Ali zato je zeznuto po danu sa njima. Bez ventilacije se ne može unutra kad sunce upeče.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovoj raspravi još samo fali David Duke.
tKKKo?
David DuKKKe.
Upravo potvrdjeno Black edition 0,00012% brze pada u provaliju i za 0,000023% ima krace vrijeme gusenja u vodi + bonus crna posada za koju nije potrebna ventilacija.
A bice pustene u prodaji i naljepnice 4x4 cm po simbolicnoj cijeni 20 eura po komadu a za kupce bonus 50 golda.
Zadnjih 10ak dana ili smo zgaženi ili pregazimo ekipu. Apsolutno igra više nema one napetosti i pravih bitaka. Što se događa?
RNG u solo akcijama odredjuej ko ce pobjediti a cesto ni vodovi ne pomazu. To rade na razne nacine a najpodlije je to sto
ekipi koja ce izgubiti smane ucinkovitost oruzja. Kad primjetite da nemozete pogoditi skoro nista i da jako mnogo dingate
onda cete znati u kojem ste timu. XVM i slicne stvari WG ne koristi vec vise je igra balansirana (ili debalansirana) na predhodno
navedeni nacin, dakle za dobar postotak timu se oduzmu sva fizicka svojstva odnosno isti se baci za veceru timu koji bi trebao pobjediti.
Nek' mi oproste svi koji su kupili ove Black edition tenkove, al meni taj B znaci samo budala kada ga vidim u igri
btw. kolega xghost zanimljivo, mogu znat izvor? Jer sam primjetio sam,ali mislio sam da ono,nema srece i sl. Jer na Rhm B. kad god smo pobjedili, taj tenk je znao jednom pojest udarac sa gusjenicama i to na 100+mm topove sto nema nikakve sanse zapravo.
RNG u solo akcijama odredjuej ko ce pobjediti a cesto ni vodovi ne pomazu. To rade na razne nacine a najpodlije je to sto
ekipi koja ce izgubiti smane ucinkovitost oruzja. Kad primjetite da nemozete pogoditi skoro nista i da jako mnogo dingate
onda cete znati u kojem ste timu. XVM i slicne stvari WG ne koristi vec vise je igra balansirana (ili debalansirana) na predhodno
navedeni nacin, dakle za dobar postotak timu se oduzmu sva fizicka svojstva odnosno isti se baci za veceru timu koji bi trebao pobjediti.
haha, tak se meni jednom dogodilo, snajpam tenk koji miruje, potpuno otvoren, mislim da sam tada vozio su-100 (koji je poznat po fulanju kad se snajpa...) prvi šut shell padne ispred tenka, drugi šut shell preleti tenk, treći šut shell pogodi tenk ali dinga, dalje ga više nisam gađao
Sve bilo full focus, tenk naciljan po sredini, bez lock-a, al meni se čini da preciznost topa dosta ovisi na kakvom se terenu tenk nalazi, tj ako je teren nagnut i tenk je nagnut, shell neće ići točno tamo di je ciljano, već malo pod koso, ako je teren ravan i tenk stoji ravno, onda shell leti točno di je ciljano... (barem sam ja primjetio da više fulam kada mi je nagnut tenk u jednu stranu...)
BTW: al da ti baš oslabe top i ne, ja evo prošli tjedan gledam, avg dmg mi raste, a postotak pobjeda i osobni rejting mi pada, očigledno loš tjedan sa noob-ovima, sve su nam brzo pobili i stalno sam gubio, al bez obzira na to sam uspio napravit hrpu dmg-a...
U WOT-u ista se ne dogadja slucajno. Prije 2 god kad sam pisao o tome mnogi su me ismijavali a onda su i oni nekim
cudom culi za RNG. U igri si osudjen na nekih 50 % pobjeda osim ako ne igras konstatno vodove. Znam likove koji ni u WC ne
idu sami samo da bi zadrzali statse. Moj projek je nesto preko 54 % samo zato sto igram neke op tenkice.
Juce odigrano 5 partija 0 % win danas 2 takodjer 0 % win, sa vozilom na kojem imam 64 % win. Onda ce 3 dana da mi daje 75 % win
Prije verzije u verziji 9.5 saltali su na dnevnom nivou tj ono izgubis 2 dobijes 2 a sad su opet vratili rng na staro nekoliko dana samo gubis a nekoliko samo dobijas.
Sprašil sam tur Quickybabyu
Hrval sam se sa is7 i odjednom mi dođe quickybaby sa njemačkim buldogom i grille, opalio sam po is7 jer je bio na šutu, al u tom trenu mi naleti quickybaby i popije šut, nisam ni skužio da igram sa njim dok nije došao spasit svij is7
Da jih nije bilo, dobio bi ovaj is7 1vs1 bez problema
Baš glupo da su ukinuli enemy chat, sad nemrem pozdravit čovjeka...
Sprašil sam tur Quickybabyu
Hrval sam se sa is7 i odjednom mi dođe quickybaby sa njemačkim buldogom i grille, opalio sam po is7 jer je bio na šutu, al u tom trenu mi naleti quickybaby i popije šut, nisam ni skužio da igram sa njim dok nije došao spasit svij is7
Da jih nije bilo, dobio bi ovaj is7 1vs1 bez problema
Baš glupo da su ukinuli enemy chat, sad nemrem pozdravit čovjeka...
Neat, baš sam gledao stream, izletio ispred tebe sasvim slučajno lol.
Hahah kaj sam bio na njegovom stream-u?
I will be famous!!!
ma slobodno ti napucas sve poznate, i kvikija i misterkro-a
samo nemoj Ravena i Dedaa-u jer si inace fasovo
ni vi ostali s foruma nesmete po njima pucat
P.S. reci SlavkecDC-u de se bas usavrsil sa pfotošhophom

samo nemoj Ravena i Dedaa-u jer si inace fasovo
ni vi ostali s foruma nesmete po njima pucat
P.S. reci SlavkecDC-u de se bas usavrsil sa pfotošhophom
haha "it was an accident" , viš da nisam gađao kvikija, naletio je na šut
Pa neće me valjda MM tako kaznit da mi da Ravena i Dedu u protivničkom timu, to se ekspresno potapam, bolje da me nema
BTW: što si napustio klan, bio si preko godinu dana u njemu ak se ne varam?
Jel zna netko kad će popusti na masnije tierove, ovi sitni me ne zanimaju puno, svrbe me miliončići (ipak ovaj napušeni Panther 8,8 služi nečemu) a ne želim potrošit bezveze ako će uskoro discount..
Strpi se, bit će sigurno nešto sad za blagdane.
Ovaj tjedan je 50% do tier V... onda ide sljedeći tjedan 30% na VI-VII, pa zadnji pred Božić 15% na VIII.
U ovom sam si uzeo Locusta, sada razmišljam u što investirati dalje...
Jeli budu kad veći popusti npr. 30% za 8-10 ili 50% 6-7?
Mislim da ne, ako da, onda vrlo vrlo rijetko, ja ih do sada nisam vidio.
jedino kad je top of tree t10 bude oko 4.25mil
To je onda nekih 30%. Tier 8 i 9 ostaju na 15% popusta znači? Ovaj mjesec nema top of the tree?
bil sam jako dugo u klanu al neda mi se vise
ko da i nisam, ima ih oko 40 u klanu a aktivnih max 10
nema stronkholda, nema niceg, to je klan za "odmor od klanova" i klanskih obaveza
a kad se sjetim da sam bil i u klanu koji je okupljal bugovce, i da smo igrali sa tirovima 6-9 protiv desetki
sve je to napravil bivsi kolega odavde MrXleader al ga nema vec dugo na forumu
htel sam u biti pitat tebe kak je tebi u klanu?
svi oce nesto i imaju zahtjeve, medju obaveznima je team speak, al ja ga necu instalirat jer mi onda previse steka igra prek mobilnog interneta
U ovom sam si uzeo Locusta, sada razmišljam u što investirati dalje...
ak te zanimaju petice, t-25 je odlican, a i ostal sam iznenadjen na alt accountu ponasanjem premium ruske matilde
mislim da su joj bufali pen i ponasanje topa, a ni 14 stupnjeva depresije nije za bacit
ja cekam T14 da se ukaze makar ga je dedaa
zabranio kupovat
ja sam svog dikermaksa u biti kupio na popustu od 50% koji se vise nikad nije ponovio, barem ne na tiru 6-7 (premiumima)
To je onda nekih 30%. Tier 8 i 9 ostaju na 15% popusta znači? Ovaj mjesec nema top of the tree?
ne - zbog bozica, to je tradicionalno vrijeme kad se klika po tuljanima i baca harpune u masne kitove jer treba za bozicnice u minsku
al mislim da ce sve bit na popustu
kaj nije prosle godine bil isto i neki march of nations od bozica do tri kralja?
neki popust mora biti definitivno
Je, sad se sjećam, bilo je svakih par dana na popustu po 1 nacija.
Ti svi klanovi koji traže ts, jeli igra ne podržava 15 ljudi ili šta? Znam da podržava u vodu za 3. Nije da sam ikad koristio to, možda je radi kvalitete?
Zapravo i jesam jednom tek kad sam počinjao igrati i nisam ništa kužio. Pisalo mi je stisni G za ...nešto, ja stisnem, a sa druge strane mi lik na francuskom nešto reve.
Je, sad se sjećam, bilo je svakih par dana na popustu po 1 nacija.
Ti svi klanovi koji traže ts, jeli igra ne podržava 15 ljudi ili šta? Znam da podržava u vodu za 3. Nije da sam ikad koristio to, možda je radi kvalitete?
Zapravo i jesam jednom tek kad sam počinjao igrati i nisam ništa kužio. Pisalo mi je stisni G za ...nešto, ja stisnem, a sa druge strane mi lik na francuskom nešto reve.
Team speak ti je program za razgovor, osim njega neki klanovi koriste i raid call, al raid callu hoće pucat veza, pa se team speak pokazao boljim, uglavnom možeš ti i u igri razgovarat sa nekim, moraš biti u platoonu ili u klanskoj/timskoj/strongholdu, držiš Q i razgovaraš, ali je kvaliteta zvuka očajna u tom ingame razgovoru, neki igrači se ćuju pretiho, neki preglasno i većina ih krešti, zato se koristi odvojena aplikacija poput team speak-a, zvuk između igraća je kvalitetniji...
E sad zašto klanovi zahtjevaju korištenje ts-a, pa vrlo jednostavno, kada se igra klanska/timska ili stronghold, puno se brže igrači međusobno dogovore razgovorom, nego da si pišu po chat-u, dok ti napišeš kolegi da se povuće jer ga rush-aju, on je već gotov, ti nisi stigao ni pola napisati ili npr dok javiš ostalim igračima da si spotan, ne stigneš se sakrit i primaš šuteve bezveze, uglavnom zbog brže komunikacije ti je to...