World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.685
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: World of Tanks
Dekrznator kaže...

Nashorn je bog i batina za svoj tier a i malo šire :P

http://wotreplays.com/site/2673070#stats

Ae super mogli ste ga meni onda odgrindat, igrat tenk bez kupole s ovim armorom smor  no ae tješim se da ce rhm bit dobar posto sam ga u frenda igro

macgyver 53 kaže...

Nisam dugo igrao pa sam poceo opet prije par dana i primjetio da mi dropa fps sa 70-80 na 20-30 pa se vrati u normalu i dosta mi smeta ako ciljam nekog i to. Cito sam na netu i nisam jedini s tim problemom, jel se vama desava isto i kad bi trebo izac novi update?

FrankMartin kaže...
Ja sam takodjer primjetio pad fpsa u zadnje vrijeme...mislio sam da je do mene i taman sam se nabrusio na mjenjanje paste i ciscenje prasine ;)

Pogasite nepotrebne stvari u grafičkim opcijama, tipa extra efekte u sniper modu, totalno nebitno ne treba vam dim kad ste u snjper modu, ako vam se neda pazit ili vam je to previse koji je tenk opalio stavite na low, flora density vam nagura masu grmlja i trave.... Također isključite dinamicku rezoluciju, tj stavite da uvjek iscrtava u max detaljima, bit će manji fps al nebi trebalo bit dropova.... 

Toni RAZOR kaže...

Pozdrav. Nepišem puno ovde al zato ćitam postove svakodnevno. Jućer uđem u igru nakon stanke od 6 mjeseci i odlucim malo igrat sa st-i ,  i lagano od 11 borbi 11 izgubljenih a taman mislio rijesit x5 za prvu pobjedu, al nikakoda dodje ta pobjeda... e rekoh tenkići  nećete me više vidit.

Kako ide onaj "narodnjak " vikend je ludilo me hvata, ode cjela plaća .... e pa u wotu ide special  je  odu svi winowi   al generalno je glupo zamarat se s winowima, pravite constantan dmg i tjt ST-I ako je rus je super tenkić  pogotovo u fulu, ako je japanac, lagano iza oklopljenih i krast dmg tj suport  

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Upalim ja danas 9.14 igru, mislio odigrat malo, kad ono nove obavjesti za 9.15 izašle:

Piše: bit će moguće ući u trening sa samo jednim tenkom, idealno za istraživat mape, to je kakti proving ground mode, piše može se isprobat u beti, ja reko ajmo to probat, samo što sam stisnija, on meni namješta botove, znači ništa još za sada od toga, probao sam i team trening, ne pušta me samoga u bitku...

Botina šugava isprogramirana me bloka, nisam se cijelu bitku maknuo, jer je bedak isprogramiran sam da se popne na brdo, ne i da siđe...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Jeli se može bar sa botovima igrat sve tierove i mape ili je još uvijek ograničeno na prve tierove i par mapa?

EDIT: Aha, vidim sad sliku, ako je to iz 9.15 beta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 13:37 (AirLive).
17 godina
World of Tanks

Jel ima kakvih problema sa EU serverima, sada me nije tilo ulogirat ni na jedan od njih?

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Jeli se može bar sa botovima igrat sve tierove i mape ili je još uvijek ograničeno na prve tierove i par mapa?

EDIT: Aha, vidim sad sliku, ako je to iz 9.15 beta.

Ma ubiti ništa nisu promjenili (za sada), to su slike iz 9.15 bete, sve po starom, samo sa botovima igraš, samo dvije mape...

Ak se šta promjeni, bum javil...

EDIT:@tnakir

Imao sam ja sada problema, punih 5min me spajalo, na kraju sam se spojio, sve normalno, ping stabilan, ne znam šta ih muči...

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 14:10 (1BIT).
11 godina
World of Tanks

Otkad je počeo ovaj x3 x5 horror ja ne mogu nikako imati preko 50% pobjeda dnevno. Obično je to oko 20-30%. Količina crveno narančastih robota koje mi rusi namještaju je smješna.

Zato mrzim te evente jer kakavi ljudi dođu igrati pomisliš da si na nekom drugom planetu. Jednostavno ih ne razumijem, ako vidiš da ti ne ide da crkneš u prvoj minuti, koji k uopće igraš igru. Pa ja bi poludio od dosade nakon 2 dana.

U prilogu slika.

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 15:10 (Entry Point).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Entry Point kaže...

Jednostavno ih ne razumijem, ako vidiš da ti ne ide da crkneš u prvoj minuti, koji k uopće igraš igru. Pa ja bi poludio od dosade nakon 2 dana.

Upravo to, razumijem da je ovo free igra i da je reklamiraju posvuda i da dolaze djeca i ljudi koji inače ne igraju igre, zato što im je "fora" malo tenkove voziti, ali kako ti ne dosadi nakon nekog vremena umirati nakon 3 minute, ili sjediti cijelu bitku negdje u kutu? Kada vidim one "spešl poljake" s preko 20 000 borbi, a wn8 ispod 300/400, divim im se... ja poludim vikendom kada ne mogu proći 50% pobjeda i poginem ko budala, gasim igru i hlađenje, nekad i par dana... a on tisuce borbi gine ko kreten, kampa s lightom na bazi, probi 2/20 suteva, i ne da se, igra i dalje 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 15:26 (ficosime).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

A šta ste očekivali :) vikend je a k tome i spešl x5 za prvi win i jos mnogo điđa miđa i zagarantirana vam je zabava kako god okrenes.

Navuku se paradajzići i narandže ko muve na govno :) kad su takvi spešl vikendi :)

Stronk siema community ftw.

Btw jucer igrao jedan gejm i od 30 igraca preko 16 ih je samo bilo poljaka :) tako da smijeha nije nedostajalo a tek sto je zabavno bilo igrat e :)

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=309&jumpto=4917248&sort=asc&view=flat
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 16:13 (marac1988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Eto jedan fight sa super perom :) to bilo za dobro jutro odma u glavu umalo ravnih 4k dmg i 3 k blokanog dmg-a nisam usliko onaj 3 tab al bilo je mozda i vise ko ce ga znat :) i fino odradjen puta x5 11k xp-a

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=309&jumpto=4917248&sort=asc&view=flat
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 18:04 (marac1988).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
World of Tanks

Meni je uzasno dugo cekanje bitaka jucer i danas, nekada mi odbrojava i do 4:50 prije ulaska u bitku, stvarno zamara, narocito ako bitka traje 3 minute a ucitavanje 4.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

E vidiš zanimljivo, meni je jučer bilo odlično, a isto je x5 bilo, narasao mi je i dmg i win rate, nisam nikada do sada još imao win rate preko 52.10, a i wn8 mi je skočio za 10ak u jednom danu, istina pa sam ja forsirao i igrao cijeli dan (oko 60-ak bitaka), al kad je mm bio darežljiv, takve prilike se ne propuštaju

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Jel ima kakvih problema sa EU serverima, sada me nije tilo ulogirat ni na jedan od njih?

Isto se i meni sinoć počelo dešavat, zablokirala mi slika, cujem tenkove one u pozadini garaze i muziku ali igrica ne reagira. Alt+F4 i ponovo da udjem i onda sam čekao dobrih pol sata da udjem. Isti problem sad, čekao sam 10-ak minuta...

EDIT: Jedna od sinoć 

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 19:53 (BAD_BOY01).
12 godina
World of Tanks

Updateo sam drivere od grafe i sad bolje radi ali opet dropa neovisno o grafičkim postavkama, stavim na ultra i imam začudo oko 45-50fps-a i dropa isto kao i na low gdje imam na nekim mapama i po 100fps. Provjerio sam i temperature ali sve je uredu.

Bilo kuda Opel svuda! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Normalno da vam dropa fps, kada igra koristi jednu jezgru i ona je opterećena full, u jednom djelu gledate tenk i imate cca 60fps-a, u drugom djelu krećete i gledate sve oko sebe i dropa na otprilike 40/45fps-a jer je jedna jezgra već full opterećena, tj nema tko obradit dodatne podatke u tom trenutku i događa se fps drop, pričekajte update 9.15, sa novim engine-om koji koristi sve jezgre, nema tog fps dropa...

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
World of Tanks

Meni na Intel konfi na nekim mapama nema boje, crno-bijela slika... Maloprije na provinciji, npr. Kao šlag na tortu, mix tier 3+4+5, naši T1 hevi i T-34 bili afk a Marder 38 i M3 Lee se prevrnuli na bok uz kuću... I, ofkors, njihov arty me uzeo na pik (moj KV1) jer na ovom acc (sovjeti) imam 50,6% wr...

Nisam ja ništa prčko.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 23:37 (Spiridon).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Prije mi nikada nije dropalo pa mi je zato cudno. Ali nadam se da ce novi update to popravit

Bilo kuda Opel svuda! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

U čemu je kvaka, neki su dobili misije za milijun kredita, neki za 3dana premiuma i 250golda, a neki ništa? Ili treba nešto negdje uključiti?

0 0 hvala 0
11 godina
hoss kaže...

U čemu je kvaka, neki su dobili misije za milijun kredita, neki za 3dana premiuma i 250golda, a neki ništa? Ili treba nešto negdje uključiti?

Random su se djelili, a koliko sam shvatio trebalo je neku misiju prije zavrsit da se dobije sljedeća....

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
11 godina
World of Tanks

Skinuti iz prve OI u full hp, neprocjenjivo. 

A ja sam mislio je maximum za ovu rusku arty kad sam to napravio na OI exp...

http://wotreplays.com/site/2678951#winter_himmelsdorf-airlive-su-122a

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 1:30 (AirLive).

0 0 hvala 0
16 godina
hoss kaže...

Meni uletila misija sa 3 dana premiuma i 250 golda.

Jos mi nikako nije bilo jasno od kuda se pojavila jer nije nigdje najavljana sve dok nisam procitao na TAP da je to random podijeljena misija.

Ajde fino, necu se buniti :)

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
11 godina
World of Tanks

Ja sam pokupio milju kredita, što mi više odgovara od golda i premiuma 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
3 dana premiuma 👉 1.5m po danu 👉 4.5m, a siguran sam da se moze i vise u jednom danu nagrindat samo ja neam tolko vremena da cijeli dan vozam tenkove + 250 golda(jos jedan dan premiuma) 👉 6 miliona ☺
17 godina
World of Tanks

S cim ti to gtindas milijun ipo po danu. Meni je najprofitabilniji dickermax. S njim zaradim cca 30k po partiji

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

super pero i cdc ti rukaju od 50-80k sa premiumom

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Plus ako si u klanu i puste dodatnu zaradu ide jos 50% gore ...ili tier VI SH sa Type64...kratke partije uz povecanu zaradu 50-70k lagano plusa stime da je partija prosjek 4-5min mozda i manje...
Budi ponosan!

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ovolika da je razlika ?!?! 😊

Ako neko zna ruski dan nam malo sve sroci sta lik prica 

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ono kad te potrefi mapa pa spotaš ko orao

Btw: druga zvjezdica je sjela

REPLAY

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Jednostavno ne vjerujem koju količinu govana mi WG može namjestiti. Pa da li je normalno da u 8 dana imam 48% pobjeda. Dakle to je 8 dana namještanja takvih timova da se pitaš tko je tu lud. Ekspresno sam deinstalirao igru danas, i uzet ću koji tjedan odmora dok ne dođe novi patch. Ako će se ovakva govna nastaviti onda mi je bolje da više ne igram. Užas.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Jagdtiger 8.8, T34, FV4202(p) i Type 64..u prosjeku 60-65% pobjeda od 35-45 odigranih bitaka..na izgubljenu bitku oko 60k u plusu a za pobjedu zna se ic i do 120k plusa...
16 godina
World of Tanks

prvi put u 5 godina igranja instaliram test server da vidim taj fps boost kad ono puska.nisam siguran da sam ista vise frejmova dobio nego u aktualnoj verziji sto imam

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice