Znam da sam već naporan, al oko još nećeg se premišljam, dal umjesto rammer-a stavit ventilaciju, optiku i egld nebi skidao, jer mi je bitan spot i preciznost topa, a top i nije neš precizan na cromwellu, sa ventom bi mi top nešto sitno sporije punio nego sa rammerom, ali bi imao više prednosti na ostalu posadu (brža vožnja, veće otkrivanje, precizniji top...), a u konačnici si mislim jednom kad stavim i biu na posadu bi možda top punio ko sad sa rammerom...?
Dok sam igrao Cromwell B u randomima (nisam s njim otisao u random 100 godina) koristio sam rammer, vents i optiku. Tada ima poprilicno dobar view range (posebice imajuci na umu da dodje sa BIA skillom).
Mislim da je to nekako najoptimalniji izbor jer sve skupa dobijes poprilicno fini view range.
Kako ga sada igram iskljucivo u skirmishima (T6 skirmish + credit bonus = tona kredita) skinuo sam optiku i stavio GLD. Kako u T6 skirmishima idete u grupi view range vise nije previse bitan (osim ako bas ostanete 1 na 1) jer ionako imas raznih T37/Type64 u timu koji imaju optiku, a skupa ste u grupi. A kako je focus fire jako bitan u T6 skirmishu otisao sam na GLD da sto brze cilja.