravilo prekrsio zbog ovog linka, ako jesam, ispricavam se.

E da i nemojte previse blejati okolo o ovome, pogotovo ne strancima, skupite si gold i sutite.

Kako misliš sa domaćih adresa? Neće primiti hotmail, gmail i to?

16 godina
World of Tanks

Kupio sam si konačno PzKpfw III (ne Ausf.A nego baš 3) i sad neznam koji da top uzmem.

Ima netko kakvu preporuku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Kupio sam si konačno PzKpfw III (ne Ausf.A nego baš 3) i sad neznam koji da top uzmem.

Ovaj drugi

17 godina
moderator

Ja bi išao na prvi, malo manji damage, ali duplo veći rof, precizniji i mislim da bolje odgovara mobilnom medium tenku.

(ja sam za t28 imao i 57 i 85, pa sam nakon probavanja odlučio ostaviti 85mm)

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

daj malo opiši tenk sad skupljam za njega fali mi kojih 30000

16 godina
World of Tanks

A što da kažem do sad sam s njim odigrao 5 rundi i s njim sam savim zadovoljan. Malo manje je mobilan od PzIII ausf a, ali zato ima jači oklop, a poslje i bolji top, te radio.

Igrao sam s njim u beti i sasvim solidan tenk, samo što s njim treba igrati pametno. Kretati se blizu heavyija ili drugih medium tenkova, u slučaju da naletiš na KV i sl.

Za sad u tip 5 rundi statistike su na njegovoj strani, još kad ga nadogradim do kraja bit će to zmaj{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 11:50 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice