World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.101.955
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
marionezi82 kaže...

Od kako igram WOT nikad gori tim nije bio, svi su bili oko baze ni da se mrdnu. 

očito nisi nikad doživio 0-15

Toni
15 godina
Leozz98 kaže...

Bok ljudi :).. 

imam jedno pitanje..dali se stvarno sa lovcima na tenkove može najviše zaraditi?

jer imam tigera I pa sam dosta puta bio u minusu a  taj minus bi nekoko trebao pokriti..

Meni najbolje zarada ide s T-34, medium 5 tier, prosječno napravim oko 700ak dmg i zarada izmedu 20-30 tisuca po bitki, uzmem si svaka dva dana sat vremena s njim da nafilam coinse i dalje na osmice, devetke 

Al ovo sto ti je kolega gore rekao, tier 5 opcenito najbolje zaraduje, ne znam iskreno jer mi se ikada uopce desilo da sam i u najnajgoroj borbi s tierom 5 izasao s minusom iz bitke

Tako da nadi tier 5 tenk koji ti najvise odgovara tvom stilu igre, probaj medium ili TD, jer heviji makar dobro zaraduju imaju ipak manju zaradu, a i zna cesto baciti u tier 7 borbe

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 20:38 (ficosime).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

evo par slika i od mene:misija,sam protiv svih,19000 pobjeda i nadimak koji se ne propušta

napokon završil zadnju za light-a,zadnjih tjedan-dva pokušavam i nikak dobiti ili mapu ili nemam sreće ili dobivam ovakve igrače sa četvrte slike

misija misija
misija misija
misija misija
nekad+točno+imam+osjećaj+da+igram+sam+protiv+njih+15 nekad+točno+imam+osjećaj+da+igram+sam+protiv+njih+15
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 23:17 (jura).
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jura kaže...

evo par slika i od mene:misija,sam protiv svih,19000 pobjeda i nadimak koji se ne propušta

napokon završil zadnju za light-a,zadnjih tjedan-dva pokušavam i nikak dobiti ili mapu ili nemam sreće ili dobivam ovakve igrače sa četvrte slike

Kakve veze ima kako se lik zove? Koliko vidim lik je pristojan igrač.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 7:32 (malina22).
17 godina
neaktivan
malina22 kaže...
jura kaže...

Kakve veze ima kako se lik zove? Koliko vidim lik je pristojan igrač.

pa ko opće govori kakav je igrač,čitaj sa razumijevanjem,stavil sam nadimak samo zato jer mi je smiješan.

12 godina
rapture686 kaže...
marionezi82 kaže...

Od kako igram WOT nikad gori tim nije bio, svi su bili oko baze ni da se mrdnu. 

očito nisi nikad doživio 0-15

15-0 nisam ali jesam 1-15.

9 godina
neaktivan

Najvjerovatnije cu kupiti Stuga III jer trenutno imam tigera I a  coinse zarađujem sa VK 36.01(H) i sa hetzerom...posto je hetzer 4 tier tako da mi je stug najbolja opcija...inace hvala decku gore i tebi na savjetima ;)

15 godina
neaktivan
Leozz98 kaže...

Najvjerovatnije cu kupiti Stuga III jer trenutno imam tigera I a  coinse zarađujem sa VK 36.01(H) i sa hetzerom...posto je hetzer 4 tier tako da mi je stug najbolja opcija...inace hvala decku gore i tebi na savjetima ;)

Ma ruska je igra, a Tiger 1 slovi kao najbolji tenk u ww2 i to si rusi jednostavno nemogu oprostit, pa su skupi popravci u igri za njega, ja sam znao bit među prvih 5 u timu i u gubitku sa njim (nisam koristio gold ammo, sa godlom Tiger 1 je rupa bez dna...) u usporedbi popravci za IS koštaju puno manje...

Meni je najbolja zarada sa tierom V i VI, nekako čak najviše sa KV-85, najveća mana mu je što nemože spustit cjev, još ti mogu preporućit ove tenkiće za zaradu: KV-85, T34, T34-85, KV-1, KV-1s, BDR G1 pa čak i Cromwell nije loš ako se dobro odigra

15 godina
Lethall kaže...
O boze ovaj ED63 je fakat naporan. Frajer ubija trolanjem !!

hvala kolega puno mi znaci iskrenost, narocito od nekog sa tako dugim stazom na forumu kao ti stvarno si kralj

hvala bogu na "iskrenosti" u iznosenju "vlastitog misljenja" na "internetku"

p.s. jel ovo bilo to tvoje trolkanje?

ja sam ponosan da dajem svoj doprinos na jednoj od najaktivnijih tema na forumu

p.s. nisam gladan tako da dont feed the troll anymore guys, please

rapture686 kaže...

ED je legenda.

Usput, screenshot... šta reć

haha hvala kolega

Entry Point kaže...
jura kaže...

ja ako se dočepam tenka razmišljam da uzmem VK, jer bi dobro došel za posadu da treniram ...

Hmm, za treniranje posade? Nema smisla ga uzimati za to :)

pa kad covjek nakupi nekoliko premiuma, gleda da mu neki novi dodbro dodje za trening posade di je zakinut sa dobrom posadom, i meni je isto tako i ja gledam istu stvar, plus najlogicnije je onda ciljano uzimat zenske posade za naciju di si najtanji i nemas prem trenera posade

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
16 godina
World of Tanks

Ah jucer ciljam bata , promasim i koknem arty na blind :D

http://wotreplays.com/site/2326442#serene_coast-angelbyu-t49

paciVK#2312
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Novi premium tier 8 tenk je too much Op za premium tank, da li ce biti neki nerf ili ne prije nego objave ista nemam pojma, ali 2700 average dmg sa tier 8 tenkom na live serveru u 30tak borbi nije mala stvar. Ne smijem otkriti o cemu se radi, ali stize za 10 dana ( vjerojatno znate o cemu se radi )

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2015 12:27 (Mistercro).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Britanski medium?

Edit:a nije on,za njega govorili da bude poslije Nove godine sad se sjetil

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2015 13:18 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mistercro kaže...

Novi premium tier 8 tenk je too much Op za premium tank, da li ce biti neki nerf ili ne prije nego objave ista nemam pojma, ali 2700 average dmg sa tier 8 tenkom na live serveru u 30tak borbi nije mala stvar. Ne smijem otkriti o cemu se radi, ali stize za 10 dana ( vjerojatno znate o cemu se radi )

Waffentragger Skorpion?

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
16 godina
neaktivan
jura kaže...

Britanski medium?

Edit:a nije on,za njega govorili da bude poslije Nove godine sad se sjetil

mislis na fV?onaj tenk je toliko ubijen da je sramota...sta mislis sto su se odlucili da daju ga svim vlasnicima centuriona x i da to jos javno kazu.

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel ima kakvih glasina o "gift" tenku za Božić?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MoF0 kaže...

Jel ima kakvih glasina o "gift" tenku za Božić?

Vjerovatno nešto za desni klik - sell kao i svake godine.

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
11 godina
World of Tanks

Mutz bude kao misija ako se ne varam.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav, ja sam Miloš i već neko vreme pratim diskusije na vašem forumu. Inače sam pasionirani igrač WoT i već dugo vremena radim za Klanrur, jedan od najstarijih srpskih gejming sajtova. Odnedavno smo krenuli sa pravljenjem klipova sa predstavljanjem tenkova u World of tanks, a ono što može biti posebno zanimljivo ljudima sada jeste da radimo i sve tenkove iz aktuelnog advent kalendara pred Novu godinu. Kada radimo review koncept je jednostavan - istovremeno i igramo i snimamo, ne radimo partije gde isključivo neko napravi po milion dmg i nešto nego bukvalno kako se zalomi u tom trenutku, poraz, pobeda nebitno. Dakle ono što bi igrač mogao realno da očekuje od partije s nekim tenkom. 

Sticajem okolnosti današnja partija sa Pz II J je baš bila ludilo pa rekoh da podelim, tenk je definitivno mnogo OP, tako da nije ni čudo što ga prodaju u paketu za 100 evra, ali možda bude interesantno nekome da pogleda neki klip kada bude neka smislenija ponuda. 

www.klanrur.rs

6 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Wow kak je WG darežljiv,ak im daš 100€ za gold,dobiš i tenk koji vrijedi 36kn...

--------------------------------------------------------------------------------------------

7 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

bas sam danas razmisljal o tom govanjce2 dva J

posto je on vec dugo u opticaju i dok je bio rijedak prije, kak su igraci izlazili s njim na kraj dok se gold ammo kupoval za golde samo? sumnjam da si je neko trpal gold ammo u tir 2 i tak iso u public borbe

tada je to bio nepobjedivi tenk protiv tira 2 i 3,  stronk clicker  jedino ak bi ga arty klepila...

isto tak je bio i BT-SV u tiru 3...

sad kad "igraci" pucaju gold cak i u OP tenkovima koji imaju uber pen pa nizim tirovima samo zato da im to ne kvari ljubicastu boju, sto reci ....

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Po meni su totalno sje... te low tier premiume za promjenjenom rotacijom mapa od prije 1-2 patcha (kada je to vec bilo).

Imam T-15 i tenk je prezabavan, ali su ga totalno unistili upravo rotacijom mapa.

Tenk je jako brz i pokretljiv, ima za svoj tier odlican view range i odlican cammo. Dakle tenk kao stvoren za velike otvorene mape.

I sada kao top tier igra samo Himmelsdorf, Runiberg i Mines, dakle gradske ili malene mape.

Kad se sjetim koliko je npr. na Malinovki bio zabavan sa odlicnom RU251 posadom... Sada Malinovku moze dobiti samo u T5 borbi, a tada je beskoristan jer top ne moze nista probiti, cak i sa goldom ide tesko osim po drugim low tierovima ili lightovima.

Doduse, tenkovima kao PzIIJ ovakva rotacija mapa savrseno odgovara da moze okolo ekipu maltretirati na maleckim mapama.

Meni osobno iz ovog Advent kalendara je jedino Cromwell B zanimljiv. Svako jutro provjerim sta je taj dan na ponudi u nadi da cu ga ugledati, ali za sada nista...

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 8:01 (Mauro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Svi niži tierovi imaju samo te mape, još je tu winter himmelsdorf i za ove iz tiera 1 i 2 mittengard. Svaku 10. partiju sam u igri sa tier 2/3, većinom je to 4/5. Ove otvorenije mape nikada da budu niži tierovi. I ove male mape su većinom sa tier 4 i 5. Od 15 protivnika možeš naletit na 2-3 kojima možeš nanjet neku štetu. Njih nikako da pronađeš, jedino neki arty koji se zaleti malo pa povede napad :D, ali njega kolege odmah skinu. Naravno kad sam ja arty, onda nikoga ni blizu kad mi uleti neki light sa mitraljezom i vrti se oko mene.

Tog pzIIj sam sreo jučer na himmelsdorfu. Bili niži tierovi 2/3. Stane na raskršću između 3 ulice, a iz svake ga protivnici gađaju, ali ništa ga ne probija. On ne mrda nego samo okreće turret i skida ih jednog po jednog. 11 killova ko iz šale.

Sreća da je bio u mom tim. 

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Mene zanima di su nestale mape,wot vrti 3-4 mape non stop...

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Uopće mi se ne da pokrenuti svoju željezariju na ove 3-4 mape. Izgurao sam na nećakovom acc M3 Lee, otključao mu T1 i M4. Sad, kad mi se da, malo mu nadogradit Shermana...

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Thoroughbred kaže...

Nestale su zato da WG ima razloga izdati neki novi patch,pa ce pisat: added new maps,added new premium tank i tako to. Tuzno je sto rade,ova igra je u pocetku jos najbolja bila,falila je fizika i sve,ali se igralo normalno i zabavno.

Di2 & EPS FTW!
11 godina
Thoroughbred kaže...

A di, maknute su. Ostale su koridor mape za napucavanje sa 20 metara.

Samomrzeći hrvat
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Treba mi još 1 savjet za T54, bolje da pitam nego da se kasnije zeznem... Vjerovatno je neko već imao T54 i zanima me koji je top postavio od obj 140 ili T62... Interesuje me koji je bolji i koji je precizniji ? Mnogi su mi rekli obj. 140 a sad da pitam i Vas :D

0 0 hvala 0
11 godina
Ligec kaže...

Treba mi još 1 savjet za T54, bolje da pitam nego da se kasnije zeznem... Vjerovatno je neko već imao T54 i zanima me koji je top postavio od obj 140 ili T62... Interesuje me koji je bolji i koji je precizniji ? Mnogi su mi rekli obj. 140 a sad da pitam i Vas :D

Nezz, točno koji sad vodi na kojeg topa al uglavnom t 54 postaje tenk kad se stavi top koji ima manji pen i brze cilja, još ako pritisne skill dugme kad naletite na e 100 ili mausa op do maxa, a da ne pričam da s ok posadom pogađa muhu u letu u desno jajce, jer staljin  

A koji t 10 uzet je isto popularno pitanje, meni su rekli obj 140, iako nije loš tenk, mom stilu igre više odgovara t62a, ono što je bitno napomenuti oba imaju čudan oklop, tj t62 je lako zapalit dok je 140 kutija criticala, od ammo racka do ostatka, frontalni oklop je recimo bolji jer ima malo više čelika i bolji je kut, ali takoder  ima sa strana na krajevima loše djelove koje može penat bilo koji tenk, isto tako kupola na 140 nekad odbija sve, ali dosta cesto je overmeča bilo koji veći kalibar topa.

Tako da se sve svede na to ako igraš agresivno, premještaš se  i recimo s plt pucas u pokretu bolji je obj 140, ako si više suport i snajpaš t62a ftw, je da si sporiji ali ako si ukopan teško te izgurat, a može se i sidescrapat.....

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
11 godina
Ligec kaže...

Po meni je bolji obj 140 zbog gun depresije a i brzi je,imam i t62 i obj ali obj 140 mi je puno bolji,najbolje ti je prvo uzet obj pa onda poslije t62 tako da imas oba dva

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice