World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.280.231
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Počastio se i ja za Božić tenkićem....i usput odradio misiju s njim...{#}

Sviđa mi se puno više nego što sam očekivao...

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 18:59 (DamageHigh).

6 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Tanks
Zrinski kaže...
Ladiesman 312 kaže...

Evo nemam blage veze zake se to dogodilo. Igrao sam oko 2 i završio partiju i lijepo izašao van iz igre. Sad uđem u igru baci me u bitku s amx 50 120, i kad uđem u garažu vidim da sam dobio 300 golda (Participation in event. Gold added to your account: 300 ). Moguće da mi je hakiran acc? Inače istog momenta sam promjenio pass. Edit: kod frenda sam igrao, zaboravio se odjavit. Ali možete svejedno odg za oivh 300 golda.

Da li si igrao random? Ili neki drugi mod bitke?

Random (standard battle). Neznam od zašto je stiglo tih 300 golda (nije da se žalim). :P

17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Počastio se i ja za Božić tenkićem....i usput odradio misiju s njim...{#}

Sviđa mi se puno više nego što sam očekivao...

Moja sućut{#}

Vulgar Display Of Power
15 godina
neaktivan
World of Tanks

superpershing je po meni jedan od najboljih moneymakera

shell mu kosta 255 kredita...

malkice trom ali za mediuma ima odlican armor i 7sec reload

tu

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
thabigjc kaže...

tu

Najbolji money maker je Jagtiger 8.8

17 godina
neaktivan
thabigjc kaže...

tu

Hebem mu ja 225 kredita shell kad je za qurca tenk tenk,opcenito za ista. Proda sam ga kad sam dinga par puta neki tier6. Sreca pa su dali golde nazad.

Vulgar Display Of Power
16 godina
Ziga kaže...
thabigjc kaže...

tu

Najbolji money maker je Jagtiger 8.8

Da, JT88 je fantastican money maker i tenk jednostavno stampa kredite.

Ali bemti sto je muka za igrati strasno. Spor je do boli, traverse je ocajan i ako je mapa sa imalo vise kretanja najradje bi otisao AFK.

Kada se ne treba puno vozikati i mozes se hull downat onda je ownage teski od tenka, ali ako treba voziti koma je.

Tenk ima jeftine granate, brz reload i pristojan pen i dmg za tierove u kojima igra, pa se nabere puno damage ako si negdje u borbi i ne uspiju te flankat.

Zato sad namjeravam vidjeti kakav ce E-25 biti za farmanje kredita jer je puuuuuno zabavniji za igrati, a i on moze unatoc smetljak topu nabrat damage. Nisam jos imao neku uber partiju da vidim kakva je lova onda, ali budemo vidjeli.

If you're not paranoid, you're not paying attention
14 godina
World of Tanks

Ja sam isto bio prodao super peru,nemam živaca igrat s tako sporim tenkom...s mediumom nema nikakvih poveznica,kao ni FCM s heavyem...no osvojio sam ga na onoj misiji pa ga imam opet,skuplja prašinu u garaži.

Tu i tamo odigram s njim i to full gold najčešće,samo da uzmem x2,penetriram bez ciljanja i do idućeg puta{#} odigram mozda 1 u 2 mjeseca s tim tenkom,presporo...

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 20:03 (Thoroughbred).

0 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Devojka me obradovala za božić{#}, ovi božićni i novogodnišnji bonusi su toliko zanimljivi i dobri da igram smurf acc.

Dirty dosen
Moj PC  
12 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pislje kaže...

Devojka me obradovala za božić{#}, ovi božićni i novogodnišnji bonusi su toliko zanimljivi i dobri da igram smurf acc.

Djevojka? new tank?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
16 godina
World of Tanks

Pa samo šolja nema tenk, kriza je. . .

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

evo kako izgleda serverska infrastruktura omiljene nam kompanije (potato server) {#}

link

i evo kako izgleda sinhronizacija servera EU1 i  EU2

ostao sam zacudjen nevjerojatnom hardverskom kompleksnoscu cijelog sustava {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2014 1:27 (ED63).
Moj PC  
16 0 hvala 1
14 godina
World of Tanks

Evo ga pao je ace nakon 8 borbi,sviđa mi se type 64 poprilično...8 odigranih 75% pobjeda...1600avg damage...xebenica investicija!

http://wotreplays.com/site/1455032#sacred_valley-smellsliketeenspirit-type_64

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

inace nisam ljubitelj SP ali ovo mi je definitvno najbolja od njih :) http://wotreplays.com/site/1455089#south_coast-benq_master-t26e4_superpershing

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Preporuka premium tenka do 1000 gold-a?

Churchill III ? Ili nesto drugo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cobralion kaže...

Meni je T14 odličan , dobar armor , ne tako loš top , dobro zarađuje :D 

16 godina
neaktivan
Cobralion kaže...

Nista, cuvaj za tier 6 pa nadalje

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas sam kupio su 122-44 i at 15-a. Prva borba sa su 122 5500 dmg, ne nimalo nije op, odradio 3 borbe sa at15-a, izvrstan mm, odlican top, 3 sek reload, t95 u tieru 7 :D Neznam sta sam cekao sa ova 2 tenka do sada :D

I evo odradio jucer jedan video o objectu 907 tko nije imao prilike da ga uzme ili vidi

Sretni blagdani svima

9 0 hvala 2
14 godina
World of Tanks

Takožer svima sretni blagandi{#} drniski prsut,istarski ovcji sir,piva i joint, olej ne moze...tenkovi upačjeni,al se bojim stisnut "battle"{#}

3 1 hvala 0
15 godina
Cobralion kaže...

ima dedaa pravo,ili cuvaj za t6 ili trosi na 4 dana premiuma

jer ti je t5 prem u rangu t5 obicnog elitanog tenka  po zaradi (sa dobrom posadom i opremom naravno)

eventualno ak ti treba crew trainer, onda uzmes ono kaj ti pase za tvoje linije kaj su ti aktualne

{#}

sve najbolje svim forumasima, tenkistima i onima kaj ce to tek postati (naravno, um realnu prijetnju zanemarivanja cura/zena ) {#}

nek vam se nadje i kakav stronk tonk pod borom {#}

na kraju umjesto linka na kakav glupav jubito trash video sa bozicnim pjesmuljcima koji vam svima ovih dana idu van na usi, nesto vise u tankerskom tonu:

- the perk overhaul is in progress, documents are ready by now, all that’s left is to implement the agreed changes. As announced earlier, the “lightbulb” (sixth sense) will be a base skill for the radioman. It will be activated when the skill reaches 100 percent. When a radioman is missing, the crewman who fulfills radioman’s role will have it instead.
- in one of the upcoming patches, you will be able to retrain your crewmembers to different role (radioman to driver for example)

- Individual Missions will not be limited by time at all. Only from time to time, there will be a new set of missions (and a new vehicle) in addition to the old one. These new ones will come roughly each half a year.
- it’s possible the IM’s will be changed based on player statistics, if Wargaming finds out they are too difficult and such
- developers decided to remove the IM’s that would mess up the gameplay for other players, many missions (several dozen) will also be reviewed (and reworked)

- 2015 new branches – no specific info yet, but there will be several, there will also be more tank switches (lowtier US TD’s, as some TD’s were in real life arty (T18) and T57 arty was actually a TD) {#}

- FV4202, FV215b switch is still planned – to Centurion Action X and Chieftain, they wanted to do it earlier, but much time was lost in communication with museums, much more than was planned (current ETA is first half of 2015)

- Severogorsk was removed from the game for good. Previous rework of the map proved to be insufficient and a complete overhaul, that would be required, would practially equal creating a new map.{#}

- another thing that is being worked on is the increase of role of armor in the game. There is no consensus on this issue yet, but it will come soon. This issue concerns mostly only high tiers. The current solution WG is working with is a penetration nerf for guns with too high penetration

kresimir misak kaze : vidimo se na rubu znanosti view rangea

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Uzeo t92...ta artica je smijurija teska, toliko zabave nisam imao od pocetka te linije...jesam ga grindao godinu i nesto al se isplatilo...juce na fisherman bayu...odem dole u selo sa njom, prva musterija amx 50b full hp, shotgun one shot...sledeci ide fv teškaš...i on je sa 1600 hp sveden na olupinu a nisam ga ni pogodio direkt :D

Edit: Prije nego što neki počnu prozivati scumbag...izgrindajte i vi articu do 10og tira pa cemo da vidimo dal je to toliko lako kako mislite. Artice su u startu osakacene za xp zaradu a na devetom tiru ubjedljivo najvise xp-a trebaju nagrindati da bi otkljucali desetku. Znam i sam sam znao rhageati u chat kad me odvali dok nisam sjeo i kreno liniju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2014 7:31 (malina22).
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Mistercro kaže...

Danas sam kupio su 122-44 i at 15-a. Prva borba sa su 122 5500 dmg, ne nimalo nije op, odradio 3 borbe sa at15-a, izvrstan mm, odlican top, 3 sek reload, t95 u tieru 7 :D Neznam sta sam cekao sa ova 2 tenka do sada :D

I evo odradio jucer jedan video o objectu 907 tko nije imao prilike da ga uzme ili vidi

Sretni blagdani svima

5500 si napravio sad i tko zna kad vise. Ocajan aim time i kad upadne u tier9 ne mozes nista napravit,manje vise...

Vulgar Display Of Power
17 godina
Zaja kaže...

5500 si napravio sad i tko zna kad vise. Ocajan aim time i kad upadne u tier9 ne mozes nista napravit,manje vise...

Živa istina, imam taj TD već ohoho vremena i jako su rijetke takve partije

14 godina
World of Tanks

Superpero. Savjeti za 4. skill.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Hebem ti wz-120 i 200+k iskustva da se istraže svi moduli. Biti će to mukotrpan grajnd. 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Hebem ti wz-120 i 200+k iskustva da se istraže svi moduli. Biti će to mukotrpan grajnd. 

okani se tenka, 10 nije vijedan toga

Pislje kaže...

Pa samo šolja nema tenk, kriza je. . .

Nisi ti shvatio foru

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2014 14:29 (ja111).
17 godina
World of Tanks

Aj ako mi netko moze pomoci malo sa paypalom ??
Ja ga nisam nikada koristio otkako sam aktivirao paypal, uvijek sam nekako placao sa karticom i sada mi je uplaceno 500$ na njega ali se to nalazi u nekom pending racunu kod njih. otprilike koliko oni drze lovu na tom pending cudu i za koliko bih je mogao povuci nazad na karticu ???

Znam da je OT ali dosta ljudi je ovdje vec sa paypalom pa eto {#}

i naravno sretan Bozic svima i manje siemki ubuduce {#} 

2 0 hvala 0
15 godina

WZ-120 je meni bio super tenk nisam ga ni prodao.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

....

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Aj ako mi netko moze pomoci malo sa paypalom ??
Ja ga nisam nikada koristio otkako sam aktivirao paypal, uvijek sam nekako placao sa karticom i sada mi je uplaceno 500$ na njega ali se to nalazi u nekom pending racunu kod njih. otprilike koliko oni drze lovu na tom pending cudu i za koliko bih je mogao povuci nazad na karticu ???

Znam da je OT ali dosta ljudi je ovdje vec sa paypalom pa eto {#}

i naravno sretan Bozic svima i manje siemki ubuduce {#} 

ovisi koja si "vrsta" korisnika ali inače liježe 1. u mjesecu...a ako želiš isplatu odmah trebaš platiti "fee" 5$

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice