World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.481
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

dok sam ganjal Obj.268 nisam nikada koristio zlaćano streljivo (kao uostalom nigdje ni na jednom tenku nemam ni sada)...

a je li tko bio u kojoj mega bitci? ono 30 na 30  kaj reklamiraju ?

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
toxic kaže... 

Hm kad sam prebacio posadu u t54 bilo mi crveno? pa sam morao potrositi malo kredita te nariktam da budu za t54, mozda sam krivo nesto napravio?

Sve golde sam spizdio na tank pa je ostalo ravno 0 golda i nemam s cime opremu koju sam kupio prebaciti na t54 pa sam tek uspio kupiti rammer (kalibar) To se tak zove zar ne "Medium-Caliber Tank Gun Rammer"

Uglavnom da, sada mi jos malo fali da na t54 posada bude 100% a na t54 mod 1 sam stavio slabiju posadu s 2 skilla po clanu pa cu ju bildat.

Ugl. ako sam shvatio sve što si mogao "spizditi" is spizdio. Plus to što se bacalo zlato.

Ajmo ovako. 3 bitne stvari kod svakog premium tenka: bolja zarada, treniranje posade i prebacivalje posade bez potrebe za pretreniranjem ako je ista nacija i ista klasa vozila. Tj. u tvome slučaju svaka posada na ruskom mediumu može u taj mod 1 bez pretreniranja (jedino ako posada ne odgovara tipa imaš negdje 2 punitelja koja mod 1 ne koristi ili tako nešto...) Posada ti je crvena jer nije pretrenirana za baš taj tenk, ali bitno je da kad prođeš mišem preko posade ti piše na koliko je %, kod tebe najvjerojatnije 100% ili više ako imaš bia/vents/consumables.

Znači ti grindaš t-54 9ku i kad se zaželiš igrati mod 1 samo prebaciš posadu i igraš. Ovu posadu na mod 1 možeš ostaviti u garaži neka čeka dok se ne odlučiš ići na drugu granu ruskih mediuma.

17 godina
World of Tanks

Dakle mogu i s td-a isto trenirat posadu u mod 1 bez da radim retrain?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ne, samo iste klase, dakle medium tenkovi u mediume itd...

17 godina
World of Tanks

Ali cek ja nisam nista krivo napravio.

Ja sam posadu koju sam imao davno na t44 kojeg vise namam prebacio u t54 mod 1 i tu sam jedino potrosio kredit jer sam posadu prilagodio na mod 1

Sada sam tu posadu stavio na t54 i morao sam staviti da bude t54 dakle potrositi nesto kredita na retrain.

Koliko sam shvatio Vi mi sada samo preporucate da do 100% posadu za t54 izgrindam ne t54 mod 1 premiumu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Znaci ovako:

- Ako imaš premium medium u njega mozes staviti bilo koju MEDIUM posadu, bez kazne
- Ali ta posada mora biti obucena da vozi REGULARNI tenk, ne premium

Primjer:

Imas T-54 mod, i u njemu si grindao posadu, ali je posada obucena za T-54 mod. 1... kada tu posadu stavis u Obj. 140 (ili bilo koji drugi ruski medium) posada ce biti crvena zato sto nije obucena za taj tenk
Ali, ako stavis posadu u Obj. 140 i utreniraš ju za Obj. 140 i nakon toga ju vratiš u T-54 mod. 1, posada nece biti crvena i biti ce isti postotak kao i na Obj, i onda mozes u T-54 trenirati posadu

Znači, posada koja je obucena da vozi premiumca ce biti crvena u svim tenkovima mediumcima, ali bilo koja posada obucena za regularnog mediumca kada se stavi u premium mediumca nece gubiti postotak... zato se osmice koriste za trening posade, jer s bonusom dobivaju vise xpa nego sto bi dobio na tieru 9 ili 10 mediumu

Nadam se da si shvatio? 

14 godina

Zapravo jesi, mogoa si držati posadu iz t44 u t54 mod 1 dok nisi izgrindao T54 pa nakon toga ubacit u T54 i samo na njega pretrenirat...bezveze si 2 puta radio retrain jer nikad ne treniraš posadu na premium tenkove jer u njih ide bez penala.

17 godina
ficosime kaže...

Znaci ovako:

- Ako imaš premium medium u njega mozes staviti bilo koju MEDIUM posadu, bez kazne
- Ali ta posada mora biti obucena da vozi REGULARNI tenk, ne premium

Primjer:

Imas T-54 mod, i u njemu si grindao posadu, ali je posada obucena za T-54 mod. 1... kada tu posadu stavis u Obj. 140 (ili bilo koji drugi ruski medium) posada ce biti crvena zato sto nije obucena za taj tenk
Ali, ako stavis posadu u Obj. 140 i utreniraš ju za Obj. 140 i nakon toga ju vratiš u T-54 mod. 1, posada nece biti crvena i biti ce isti postotak kao i na Obj, i onda mozes u T-54 trenirati posadu

Znači, posada koja je obucena da vozi premiumca ce biti crvena u svim tenkovima mediumcima, ali bilo koja posada obucena za regularnog mediumca kada se stavi u premium mediumca nece gubiti postotak... zato se osmice koriste za trening posade, jer s bonusom dobivaju vise xpa nego sto bi dobio na tieru 9 ili 10 mediumu

Nadam se da si shvatio? 

Da, tako sam i citao na netu.. ja sam zapravo shebo u onom trenu kada sam posadu iz t44 retraino bas za t54 mod 1.

Znao sam da cu grindat na njemu pare za t54 te sam mogao odmah retrain iz t44 mogao napraviti za t54 i trenirati u modu 1.

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Tražim ljude za klan onako ouštajuće a da iskoristimo SH jer se moze sad preo radnoma dosta toga!!!! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Gurni me jače...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dasoo988 kaže...

Gurni me jače...

haha koji kreten :)

12 godina

ispalo je bezveze i glupo, al ako je tipu koji moment prije toga pukla veza, ili je igra lag-ala, možda nije to napravio namjerno. uglavnom ispalo je smješno, to je ...

pregoRI@ Armored Warfare, CReatOr_75 @ wot
16 godina
neaktivan

Je pukla mu je veza barem je tako rekao i ispricao se ... al je smijesno ispalo :)

17 godina
World of Tanks

Jedan Ace s t7 na t9

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Evo jos jedan malo poboljsani :;)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

ne znam kako kod vas, ja sam na BNetu, imam 120 MB/s nominalno, i Speedtest mi daje ping od 9-27 ms...

ali zadnjih 3-4 dana, WoT mi ima ping 350+...

svaki dan probam dve-tri bitke odigrat i nikako na zelenu granu, niti s TDima u zasjedi se ne da igrat...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

H1- smeće ( vele Optima sada ), al bolje mi je nego T-scum kada sam bio.

ping 15-18 na testu.

ping 38- 350 u WoT-u, manje više oko 40- 60 stalno, kod nekih pogodaka višestrukih ili neobjašnjivih promjena grafike na 300- 350.

zadni patch mi nije ništa manje više izmjenio.

jedino što sam zamjetio da mi se lokacija na kojoj jesam prema pregledniku mijenja iz Zagreba u Petrinju ponekada što prije nikada nisam imao.

poprati da se i tebe ne "seli" na neko privremeno čvorište bog te pitaj kamo i zašto.

to potraje sat ili dva i rekonekcija opet u Zg.

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
scaramush kaže...

H1- smeće ( vele Optima sada ), al bolje mi je nego T-scum kada sam bio.

ping 15-18 na testu.

ping 38- 350 u WoT-u, manje više oko 40- 60 stalno, kod nekih pogodaka višestrukih ili neobjašnjivih promjena grafike na 300- 350.

zadni patch mi nije ništa manje više izmjenio.

jedino što sam zamjetio da mi se lokacija na kojoj jesam prema pregledniku mijenja iz Zagreba u Petrinju ponekada što prije nikada nisam imao.

poprati da se i tebe ne "seli" na neko privremeno čvorište bog te pitaj kamo i zašto.

to potraje sat ili dva i rekonekcija opet u Zg.

Hm ovako ja sam imao VIP (najgore iskustvo) zatim H1 - super su mi bili iskreno... i sad sam na THT-u jer eto morao sam zbog nekih drugih benefita i onak tu i tamo mi zna ping narasti ali nista strasno.

Na obicnoj bakrenoj zici sam i brzina do 10 mbita

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Isplati li se igrati 110 bez top guna? Da se zezam sa stock ili free xp do najboljeg topa?

I koja je bolja od ove 2 kombinacije za opremu; meni nekako više paše ovo sa optikom.

7 rammer+vstab+vents
3 rammer+vstab+optika
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.9.2017 11:35 (AirLive).

0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Sta ovde nisam razumio:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
marionezi82 kaže...

Sta ovde nisam razumio:

pretpostavljam da trebas ostat ziv da bi dobio tu medalju ?

ili su je uzeli zato sto si koknuo jednog svog :)

uglavnom i mene zanima

evo ovo drugo je :

Awarded to players who dealt the biggest amount of damage during the battle. The damage dealt should be not less than 20% of enemy team tanks' HP sum, and not less than 1000 points. For receiving this award, allies should not be hit with direct shots. If two or more players have an equal amount of damage dealt, the achievement is granted to the player who has earned more XP for battle, including additional XP provided to Premium account users. If the amount of XP is equal as well, the achievement is not granted

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.9.2017 13:14 (toxic).
14 godina
AirLive kaže...

Isplati li se igrati 110 bez top guna? Da se zezam sa stock ili free xp do najboljeg topa?

I koja je bolja od ove 2 kombinacije za opremu; meni nekako više paše ovo sa optikom.

Zanimljivo mi je kako ekipa i dalje misli da su ventsi u prednosti nad optikom. Optika je najvažniji equipment u igri uz vertical stabilizer.

17 godina
Shaka111 kaže...
AirLive kaže...

Zanimljivo mi je kako ekipa i dalje misli da su ventsi u prednosti nad optikom. Optika je najvažniji equipment u igri uz vertical stabilizer.

sto bi stavio na t54?

ja sam stavio opticu v. stabilizer i rammer i onda mi ekipa rekla da skinem rammer i stavim ventove.. no ne cini mi se to kao bolja opcija..

15 godina
toxic kaže...

sto bi stavio na t54?

ja sam stavio opticu v. stabilizer i rammer i onda mi ekipa rekla da skinem rammer i stavim ventove.. no ne cini mi se to kao bolja opcija..

Ma ne slušaj ih... V.stab, rammer i optic je best kombo za mediume, posebno za ruse... kakva ventilacija EDIT: tek sada vidim, rekli ti da skines rammer s ruskog mediuma??? 

Sada za hevije ovisi, optics su dobri jer dobivas assist sto neki vole, a ako si vise "pure dmg" igrac onda ventse stavi... Ja osobno na ruskim hevijima nosim ventse, jer mi optika na is3/is7 ne znaci puno jer +10% na ionako los view range nije nesto, al ako heavy ima bolji base view range u tom slucaju definitivno optiku isto

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.9.2017 14:55 (ficosime).
10 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Sada za hevije ovisi, optics su dobri jer dobivas assist sto neki vole, a ako si vise "pure dmg" igrac onda ventse stavi... Ja osobno na ruskim hevijima nosim ventse, jer mi optika na is3/is7 ne znaci puno jer +10% na ionako los view range nije nesto, al ako heavy ima bolji base view range u tom slucaju definitivno optiku isto

Ok za is3 sa 350 view range, ali is7 sa 400m view rangea sigurno ima koristi od optike. Ja npr. sam išao i na 110 sa optikom jer sam kombinirao pa sam vidio da u imat više koristi od optike koja mi podigne view range sa 380 na 418m. Nisam poslušao glasove publike :)

9 godina
neaktivan
World of Tanks

pozz.svima.Dal ima netko tko igra na 1140p rezoluciji ovu igricu?

Pringgles gaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kaj i za arty ??? 😆😆😆
17 godina
Pringgles kaže...

pozz.svima.Dal ima netko tko igra na 1140p rezoluciji ovu igricu?

igram na 4k rezi ako ti sto znaci?

9 godina
neaktivan

mogu zamislit kako je bolesno.ma trazim 27incha monitor sa g-sync i da ima IPS panel 1440p 144hz.sve sto nalazim je freesinc,a ako nadjem,g-sync ima NT panel a ne IPS

Pringgles gaming
17 godina
Pringgles kaže...

mogu zamislit kako je bolesno.ma trazim 27incha monitor sa g-sync i da ima IPS panel 1440p 144hz.sve sto nalazim je freesinc,a ako nadjem,g-sync ima NT panel a ne IPS

A gledaj imas ips panela na 144hz ali su uzasno skupi.

Btw WOT je na 4k jako zahtjevan, paravan bf1 igri.

Ja sam lokao kod sebe na 60hz na 4k  i to lijepo sljaka.

Ali da izgleda puuno bolje nego na fhd rezoluciji.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice