World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.281.391
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Ziga kaže...

Primi moju iskrenu sućut... dva puta sam prodavao to govno jer nisam imao živaca grindat..... kad sam otključao i kupio JPanther... preporodio sam se..

ista stvar s Pz Sfl. V to je takvo govno od tenka, majko mila... dođe mi da zapalim komp.

Moja sućut tvojim suigračima.

WoT: GuntherPrien
11 godina
World of Tanks

Dobar je jgd panzer IV. Parkiraš i samo pikaš sa 76-icom. Slično kao i e-25.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

KV1 122mm FTW! One shot,one kill :)

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Ziga kaže...

Primi moju iskrenu sućut... dva puta sam prodavao to govno jer nisam imao živaca grindat..... kad sam otključao i kupio JPanther... preporodio sam se..

ista stvar s Pz Sfl. V to je takvo govno od tenka, majko mila... dođe mi da zapalim komp.

Moja sućut tvojim suigračima.

jgpz iv mi je bio jedan od drazih grindova kad je bilo 100k preko zime

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
15 godina
ja111 kaže...

jgpz iv mi je bio jedan od drazih grindova kad je bilo 100k preko zime

Upravo to, kad je bila IS-6 misija ponovno sam kupio JP4 da izgrindam 100k, tenk je ok, daleko od loseg tenka...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije sad nista specijalno borba koliko je bio osjecaj trganja pts i kazna deckica {#}

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupljen ovjes i motor za jgpzIV i L70 prebačen sa StuG-a. Nije sad tako loš, ali to mi je u biti sada StuG sa više health-a. Nije baš posebno dobar protiv tier 8. Probija al puno hitaca treba.

Al trajat će put do Jpanther-a..

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Kupljen ovjes i motor za jgpzIV i L70 prebačen sa StuG-a. Nije sad tako loš, ali to mi je u biti sada StuG sa više health-a. Nije baš posebno dobar protiv tier 8. Probija al puno hitaca treba.

Al trajat će put do Jpanther-a..

Nemože svaki tenk biti t29.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
17 godina
World of Tanks

pi..ka im mater pohlepna i njihovi serveri za tetris mulltiplayer.

35k igrača a laga ko da je 350k spojeno.

ajmo se dogovoriti i platiti im kakav pošteni server host u albaniji za 50-100kn pa da se riješimo laga.

edit:lol evo mi sad pokazuje u hangaru 60-70 ping ili error, znači ingame 150+. nedaj bože zaigrati vikendom navečer ko čovjek, kad limiritajući faktori odu spavati!!!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 0:59 (sokre).
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

WOT EU1 štekako lud, EU2 je dobar.

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
rapture686 kaže...

WOT EU1 štekako lud, EU2 je dobar.

evo isto lagavo sranje na EU2 samo mi je sad ping lol normalnih 40-50. odoh spavati.

edit: evo pokušavam se logati na wot stranicu da im malo kevu, ali i tu drek.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 0:47 (sokre).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne znam tebra spojio se na EU2 sve u najboljem redu. EU1 pokazuje 50 ping ali zapravo je jedno 2000, doslovno.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
rapture686 kaže...

Kupljen Jagdpanzer IV. Malo čitam o njemu i za sada jedina preporuka je zapalit komp {#}

Da ostanem pri 75mm L70 ili da kupujem 88mm L/56?

L/70 me odlično služio na Stug III, i jel mogu sa ovime igrat istim stilom kao sa StuG-om?

uzmi oba topa i menjaj, zavisi od raspolozenja, meni se cinilo da je 8.8 cesce znal dingat, a posto duze puni, cesce sam psoval {#}

e sad tu u igru ulazi familija, ak imas mladjeg buraza, navuces ga na igru i kazes mu da smije igrat SAMO taj tenk {#} inace {#}

imas nisku siluetu, dosta dobru pokretljivost i camo faktor, iskoristi to

posadi svima camo, a ak imas malo bolju posadu, onda svima bia, pa comanderu 6th a ostalima camo, treci skil po izboru

vent, camo net i binos da bolje vidis, a spotaju ti siemke

tenku u biti fali bolji top, po meni trebo bi moc mountat dugi 8.8, a jg panter ionak ima 10.5

enivej, kak je na vecini linija kazna na tiru 4, a tir 5 je nagrada, ovde je t7 nagrada

na jgpanteru ces se preporodit, po meni jedan od najboljih i najzabavnijih tenkova u igri(and you may quote me on that)

plug-in kaže...

kada mali poludi..

a kaj glumis sa posadom, comander ima 6th sense na 34% a ostali repair? {#} otkud ti ideja oupce {#}

6th sense je perk i aktivira se tek kad dodje na 100%, dotle je comander jednako efikasan ko da ima onaj zlatni plus i da nisi nista odabral

a 12t je tolko suplji sa malo hp-a da je i repair beskoristan

DROPAJ to i stavi svima camo, light tenkovi imaju isti camo faktor dok se micu i dok stoje, a 12t ovisi o nevidljivosti

i kad dodje u tir X ne pomaze repair nista

ak ipak oces imat brze popravke, uzmi si consumables large repair, small repair, small med, i taj large ti daje 10% + na repair speed stalno

a iskoristis ga u slucaju krajnje nuzde

EDIT: sad vidim da nemas ni opremu gore, e jesi {#}

vent je 50k, tolko mozes odresit kesu valjda, jos camo net  i binos, mazni nekome ko ima, to MORA bit{#}

Ziga kaže...
rapture686 kaže...

Kupljen Jagdpanzer IV. Malo čitam o njemu i za sada jedina preporuka je zapalit komp {#}

da da, u glass cannon liniji stanes na govance tek na tiru 7

ma to je smisljena urota, prvi top je puhaljka-zato da se kupuju gold granate, a drugi je tir x da se koriste free expi, jer dobis mlade dok 60k navuces, da ne velim da su posle i svi ostali topovi u toj liniji oko 60k isto {#} majku im {#} pohlepnu

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 1:25 (ED63).
13 godina
kivic15 kaže...

KV1 122mm FTW! One shot,one kill :)

Tako je nekidan KV-2 oneshot-ao moj ARL 44... {#}. Svih 820 HP-a jednim hitcem... Dovoljno da prestanem igrati s tim džuboksom... T-150 je za ARL 44 mila majka i nema smisla dalje taljigati francusku kantu.

EDIT: Upravo mi je KV-2 oneshot-ao T-150... {#} Time igranje ovoga gubi smisao, draž i sve ode u mp3... Iako, ukupno gledano T-150 mi bolje leži nego ARL 44...

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 2:34 (Spiridon).
13 godina
neaktivan
ED63 kaže...
rapture686 kaže...

Da ostanem pri 75mm L70 ili da kupujem 88mm L/56?

L/70 me odlično služio na Stug III, i jel mogu sa ovime igrat istim stilom kao sa StuG-om?

uzmi oba topa i menjaj, zavisi od raspolozenja, meni se cinilo da je 8.8 cesce znal dingat, a posto duze puni, cesce sam psoval {#}

e sad tu u igru ulazi familija, ak imas mladjeg buraza, navuces ga na igru i kazes mu da smije igrat SAMO taj tenk {#} inace {#}

imas nisku siluetu, dosta dobru pokretljivost i camo faktor, iskoristi to

posadi svima camo, a ak imas malo bolju posadu, onda svima bia, pa comanderu 6th a ostalima camo, treci skil po izboru

vent, camo net i binos da bolje vidis, a spotaju ti siemke

tenku u biti fali bolji top, po meni trebo bi moc mountat dugi 8.8, a jg panter ionak ima 10.5

enivej, kak je na vecini linija kazna na tiru 4, a tir 5 je nagrada, ovde je t7 nagrada

na jgpanteru ces se preporodit, po meni jedan od najboljih i najzabavnijih tenkova u igri(and you may quote me on that)

e to, da se javio netko ko baš zna {#}

ma familija, imam 4 sestre tako da nista od toga {#}

strategija mi je sneak i flank, koristim L70 s kojim sam naucio na stug-u da je najbolje mlatit sa strane, probija 90% vremena, ako ne da damage, osteti modul il sredi clana posade. sa L70 se moze dobro i snajpat, precizan je i brz je projektil. imam maskirnu mrezu, kupit cu i ovo dvoje sto kazes kad budem imo love.

posada mi je svi na 90% osim commandera koji je na 82%, prenio sam ih sa stuga i specijalizirao za jgdpanzer-a.

vatam se onda ovoga sto pises, pa polako prema jpantheru... hvala puno!

Toni
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 1:48 (rapture686).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

8 kilova i 7,36 kdmg i taman dobis 1000 expa!?!?

Pa sta treba napravit za ace-a - pobit sve u svojoj partiji i jos pola ekipe u nekoj paralelnoj borbi u koju te respawna nakon sto si pobio sve kod sebe?!?

Je istina je da je to bio uglavnom sniping, al pa takav je tenk...

Inace je interesantan tenkic, samo nije bas lak za igrat (il se ja jos nisam navikao na njega).

p.s. zelje su iste ko i prije ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 9:15 (mrki98).

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeli je a44 dobar za rammanje?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...

lol ovisi što. mausa recimo ne ramati sa ničim:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
14 godina
neaktivan
World of Tanks

nakon 3-dnevnog danonocnog igranja sa IS-om uspio sam skupit 77k expa i researcha IS-3.e sad imam na racunu 1 i 444k kredita pa me zanima kako najbrze izgrindat tih milion kredita.ima li ko kakav kod pa barem za 1 dan premiuma bio bi mu puno zahvalan

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sokre kaže...
g12356 kaže...

U tier 7 bitci,mislim da može postić dobru brzinu i da ima tih 150mm oklopa od naprijed pa bi mogao biti dobar zar ne?

14 godina
neaktivan
ED63 kaže...

plug-in kaže...

kada mali poludi..

a kaj glumis sa posadom, comander ima 6th sense na 34% a ostali repair? {#} otkud ti ideja oupce {#}

6th sense je perk i aktivira se tek kad dodje na 100%, dotle je comander jednako efikasan ko da ima onaj zlatni plus i da nisi nista odabral

a 12t je tolko suplji sa malo hp-a da je i repair beskoristan

DROPAJ to i stavi svima camo, light tenkovi imaju isti camo faktor dok se micu i dok stoje, a 12t ovisi o nevidljivosti

i kad dodje u tir X ne pomaze repair nista

ak ipak oces imat brze popravke, uzmi si consumables large repair, small repair, small med, i taj large ti daje 10% + na repair speed stalno

a iskoristis ga u slucaju krajnje nuzde

EDIT: sad vidim da nemas ni opremu gore, e jesi {#}

vent je 50k, tolko mozes odresit kesu valjda, jos camo net  i binos, mazni nekome ko ima, to MORA bit{#}

hvala agresiva majoli.. inace stavljam mrecu i ocale, trackuju me stalno pa sam stavio popravke, 6th ce trebati, znam kada se aktivira.

camo mi ne znaci nista jer se krecem blizu drugih tenkova i ponasam se kao light. Osvijetli, dodji s guze pucaj i idi dalje...

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
17 godina
g12356 kaže...
sokre kaže...
g12356 kaže...

U tier 7 bitci,mislim da može postić dobru brzinu i da ima tih 150mm oklopa od naprijed pa bi mogao biti dobar zar ne?

gle ako se sa 37-38 tona zabiješ u recimo kv3 koji je t7 i ima 68-70 proći ćeš vrlo loše, ramaš samo istu težinu ili manju. a ko je potreba i ima se viška hp-a možeš drapiti i nešto teže.

to ti sve ovisi o prilici.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da vidiš,zaboravio sam na težinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...

Da vidiš,zaboravio sam na težinu.

Primjera radi: pzE100 ako ide rammati Obj 268 skida mu 750HPa ko od šale (isti su tier ali težina igra ulogu).

Jednom me moj suigrač s ELCom okrznuo u gusjenicu dok sam vozio Mausa, poginuo je odmah, a meni za penal minus kredite....

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad mi chat na hladjenju {#} 

Sutim i igram, sinoc klansku mutav bez mic i bez chata omg {#}

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

E 50M je kralj ramanja,bar dok sam igra,nezz sad dosta su mijenjali fiziku ramanja,zabio se na nizbrdici u 121 kineza,ode mu 1100 hp a meni samo 400  {#} {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ace na batchat. Na kraju meca sam odigra ka siemka, otisla mi kupola: http://wotreplays.com/site/600415#sacred_valley-themicko-bat_chatillon_25_t

*sry na duplom postu

play2much
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 12:11 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
raptor22 kaže...

E 50M je kralj ramanja,bar dok sam igra,nezz sad dosta su mijenjali fiziku ramanja,zabio se na nizbrdici u 121 kineza,ode mu 1100 hp a meni samo 400  {#} {#}

Ja se sjećam na uglu onom na el hallufu,ja u kv4.on u is3,on se još pri povlačenju zapeljao u brdo(znao je šta mu dolazi) a ja sa kv4  tras na njega pri 40kmh.Ubio ga sa 1000+ damagea.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 13:51 (g12356).
17 godina
World of Tanks

Htio sam ga rammati u bok ali malo se izmaknuo {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

što se tiče ovog novog moda,tj. kada igraju jedna nacija protiv druge,jel to određeno u bitci,ili ja moram nešto napravit u postavkama?

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice