hajd vi meni recite kako stojite sa win/lose statistikom? ja jedno zadnjih mj dana svaki dan u minusu, sto god da napravim u partiji jednostavno ne ide. nije mi do ukupne statistike, ocu li biti crn, crven ili kakav vec, ali grindam 8ice i to bacanje sa desetkama i sl mi ide na nervu. recimo igram perhinga i t32, ovakvim tempom cu ih izgrindati 2019. imam premium ocito mi jedino preostaje gadati samo s gold granatama
sve razumijem da je takva igrica ali realno neke stvari nemaju smisla
Ja od proslog mjeseca isto grindam 8ice, STA-1, TVP VTU, O-Ho, Amx 30, UDES 03 i nakon par dana dok sam skontao da je VIII broken i 90% partija je protiv desetki, igram ih samo x2 il x3, jedan win i onda se prebacim na devetke sto grindam i igram ili prem IS6 za pare skupljat, nema smisla uopce igrat VIII trenutno, ovako sam barem na 50-52% s njima, dok nisam skontao da je VIII **eban bio sam na 30 i nesto %. Ovako 1-2 partije i drzim 50% na njima sada, a zabavljam se sa IX koji trenutno je najbolji za igranje, pola si top tier, pola nisi al nije problem X kao kod VIII. Ne pucam gold, igram standard acc tako da mi je bitno kod osmica da nesto stete napravim, a gotovo je nemoguce kad si stalno protiv desetki, tu i tamo nekog probijes, al daleko ispod prosjeka kakav je nekoc bio. Moraju taj VIII MM rjesit sto prije, ima nas koji igramo bez golda a osmice su nekoc bile uzivancija i zarada, a sada me svaki mulac sa tier 9 i 10 busi sa goldom jer ne zna gdje pucat. Za poludit, zato samo x2 dok ne stignu devetke, a blizu su sve.