Nashorn je bog i batina za svoj tier a i malo šire :P
Ae super mogli ste ga meni onda odgrindat, igrat tenk bez kupole s ovim armorom smor no ae tješim se da ce rhm bit dobar posto sam ga u frenda igro
Nisam dugo igrao pa sam poceo opet prije par dana i primjetio da mi dropa fps sa 70-80 na 20-30 pa se vrati u normalu i dosta mi smeta ako ciljam nekog i to. Cito sam na netu i nisam jedini s tim problemom, jel se vama desava isto i kad bi trebo izac novi update?
Pogasite nepotrebne stvari u grafičkim opcijama, tipa extra efekte u sniper modu, totalno nebitno ne treba vam dim kad ste u snjper modu, ako vam se neda pazit ili vam je to previse koji je tenk opalio stavite na low, flora density vam nagura masu grmlja i trave.... Također isključite dinamicku rezoluciju, tj stavite da uvjek iscrtava u max detaljima, bit će manji fps al nebi trebalo bit dropova....
Pozdrav. Nepišem puno ovde al zato ćitam postove svakodnevno. Jućer uđem u igru nakon stanke od 6 mjeseci i odlucim malo igrat sa st-i , i lagano od 11 borbi 11 izgubljenih a taman mislio rijesit x5 za prvu pobjedu, al nikakoda dodje ta pobjeda... e rekoh tenkići nećete me više vidit.
Kako ide onaj "narodnjak " vikend je ludilo me hvata, ode cjela plaća .... e pa u wotu ide special je odu svi winowi al generalno je glupo zamarat se s winowima, pravite constantan dmg i tjt ST-I ako je rus je super tenkić pogotovo u fulu, ako je japanac, lagano iza oklopljenih i krast dmg tj suport