World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.298.301
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

to mi se, čini mi se, prečesto događa sa T67 i sa light tenkovima. :D

0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
AirLive kaže...
 Evo mene da opet malo dosađujem. 

Nisam odmah skužio, ali izgleda da mi je zapovjednik i gunner pa mi je bitnije stavit camo. Ostaje mi punitelj za kojeg imam loš izbor jer osim popravaka i gašenja požara sve ostalo trebam čekat 100% da radi. Jesu onda popravci najbolji?

da jesu, stavi repair

zaboravio sam da je comander i guner, pa nakon 6th ide obavezno camo, a pucas ionak izbliza (u ledja po mogucnosti)

sokodcocacole kaže...

da da ja sam glup što mene čovik na fjordovima iz moje baze pogodi dok sam uzimao njegovu bazu znači 3 brda je probušio sa svojim e100 i zakuco mene u jgpz e100 a znam da je bio u mojoj bazi jer je 20 sekundi reanije bio spotan kad je ubio arty.. samo da se zna čovik je iz klana santi

kao prvo tako ti i treba jer ne igras RUSKE stronk tonkove

kao drugo glup si  ako mislis da u 20 sekundi nemoze se e100 pomaknut iz baze, doc na brdo i pucat po tebi

Se7en kaže...

WG je jedna sprdačina od studija kad dopušta bilo kakve modove,ili još gore dopušta gold i stvara nepravednosti u igri.

da bas su smradovi, jos ce pocet i prodavat tenkove za prave nofce... ups pa to vec rade

St0ka kaže...
1BIT kaže...
 Ajde kaj se žališ, bar ne trebaštankirat tenkove, sad kad je gorivo ovako skupo...

Ma to moš u Bosni, jeftinije je xd

ma mogo je bez beda tankat loz-ulje da prodje jeftinije motor bolje vuce, ko da je premium tenk

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
16 godina
World of Tanks

type61 druga partija ,top gun.jeben tenk :)

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

naletio na video na yt sa xbox one.. grafika izgleda 2x ljepse barem, vise trave ljepse drvece i sl.. wtf?

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Kad smo kod trave.....mene smeta draw distance trave. Detalji na max a trave se pojavljuje 30 metara ispred tenka. Ruzno za vidit

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

pa da i to.. ruzno skroz. zasto ne stave travu i drvece ko sa xboxa one? tamo sam igru jedva prepoznao kolko ljepse izgleda..  

westfield na xone

doduse trava je ovdje malo visoka pa vidim da dosta smeta. ali okolis je puno ljepsi.. weather effects i sl... 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 14:25 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Kad smo kod trave.....mene smeta draw distance trave. Detalji na max a trave se pojavljuje 30 metara ispred tenka. Ruzno za vidit

E to meni smeta isto, ja sam to isključio skroz, puno ljepše mi izgleda nego da mi trava niće pred tenkom

16 godina
World of Tanks

jel stavljate vert stab i laying drive na isti tenk?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
osim ako je neki s baš užasnim aim-timeom ne, i uvijek prednost ima vert stab, a gld se da zamjenit s nečim dosta korisnijim u 90% slučajeva
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Ne treba ti i jedno i drugo, ako možeš rađe samo vstab

OT:

Ovaj t67 zna bit jako zabavan, možda je mekan, al je mobilan i ima odličan gun

REPLAY

15 godina
World of Tanks

Planinarenje na Mountain Pass 

Trebalo mi je nekoliko pokusaja da se popnem gore, prvi put sam probao sa E-25, ide malo teže nego sa BatChat-om

http://wotreplays.com/site/2651362#stats

WoT IG: PENTA_RavenHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 13:39 (Intel&ATI).
Moj PC  
11 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Sutra stiže update za World of Warships, tako da ako u idućih 10ak dana updateate igru dobivate 3 dana premiuma, koji naravno vrijedi i za WoT.

http://worldofwarships.com/en/news/common/better-load-times-with-update-055/

We understand that the repackaging process is annoying. It's an inconvenience aimed at creating a better experience and improving future updates. That being said, we're providing three days of Premium time to everyone who logs in to Update 0.5.5 before May 10!

If you log in to Update 0.5.5 by May 10 you'll automatically be credited three days of Premium account time.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
1 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Sutra stiže update za World of Warships, tako da ako u idućih 10ak dana updateate igru dobivate 3 dana premiuma, koji naravno vrijedi i za WoT.

http://worldofwarships.com/en/news/common/better-load-times-with-update-055/

We understand that the repackaging process is annoying. It's an inconvenience aimed at creating a better experience and improving future updates. That being said, we're providing three days of Premium time to everyone who logs in to Update 0.5.5 before May 10!

If you log in to Update 0.5.5 by May 10 you'll automatically be credited three days of Premium account time.

Da li si siguran da je to i za EU server?

15 godina
yup, na EU wows portalu nema naznaka tome.. naravno, best community
One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
protjeran
World of Tanks

Stream je krenuo,

valjda će past prva šestica :D

https://www.twitch.tv/dokmanic

http://www.twitch.tv/dokmanic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

EDIT:

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 21:56 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Gledam malo oglase po njuskalu i cudim se sto neki imaju i po 500 pregleda a sve sto nude je po 2-3 tier 9 te panjevskih win8 678. Kad sam prodavao po dvostruko nizoj cijenu nisam imao ni 20 pregleda, a nudio sam vise i tenkova i puuuno veci rejting.

Ovaj kv5 bundle zvuci primamljivo, nije da ce ikad nesto bolje i ponudit. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Koja arty je najlošija na tieru 5 između rusa, amerikanaca i nijemaca? Idem od najgore prema najboljoj pa se zapravo dvoumim između rusa i amerikanaca jer mi je grille nekako najbolji.

Jeli ova ruska ima ok luk pod kojim bombardira? Gledam npr. američku i piše da ima dobre lukove, dok ova francuska loše, a još i promašuje stalno. Vidim da imaju isti domet i istu elevaciju od 45º. Ne kužim u čemu je kvaka.

Pa ako ima neko ko je prošao arty tiera 5 slobodno dajte savjet...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja bih rekao da je ruska gora

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
protjeran
World of Tanks

Rusi su svi fenomenalni osim tier VI-VIII (arty).

Eto, opet u problemu. Acc sam prodao jer mi dojadilo sve.

Uhvatila nostalgija, i odlučio napraviti novi (nedavno) i streamati grind od tier I pa nadalje.

I svaki dan dobim volju, nabrijan na streamanje i igru. Ali nakon pol sata dosadi i dojadi, jednostavno nemogu igrat.

Ugasim, i nakon 2 sata opet se zaželim, da bi nakon JEDNE partije ugasio.

Sad neznam, jel se još nekom to događa ili da kontaktiram Popovaču?

Al bilo kak bilo idem streamat upravo. (valjda dulje od pola sata :D).

http://www.twitch.tv/dokmanic
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 20:04 (Jarvan).
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
World of Tanks

9.15 testni server je live ako želite probati nove stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

moze link za download?

xfact
15 godina
=xfact= kaže...
sirka666 kaže...

moze link za download?

Trenutno ne mogu naći klijent za 9.15 jer ga ni sam nisam skidao nego sam samo updateao 9.14 klijent kojeg možeš pronaći ovdje.

Inače evo vijest za 3 dana premiuma iz World of Warshipsa za EU.

13 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
=xfact= kaže...
sirka666 kaže...

moze link za download?

Trenutno ne mogu naći klijent za 9.15 jer ga ni sam nisam skidao nego sam samo updateao 9.14 klijent kojeg možeš pronaći ovdje.

Inače evo vijest za 3 dana premiuma iz World of Warshipsa za EU.

To ease the pain that such a long update process may cause, we’ll be giving 3 days of Premium Account to every World of Warships player, who has been active in the game within the last 2 months and who logs into the game from the time the patch is released until May 10th, so that you can quickly reclaim any progress you might have missed out on while the client was updating.

znaci, ako nisi igrao wows u zadnjih 2 mjeseca nema premiuma?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
15 godina
ja111 kaže...

znaci, ako nisi igrao wows u zadnjih 2 mjeseca nema premiuma?

Prvi put kada sam ovo vidio i postao ovdje, znači prije dva dana sam skinuo igru te odigrao jednu (koja mi je ujedno bila i prva ikad borba) na starom patchu, te sam danas napravio update i ušao u igru i automatski mi je dalo 3 dana premiuma.

17 godina
World of Tanks

pala 3 dana, mislm da brodove nisam zaigrao od bete, samo sam se logirao 2-3 puta.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

jel stavljate vert stab i laying drive na isti tenk?

NE !!!... NIKADAAAA...a evo i zasto-ako ide Vstab, onda ga i stavi, a ako ne(francuski lightovi), onda je neka mala pomoc GLD, kao i na arty

i kao sto je jedan kolega na ENG forumu izjavio: poor man's vertical is vent + bia + snapshot & smooth ride (i hrana ak se ima para)

imao sam i na type59, i na T34 i na is-6, maknuo

GLD vs. VSTAB, let's end the misinformation. - Gameplay Discussion - World of Tanks official forum

WoT Analysis: Gun-Laying Drive vs Ventilation and Stabilizer | For the Record

nekada davno je GLD radio samo nakon 5 sekundi stajanja, kao i camo net-binocs, ali se to promijenilo

tako da je kombo venta i snapshota bolji jer djeluje i u pokretu da je u startu manji krug ciljanja

neki ga stavljaju na francuske autoloadere, ali mi nema smisla

eventualno gdje sam primjetio da ima koristi je kod tenkova koji pune brze nego ciljaju (pzr t-25, matilda, t-28 i nekim setupovima...)

ali realno moze se slot bolje popunit

ako nejde vertikal, nakon venta i ramera stavi se optika, koja dugiricno daje vise expa, spot dmg-a i prednost u borbi

cak je i binos korisniji nego gld, barem meni

Intel&ATI kaže...

Planinarenje na Mountain Pass 

Trebalo mi je nekoliko pokusaja da se popnem gore, prvi put sam probao sa E-25, ide malo teže nego sa BatChat-om

chiter klajmber vajolet stet pedder..., stvarno ima mjesta di se moze doc i opako dominirat sa view rangeom

fanaticni gejmer kaže...

Ovaj kv5 bundle zvuci primamljivo, nije da ce ikad nesto bolje i ponudit. 

mani se njuskala, sam ces pocet normabele koristit

a kv-5 je zabavan za igrat, narocito za clickere, ides i klikas

AirLive kaže...

Koja arty je najlošija na tieru 5 između rusa, amerikanaca i nijemaca? Idem od najgore prema najboljoj pa se zapravo dvoumim između rusa i amerikanaca jer mi je grille nekako najbolji.

Jeli ova ruska ima ok luk pod kojim bombardira? Gledam npr. američku i piše da ima dobre lukove, dok ova francuska loše, a još i promašuje stalno. Vidim da imaju isti domet i istu elevaciju od 45º. Ne kužim u čemu je kvaka.

Pa ako ima neko ko je prošao arty tiera 5 slobodno dajte savjet...

najgora je ruska jer ima uski luk topa ljevo desno, probo sam je odma cim je izasla - ipak sam ja jedan stari artiljerac veteran jos iz doba prije nerfa di su artije u$kopili

jos je i spor reload na drugom topu, al kad klepi-klepi

amer ima dosta veci luk topa, samo kaj su mu maknuli drugi top kaj je ubijal, i ima spor traverse i aim time ali dobar splash

svabo je po meni najbolji, dosta mobilan i dobar kut topa L-D,

francuz, iako ne pitas za njega, je po meni bolji od rusa, negdje u rangu sa amerom, brze puni i nisani, i puca duplo bolje od svabe i amera, i cak sam ga znal igrat sa stok topom kad trola zbog brzine punjenja i nisanjenja

i zavisi koliko dobre posade imas za njih spremne... BiA i snapshot+smooth ride cine cuda

jos bi samo trebalo negdje izrudarit brzine granata jer to igra dosta veliku ulogu dok se ne naucis kolko treba granati leta (u sekundama) da pogodi pa onda imas "osjecaj" za taj tenk

sigurno negdje ima al ja neam pojma di to trazit, mozda tenk inspektor

EDIT bas gledam, u francuzu imam najveci postotak pogodaka , a za uk nisi ni pital-tu mi je max, za t5, postotak pogodaka

ak bas si jako zainteresiran, PM-aj me pa cemo se nac online drugi tjedan pa mos probat na mom acc-u

znam da imam grile i amera, a za francuza mozda jos imam i posadu za t5, ostale arty sam na t7 sa svima, rusi t6 i t8 (s-51 i su-14-2) i uk na t6

tako da mozes probat i vece tirove kak se ponasaju da imas neki osjecaj

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
11 godina

1. hvala na ponudi, ali ipak volim sam istraživati, a tu samo pitam za mišljenje nekog iskusnijeg ko je prošao sve te tenkove.

Ići ću onda na rusku, inače i wiki kaže za rusa "Occasionally misses fully aimed shots, but if it hits, it hurts".  Za ovu američku piše da je jako neprecizna pa mi je zato i bila dvojba. I znaš li za ovu rusku jeli dobar kut pod kojim baca granatu? Jedino ne znam isplati li mi se odmah sa free xp otključati top ili da se malo sa stock topom zezam, a trebao bi onda i gusjenice nove jer stock vjerojatno ne podnose težinu.

Ova francuska mi je jako loša, neprecizna, a i kad pogodi slabo nešto, puno puta pogodim tier 4 light ili medium i skine mu po stotinjak hp samo. Luk topa nikakav, jedino kad gađam nešto na drugom kraju mape onda može nešto sitno prebaciti, ali sve bliže je muka. Odustao sam od nje, istražio sam sve module, a tier 6 arty ću preko tier 6 scouta jer mi se stvarno neda patiti sa time više.

Bishop sam uzeo 1. kao najgoru arty, ali mi je zapravo odlična ispala dok god nije otvorena mapa. Na malinovki ne mogu ništa, domet mi je jedva preko one čistine i ako se približim i puknem granatu budem spottan i . Ali zato sam na el hallufu ko u raju kad prebacujem preko onih brda u heavy kutu mape.

Istina da imam posadu na 75% bez skillova, ali takva je bila i na bishopu pa je nisam imao problema. Možda bi trebao početi stavljati vents na arty-je da mi malo poprave statistike. Sad obično stavim rammer, gld i binos ako mi se neko želi ušuljati i ubiti me da se namjestim u grm i navrijeme ga spottam.

Ove brzine granata su na tanks.gg barem što ja znam.

Pošto kažeš da si stari artiljerac, pa da ponovno pitam (ako nisi vidio) u čemu je kvaka sa tim kutom izbačaja granate? Npr. francuska i američka, sličan domet topa ista elevacija od 45º, a lukovi nisu isti?

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2016 5:15 (AirLive).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji tenk nakon T34...

A43, T34-85 ili MT25?

Sto predlazete?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2016 14:47 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
rebelsy kaže...

Koji tenk nakon T34...

A43, T34-85 ili MT25?

Sto predlazete?

T-34-85 pa onda sve do T-54 (nakon toga je osobni izbor Obj 140 ili T-62A), ali ostaviš si T-34 u garaži jer je odličan tenk i istražiš ove ostale s vremenom.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice