World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.423
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

jedna od prednosti klana je zajednicko igranje stronkholdsa™  i komunikacija prek TS-a i zeka peka

naravno, ja to ne upraznjavam zbog ogranicenja net veze, moj je klan zahebancija, nema nas prek 40 i nema CW-a ni ikakvih obaveza

osobno sam alergican na spike tipa MORAS bit na TS-u ili ...... tako sam otiso iz 3 klana do sada jer me to ne zanima

nemoram nista, i ak malo bacim wowp ili AW i zapostavim wot, netreba mi neki klinjo iz europe da mi pametuje i savjetuje me sto moram i kako

ali kolega 1bit se super zabavlja u klanu, igra sa ekipom, lakse se neke stvari i nafarmaju, lakse je naci nekog za stronk plutonk™ i tak rjesavat misije

imas kod vecine klanova takozvane inkubatore, klan2 di se ekipa uci igrat, grajnda desetke i prati se kolko su aktivni pa se prebace u glavni klan da mogu igrat CW

evo bas su neki dan jednog mog frenda zvali u neki klan (solo je) i nude mu 3 soma golda mjesecno ako ce aktivno igrat

samo je pitanje dal ce htjet i moc jer ipak ima 3 djece, od toga 1 je beba

a mislim da sam i sam nedavno vidijo u borbi da "Klan Hami regrutuje, min t6 wn8 1500, 14 god, ..."

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Re: World of Tanks

Prednost klanskih bitki je da mozes dosta toga naucit i da neigras sam za sebe nego za tim.Ja sam prosao jedno 5-6 klanova i iziso sam jer nije bilo zabave,sad sam nasao klan di se ljudi zajebavaju,igraju stronghold,clan wars i kad se igra clan wars normalno se rasporedi taktika itd,nema neke svade ako se izgubi jer je ekipa razumna i svi se vole zajebavat,naravno ako osvojimo neku provinciju sretni smo.Igramo clan wars i stronghold od 8 navecer pa do ponoci  i meni to nesmeta,a izmedu toga odem s igracima u platoon i malo kidamo kicme u randomu.A prednost klana ti je i razlicite kampanje di mozes osvojit tenk ako igras,kao npr ova kampanja sto dolazi sad 23.Ako je netko zainteresiran za klan http://eu.wargaming.net/clans/500066473/ nek se javi commanderu,neki minimalni uvijeti su 1000 wn8 i akitvnost od 20:00-23:00.

15 godina
neaktivan
Eto takve stvari su me zanimale.

Malo mi je dosadno igrati solo, pošto em ovako ne znam igrati kako spada, a i čuo sam da se u klanu može raditi još par stvari i drugačijih vrsti bitaka gdje se mogu uzeti fine nagrade tu i tamo poput golda, i sl.

Trenutno sam ušao u neki klan, pa ćemo vidjet kako će tamo biti, pa što dalje. :D

Btw, ako ima tko zainteresiran za platoon s mid nobom nek se javi. :D
Optimizam je nedostatak iskustva.
16 godina
neaktivan
turbojc kaže...
Eto takve stvari su me zanimale.

Malo mi je dosadno igrati solo, pošto em ovako ne znam igrati kako spada, a i čuo sam da se u klanu može raditi još par stvari i drugačijih vrsti bitaka gdje se mogu uzeti fine nagrade tu i tamo poput golda, i sl.

Trenutno sam ušao u neki klan, pa ćemo vidjet kako će tamo biti, pa što dalje. :D

Btw, ako ima tko zainteresiran za platoon s mid nobom nek se javi. :D

ja sam isto dobijao pozive za te klanove al mi je glupo kad ne mogu obecati da cu svaki dan u 7 npr. biti na kompu a i nemam volje se tak s necime zamarati. 

Ako zelis mozes me dodati (nick mi je zerocool12) pa mozes platoon samnom i sa frendom dok se nademo gore. Ja sam na tir 6,igram mediuma i TD vecinom. Al znamo nekad bacit i ove nize tiere,kak nam je volja.

--------------------------------------------------------------------------------------------
15 godina
neaktivan

Da, upravo to. Ni meni se ne ide u neki klan gdje će se kojekakvo dijete derati na tebe jer mu nisi došao u igru u 7 navečer. Ali evo sada sam ušao u neki, opušteni klan, možda i previše, ali nebitno hahaha.

Dodat ću te pa se vidimo in game. :D

Edit : Ima li to kakav link na kojem bi se mogla svaka mapa malo proučiti i da se nauči pokoja taktika gdje ići, gdje ne ići i sl? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 13:42 (turbojc).
16 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Da, upravo to. Ni meni se ne ide u neki klan gdje će se kojekakvo dijete derati na tebe jer mu nisi došao u igru u 7 navečer. Ali evo sada sam ušao u neki, opušteni klan, možda i previše, ali nebitno hahaha.

Dodat ću te pa se vidimo in game. :D

Edit : Ima li to kakav link na kojem bi se mogla svaka mapa malo proučiti i da se nauči pokoja taktika gdje ići, gdje ne ići i sl? 

guglaj,imas materijala,ali to ti nis ne znaci,najbolje naucis igrajuci. 

--------------------------------------------------------------------------------------------
15 godina
neaktivan
Najbolje se nešto nauči kada u praksi primjeniš teoriju.
15 godina
turbojc kaže...
Najbolje se nešto nauči kada u praksi primjeniš teoriju.

Ja sam prije neka 2-3 mjeseca ponovo počeo igrati nakon par godina stanke, naravno puno se toga promjenilo i zapravo je bilo kao da počinjem ispočetka (još uvijek učim neke mape).

Ono što mi je pomoglo jest:
1. čekao bih desetak sekunda da vidim gdje mi tim ide, kud idu mediumi, hevy i slično.

2. Quickybaby na twitchu (više nego njegov kanal na youtubeu, ali i on je daleko od lošega, iako su mu videa o mapama malo zastarjeli (sada već 2 god)).

3. WoT Guru map strategy, detaljno opisane sve mape, dosta pomaže.

Osim toga... igraj, što više to bolje, češće ćeš dolaziti na neke opskurnije mape ako više igraš.

Swedish latin super funk.
11 godina
neaktivan
World of Tanks

wow nisam znao da je ovo uopce moguce... znaci pogodi me conq arty i ubije mi sve clanove posade, iako mi tenk ima jos HP ja sam zapravo "mrtav" XD

Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna ekstra dobra sa T110E5, 9,5k dmg i 9 killova  da se arty noob nije utopio (gle cuda) mogo sam zaokruziti na 10k i pokupiti poola... iako nije niti ovo za pozaliti se XD

http://wotreplays.com/site/2286790#stats

Moj PC  
8 0 hvala 1
11 godina
MM9 kaže...

wow nisam znao da je ovo uopce moguce... znaci pogodi me conq arty i ubije mi sve clanove posade, iako mi tenk ima jos HP ja sam zapravo "mrtav" XD

Al si bio veseo kad ti skino full hp :D

11 godina
neaktivan
Acex kaže...

Al si bio veseo kad ti skino full hp :D

Ma nije full hp, samo pola XD

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kod mene je baš zahebancija u klanu (NOP-2), igramo strongholde, tu se najviše vježbamo, ja sam osobno puno naučio tako, igramo timske rangirane/nerangirane, ali bez obveze, koliko nas je tada online, tako igramo, imamo jednog kad ga poćnu gađat, a on ih ne vidi, poćne psovat, pa nemreš ga zaustavit, samo ako mu konekcija pukne, jedan podavi sve miševe, kad ćuješ nešto lupa u slušalicama, ne krće slušalice, to on lupa mišem i pizdi, jedan tipkovnice trga ko napolitanke, kaže već ga poznaju u trgovini, uvijek kupuje dvije tipkovnice, jednu za rezervu, uglavnom vesela družina

BTW:

Evo jedna od danas

REPLAY

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MM9 kaže...

to se meni dogodilo u is4, t34 me pogodio 3 puta sa HE i ubio svu posadu iako mi je ostalo 90% hpa 

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
15 godina
neaktivan
Čekaj, igra se stronghold?
Što je to uopće?

1Bit dodao sam te!
15 godina
turbojc kaže...

ako te zanima taktika mapa, preporucujem da se malo pogleda tazilona - iako je on fokusiran na skautove, dosta toga se moze primijeniti na ostale klase i univerzalno je

ProScout

MM9 kaže...

iako mi tenk ima jos HP ja sam zapravo "mrtav" XD

K.I.A. killed in action

1BIT kaže...

Kod mene je baš zahebancija u klanu (NOP-2), igramo strongholde, tu se najviše vježbamo, ja sam osobno puno naučio tako, igramo timske rangirane/nerangirane, ali bez obveze, koliko nas je tada online, tako igramo, imamo jednog kad ga poćnu gađat, a on ih ne vidi, poćne psovat, pa nemreš ga zaustavit, samo ako mu konekcija pukne, jedan podavi sve miševe, kad ćuješ nešto lupa u slušalicama, ne krće slušalice, to on lupa mišem i pizdi, jedan tipkovnice trga ko napolitanke, kaže već ga poznaju u trgovini, uvijek kupuje dvije tipkovnice, jednu za rezervu, uglavnom vesela družina

ja imam uvijek jednom misha za rezervu u ladici, crkavaju na redovnoj bazi

a lupanje po tastaturi ... hmmm coece pa igram na laptopu, nebi se proslavio da lupam - zato lupam sa strane po stolu

15 godina
neaktivan
Pogledat ću link!

Btw, ma lupi ga i po tastasturi pa nije ti brat. :D
12 godina
World of Tanks

Haa-ha, one shot  one kill

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 14:29 (marionezi82).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
marionezi82 kaže...

Kak ti se čini taj D2? Imam Somua 35 i bolno je za grindat ga.

Btw. haha.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 14:37 (zerocool12).
12 godina
zerocool12 kaže...
marionezi82 kaže...

Brzina oko 20km/h prosjecno jedno punjenje (sa II gun-om) napravi max oko 16 dmg. Nista bolji nije, ali moras trpiti da bi napredovao do serije amx 50 xxx. Ovo mi je drugi acc pa ih sve ispocetka grindam.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sjekire su padale...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

WoT se moze s ovim povezat... 

Di2 & EPS FTW!
12 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

WoT se moze s ovim povezat... 

Sve osim zadnjega. Redovito atentiram periferiju a nisam pro. 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi jel se isplati ić na ferdinanda, imam tiger P sa 81 000 iskustva, premišljam uzet VK.45.02.A ili Ferdinanda, jedini td-ac kojeg imam je T67, sa njim sam riješio sve misije za td-ce osim zadnje gdje treba 3k dmg-a napravit, jel može Ferdo to izvest ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
1BIT kaže...

Ljudi jel se isplati ić na ferdinanda, imam tiger P sa 81 000 iskustva, premišljam uzet VK.45.02.A ili Ferdinanda, jedini td-ac kojeg imam je T67, sa njim sam riješio sve misije za td-ce osim zadnje gdje treba 3k dmg-a napravit, jel može Ferdo to izvest ?

Ja sam 3 k dmg sa jpantherom tier 7 napravio pa nekuzim zasto nebi ferdo s tier 10 topom.

12 godina
World of Tanks

Ne znam da li je neko prije postavio link na ovu stranicu (ako je, moje izvinjenje), slucajno sam naletio na nju. Bukvalno je za noobe (kao ja,  ), sve o tenkovima svih nacija i svih tiera, tak ako nekoga interesuje moze se informisati

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Može li mi itko reći koja je svrha recimo Tiger P u bitci protiv IX tier vozila?
Nemojte samo reć da scouta. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ove rampage misije izgleda pokupili sa farmwilla sa blagim izmjenama; zalij 2 jagode i naberi 2 patlidzana (unisti 2 hevija i 2 tda) itd itd... Iako su retardirane do jaja teske su, ali ne zahtijevaju neki poseban skill nego splet okolnosti tipa da se poklope venera i najsvjetliji krater na mjesecu u trenutku kad se sirijske izbjeglice iskrcavaju iz gumenog camca...

Moj PC  
9 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Može li mi itko reći koja je svrha recimo Tiger P u bitci protiv IX tier vozila?

Da noobovi u tier IX tenkovima mogu napraviti neki dmg protiv tira VII koji inace nebi mogli pa da im igra ne dosadi i nastave igrati i davati svoje pare ovoj finoj kompaniji...

15 godina
zerocool12 kaže...

mislim da sam i ja zapeo tu negdje

imam t3 francuza mediuma od one nove grane i ocu mu otvorit oba radija, t4 sam vec kupil

i ocajan je, spasava me par clanova sa 2 skila koje sam stavio sa batmana-naravno bez pretreniravanja, dosta da mi radi 6th

a tek japanac hevi t3, prestrasno

oba idu u t5 borbe i jedva nekaj naprave tam, treba pucat premium

ali ko nije vozio amx 40 nek bolje suti, tek to je patnja, spori hevi sa ne light nego scout Mm-om na tiru 4

1BIT kaže...

neznam sta da ti kazem, imam oba ali sam ferdija jako malo igral da ne skuplja expe bezveze, kad otkljucam jtigra onda cu ferdija vozat ... nekad je bio strah i trepet, ali sad ga svi buse, dosta je spor i slabo okretan, mali camo....pregazilo ga vrijeme i waffli

a VK A je polu medium, dosta mobilan al to je to, nemoze uzet zadnji top sa tigra 2 i dosta je nalik francuskom "heviju" okretan i suplji

a posto nemas dobru posadu za njem td-e, moja je preporuka da uzmes vk a, s njim ces otkljucat dosta komponenti za ferdija jer dijele istu bazu - p.s. na pocetku trebaju istu dodatnu opremu - ovjes - da mogu natrpat opremu, motor, radio, i dugi top

TD-15 jednom sam napravil sa francuzom t7 4 soma dmg-a, a tu misiju sam rjesio sa jg panterom2 sa drugim topom dok sam "grajndal zadnji top da mogu rjesit misiju"

nije bitan opaki top nego da imas vise debila u crvenom timu nego u zelenom

a da probas sa helcatom? moro bi imat super posadu i rokaj

turbojc kaže...

ne kukaj, tigP sa svojim lange aht und aht moze penat devetke, sto se nemoze reci za neke t8 sa 175 pena

0 da cuva arta
0 da "snajpa" iz spawna
0 da defa kut mape
0 da bude exp piñata
0 nesto trece
7 da bude clicker
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice