World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
World of Tanks

Prikopčao novi miš, i u potjeru za MT-25.

https://www.twitch.tv/dokmanic

http://www.twitch.tv/dokmanic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
World of Tanks

Stigel je 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
luka94 kaže...

Stigel je 

Valja li cemu?

Ja samo jednu partiju odigrao, ali u timu punom botova, pa nisam bas mogao isprobati.

A i tanak sam sa kreditima, pa ga ne mogu full opremiti, a ljeno mi farmat da nije istina. Mislio malo veceras SH sa kredit bonusom, ali sam preumoran.

15 godina
Mauro kaže...
luka94 kaže...

Stigel je 

Valja li cemu?

Ja samo jednu partiju odigrao, ali u timu punom botova, pa nisam bas mogao isprobati.

A i tanak sam sa kreditima, pa ga ne mogu full opremiti, a ljeno mi farmat da nije istina. Mislio malo veceras SH sa kredit bonusom, ali sam preumoran.

Ne znam,probal sam ga samo u trening sobi i istestiral sam mu malo oklop,cini se kao cisto ok tenk,ima dosta dobru kupolu da dinguje nesta,dobar top za tier 8 mediuma al je uzasno trom i spor

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
10 godina
neaktivan
Nisam na kompu pa nevidim ima li razlike izmedju clanova posade na te dvije linije no ova druga linija su lovci bez imalo oklopa...ali sa boljom kamuflazom nego linija koja vodi prema JGPZ E100...odlicno topovi odlican cammo...meni osobno jako dobra linija...
Sifilis dobar top ostalo banana...
Nashorn odlican top ostalo solidno...
Sturer odlican top depresija tolika da skoro mozes pucati sam sebe ;)
Rhm vrhunski top sa kupolom i jednom od najboljih kamuflaza u igri...i ono najljepse kod Rhma cim ga uzmes prakticno je elite...drugi top 99% ljudi nekoristi nego ga samo istrazi jer je potreban da bi se islo na WTa...
WT auf Pz IV...jos bolji top dosta brz...najbolje ga je igrati sa zadnjom stranom...manja povrsina za gadjat i bolja depresija...
I desetka stize zamjena Grille 15...

Sto se tice snapshoota kao i kod svakog drugog skilla ovisi kakav stil igre preferiras i stonje tebi bitnije/korisnije...no svaki pucacki skill kod mene prije ili poslje nadje mjesta ma sto god netko rekao ;)
Budi ponosan!
11 godina

Hvala na opširnom odgovoru, nisam sve tražio, ali svejedno hvala. Nisam znao da ovog drugog njemačkog TD-a zovu sifilis :D, čini se da svaki tenk ima svoj nadimak...

Mislio sam u smislu jeli mi se isplati posadu seljakat iz jedne linije u drugu, obje linije imaju tenkove sa 4, 5 ili 6 čalnova posade tako da znam da će biti nekad viška nekad manjka posade.

Što se tiče snapshota, vidim koliko mi pomaže kad autoaimam sa t-28 i pucam u pokretu na nekoj srednjoj udaljenosti, tako da znam odmah što mi treba za TD-ove sa turretom, ali ne znam koliko pomaže u "klasičnim" TD-ovima. Ako sam dobro skužio, nije mi to od pomoći kad me netko iz bliza pokušava izvrtiti...

To za cammo bi radije ostavio za neki kasniji skill jer kao TD pucam iz daljine i skrivam se tako da nisam onaj kojeg bi trebalo da otkriju uopće. Tad koristim "camping" skill :D.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Gospode pomiluj

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
luka94 kaže...
Mauro kaže...
luka94 kaže...

Stigel je 

Valja li cemu?

Ne znam,probal sam ga samo u trening sobi i istestiral sam mu malo oklop,cini se kao cisto ok tenk,ima dosta dobru kupolu da dinguje nesta,dobar top za tier 8 mediuma al je uzasno trom i spor

Evo, nakon hrpe nerd ragea na EU forumu jer tenk nije pravi premium (nema premium zaradu kredita) WG je odlucio da ga ipak prepravi u pravog premiuma:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/568558-chieftaint95-official-complaint-income-request/page__st__220__pid__12501536#entry12501536

Nije lose :)

13 godina
neaktivan
Mauro kaže...
luka94 kaže...
Mauro kaže...
luka94 kaže...

Stigel je 

Valja li cemu?

Evo, nakon hrpe nerd ragea na EU forumu jer tenk nije pravi premium (nema premium zaradu kredita) WG je odlucio da ga ipak prepravi u pravog premiuma:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/568558-chieftaint95-official-complaint-income-request/page__st__220__pid__12501536#entry12501536

Nije lose :)

Imali su svasta i vidjeti 

http://i.imgur.com/E1LpSOl.png?1

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 18:09 (ja111).
10 godina
neaktivan
Kad te netko pokusava izvrtiti onda je vec vjerojatno kasno da bi te taj skill spasio ;)

Sto se tice pucanja iz daljine tu ti i je cammo korisniji od repaira...bas zato da te neodspotaju...full cammo, mreza, dobro postavljanje ispred grma i prakticno si nevidljiv ;) Repair je korisniji za tenkove sa oklopom koji su u prvim redovima i svaka sekunda kasnijeg popravka gusjenica i sl. moze biti razlika izmedju dobre partije i preranog odlaska u garazu...

Budi ponosan!
11 godina

A znam da je kasno, ali npr. kad me pokušavaju izvrtiti u stugu pogađam ih u okretu, kod archera više puta promašim. Istina archer ima neprecizniji top, ali opet me interesira pomaže li išta?

Hmm, to za cammo stoji što kažeš, mogo bi to stavit. Zaboravim na taj cammo kad nemam tu statistiku pa moram okolo tražit po drugim stranicama. Gledam sad da ima TD-ova sa dobrim cammo, ovi teškaši dolaze kasnije tako da ću do tada valjda imati i repair. Sad mi je cilj prebaciti posadu na "sifilisa" koji nema neki super cammo, ali poslužit će valjda.

10 godina
neaktivan
Pomaze samo je pitanje koliko i dali ima neki skill koji je korisniji od toga tako da odlucis za sebe sto ti pase ;)

A zasto bi je prebacivao tamo? Guras sa tom posadom ovu liniju a tamo obucis novu posadu i guras ju onom linijom?

Da da ima TDova sa odlicnim cammom...Bas Stug ima strasnu a i Rhm :)
Budi ponosan!
11 godina

Da i ovaj jgpz 4 isto ima odličan cammo. Prebacio bi ju jer nemam baš mjesta za sve te tenkove u garaži. Kad sam takav da moram probati sve pa guram sve grane paralelno. Kasnije pretpostavljam da ću znati kako se svi tenkovi ponašaju pa ću bolje znat odabrati kojem tenku da se vratim jer ovi srednji tierovi u igri najbolje zarađuju.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

GIF 

Moj PC  
6 1 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Jel igra jos netko test server da nam da jos kakav info o performansama igre. 

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Kill Frenzy kaže...

Odigro par partia, više manje ista stvar kod mene, no opet pc je slagan za wot od igara,  igram inace većinu na low osim terena, al ako prebacim na max onda bi imo dropove kad bi bilo previse napucavanja, ili unistenih tenkva vec sam piso o tome nemoze gtx 750 ti te efekte furat kako spada.... Doduše sad je max fps  veći  za nekih 10, 15   slicica no to opet ovisi od mape jer cim pogledas u nebo ode fps na 120 stronk programing wg team  

Nisam ni čitao točno što su mjenjali, no ako me dobro sjećanje služi, prije je overlay od msi afterburnera prikazivo dx9 sad je na dx 11, al uglavnom vise manje ista stvar jer je gpu bio i prije i sad max out jedino je najveći fps veci za 10 15 fps.... al i dalje dropa na na 40 fps, sto je meni ne igrivo.... No pretpostavljam da netko s jacim gpu i amd procesorom ce mozda imat bolje rezultate....  

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
11 godina
World of Tanks

Nevjerojatno gdje sve možeš zaglaviti. Sreća da stug ima dobar cammo pa me nisu mogli spottat da se vrtim na mjestu i "varim". 

2 0 hvala 0
15 godina
AirLive kaže...

...Sreća da stug ima dobar cammo pa me nisu mogli spottat da se vrtim na mjestu i "varim". 

sry na nisam mogo izdrzat

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 2:14 (ED63).
16 godina
neaktivan
LordNIbbler kaže...
Kill Frenzy kaže...

Odigro par partia, više manje ista stvar kod mene, no opet pc je slagan za wot od igara,  igram inace većinu na low osim terena, al ako prebacim na max onda bi imo dropove kad bi bilo previse napucavanja, ili unistenih tenkva vec sam piso o tome nemoze gtx 750 ti te efekte furat kako spada.... Doduše sad je max fps  veći  za nekih 10, 15   slicica no to opet ovisi od mape jer cim pogledas u nebo ode fps na 120 stronk programing wg team  

Nisam ni čitao točno što su mjenjali, no ako me dobro sjećanje služi, prije je overlay od msi afterburnera prikazivo dx9 sad je na dx 11, al uglavnom vise manje ista stvar jer je gpu bio i prije i sad max out jedino je najveći fps veci za 10 15 fps.... al i dalje dropa na na 40 fps, sto je meni ne igrivo.... No pretpostavljam da netko s jacim gpu i amd procesorom ce mozda imat bolje rezultate....  

Pa oni i ne optimizuju igru da ide još bolje na dobrim kompjuterima već na ruskim kalkulatorima. Ako ti je prije dobro išla igra i sada će isto biti.

11 godina
ED63 kaže...

sry na nisam mogo izdrzat

Kad je pred kraj bitke bilo gusto, onda su oni po meni krenuli "variti" sa uvredama. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 8:41 (AirLive).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ono kad pobjesniš, pa igraš ko živina, dobio sam tri premium dana od wows-a, aktivirao sam si 100% na slobodno iskustvo i 50% na iskustvo posade, kupio sam su-85 i t37 na popustu +vent+bia+teleskop+rammer, premišljam dal da spiskam slobodno i kupim lttb-a dok je na popustu, vidjet ću, probat ću zaradit još malo, dok su mi ove piz***ije uključene...

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajjmooooooo

EDIT:

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 12:11 (1BIT).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Bome ti si već iskoristio ovaj X5 vikend. 

Swedish latin super funk.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...

Ono kad pobjesniš, pa igraš ko živina, dobio sam tri premium dana od wows-a

Sta se samo prijavis u wows i dobis tri dana ili???

15 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Sta se samo prijavis u wows i dobis tri dana ili???

Da, ma meni se to ubiti nije ni dalo, ja sam dao pass i mail kolegi u klanu koji igra wow-s, on se prijavio sa mojim nalogom i tako sam dobio 3 dana premiuma.

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Nashorn je bog i batina za svoj tier a i malo šire :P

http://wotreplays.com/site/2673070#stats

3 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Nisam dugo igrao pa sam poceo opet prije par dana i primjetio da mi dropa fps sa 70-80 na 20-30 pa se vrati u normalu i dosta mi smeta ako ciljam nekog i to. Cito sam na netu i nisam jedini s tim problemom, jel se vama desava isto i kad bi trebo izac novi update?

Bilo kuda Opel svuda! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ja sam takodjer primjetio pad fpsa u zadnje vrijeme...mislio sam da je do mene i taman sam se nabrusio na mjenjanje paste i ciscenje prasine ;)
Budi ponosan!
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav. Nepišem puno ovde al zato ćitam postove svakodnevno. Jućer uđem u igru nakon stanke od 6 mjeseci i odlucim malo igrat sa st-i ,  i lagano od 11 borbi 11 izgubljenih a taman mislio rijesit x5 za prvu pobjedu, al nikakoda dodje ta pobjeda... e rekoh tenkići  nećete me više vidit.

RAMPAGE

3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice