World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.557
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

stari ti si već ne znam koji po redu koji to pita ali tu nema odgovora, jednostavno moraš isprobati tenkove i vidjeti koji ti najbolje leži..

imaš gomilu tutorijala da vidiš kak bi se kojom klasom trebalo igrati pa si pogledaj.

i ne smiješ tenk procijenit ak ti nije do kraja istražen i po mogučnosti posada na 100%

0 0 hvala 0
13 godina
Re: World of Tanks
Goksa87 kaže...

Momci , hvala puno na brzom i dobro obrazloženom odgovoru . Ali ja bi voleo da mogu da učestvujem u toj borbi , ne samo da okolišam i glumim špijuna :D Šta bi ste mi preporučili, koju vrstu tenka ( medium, heavy .. ) , koje nacionalnosti ..

Ja bi ti predložio rusku heavy liniju , a i američki heavy nisu loši također

17 godina
World of Tanks

Da se i ja pohvalim :D

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel zna netko koji je ovo mod što prikazuje imena tenkova na minimapi? Prebacite video na 8 min.

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko

0 0 hvala 0
16 godina
Goksa87 kaže...

Momci , hvala puno na brzom i dobro obrazloženom odgovoru . Ali ja bi voleo da mogu da učestvujem u toj borbi , ne samo da okolišam i glumim špijuna :D Šta bi ste mi preporučili, koju vrstu tenka ( medium, heavy .. ) , koje nacionalnosti ..

Ovisi šta ti se igra i u čem si dobar. Ali i ako hočeš i hvy tenkove igrat do njih ideš prvo preko lakih i medium tenkova. Npr. upravo ta linija sa stuartom, ona završava sa T57 Hvy tenkom, kojeg trenutno malo smatraju OP zbog njegovog autoloader sustava, a prije njega u toj liniji još imaju 2 medium tenka.

Što se tiče nacionalnosti, tenk svake nacionalnosti imaju svoje minuse i pluseve. Švabe imaju dobar oklop, ali im topovi nisu neš posebno jaki, ali su zato precizni. Ameri imaju dost jake kupole tenkova pa ih se može igrat u hull down poziciji, kod rusa i na nižim tierovima moš uzet haubice koje su gadno neprecizne ali zato kad pogode e onda naprave sranje, britance i kineze ne znam jer ih ne igram. Francuzi su poznati po tome da ni nemaju oklopa ali su zato mobilni i imaju autoloader sisteme.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ruska heavy linija, od KV-1 preko KV-1S do IS-3 je najbolja za početnike po meni {#}

Thing or two about hackers: http://www.smbc-comics.com/comics/20120220.gif

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Trenutno mi je posada na IS 3 ovakva.

Mislio sam pobrisati ove skilove pa staviti ovako

Commander BIA,6th Sense,Repairs

Gunner BIA,Snap Shot,Repairs

Driver BIA,Smooth Ride ili Preventative Maintenance,Repairs

Loader BIA,Safe stowage ili Adrenaline Rush,Repairs

EDIT: Nece da ubaci sliku pa evo link..

http://i41.tinypic.com/2due2cx.jpg

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 10:15 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Imam nejmačku tier 9 artiljeriju,da li bi mi se isplatilo ići igrat sa kojom drugom?

Možda da je bolja u kojem segmentu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mancekk kaže...

Imam nejmačku tier 9 artiljeriju,da li bi mi se isplatilo ići igrat sa kojom drugom?

Možda da je bolja u kojem segmentu?

Ne isplati se grindati drugi arty line kad si već dogurao do tuda, unlockaj 10icu i uživaj

13 godina
World of Tanks

Ljudi help.

Kako da stavim više od 3 komada opreme? Znam za sistem "klik na kvadratić" za opremu ali kad stavim 3 kom ne znam kako dodati još toga...

Imam rammere, kamuflažne mreže u skladištu a ne znam kako ih staviti kao 4. i 5. komad opreme...

Hvala. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spiridon kaže...

Ljudi help.

Kako da stavim više od 3 komada opreme? Znam za sistem "klik na kvadratić" za opremu ali kad stavim 3 kom ne znam kako dodati još toga...

Imam rammere, kamuflažne mreže u skladištu a ne znam kako ih staviti kao 4. i 5. komad opreme...

Hvala. {#}

Ne može se staviti više od 3 nikako.

17 godina

Aeh lako se zabuni, izgleda naoko da dodatna 3 slota sluze i za opremu a ne samo za 'consumables' ^^

13 godina
World of Tanks

Karamba!!! Samo 3 komada se može staviti??? Jel' to neka šala?

Btw, znam za consumables, ali dovraga i sve ako ne ide više od 3 kom opreme. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 12 hvala 0
17 godina
moderator
Spiridon kaže...

Karamba!!! Samo 3 komada se može staviti??? Jel' to neka šala?

Btw, znam za consumables, ali dovraga i sve ako ne ide više od 3 kom opreme. {#}

Dafuq?

Jel trolaš ili stvarno ovoj igri ne posvetiš više od 6 moždanih neurona?

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Spiridon kako ti je ingame nick?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ne trollam, samo sam živio u nadi da mogu staviti što više opreme...

A likovi na wiki.wot bi mogli i napisati takve detalje. Ebga, proučim cijeli vražji tenk a nigdje ni slova o toj "sitnici"... {#}

I nema potrebe za vrijeđanjem, autori igre bi mogli reći koji detalj više o svom uratku. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
1 9 hvala 0
13 godina
malina22 kaže...

Spiridon kako ti je ingame nick?

Hoćeš na sva 4 računa koja koristim? {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
17 godina
moderator

Tebi treba neko reći da prebrojiš slotove za opremu u garaži?

Ne vrijeđam te, nego mi je stvarno fascinantno da neke osnovne stvari ni nakon toiko dugo igranja ne možeš pohvatati.

(Sad još pitaj gdje se nalaze slotovi za opremu u garaži...)

13 godina
DrNasty kaže...

Tebi treba neko reći da prebrojiš slotove za opremu u garaži?

Ne vrijeđam te, nego mi je stvarno fascinantno da neke osnovne stvari ni nakon toiko dugo igranja ne možeš pohvatati.

(Sad još pitaj gdje se nalaze slotovi za opremu u garaži...)

Ma vidio sam slotove ali sam se nadao da je to pomalo simbolično. No, što je - tu je, idemo dalje za iste pare...

Nisam ja ništa prčk'o.
16 godina
nev75 kaže...

Jel zna netko koji je ovo mod što prikazuje imena tenkova na minimapi? Prebacite video na 8 min.

Taj mod ti je dio xvm-a ali mislim da se može skinuti i posebno no neznam ni gdje ni kako se zove.

wot:antifa247
13 godina
neaktivan
And how can man die better than facing fearful odds? For the ashes of his fathers, and the temples of his Gods.
12 godina
World of Tanks

Stavio sam na KV1-S maskirnu mrežu, da stavim još i dvoslojni oklop ili nešto drugo? Posada mi je na 100% tako da mi netreba oprema za njih. Btw isključio sam kvalitetu sjene i fps mi sa 15 porastao na 36 i sad sam stavio texture na visoko,vodu,teren,raslinje,pokrov itd... I sad je fps oko 20 na nekim mapama i 25.

Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Na njega je najbolje stavit nabijač, gun laying drive (za brže nišanjenje) te ventilaciju ili optiku zbog katastrofalne vidljivosti.

3 0 hvala 1
15 godina

maskirna mreža na 1s ti ne znači baš ništa pošto taj tenk nije sniper u bilo kojem smislu te riječi, šteta slota

Posada mi je na 100% tako da mi netreba oprema za njih.

watafuk?

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 17:36 (The Unforgiven).
12 godina
World of Tanks

Mislio sam da je ventilacija samo za bržu obuku posade.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
World of Tanks

OMG alert!

Upravo imao vjerojatno najbolju borbu ikad u T29

Victory!

Battle: El Halluf 2.12.2013. 17:23:05

Vehicle: T29

Experience received: 6.782 (x2 for the first victory each day)

Credits received: 172.554

Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Master Gunner, Sharpshooter, Pool's Medal, Cool-Headed, Mastery Badge: "Ace Tanker"

7565 damagea, 10 kilova, tier 7 borba

napeto do kraja, ubio zadnjeg panthera sa samo par sekundi do kraja...

oko 1500 damagea sa blindshootanjem...

Replay

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
23 0 hvala 0
15 godina
ventilacija ti daje 5% na sve skillove posade, znači commander vidi 5% dalje, loader loada 5% brže etc..

inače za mene standardna oprema kod tenkova koji nemaju neku posebnu manu pa moram stavit npr WAR
One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
World of Tanks

Montiro sam nabijač. Ventilaciju ću kad budem imao više para sad mi je ostalo 750k.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Frend bi igrao nekakav turnir, 3v3. Pa ako ima zainteresiranih, da mu se javite? 
Nije na forumu. Eu server. In game nick - picoman

Valjda će se naći netko  

Optimizam je nedostatak iskustva.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 19:04 (turbojc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Skupljaj pare, sad u 12 mjesecu bude sigurno dosta akcija i popusta na vozila i opremu(ja uvijek kupujem kad je 50%)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice