World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.156
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

Kazu da ce novi patch donijeti da ce se brze spotat neprijatelj?

onda i camo ode u racku :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

u krivu si... samo neće biti onog delay-a od djelića sekunde kad ti netko izjuri iza ugla.

realno, ako netko proviri iza ugla ti ga odmah vidiš... brzina svjetlosti etc.

camo ostaje isti.

15 godina
World of Tanks

Ova partija je realno trebala bit preko 10k dmg-a,al mi je pucanje u zadnje vrijeme užasno i uz to punim HESH u pogrešno vrijeme 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
MoF0 kaže...

u krivu si... samo neće biti onog delay-a od djelića sekunde kad ti netko izjuri iza ugla.

realno, ako netko proviri iza ugla ti ga odmah vidiš... brzina svjetlosti etc.

camo ostaje isti.

gledao jucer oko 21 navecer stream quickbaby ili ti ga quickfingera i pricao je o tome.

17 godina
World of Tanks

E i da ljudi zasto me ne prihvatite u WOT kroz zahtjev za prijatelje?

jucer poslao dva clana koja su ovdje aktivna, nasao im nickove u wot temi za to no nisu prihvatili...

:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

kome si slao

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

kome si slao

• ED63 EdgeBoy i 
  • njih jedino sam našao tamo na popisu a da su aktivni u ovoj temi. i nisu prihvatili očito.. 
15 godina
toxic kaže...
Kill Frenzy kaže...

kome si slao

• ED63 EdgeBoy i 
  • njih jedino sam našao tamo na popisu a da su aktivni u ovoj temi. i nisu prihvatili očito.. 

Ja ti uglavnom vikendom igram,a ostatak tjedna ni ne palim WoT tako da cim budem opet upalio, prihvatim zahtjev

*btw ovaj vikend sam imao par slomova sa St.Emilom tako da vjerovatno nisam ni vidio zahtjev ako si ga tad poslao.

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2016 11:55 (ivanoile).
15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Teško da ćeš tako nać ljude, nemaju svi nick na forumu i u igri isti

BTW: aj dodat ću te ja sad, samo da se update instalira...

17 godina
1BIT kaže...
toxic kaže...

Teško da ćeš tako nać ljude, nemaju svi nick na forumu i u igri isti

BTW: aj dodat ću te ja sad, samo da se update instalira...

Sve 5. našao sam nickove u pod temi.

Bezveze mi je igrat non stop solo, tu i tamo znam s burazom igrat i to je to.

ipak 3 igraca u platunu imaju veci utjecaj na igru nego jedan.. 

15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Pa što si ne nađeš klan neki, zato i postoje klanovi, da bi se družili igrači...

Evo ja ti mogu preporučit svoj bivši klan, s obzirom da si tek počeo igrati i grindaš tenkove, u klanu ima par aktivnih ljudi koji se samo zahebavaju i igraju platoone, nije im baš do natjecanja,strongholda,klanskih, timskih...itd

Ali igraju ti faceit turnire di osvajaš bodove, pa ih možeš mjenjat za razno, golde npr...

Možeš poslat zahtejv za ulazak, pa pogle, ako ti neće pasat, uvijek možeš napustit...

Klan je NOP2

17 godina
1BIT kaže...
toxic kaže...

Pa što si ne nađeš klan neki, zato i postoje klanovi, da bi se družili igrači...

Evo ja ti mogu preporučit svoj bivši klan, s obzirom da si tek počeo igrati i grindaš tenkove, u klanu ima par aktivnih ljudi koji se samo zahebavaju i igraju platoone, nije im baš do natjecanja,strongholda,klanskih, timskih...itd

Ali igraju ti faceit turnire di osvajaš bodove, pa ih možeš mjenjat za razno, golde npr...

Možeš poslat zahtejv za ulazak, pa pogle, ako ti neće pasat, uvijek možeš napustit...

Klan je NOP2

A dobro i to je jedna mogucnost u svakom slucaju. Tnx 

Više bih volio kada bi Bug imao svoj neki fun klan..

14 godina
neaktivan
toxic kaže...

A dobro i to je jedna mogucnost u svakom slucaju. Tnx 

Više bih volio kada bi Bug imao svoj neki fun klan..

R.I.P. BOLT 

Ali da, slažem se sa kolegom gore, ako nemaš dovoljno ekipe sa kojom možeš igrat češće u vodovima, uvijek imaš klanove, a tko zna, možda ti se posreći kao nekima u mom gdje su se našli susjedi, a nisu ni znali da oboje igraju 

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
15 godina
World of Tanks

Ammo rack

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
toxic kaže...

• ED63 EdgeBoy i 

nisam dugo igral na main accountu

dodaj jos dva alta pa na kojem budem, inace sam na oba na tiru 5 tak da ne ocekujes cuda

ED63BOY

EDGEB0Y

danas sam stavil da se skida pech pa bumo vidli

ima dana kad igram nekaj drugo i nisam aktivan tak da

strpi se malo imam ja i posao i do nedavno 2 "prijateljice za zabavu"  paralelno  tak da nisam vise u tenku onolko kolko sam nekad bio

p.s. bice na telki : zanemaruje wot zbog privatnog zivota

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
15 godina
World of Tanks

A prvo protivnici vodili 7:0 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

jel tko vec kupio svedski tank?

cini mi se zabavnim za igrat 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
toxic kaže...

tier 6?

premali tier za zaradjivat keš

17 godina
Kill Frenzy kaže...
toxic kaže...

tier 6?

premali tier za zaradjivat keš

a 115 kn nije puno...no nebitno ja imama tier8 premium za grindanje love tj. t26e4

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako misliš, pa obično tier 5 i tier 6 najbolje zarađuju, a nakon toga je zarada sve slabija što je tier veći?

EDIT:

BTW: jučer skinuo update na laptop bez problema, na kompu mi javlja grešku...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 13:40 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1BIT kaže...

Kako misliš, pa obično tier 5 i tier 6 najbolje zarađuju, a nakon toga je zarada sve slabija što je tier veći?

oni govore o premium tenkovima, a tu osmice najboje zarađuju

10 godina
neaktivan

Znači ovaj sad tenk iz maratona će biti dobar za zaradu ko ostale osmice?

15 godina
neaktivan
dado314 kaže...

oni govore o premium tenkovima, a tu osmice najboje zarađuju

aha, to nisam znao, inaće ljudi sa 5cama i 6cama igraju da zarade i onda spiskaju na 9kama i 10kama

9 godina
neaktivan
AirLive kaže...

DA, kao premium osmice, cdc, superP itd..., i to je stvarno dobro nekome tko nema premium t8, uzasno olaksava silver grind. Tenkovi koji se mogu kupiti, a ovaj ce moci su premiumi koji zaradjuju, dok su recimo oni sto ih dobijas za misije htc, t55a, obj260 ili u clan wars tipa object 907 reward tenkovi i oni nemajui povecan dobitak silvera, ali mogu trenirati posadu i sherat posadu iz obicnog tenka da se ne treba pretrenirati.

15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

EDIT:

Update: i dalje ništa, izbrisao sam igru i reko idem ispočetka ju skinut, kad nemogu ni to, baca mi poruku da adresa nije pronađena(ne dela im hiperlink)

Da sam barem ban pobro, bar bi znao na čemu sam

11 godina
1BIT kaže...
1BIT kaže...

EDIT:

Update: i dalje ništa, izbrisao sam igru i reko idem ispočetka ju skinut, kad nemogu ni to, baca mi poruku da adresa nije pronađena(ne dela im hiperlink)

Da sam barem ban pobro, bar bi znao na čemu sam

Trebate ovo, te skinite najnovije drivere, a ako i onda ne bude odite u luncheru na onaj ključić i provjerite integritert igrem bar sam ja tako sinoc rijesio problem, meni se crashala igra kad bi se trebala pojavit garaza.....

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
neaktivan
LordNIbbler kaže...

Trebate ovo, te skinite najnovije drivere, a ako i onda ne bude odite u luncheru na onaj ključić i provjerite integritert igrem bar sam ja tako sinoc rijesio problem, meni se crashala igra kad bi se trebala pojavit garaza.....

Ma nemogu opće skinut wot.exe onu aplikaciju sa kojom preko torrenta ubiti skidam igru i update, mislim da mi sa internetom ne štima nešto, jer sam na mob upalio hot spot i spoio se prek laptopa, sve radi, skinuo aplikaciju, prebacio na usb stick, pa na komp i tako započeo skidanje igre ispočetka, skine mi nešto sitno, neki prvi fajl od 8Mb, zatim dođe fajl od 2.3Gb počne i par sekundi nakog ništa, evo probao sam tu opciju integritet, za sada skida i radi, vidjet ću dal će dovršit, u svakom slučaju hvala na info.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2016 11:54 (1BIT).
17 godina
MijoC kaže...
AirLive kaže...

DA, kao premium osmice, cdc, superP itd..., i to je stvarno dobro nekome tko nema premium t8, uzasno olaksava silver grind. Tenkovi koji se mogu kupiti, a ovaj ce moci su premiumi koji zaradjuju, dok su recimo oni sto ih dobijas za misije htc, t55a, obj260 ili u clan wars tipa object 907 reward tenkovi i oni nemajui povecan dobitak silvera, ali mogu trenirati posadu i sherat posadu iz obicnog tenka da se ne treba pretrenirati.

koja je to fora s tim tenkom :)

npr. završite 6 od 8 misija za 100 kn imate taj tenk :) ako netko ne stigne npr...

jer jedna misija po njima košta 52,51 kn

i sad vidim imaju token za sve misije i koji košta 366 kn i kažu ovako "This package is related to the T-44-100 Mission Marathon. It contains all eight mission tokens, necessary for completion of the marathon. If you purchase it, you will immediately receive the marathon reward: the T-44-100 tank + 1 garage slot."

10 godina
neaktivan
MijoC kaže...

Znam da ovi za misije ne zarađuju dobro, zanimalo me za ovog. To što kažeš je baš za mene dobro jer nemam premium tier 8, skupio sam nedavno i dickera pa će se moći lakše grindati pare. A i dobro će mi doći ruski medium jer se na tieru 10 granaju pa mogu odmah uključiti da se puni 1. skill (navodno da ćemo dobiti posadu na 100%) i odmah ga pretrenirati na t62a tako da kad ga otključam odma imam dobru posadu za njega.

toxic kaže...

koja je to fora s tim tenkom :)

npr. završite 6 od 8 misija za 100 kn imate taj tenk :) ako netko ne stigne npr...

jer jedna misija po njima košta 52,51 kn

i sad vidim imaju token za sve misije i koji košta 366 kn i kažu ovako "This package is related to the T-44-100 Mission Marathon. It contains all eight mission tokens, necessary for completion of the marathon. If you purchase it, you will immediately receive the marathon reward: the T-44-100 tank + 1 garage slot."

Meni je fora sa tim tenkom da ga se može uz malo truda dobiti besplatno. Meni koji igram igru f2p to puno znači pa se volim potruditi za njega. Je da se sad malo patim sa tierom 6, ali valjda ćemo sve pokupiti. Plus koliko vidim ovaj je tenk dosta dobar jer ima i brzinu i armor solidan dok ovi ostali koje je kolega gore spomenuo ili nemaju ništa armora, ili ga imaju puno pa su spori (ovoga ti koliko se sjećam znaš iz 1. ruke)... Naravno možeš ga kupiti ako nemaš vremena ili samo ono što ti fali kupiti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 17:39 (AirLive).
17 godina
World of Tanks

ja nikako ne mogu zavrsiti tu misiju jer nemam sve nacije a misljenja sam kako ti minimalno treba tier 6 a doduse nisam niti igrao nista osim rusa.. a njih sam zavrsio kroz par dana. tako da realno se moze

no ja ga svakako necu niti kupiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice