World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.697
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
sirka666 kaže...
ED63 kaže...

da da ALI ....

ako se uzme pejsejf (edo preporucuje ) to je skroz sigurno, anonimno, ostatak mozes opet ukucat i potrosit do kraja, i kaj je najvaznije, kolko ti pise cijena u kunama tolko ti skine s kartice

a sa pejpalom mi se dogodilo da mi skine vise za "konverziju valute" i "razliku tecaja" jer su cijene u eurima a skida se lova sa kartice na kojoj su u kunama, tako da idem radje na pejsejf, imas na svakom kiosku

Cijene su u kunama.

ne kužim kaj je pisac htel reči...

sve je ed objasnil zbog čega mu je bolje kupovati sa pejsef umjesto sa pejpalom

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
11 godina
neaktivan
World of Tanks

pozdrav!

imam problem a to jeste nemam zvuka u igrici od juče? dal ima neko isti problem, i zna li iko kako se može to napraviti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Evo malo opustajuce igre s obj 140,nikako da padne M klasa.

http://replays.quickybaby.com/result.php?id=173458#personal

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DžontraVoltra kaže...

pozdrav!

imam problem a to jeste nemam zvuka u igrici od juče? dal ima neko isti problem, i zna li iko kako se može to napraviti?

Mozda si ti vec dobio nove zvukove u igri 

15 godina
jura kaže...
sirka666 kaže...
ED63 kaže...

da da ALI ....

ako se uzme pejsejf (edo preporucuje ) to je skroz sigurno, anonimno, ostatak mozes opet ukucat i potrosit do kraja, i kaj je najvaznije, kolko ti pise cijena u kunama tolko ti skine s kartice

a sa pejpalom mi se dogodilo da mi skine vise za "konverziju valute" i "razliku tecaja" jer su cijene u eurima a skida se lova sa kartice na kojoj su u kunama, tako da idem radje na pejsejf, imas na svakom kiosku

Cijene su u kunama.

ne kužim kaj je pisac htel reči...

sve je ed objasnil zbog čega mu je bolje kupovati sa pejsef umjesto sa pejpalom

Heh, krivo sam pročitao, mislio sam da govori da je cijena u shopu u drugoj valuti. 

Inače, valja spomenuti da se može isključiti paypalova konverzija te staviti da banka određuje tečaj, tako da ako se kupuje u kunama i račun je u kunama ništa se ne gubi, ali da, sve što je on rekao stoji.

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

jel tko ima problem sa wot assistantom i misijama za t22?

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thabigjc kaže...

jel tko ima problem sa wot assistantom i misijama za t22?

kod mene isto tak

15 godina
sirka666 kaže...
Heh, krivo sam pročitao, mislio sam da govori da je cijena u shopu u drugoj valuti. 

Inače, valja spomenuti da se može isključiti paypalova konverzija te staviti da banka određuje tečaj, tako da ako se kupuje u kunama i račun je u kunama ništa se ne gubi, ali da, sve što je on rekao stoji.

ajde super da si mi linkal ovo, nisam imal pojma

znam da kad sam kupoval preorder brodove za wows su mi na svaku transakciju nabili jos 20-40 kn troskova, a pejpal mi je vezan za visa web debitnu karticu posto se nemre sa tekucim upregnut, ne prepoznaje karticu (sto je dobro da nije cijela placa na 2 klika dostupna  )

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
11 godina
World of Tanks

Nevjerojatno. Kad WG odluči da trebaš gubiti onda gubiš sa stilom, sa wr od 30% i manje. Je*eni rusi i njihova vodkom natopljena logika.

Savim mi je jasno zašto ljubičice odigraju 5-10 partija na dan.

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2015 16:27 (Entry Point).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Nevjerojatno. Kad WG odluči da trebaš gubiti onda gubiš sa stilom, sa wr od 30% i manje. Je*eni rusi i njihova vodkom natopljena logika.

Savim mi je jasno zašto ljubičice odigraju 5-10 partija na dan.

Ja nemam živaca za odigrati više od 3-4 partije na dan kad počne zahebavat.

--------------------------------------------------------------------------------------------
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Tako i ja.

Danas mi ostalo 5h premiuma, rekoh sad ga idem potrošit pa nek ide život.

Ma kakvi. Ušao u partiju, izgubio 5 njih, 2 dobio, odustao. Rekoh nikad više na EU1 server.

Uđem kasnije kad sam se smirio, sam me baci na EU2, rekoh da vidimo šta ćemo sad, i opet, pušiona.

Odigrao 2-3 izašao i rekao aj vozdra. 

Za popi*dit. 

MM je stvarno loš. 

Btw, da vas nešto pitam. Zna li netko koliko je pouzdano ono prijavljivanje igrača, za bot, za nedjelovanje, za varanje i sl.?

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Tako i ja.

Danas mi ostalo 5h premiuma, rekoh sad ga idem potrošit pa nek ide život.

Ma kakvi. Ušao u partiju, izgubio 5 njih, 2 dobio, odustao. Rekoh nikad više na EU1 server.

Uđem kasnije kad sam se smirio, sam me baci na EU2, rekoh da vidimo šta ćemo sad, i opet, pušiona.

Odigrao 2-3 izašao i rekao aj vozdra. 

Za popi*dit. 

MM je stvarno loš. 

Btw, da vas nešto pitam. Zna li netko koliko je pouzdano ono prijavljivanje igrača, za bot, za nedjelovanje, za varanje i sl.?

Takvi dani dođu,drugi dan 10 pobjedim 2 izgubim...  Najgore je to što na te dane kad gubim dođe da pucam a wot kao da namjerno dinga ili fula u onaj mali dio koji mi stoji van tenka,a druge dane kao da ne moram ciljati. 

--------------------------------------------------------------------------------------------
15 godina

Ima netko savjet za LT-15 misiju na Stug-u? Pokusavam sa MT-25 ili AMX 12,ali nikako 4k stete da skupim.

Di2 & EPS FTW!
14 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Ima netko savjet za LT-15 misiju na Stug-u? Pokusavam sa MT-25 ili AMX 12,ali nikako 4k stete da skupim.

Ja sam uspio sa VK 28.01, nije bilo lako, nekako se samo potrefila mapa i visoko razvijena kamuflaža, i tim koji je pucao na sve što vidim.

Jedino što sam se zeznuo jer sam na kraju previše forsirao i zaginuo, tako da opet moram ponoviti.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
15 godina
World of Tanks

netko je bio stavio link gdje se racuna koliko je damage potrebno za odredjenu zvijezdicu na odredjenom tenku(Marks of Excellence )

zna li netko gdje se to moze pogledat

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

rekord :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

rekord :)

Čemu skriven nick?

17 godina
World of Tanks

svašta sam doživio u wotu ali 1920 dmg sa s-51 na e-75 lol.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2015 22:33 (sokre).
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

netko je bio stavio link gdje se racuna koliko je damage potrebno za odredjenu zvijezdicu na odredjenom tenku(Marks of Excellence )

zna li netko gdje se to moze pogledat

http://www.vbaddict.net/moe-marks-of-excellence

wot: maxonuniversal
16 godina
ivanoile kaže...

Po meni osobno je najboje za tu misiju ici na aktivni scouting+napraviti stete nego ici na pasivni scouting. Za pasivini ovisis o puno srece, a to de da se potrefi dobra mapa, da drugi scouti nisu odlucili da hoce taj isti grm, da tvoja ekipa nije debilna i da mogu pogoditi ono sto si spotao itd. itd.

Dakle, onako agresivniji scouting uz damage kada imas priliku i niposto se ne izlagati pogibelji. Ukoliko je imalo izjednacena partija (znaci da nije jedna od onih zergova koji zavrse 15-2 i sl.) sa dobrim lightom ces u drugom dijelu partije kada se vec malo prorijede tenkovi dobiti priliku da nafarmas fini damage. Znaci prvi dio aktivni scouting uz farmanje damage kada je dobra i sigurna prilika, a drugi dio voznja okolo i farmanje damage.

Takodjer, za tu misiju je sto veci tier to bolje i u pravilu su T8 lightovi najbolji. Em imaju bolje topove za napraviti damage, em su u tierovima gdje je veliki HP pool, pa time i vise prilike za assisted/napravljeni damage. Jedina je mana sto u tim visokim tierovima mediumi imaju dobar view range i pimpane posade, pa ti oni poberu hrpu spoted damage, a i puno je teze ostati nespotan zbog njihovog view range.

Da ta dva dignes na AMX 13 90 i T54 Lt dobijes 2 odlicna scouta za tu misiju. Brzi sa dobrim view range i dobrim topovima. Mada je meni osobno omiljeni light RU251 i puuuuuno mi je bolji od AMX 13 90 (T54Lt nisam probao) osim ako se sretnu licem u lice kada je RU251 nastradao ako vozac AMX 13 90 ima imalo pojma.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
11 godina
World of Tanks

Fakat nekuzim ove iz wargaminga sto micu ove dobre mape,sad su u public testu makli fjordove a meni ta mapa odlicna,sad ce se vrtit 5 istih mapa,tolko dobrih mapa su izbacili i upropastili igru

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Acex kaže...

Fakat nekuzim ove iz wargaminga sto micu ove dobre mape,sad su u public testu makli fjordove a meni ta mapa odlicna,sad ce se vrtit 5 istih mapa,tolko dobrih mapa su izbacili i upropastili igru

slažem se, ok neke mape su trebali maknuti, ali ako su već micali mape trebali su napraviti neke druge mape da ih zamjene, a ne ko sad da dobivaš jedno te istu mapu svaku drugu treću partiju.

15 godina
World of Tanks

Mapa, po meni ima dovoljno, čak i bez Fjordova, ali ogroman problem je u rotaciji, zna se dogoditi Himmelsdorf, Winter Himmelsdorf pa još jednom Himmelsdorf.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
jura kaže...
Acex kaže...

slažem se, ok neke mape su trebali maknuti, ali ako su već micali mape trebali su napraviti neke druge mape da ih zamjene, a ne ko sad da dobivaš jedno te istu mapu svaku drugu treću partiju.

Njima je bitno da oni stavljaju nove mape u rampage mod a random tko jebe.

Evo malo lijecim frustracije sa super pershingom

http://replays.quickybaby.com/result.php?id=173696

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2015 15:00 (Acex).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Najbolja terapija za frustracije uzrokovane artiljerijom je sjest u istu, al usto i obavljam misije, pa evo jedna neočekivano dobra...

http://wotreplays.com/site/2300624#stats

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xhopeon kaže...
ivanoile kaže...

Ja sam uspio sa VK 28.01, nije bilo lako, nekako se samo potrefila mapa i visoko razvijena kamuflaža, i tim koji je pucao na sve što vidim.

Jedino što sam se zeznuo jer sam na kraju previše forsirao i zaginuo, tako da opet moram ponoviti.

Evo i dokaza da je lako, ako imaš kartu gdje možeš svakog trena biti skriven od napada, ekipu koja puca po onome što vidiš, razvijenu kamuflažu na posadi da te baš ne vide dok proviruješ i sreće što su većina u timu precizni ;) 

VK 28.01 5k+ asistencije

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
16 godina
sirka666 kaže...

Mapa, po meni ima dovoljno, čak i bez Fjordova, ali ogroman problem je u rotaciji, zna se dogoditi Himmelsdorf, Winter Himmelsdorf pa još jednom Himmelsdorf.

Meni je problem što sa arty i lightom igram gradske, a sa hvy igram otvorene mape tipa prohorovka ili malinovka....trenutačno igram Type4 .... pa se ti sakrij od ary ....xd.

Općenito fjordovi mi je najkompletnija mapa....možeš je igrati sa arty, lightom, td-om, med.....ali izgleda da su ovi na teškim drogama...

Frka85
15 godina
World of Tanks

prvi tenk sa dvije zvijezdice :9 s tim da nize tirove ne iggram :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

prvi tenk sa dvije zvijezdice :9 s tim da nize tirove ne iggram :)

sta nisi reko slavkecuDC kad vec brise nick da odma i naljepi 3-cu zvjezdu, pa nebi niko ni skuzio kad nemoze provjerit

stronk photoshopink ski11z

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
World of Tanks

lakse mi se igrat photoshopom nego skupljat damage sa poljacima

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2015 1:05 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice