"random forum user X" : dobro edo zasti ti tolko puno sere$?
JA (edo a.k.a. Eđ): zato jel mogu.
"another un-random forum user Y" : dobro edo sta ce ti tolki tenkovi? zasto ne kupujes nove?
Edž: nek se nadju. nove ne kupujem jer sam si zabranio daljnje financiranje serbovog svemirskog programa a i nestignem sve, u barku , u tenk
i u avion
"stronk forum u-ser Whitmann_PL" : dobro edo zasto onda ne potrosis nest para al giftas drugima sa manjim javnim garazama?
Ed- O : imas pravo, tako cu trosit, kupovat, i nece me svrbit pare sto ih ne trosim... a necu trpat vise tenkova u garazu
evo mogo bi ovdje za ratne zasluge pohvalit kolegu 1Bit i u ime vrhovne komande, zbog iznimne hrabrosti pokazane u stronk liniji ruske nacije nabacit mu nesto da se nadje uz onog jg tigera 88
Dear EdgeBoy!
Thank you for purchasing a gift in the Wargaming.net Premium Shop. Your payment was received. Gift "Military Parade Tank: IS-2" sent to Abarth_CRO account.
a dragom novopridoslom kolegi nesto djeparca da moze ubost koji tir 5 sad dok je u pola cijene
Dear EdgeBoy!
Thank you for purchasing a gift in the Wargaming.net Premium Shop. Your payment was received. Gift "2,500 Gold" sent to AirLive_ account.
znate da se morate ulogirat na portal i rucno "akseptat" poklonciche
ostali, vise srece iduci put