jedna od prednosti klana je zajednicko igranje stronkholdsa™ i komunikacija prek TS-a i zeka peka
naravno, ja to ne upraznjavam zbog ogranicenja net veze, moj je klan zahebancija, nema nas prek 40 i nema CW-a ni ikakvih obaveza
osobno sam alergican na spike tipa MORAS bit na TS-u ili ...... tako sam otiso iz 3 klana do sada jer me to ne zanima
nemoram nista, i ak malo bacim wowp ili AW i zapostavim wot, netreba mi neki klinjo iz europe da mi pametuje i savjetuje me sto moram i kako
ali kolega 1bit se super zabavlja u klanu, igra sa ekipom, lakse se neke stvari i nafarmaju, lakse je naci nekog za stronk plutonk™ i tak rjesavat misije
imas kod vecine klanova takozvane inkubatore, klan2 di se ekipa uci igrat, grajnda desetke i prati se kolko su aktivni pa se prebace u glavni klan da mogu igrat CW
evo bas su neki dan jednog mog frenda zvali u neki klan (solo je) i nude mu 3 soma golda mjesecno ako ce aktivno igrat
samo je pitanje dal ce htjet i moc jer ipak ima 3 djece, od toga 1 je beba
a mislim da sam i sam nedavno vidijo u borbi da "Klan Hami regrutuje, min t6 wn8 1500, 14 god, ..."