World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.697
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije ace, al je Orlink

EDIT:

Nije nešto, al čovjeka veseli

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 23:17 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
Čoeče pa ti si po cijele dane na tenkićima.
Rvat katolik!

1 0 hvala 0
15 godina
toxic kaže...
luka94 kaže...

Taman odigral par casual partija,malo KV4 kres (sranye) i KV5,pa evo SS od KV5 partije 

pls replay od kv4 partije. zelim vidjeti tu partiju .tnx

to je KV4 kreslavskiy kaj sam igral,ne normalni KV4,i tenk je apsolutni šit 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

A imam malo bitaka

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobar je ovaj OI exp. za skupljanje dmg-a za misiju čak i u tieru 7. 

http://wotreplays.com/site/2994298#abbey-airlive-o-i_experimental

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

St. Emil iskustva itko? Do sad samo nervozu s njim imam, neprecizan, slab pen (imam 10.5cm top), spor, oklopa nema, camo vrijednosti katastrofalne..

Di2 & EPS FTW!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Drag mi je emil za vidit u nisanu.Znam da ga ne mogu dingat.

Još su mi ostali britanci,japanci i kinezi za maraton

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Prije su neki "varali" sad svi mogu da "varaju".

Odlično!!! Umjesto da totalno onemoguće varanje, oni omoguće svima da varaju... BRAVO!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 9:55 (WHO2fckru).
15 godina
1BIT kaže...
tnakir kaže...

A imam malo bitaka

i ja ga vidim svaku noc je u tenku, a mogo je biti sto god pozeli, npr. betmen

ivanoile kaže...

St. Emil iskustva itko? Do sad samo nervozu s njim imam, neprecizan, slab pen (imam 10.5cm top), spor, oklopa nema, camo vrijednosti katastrofalne..

nema pomoci nazalost, spor si, velik, nisi okretan i dok ne uzmes bolji top si jad i bijeda da padnes u depresiju

i to je najbolje na tom tenku, DEPRESIJA, koristis ju da se skrivas i trolas

treba ti posada sa cdobrim camo i 6th inace si vreca za udaranje

sa velikim topom OBAVEZNO nosi sa sobom par HE granata ak naletis na neki waffel ili light ili japanca jer mozes cuda napravit sa dopro plasiranom HE granatom u neki slabo oklopljeni tenk

a dok ne uzems bolji top, hebo si jeza jer imas top ko dikermax na tiru vecem od njega i protiv desetki nema ni smisla pucat, jedino gold

press 2 for skill round

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...

i ja ga vidim svaku noc je u tenku, a mogo je biti sto god pozeli, npr. betmen

Ma to kad upadneš u loše društvo

Danju kampamo u grmlju i čavrljamo ko u birtiji, a noću se utrkujemo sa lajtovima

BTW: ja sam ovae RED XY klanove smatrao dosta jakim, složnim, di se svi drže pravila, nešto ko prijašnji bta...

Jučer im uzmemo jednu provinciju...

Danas random igram, slučajno naletim na lttb-a, nisam opće skužio da je lik iz red_b klana, sitluacija je takva da je išao na mog žohara (e25) i reko idem mu pomoć, sitluacija se malo izmakla kontroli, žohar je pobjegao/povukao se, došlo je još protivničkih tenkova, ja sam htio dovršit tog lttb-a kad je već na low hp-u ostao i dobim ja njega nekako, kad skužim kasnije mi lik psuje i optužuje me za nekakav aimbot, ne da nemam aimbot, nego ga nikad nisam ni probao niti me zanima, no anyway razmišljam da ga možda prijavim komandiru njegovog klana, sumnjam da jedopušteno vrijeđanje u klanu, zašto bi onda vrijeđao izvan klana, pogotovo srodne klanove???

REPLAY

BTW: naletio sam u toj istoj bitki na T44-100 hebate neko ga već ima

15 godina
elCarismo kaže...

ima li tko kakav invate code...brat mi pocinje igrati 

nemogu vjerovat da se jos grebete za invajt, kaj je tesko guglat?

ak bas oce igrat ja cu ga pozvat u sklopu invajt frenda programa samo mi treba njegov mejl

osim toga kad si zadnji put krenul sa novim acc-om? jel znas kaj se sve moze dobit?

osim premium dana, tetracha na rentu za 10 partija - posada ti ostane

slotovi, prem time, cak i nesto golda mislim

najbitnije je jedna posada na 100% na tiru 3 pa bi trebo gledat koju granu oce igrat da si pripremi posadu, kao ja npr, za type 91 , pa u type 95 bez pretreniranja pa u O-I exp i eto money makera

tak se moze ubost za bilo koji arty 5-6 clanova, za UK med posada da ide u cromwella posle, njem med posada, ...

i najvaznije od svega, u startu se dobije 100% posada za svaku naciju, i to je bitno ne razhebati u pocetku nego cuvati jer se dadne debelo iskoristit za kasnije

UGLAVNOM, sa novim pocetkom se dobije tutorijal i mislim da 15 misija koje postupno objasnjavaju sve i svaka daje nesto, od kredita i free expa do kako sam napiso, slotova, posade na 100%, golda, mislim da cak i nesto opreme

i nekuzim zasto si uopce bratu dozvolio da krene igrat wot, udjeli mu jednu vaspitnu  i nek se uvati lektire 

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/wot-4anniversary-refer-promo/

http://worldoftanks.eu/en/content/docs/invitefriend/

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/186917-lerts-collection-of-guides/

http://forum.wotlabs.net/index.php?/articles.html/world-of-tanks/

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
11 godina
ivanoile kaže...

Nije top toliko los ko gun arc,  ja sam pratio ht, pa kad bi oni ulecali i ja bi s njima, ili cempo niz ulice i snajpo drugu stranu mape, s top gunom je meni zabavniji od rhma, rhm je sad tolko los meni, na dosta pozicija te muci gun depresion, dok je to prednost emila, no opet nisam odavno igro td-ove pa je mozda i do toga..... <Mada obojici nekad neznam di granate odu ili kako ne pena nesto .....

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
LordNIbbler kaže...
ivanoile kaže...

Nije top toliko los ko gun arc,  ja sam pratio ht, pa kad bi oni ulecali i ja bi s njima, ili cempo niz ulice i snajpo drugu stranu mape, s top gunom je meni zabavniji od rhma, rhm je sad tolko los meni, na dosta pozicija te muci gun depresion, dok je to prednost emila, no opet nisam odavno igro td-ove pa je mozda i do toga..... <Mada obojici nekad neznam di granate odu ili kako ne pena nesto .....

Problem mi je sto je jako spor, recimo Japanski ht su mi super za pratit jer su taman moje brzine. Snajpanje, do 300m maks, ali onda riskiram svoju poziciju (imam samo 10.5 top), ali vidim da dosta puta bude samo critical i to sa AP granatama.

A gun depression mi je oduvijek muka, posto igram liniju lightova AMX i SU-101, jedno gore od drugog.

ED63 ne znam sto mi je gore, cekat 12.8 ili od tamo do RHM grindat, a free exp otisao na Tiger II :(

Di2 &amp; EPS FTW!
15 godina
World of Tanks

nista od peca sutra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Skupi free XP, uzmi top i bit ce to najbolje potrošena sredstva ikad...

Zadnji top je odličan i tvrdoglavi Emil s njime postaje zabavan.

Do tad je odvratan.

dr.zharre
15 godina
World of Tanks
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 19:33 (zagi55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

jel sutra 9.16?

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

jel sutra 9.16?

Trebao bi biti, ali na RU serveru, a u srijedu i na EU

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it&amp;#39;s you. Have you tried turning it off and on again?
15 godina
World of Tanks

jep sutra na ru serveru

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Zakinut sam za ace-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...
luka94 kaže...
toxic kaže...

Ja jos uvijek na stock kv4 uz 122m gun.. no eto odigranih 40 partija s njime imam 61% win rate. 35% bitaka sam preživio.

U slučaju da nisi istražio IS3 i BL9 do sad,nebi preporučio da kupuješ ST-I nakon njega

Super tnx.

ma ja cu prvo upgrejdad kv4 do kraja a usporedno igram s kv85 i guram is liniju tako da cu sigurno napraviti kako si mi i preporucio.

Hvala

imam i IS i odlicno mi ide s njime kao i s kv4 s IS cak imam 60% pobjeda s kv4 sam nesto pao oko 52-53%.

No sada igram i TD liniju koja vodi na grille, sto je ovaj tier5 tank los omfg.. jedva cekam nashorna. popijem metak sam tak i raspadnem se doslovno odmah... npr s britanskim td imam puno bolja iskustva preko 50% pobjeda

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 10:53 (toxic).
15 godina
toxic kaže...

imam i IS i odlicno mi ide s njime kao i s kv4 s IS cak imam 60% pobjeda s kv4 sam nesto pao oko 52-53%.

No sada igram i TD liniju koja vodi na grille, sto je ovaj tier5 tank los omfg.. jedva cekam nashorna. popijem metak sam tak i raspadnem se doslovno odmah... npr s britanskim td imam puno bolja iskustva preko 50% pobjeda

Toster je jedan od najzabavniji tenkova, brz, jako dobar top ima za tier V. Nashorn ima precizan top, ali je sporiji. St. Emil...

Ali cijela linija je takva, moras bjezat od howitzera i topova koji koriste HE jer si inace gotov. Arty necu ni spominjat,a bounce neces cut kroz cijelu liniju. Po meni druga linija, Ferdi, Jagdtiger i ta ekipa je puno bolje balansirana, imas nekakav oklop, a i mobilnost je solidna. Cak stovise, Ferdinand sa 1500HP je govno koje ima skoro 600HP vise od TD istih tiera, a 12.8cm je jako ubojit.

Di2 &amp; EPS FTW!
16 godina
toxic kaže...

Nije meni niti Nashorn bio nesto, nije da je neka prevelika sreca od tenka. Toster je barem brz, pa se moze lagano premjestati po mapi.

A nakon Nashorna dolazi pokora u obliku Sturer Emila, pa dok ne dobijes 128mm vidjet ces sta je patnja (mada niti sa 128mm nije neki sex tenk, ali barem ima mocan top).

Cijela linija koja vodi prema Grille 15 je osmisljena da trpis i patis sve dok ne dodjes do Tier8 (ili da potrosis hrpu Free XP). Valjda tom linijom trebas proci muku da bi "zasluzio" da igras T8-10.

Ali kada otkljucas Rhm Borsig onda sav trud postane vrijedan jer su T8/9/10 zaista fantasticni tenk destroyeri.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
17 godina
World of Tanks

Ma nije to za mene očito... Probao sam TD britanski, oni su mi super legli jer sam kao apsolutni početnik isao glavom kroz zid sto mi je ustvari bilo korisno i super jer at linija ima bolesni armor...

sad trebam nesto slicno ali ne toliko sporo. trazim neki TD s super balansom.

Jednostavno ne znam igrati s ovim tenkom.... ffs pobjedim svaku 3 partiju i to ako. s obzirom da imam tek oko 1700 bitaka utjece mi na statistiku a tezim doci u ukupnoj statistici preko 50%

Ne znam mozda je potrebno ne opterecivati se s time? Jer vidim da ljudi bez problema imaju preko 15 k bitaka.. mozda je dobro da sada spusim statse a kasnije ih dizem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Zasto se zamarat jesi pobjedio ili ne? Pogotovo u random igrama, pa da si najbolji igrac i zadesi te 10 defekta od igraca, neces pobjedit. Nit ikakve taktike ima, samo RNG  Al sa statsima jedino na tabletama mozes zavrsit.. i svaka 3. dobivena je jos u redu, najdrazi su dani kada krene 10-15 partija sa 15:3, ne napunim ni top s prvom granatom, pol ekipe razneseno. 

TD sa super balansom je po meni Ferdi, no netko tko ga ima mozda ce reci drugacije. Ali naprijed ima 200mm(doduse, ravnih 200mm,ali svj), 12.8cm top, dobar gun arc i traverse, 1500HP i nije toliko velik(je,ali moze i gore).

Di2 &amp; EPS FTW!
17 godina
World of Tanks

Jel ima tu na forumu ekipe koja igra aktivno?

dakle ja doslovno igram svaki dan.. najvise od 22 pa znam i do 01-02 ujutro nekad odigram od 18:30 - 20:00h pa opet kasnije od 22 pa na dalje.

Vikendom ako nemam posla igram po cijele dan :)

nick: XFXDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
toxic kaže...

Stug je meni bio prilično dobar. Precizan top i okretan. Cromwell te jako teško može izvozati. Nije mu ni armor toliko loš kao ovim na višim tierovima. Jedino što jako sporo ide unazad i motor mu je sa prednje strane pa skoro sve što te puca završi u motor. Ako si novi i ne koristiš popravke...

Nashorna imam trenutno i ima brzinu i odličan top, ali ono što ubija je depresija. Ako je ispred tebe neka neravnina na mapi nema šanse da išta uradiš ako se ne popneš na vrhu ko heroj. Ali je*eš ti što ću ja nekoga probiti kad će neprijatelj dok se ja povučem izpenetrirat boga u meni. Onda niti ne izlazim ako znam da ću izvući deblji kraj. Pa neka mi blinkaju na mapi. 

Koliko sad gledam komentare neću se zabaviti previše sa emilom, ali vidim da barem ima depresiju. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 17:04 (AirLive).
10 godina
neaktivan
Sturer je zvijer kad naucis koristiti depresiju....da je samo mrvicu kraca cijev pucao bi si u noge ;)
Budi ponosan!
17 godina
neaktivan
FrankMartin kaže...
Sturer je zvijer kad naucis koristiti depresiju....da je samo mrvicu kraca cijev pucao bi si u noge ;)

Kad sam tek uzeo Sturera (još se zvao onak, ne znam, panzersifilis 5 ili kak već), i onaj prvi top.... ajme majko. Htio sam se ostavit WOT-a.

Ali kad sam stavio zadnji top, i naučio koristit depresiju, tenk je zvijer.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
14 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...
FrankMartin kaže...

Kad sam tek uzeo Sturera (još se zvao onak, ne znam, panzersifilis 5 ili kak već), i onaj prvi top.... ajme majko. Htio sam se ostavit WOT-a.

Ali kad sam stavio zadnji top, i naučio koristit depresiju, tenk je zvijer.

Dicker Max na steroidima. Kamperski tenk bez oklopa a velik alpha dmg. Samo pametno igrat i pozicionirat, natrpaj što više kamuflaže možeš, camo skill, ofarbaj ga i maskirna mreža po mogućnosti. od opreme: nabijač, poboljšan mehanizam topa i maskirna mreža ili obložena optika/teleskop

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice