što se dogodi na test serveru ostaje na test serveru..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igram sad i frajera pogodim u ammo rack i ovaj gori li ga gori, jbeno su to napravili
Imam fx 8320 i r 270 i frejmovi s ovim novim patchom su mi ocajni. sve na max-u ispod 30 konstatno, jel to moguce.
Imam fx 8320 i r 270 i frejmovi s ovim novim patchom su mi ocajni. sve na max-u ispod 30 konstatno, jel to moguce.
Meni od 35-60, ovisno od mape. Imam xfx r 270, mada je procesor stari quad core q9550.
meni je ovo premalo jer je s starim q6600 bilo cak i vise iako ne ma max-u. pre mala razlika za toliku razliku u generacijama.
Ipak je to amd a ovo wot u pitanju jednojezgrene performance na amd su lose...imao sam i ja FX 4100 i 30fps mu je bio plafon...sa novim i5 i 270x 50-60 jedino sam travu smanjio jer me nervira.
Ja sam ženi složio komp s 8320 procesorom,stavio i svoju ex grafu 660ti...probao tenkove,katastrofa,puno manji FPS nego na i5...stvarno puno lošije.
Evo danas ubo maleckog E-25 s obzirom da je na popustu, a i da se uskoro mice iz shopa, pa rekoh ajde.
Na depotu nasao nekoristene opreme taman da ga opremim, a kako imam dvije njemacke Tier9 TD posade, jednu campersku (WT pz4 posada sa full cammo) i jednu za malo agresivniju igru (JagdTiger posada sa BiA i Repairs) moci cu ga odmah koristiti "full nadogradjenog" (dobra posada i full oprema) sa posadama skillanim i za agresivniju i za kempersku igru.
Nisam stigao odigrati niti jednu partiju jer sam morao juriti na posao, ali bas jedva cekam da vidim kako ce to malo cudo funkcionirati.
Evo danas ubo maleckog E-25 s obzirom da je na popustu, a i da se uskoro mice iz shopa, pa rekoh ajde.
Na depotu nasao nekoristene opreme taman da ga opremim, a kako imam dvije njemacke Tier9 TD posade, jednu campersku (WT pz4 posada sa full cammo) i jednu za malo agresivniju igru (JagdTiger posada sa BiA i Repairs) moci cu ga odmah koristiti "full nadogradjenog" (dobra posada i full oprema) sa posadama skillanim i za agresivniju i za kempersku igru.
Nisam stigao odigrati niti jednu partiju jer sam morao juriti na posao, ali bas jedva cekam da vidim kako ce to malo cudo funkcionirati.
e-25 je hiper zabavan tenk, pogotovo igrati ga u platoonu. Predobar je :)
Šta sad staviti na posadu ? Za tortoisa .
Na zapovjednika obavezno bia jer moraju svi u posadi imat da bi imalo efekta. Probaj retrain na za 1 skill bia a drugi repair.
kao treci skill cammo, koji je potreban za tortois/fv183 stil igre.
Eto pogledajte moj PC i uzmite u obzir da je CPU na 4GHz, dobivam 40-70 fps-a... skroz nestabilno.
Eto pogledajte moj PC i uzmite u obzir da je CPU na 4GHz, dobivam 40-70 fps-a... skroz nestabilno.
A grafičke postavke u igri?
Max sve.
Moj i5 je još uvijek na stock frekvenciji (3.5 Ghz) i iako fps varira od 45 - 120, sve je na max i opet je stabilno, na ovom i5 uopće ne osjećam frame dropove kako sam na E8400 prije ovog, tako da ne vjerujem da se tvoj i7 ne može nositi s tim.
Koja komedija/tragedija su ove low tier crap partije. Igram s grantom, 80% partija su tier 5 i 6 borbe. Tier 5 se svode na to tko ce imati pametnije KV-1, naravno nemoram ni govoriti kakve majmune dobivam
Moj i5 je još uvijek na stock frekvenciji (3.5 Ghz) i iako fps varira od 45 - 120, sve je na max i opet je stabilno, na ovom i5 uopće ne osjećam frame dropove kako sam na E8400 prije ovog, tako da ne vjerujem da se tvoj i7 ne može nositi s tim.
Ja brojku veću od 80 u WoT-u nikad nisam vidio, a nestabilno kažem jer varira između niske i normalne brojke i to me živcira. Ne znam šta mu je, uskoro ću reinstall OS pa ako je softverski problem, riješit će se.
Ja brojku veću od 80 u WoT-u nikad nisam vidio, a nestabilno kažem jer varira između niske i normalne brojke i to me živcira. Ne znam šta mu je, uskoro ću reinstall OS pa ako je softverski problem, riješit će se.
Možda je stvar u SSD-u, prije sam imao WD Blue sa E8400 i modovi za zvukove su mi znali trzat igru kad je učitavalo novi zvuk kad netko zapuca ili kad je netko spotan onda te teksture, ali na novom kompu s SSD-om igra ide full glatko, teksture, sound modovi, frame droppovi, nema frke, sve ide glatko, vjerojatno je tu razlika...
E vidiš, pomislio sam na SSD ali mislio sam da nije do toga, a možda ipak je... morat će past neki uskoro, makar 120gb.
2/8 pobjeda yay!
I minus na zaradi ti je super...
2/8 pobjeda yay!
I minus na zaradi ti je super...
Zato sad u strongholdu rokam s type 64,40k po brobi Jedna je bila i 60k...a malo damagea,mozda 600 uspijem ubrat...sve poubijamo u prvoj -drugoj minuti borbe
Uzeo krupps paket s 30 dana itd itd...uzeo i type 64 na popustu.
Evo nemam blage veze zake se to dogodilo. Igrao sam oko 2 i završio partiju i lijepo izašao van iz igre. Sad uđem u igru baci me u bitku s amx 50 120, i kad uđem u garažu vidim da sam dobio 300 golda (Participation in event. Gold added to your account: 300 ). Moguće da mi je hakiran acc? Inače istog momenta sam promjenio pass. Edit: kod frenda sam igrao, zaboravio se odjavit. Ali možete svejedno odg za oivh 300 golda.
15/16 pobjeda za sada
Zato sad u strongholdu rokam s type 64,40k po brobi Jedna je bila i 60k...a malo damagea,mozda 600 uspijem ubrat...sve poubijamo u prvoj -drugoj minuti borbe
Stronkhold je zakon za štancanje kredita.
Ja sa e-25 i jagd 8.8 lupam po kreditima, mada sada puno igram e-25 jer tenk je jednostavno prezabavan.
Evo nemam blage veze zake se to dogodilo. Igrao sam oko 2 i završio partiju i lijepo izašao van iz igre. Sad uđem u igru baci me u bitku s amx 50 120, i kad uđem u garažu vidim da sam dobio 300 golda (Participation in event. Gold added to your account: 300 ). Moguće da mi je hakiran acc? Inače istog momenta sam promjenio pass. Edit: kod frenda sam igrao, zaboravio se odjavit. Ali možete svejedno odg za oivh 300 golda.
Da li si igrao random? Ili neki drugi mod bitke?
Šta sad staviti na posadu ? Za tortoisa .
Na zapovjednika obavezno bia jer moraju svi u posadi imat da bi imalo efekta. Probaj retrain na za 1 skill bia a drugi repair.
kao treci skill cammo, koji je potreban za tortois/fv183 stil igre.
i obavezno dropaj skil na komanderu i uzmi redom, bia, 6th, pa tek onda repair
i kako covjek kaze, trece svima camo
a kaj je to krupps, daj baci neki link prvi put cujem
da ili je promjena passa ili si sudjeloval u nekoj nagradnoj igri koja je automatska
bar se meni jednom tak dogodilo i vidio sam soma golda vise odjednom na acc
odi na mejl vezan za acc i tamo bi ti trebala bit obavjest ak je nesto prek wg-a stiglo
i jos provjeri na wot.eu portalu na svom acc kaj ima pod NOTIFICATIONS, tam najcesce pise kaj se dogodilo sa acc-om
sad tek vidim da si napisal da te bacilo u borbu sa tenkom-znaci neko je vec bio ulogiran na tvom acc-u i igro je, i kad se druga osoba prijavi na isti acc, prvu izbaci van sa servera i drugu baca na account, a u tvom slucaju u borbu
nisi se odlogiro i frend ti je to iskoristio da bude stats padder u tvoje ime
UVIJEK se odjavljuj na tudjim racunalima sa svega sto ima username i pass, i obavezno odznaci "remember pass" opciju
frend ti je mogo raspustit svu posadu koju imas i prodat 5 tenkova odma
ZAKLJUCAVAJ GARAZU !