World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.283.749
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Izgleda da im pentium I na kojem su serveri rikava, jbg vec je proslo dosta patcheva, malo je pregorio ipak...

Vrijeme je da naprave upgrade na dvojku...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas odigro sa At-8 najbolju bitku ikad ubio kv-1s t1-hevy i M6. sva trojica me nisu ni jendom probila, izgleda da im fali onaj mod da vide gdje me mogu probit. hehe

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

uzas za igrati...laga ko sam vrag

inace koliko se sjecam na test serveru se nisam susreo sa ruinberg on fire.bio sam ugodno iznenadjen :D

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
ja111 kaže...

Sto je bolji dokaz koliki je igrac noob/dobar

Win rate,

radi KISS principa.

Sve ostalo je pametovanje.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
17 godina
World of Tanks

Sto me WG navoza sada posteno.
Dobio odgovor na tiket na stari mail i kliknem na link, odvede me na njihovu support stranicu i sada se trebam ulogovati. Pisem mail, pass i nece. Aj reko mozda sam pogresnu ukucao, opet pokusam i nece {#}

Provjerim caps i sve i opet nece. Aj reko mozda je promijenjen mail i pokusam sa novim ali nece opet {#}

Na kraju reko odoh pokusat odraditi recoveri pass-a da pokusam tako, kucam stari mail i kaze nalog ne postoji {#}

Kucam novi mail, odradim recoveri pass-a i sve proradi {#}

Pa koliko retardirano je promijeniti mail nekome sa kojim automatski ide i promjena pass-a i onda cojku posaljes obavjest na stari mail, da sam npr. stvarno izgubio pristup ne bih ni znao da je stigao tiket {#}

Only in WG {#} 

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Hebenih 7k mi treba za 183 i naravno serveri nedaju. Skrti klosari iz WG{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

meni sve radi bez ikakvih poteškoća.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Jel nitko nije primjetio da sve djeluje drugačije? Ne znam kaj su dirali...vjerojatno FOV...sve mi djeluje sporije...o.O

Sad opet navikavanje...-.-"

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Je li smrt topnika uzrokuje sporiju rotaciju kupole ili indikator o stanju modula"nevalja"? Umro mi gunner na batchatu i kupola se sporije okretale nego na kv2..

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fanaticni gejmer kaže...

Je li smrt topnika uzrokuje sporiju rotaciju kupole ili indikator o stanju modula"nevalja"? Umro mi gunner na batchatu i kupola se sporije okretale nego na kv2..

Očito majstor radi u fušu ko okretač kuple. Rotor. Rotator. Roter.

15 godina
DamageHigh kaže...

Jel nitko nije primjetio da sve djeluje drugačije? Ne znam kaj su dirali...vjerojatno FOV...sve mi djeluje sporije...o.O

Sad opet navikavanje...-.-"

da, fov su promjenili

One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
neaktivan
World of Tanks
DamageHigh kaže...

Sad opet navikavanje...-.-"

Zato uvijek skines test server da se priviknes na neka nova sranja

Evo ace sa m7 poceo liniju neki dan planiram preskoci t21

Napokon sam dobio scout badge

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 20:59 (ja111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Zakaj ja sad opet dobivam ace tankere za tenkove na kojima ih već imam?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

work as intended

0 0 hvala 0
17 godina
DamageHigh kaže...

Ne dobivaš, nego ti pokažu da s toliko expa koliko si osvojio u bitci bi dobio Ace Tankera.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Drugi ace danas sa torto.{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Od sad ćeš dobivati značkice za svaku borbu u kojoj ih zaslužiš, neovisno dal' već imaš mastery il ne
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Topnici su ti koji imaju kontrolu nad kupolom.Eventualno u modernim tenkovima zapovjednik ima mogućnost da preuzme ciljanje.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nesto padaju acevi dns :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 23:11 (someguy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Zanimljiv odabir MM-a, Britanci protiv Rusa

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 23:28 (becar666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Jagdtiger armor je smeće, totalno nepouzadno. Probija se gdje stigne, ferdinand je bog i batina u usporedbi sa ovim :D

Uzeti premium pa odgrindati tih 80k expa da si e-100 TD nabavim, koristi ga itko ovdje sa foruma?

Ubi bene, ibi patria.

0 1 hvala 0
13 godina
DamageHigh kaže...

Pa koliko sam ja skužio, gleda se unazad 7 dana (postignuće u odnosu na najviši prosjek ili uspjeh, što god). Po tome možeš imati lošiji uspjeh na nekom vozilu nego prije 2 mjeseca kad si osvojio Ace a opet dobiti to priznanje jer se gleda protekli tjedan...

Nisam ja ništa prčk'o.
13 godina
becar666 kaže...

Zanimljiv odabir MM-a, Britanci protiv Rusa

Danas sam prvi put doživio to nacija protiv nacije. Mi sovjeti protiv švaba, oba puta oni nisu imali ni jedan heavy. Evo 9 heavy-a u čoporu...

Nisam ja ništa prčk'o.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam imao Confrotation, ja i ostali njemci protiv rusa. Horda KV-1S, bilo ih je jedno 7-8. Pokidali nas...

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Još jedan primjer novog gamemoda... malo reć da su nas razje*ali žešće.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Jagdtiger armor je smeće, totalno nepouzadno. Probija se gdje stigne, ferdinand je bog i batina u usporedbi sa ovim :D

Uzeti premium pa odgrindati tih 80k expa da si e-100 TD nabavim, koristi ga itko ovdje sa foruma?

Jagd je majka sta je t30...taj tek nema armora...al sve to nadoknadi 155mm top...top imam dva dana, za ta dva dana sam oneshotovo pune dve is3, is8 i WZ-120...fun factor 100 :D

13 godina
World of Tanks

Otvorim WOT i ono dan premiuma. ???? Piše da je za neku misiju, ne piše za koju. Na stranicama nema još ništa o tome... možda naknada za jučerašnje gubljenje živaca {#}

3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

čini se da opet imamo poplavu morona na serverima tj. da stoji ona teorija da se sa svakim patchom njihov broj umnaža sa samim sobom.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Odigrao sam sve confrontatione osim sa englezima. Najviše me iznerviralo sa francuzima i njihovim clipovima, a mi u njemcima. Dođe 5 amx 50 100 i izbuše nas ko sir u 10 sekundi i onda pobjegnu jer su 3 puta brži i okretniji. Pojeli su nas.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Entry Point kaže...

Odigrao sam sve confrontatione osim sa englezima. Najviše me iznerviralo sa francuzima i njihovim clipovima, a mi u njemcima. Dođe 5 amx 50 100 i izbuše nas ko sir u 10 sekundi i onda pobjegnu jer su 3 puta brži i okretniji. Pojeli su nas.

lol baš to, dobra ideja ali nema smisla u nekim situacijama. kao par postova prije 10kv1 na 10pz4, a svi znamo kv1 kvalitete, doduše njemci su dobili prošli patch t5 hewy tenka ali lol 1na1 sa kv1.

s tim da sresti više od 3-4 hewy švabe zajedno je skoro pa neviđeno.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice