World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.495
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

"random forum user X" : dobro edo zasti ti tolko puno sere$?

JA (edo a.k.a. Eđ): zato jel mogu.

"another un-random forum user Y" : dobro edo sta ce ti tolki tenkovi? zasto ne kupujes nove?

Edž: nek se nadju. nove ne kupujem jer sam si zabranio daljnje financiranje serbovog svemirskog programa a i nestignem sve, u barku , u tenk  i u avion

"stronk forum u-ser Whitmann_PL" : dobro edo zasto onda ne potrosis nest para al giftas drugima sa manjim javnim garazama?

Ed- O : imas pravo, tako cu trosit, kupovat, i nece me svrbit pare sto ih ne trosim... a necu trpat vise tenkova u garazu

evo mogo bi ovdje za ratne zasluge pohvalit kolegu 1Bit i u ime vrhovne komande, zbog iznimne hrabrosti pokazane u stronk liniji ruske nacije nabacit mu nesto da se nadje uz onog jg tigera 88

Dear EdgeBoy!

Thank you for purchasing a gift in the Wargaming.net Premium Shop. Your payment was received. Gift "Military Parade Tank: IS-2" sent to Abarth_CRO account.

a dragom novopridoslom kolegi nesto djeparca da moze ubost koji tir 5 sad dok je u pola cijene

Dear EdgeBoy!

Thank you for purchasing a gift in the Wargaming.net Premium Shop. Your payment was received. Gift "2,500 Gold" sent to AirLive_ account.

znate da se morate ulogirat na portal i rucno "akseptat" poklonciche

ostali, vise srece iduci put

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
12 0 hvala 4
15 godina
World of Tanks

jedino sto je igra sada fluidna i ispod 50fpsa.prije to nije bilo.cim bi palo ispod 50 bi štekalo :/

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

prije 2-3 dana sam istražio WT-a i danas sam ga kupio

šta će biti sa opremom kad ga zamjene sa grilleom (oće se i ona prebacit na grillea ili će se prebacit u skladište...ili možda nešto treće)

0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
TheMrCro123 kaže...

šta će biti sa opremom kad ga zamjene sa grilleom (oće se i ona prebacit na grillea ili će se prebacit u skladište...ili možda nešto treće)

Ne sjecam se za opremu, ali mislim da je bila ista oprema stavljena na Grille15 kada sam se ulogirao na test server.

Ono sto se sigurno sjecam je da je posada bila pretrenirana (ali skillovi nisu bili resetirani) i da su kamuflaze sa WTE-100 bile stavljana i na Grille15.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
Mauro kaže...
TheMrCro123 kaže...

Ne sjecam se za opremu, ali mislim da je bila ista oprema stavljena na Grille15 kada sam se ulogirao na test server.

Ono sto se sigurno sjecam je da je posada bila pretrenirana (ali skillovi nisu bili resetirani) i da su kamuflaze sa WTE-100 bile stavljana i na Grille15.

Također i statistika ostaje od WT i dodaje se Grille 15 kao novi tenk, počinje se s njim od nule.

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...

evo mogo bi ovdje za ratne zasluge pohvalit kolegu 1Bit i u ime vrhovne komande, zbog iznimne hrabrosti pokazane u stronk liniji ruske nacije nabacit mu nesto da se nadje uz onog jg tigera 88

Dear EdgeBoy!

Thank you for purchasing a gift in the Wargaming.net Premium Shop. Your payment was received. Gift "Military Parade Tank: IS-2" sent to Abarth_CRO account.

Svaka čast na ovoj nesebičnoj gesti i puno hvala kolega, jg tigara 88 nemam, to je bio rental na par dana, isto kao i tog II, pa mi je ovaj IS-2 odlično došao, vidim ima 4 člana posade, pa će bit lakše grindat posadu u kv-85ci, is-3ki, t-10ki i is-7ci (jednog dana kad dođe), ako te uhvati dosada ili ti stronk red tomato czech & polish playeri dignu tlak, sam me pozovi u platoon, ili ak će trebat istraživat mape, weak spotove tenkova, tu sam, malo mi glupo ovo, pošto već sve znaš, ali ne znam kako da ti se drukčije zahvalim

Hvala još jednom i živio ti nama

10 godina
neaktivan

A meni se činilo da je type 95 baš "stronk". 

Za ove koji uspoređuju 9.14 i 9.15 evo neka 2 testa.

I za kraj da se i ja kratko zahvalim kolegi na poklonu.  Za više informacija, pročitati PM.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 16:55 (AirLive).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna od prvih bitaka sa Obj. 704 i već je Master Badge pao 

Slučajni klik na zadnjeg živog saveznika Slučajni klik na zadnjeg živog saveznika
BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

EL_SQ, što se događa, pa sve manje vas je

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Moj PC  
10 1 hvala 2
14 godina
neaktivan
Ovo svi trebaju vidjet. Plako sam od smijanja i tuge
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Oskinova medalja, prva u 14.5k bitaka

http://wotreplays.com/site/2683838#stats

Toni
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

hahaha ovo mogu samo balkanci ^^ pišao sam od smijeha :) decko razvaljuje ni stronk siemke mu nisu ravne :)

mislim nekontam ovaj thumbs down kao niko nepizdi u ovoj igri svi ste smireni nepsujte i sve sami SVETCI igraju ovu igru.

znam i sam kolko toga okinut i opsovat pogotovo kad imam tomatoe team i ispusis ladno u 4 minute gejm 3-15 ili 0-15 ko nebi normalan opsovao im sve po spisku.

al ovdje je fora STO lik nezna da igra a nervira se i psuje za bezveze.

ocito to ljudi nevide i nekontaju pa niko vas netjera da gledate.

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=309&jumpto=4917248&sort=asc&view=flat
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 20:23 (marac1988).
Moj PC  
1 3 hvala 0
11 godina
marac1988 kaže...

hahaha ovo mogu samo balkanci ^^ pišao sam od smijeha :) decko razvaljuje ni stronk siemke mu nisu ravne :)

Ovdje e100 a ovdje moj kurac na biciklu hahah placem.

14 godina
neaktivan
Acex kaže...
marac1988 kaže...

Ovdje e100 a ovdje moj kurac na biciklu hahah placem.

on mene probije a ja njega dingujem ^^ nabijem na kurac is3 ko ga napravi prvi

jebote vise sam mrtav nego sto sam ziv vise gledam partiju nego sto igram

ja gledam i sve nevjerujem sta sve ima u ovoj igrici i tko ju sve igra ajme meni ^^

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=309&jumpto=4917248&sort=asc&view=flat
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 15:58 (marac1988).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

siema pl?

xfact
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
World of Tanks

https://ritastatusreport.live/2016/05/11/wargaming-publicly-bans-over-30-players/

A šta reći na ovo? To mogu samo Rusi učinit... (nadam se) 

njab
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Btw jel zna neko kad ce 9.15? I da li ce sa njim bit maknuti modovi?

0 0 hvala 0
15 godina
cveletdi kaže...
Btw jel zna neko kad ce 9.15? I da li ce sa njim bit maknuti modovi?

http://forum.worldoftanks.asia/index.php?/topic/65042-clan-wars-operation-asian-typhoon-rules-regulations/page__st__20__pid__1506856#entry1506856

Navodno krajem petog mjeseca, iako ovo je tema za azijski server pa možda kod nas bude i kasnije (ali i ranije)

Swedish latin super funk.
11 godina
World of Tanks

Zvuk eksplozije art shell-a: ka-duuš

Sad svaki put kad čujete to će vam u glavi biti. Ko meni.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Zvuk eksplozije art shell-a: ka-duuš

Sad svaki put kad čujete to će vam u glavi biti. Ko meni.

Bolje u glavi nego na glavi :D

14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo jucer bas zanimljiv gejm bio i naravno nije trajao 4 minute kako inace zna da bude :) ono brzinski za enemy tipa 0-1-2-3-4-5-15 :)

nego zacudo bozje trajalo preko 10 minuta :) sve u svemu gubili smo al preokrenuo se uz moj hard camp i hard carry i prek 7k dmg lego opet ace tanker

slika 1

slika 2

slika 3

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Zanima me koliko bi mogao vrijediti account sa 1540Wn8 12 x tire 10 dva premium tenka 8 super pero i bulldog.Stim da još 3 tire 9 su u garaži s kojim treba izgrindati desetke tvp škodu is4 i arty francusku 3500 Golda i 7 milijuna kredita ima dosta sitnih tirova 6 od ostalih država za sve više informacije profil je lorthiras EU server.Prosječan Wn8 na desetkama je nekih 2000-2400 ovisno o tenku 22.600 borbi naravno prvi sam vlasnik.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2016 11:35 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

koliko god da ti kazu kolege da vrijedi acc, a ti odma na njuskalo i trazi duplo™

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav svima, nije me vec dugo bilo ovdje pa da pitam gdje se može dobro prodat wot acc ? htio bi se neki auto uzet pa da si malo pomogne :) pa ako ima neka dobra stranica a da te ne zaj**u jer msm da mi acc vrije dosta :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2016 19:30 (veks25).

0 0 hvala 0
15 godina
ahahha kakav je to acc čijom prodajom ćeš dobiti značajnu sumu za auto... ili bolje da pitam kakav to auto planiraš kupiti...

playerauctions.com je najpouzdaniji, ja tamo prodavao

njuškalo i slični oglasnici također mogu poslužiti, ali naravno manje su sigurni
One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
neaktivan
World of Tanks

nisam tako mislio, nick je : BenQ_Master , za auto cu dic kredit , to prodajem ak slućajno zagusti da imam za koju ratu :)

2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Pozzz raja 

Vratio se i ja nakon duuugo vremena i dosta potopljenih brodova. Vidim nesh su dirali grafiku jer na mom skoro 3 godine starom lapu je skocio fps u tenkovima 

Onda IS8 se sada zove T10, vidim prate i istoriju malo, reko wtf je ovo sada dok nisam vidio izgled tenka 

Uglavnom lijepo se malo vratiti, podsjetiti na stare dobre dane.

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Neznam zasto se ljudi zale da gube puno partija vikendom. Meni dodje skoro na isto mozda cak i bolje...

Radni dan Radni dan
Vikend Vikend
BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2016 15:30 (BAD_BOY01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice