World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.743
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DrNasty kaže..Jel znači da sad kad su uveli friend requeste, da me frend nije dodao i da će mu automatski doći request? Imam ga na listi odavno.

mislim da te nije potvrdio kao frienda.

samo da znate, iako vas druga osoba nije prihvatila kao prijatelja (vi ste ga dodali naravno), još uvijek možete nakon bitke otvoriti privatni kanal i "porazgovarati" o tijeku prethodne partije i objasniti neke stvari

a govorili su da to više neće biti moguće

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Isto tako su rekli da će prerađeni čet doći u dijelovima i da je u ovom peču stigao samo dio četa. Pa je moguce da to sto ti kazes dodje tek u narednim pečevima. Mada će mi nedostajati kad se javi neki tomato pa krenemo jedan drugom "objasnjavati" gdje ko pogrijesio. :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Jutros sam malo povirio na Missions and Specials i cini mi se da bi od 15-og mogao biti T-62A kao Top of the Tree.

Treba mi jos nekih 25k XP za otkljucati top koji vodi prema T-62A i onda jos 200k XP za tenk, pa ce iducih 2 tjedna i nesto biti grind prema njemu.

1,8mil kredita ustede nije malo 

A i odluka da li prvo ici na T-62A ili Obj.140 ce barem biti laka.

Inace ovaj T-54 je fakat predobar tenk. I prije sam citao o njemu kao odlicnom tenku, ali ovako nesto dobro (nakon sto se otkljucaju svi moduli osim onog topa koji skoro nitko ionako ne koristi) stvarno nisam ocekivao. Tenk se odlicno snalazi u valjda svakoj situciji i u svakom trenutku je mocna masina. I jos je pri tome izuzetno zabavan za igrati.

Malo sam se bojao slabe penetracije i potrebe za HEAT spamom po kojem je T-54 poznat, ali fakat i sa standardnom municijom tenk nema problema i tek tu i tamo se pojavi situacija kada treba loadat HEAT. Ali vecinu vremena i standardni AP obavlja svoj posao tako dobro da se pojavi sumnja da postoji neki skriveni ruski stronk modifikator koji cini penetraciju boljom nego sto je na papiru 

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Apdejtao sam igru, izbrisao sve modove, i dok pokrenem igru dobijem crni ekran (nakon world of tanks splash-a).

Jel netko zna koji k se događa?

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

HT misija...ubiti rammanjem nekoga, a od HT imam samo Mausa i Black Princea...nijedan nejde prek 22 km/h, kak rammati u pm.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jarvan kaže...

HT misija...ubiti rammanjem nekoga, a od HT imam samo Mausa i Black Princea...nijedan nejde prek 22 km/h, kak rammati u pm.

Kupi brži HT

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
World of Tanks

I mene muci ta sa rammanjem. Nekidan sa T32 taman letim zguza prema neprijateljskom mediumu koji je na 20-ak HP-a, jos 2 metra i neki supak iz mog tima zabije granatu meni u track i onda ubije ovog jadnicka. Aaaaaaaaaaaaaa....

Rvat katolik!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Apdejtao sam igru, izbrisao sve modove, i dok pokrenem igru dobijem crni ekran (nakon world of tanks splash-a).

Jel netko zna koji k se događa?

Meni sve normalno....jučer jedino friend lista nije funkcionirala...danas sve OK.

15 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

igraj sa njima i cekaj da se neko drugi zabije u tebe

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
16 godina
Jarvan kaže...

Himmersdorf, sjuris se niz brdo i nadas se da je dolje u cosku na pocetku uspona arty jer cesto znaju tamo biti 

If you're not paranoid, you're not paying attention
12 godina
protjeran
Mauro kaže...
Jarvan kaže...

Himmersdorf, sjuris se niz brdo i nadas se da je dolje u cosku na pocetku uspona arty jer cesto znaju tamo biti 

Tu mapu dobim dok uzmem S - 51 ... WoT baš trola, ko da znaju koju mapu uvalit.

11 godina
World of Tanks

Deinstalirao igru jer ju nisam mogao pokrenuti. Ili crni ekran ili se srušila prije nego se učitala.

E sad veselje skidanja na 4Mbs.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Kako je prekrasno kad batchat odluči rammati Mausa.

Jučer imao brutalnu partiju sa Mausom.

Malinovka, T X bitka. Misija mi je pobjeda zauzimanjem baze. Reko ko ga ebe, odo ja preko polja polako.

Čak je uspješno bilo odrađeno, upravo se uploada na youtube.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Entry Point kaže...

Deinstalirao igru jer ju nisam mogao pokrenuti. Ili crni ekran ili se srušila prije nego se učitala.

Ne vidim problem. Tih par sati skidanja ti je par sati života duže koje bi inače izgubio trpeći siemku u E100 koji čuva zastavu u bazi i isprobava 150mm top na zgradama u okolini.

16 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

Kako je prekrasno kad batchat odluči rammati Mausa.

Jučer imao brutalnu partiju sa Mausom.

Malinovka, T X bitka. Misija mi je pobjeda zauzimanjem baze. Reko ko ga ebe, odo ja preko polja polako.

Čak je uspješno bilo odrađeno, upravo se uploada na youtube.

Daj molim te stavi link kad se uploada....da ne tražim 300 godina po youtubu...

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Definitivno najbolja zasad u tom tenku :)

EDIT da ne double postam

Koji mod preporučujete da si skinem? I da li uopće da skidam ili da igram na vanilli?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 15:46 (iAvenger).

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Heh dobio Steel Wall medal na M2 Light, još ni sam ne vjerujem. Zaletio se i završim među 2 Pz. II D i Ha-Go . Nakon jedno 2 minute napucavanja riješim Ha-Go, prvi Pz. II D pobježe a drugi je krenuo bježati kada mu je ostalo 2% hp-a i taman da ga riješim doleti friendly T18 i raznese ga. I da, taman prije nego što sam se zaletio u navedeni trojac ostanem bez tracka i vidim T18 ide prema meni, i lik umjesto da puca iz daljine ide polako prema meni i valjda me hoće iz blizine raznijeti. Iz inata mu ispucam cijeli load u top i uništim ga, i taman se poprave gusjenice i dam bris otamo što brže mogu. Luda partija bila.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

hahahah ja iman samo tigra 2, T34 i tigra p...

reka san: nemoguce da cu ja to obavit...pokusava san stalno sa tigron 2, ali nikako uspit...

i onda jutros uzmen tigra p, iden samo odradit x2 i zabijen se u t34-85 od 50 HPa hahaha 

misija obavljena sa tenkom za kojeg nikad ne bi reka da je moguce lol

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 17:20 (moomy).
17 godina
neaktivan
St0ka kaže...
Entry Point kaže...

Ne vidim problem. Tih par sati skidanja ti je par sati života duže koje bi inače izgubio trpeći siemku u E100 koji čuva zastavu u bazi i isprobava 150mm top na zgradama u okolini.

I mene naguzio 9.6. Ludilo skidanja igre na mobilnom netu,skida od 11. Igra bioshock 2 cjeli dan na hebenom poslu.

Vulgar Display Of Power
11 godina
St0ka kaže...
Entry Point kaže...

Lol istina. 

Nisam još ni počeo skidati, a i imam gripu tak da mi je ovih par dana baš super 

Samomrzeći hrvat
13 godina
neaktivan
moomy kaže...
Jarvan kaže...

hahahah ja iman samo tigra 2, T34 i tigra p...

reka san: nemoguce da cu ja to obavit...pokusava san stalno sa tigron 2, ali nikako uspit...

i onda jutros uzmen tigra p, iden samo odradit x2 i zabijen se u t34-85 od 50 HPa hahaha 

misija obavljena sa tenkom za kojeg nikad ne bi reka da je moguce lol

Tigrovi uopće nisu tako spori, a ja sam obavio to sa E75... je mi trebalo 10-ak bitaka s njim ali našao se neki Tigar 2 sa nešto malo HP :)

Toni
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Uništi dva protivnička teška tenka.....hahahahahaha....a u protivničkom timu niti jedan teški tenk....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zrinski kaže...

Uništi dva protivnička teška tenka.....hahahahahaha....a u protivničkom timu niti jedan teški tenk....

tak i kod mene.imam uništi tri mediuma u protivničkom timu nema ni "m" od mediuma(ili trebam ubiti zadnjeg trećeg mediuma i onda me RNG počasti s najmanjim dmg topa i ostane na 45HP-a ovaj kojeg sam trebal ubiti), uzmem heavy u suparničkom timu 6-7 mediuma,onda stavim misiju zapali protivnički tenk višeg tiera i uzmem devetku i naravno upadnem u devetke(inače prije od 5 partija 4 su mi bile da sam upal u desetke sad obratno, jer trebam zapaliti tenk višeg tiera), e da poludiš ko da $upci namjerno sve to namještaju(i sve mi se čini da je sve to namjerno)

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 18:52 (jura).
12 godina
protjeran
World of Tanks

Platoon itko?

Doxy

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Upalim igru, krenem platoon sa prijateljom, 15/15, 100%.

Nemogu vjerovati i neznam da li sanjam, nakon toga 2 poraza i odmah ugasim da nebi slicajno pokvario ucinak.

5 0 hvala 0
15 godina
Duble kaže...
Jarvan kaže...

igraj sa njima i cekaj da se neko drugi zabije u tebe

jao jao nisam jedini koji se pati s tim

medium ramanje sam rjesio nakon bezbroj pokusaja-neuspjesnih naravo kad se neki debil sa lightom zabio u mog type59 i bum

a hvy ramanje-evo nece pa nece vec tjedan dana, a nije da mi fali hevija

a da su misije namjestene tak da te MM shebe cim krenes u borbu- jesu 100%, kad uzmem neku misiju odma je mm uhebe u startu, nakon 4-5 borbi di nije misija aktivirana i ima sve kaj bi mi trebalo da ju zavrsim

al kad ju opet aktiviram - evo ti tukija edo

iAvenger kaže...

Definitivno najbolja zasad u tom tenku :)

sa 50% posadom

edit:

zanimljiv komentar na FTR-u:

Fedaykin89 on February 11, 2015 at 12:14 pm said:

Sniping has been removed from the game because tomatoes & idiots were too annoyed by it.

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 12:14 (ED63).
15 godina
World of Tanks

Evo neki dan pao ace nakon samo 10 borbi  s ovim tenkom    http://wotreplays.com/site/1611578#swamp-lorthiras-t57_heavy_tank

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

http://ftr.wot-news.com/2014/09/02/building-the-amx-30-branch/

"The only thing that comes to my mind as an alternative would be to “redesignate” the AMX tank destroyer project to a medium tank, but as you can imagine, noone is really keen on doing that either (besides, WG already apparently has another plans for that project)."

p.s. ako su tocne slike za amx-30b setup posade; bice comm, gun,dri, load

ali se to nigdje izricito ne spominje

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ljepa informacija za taj amx 30b.U vojarni kojoj radim parkirano ih je 10 komada rado bi poslao slike ali su prekriveni sa kamuflaznom mrezom.Tako da se slabo vide.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako netko hoće igrat u vodu samnom možete me dodati Sparrow_CRO

Pa kad me vidite online sam pošaljite invite, možda budem usred bitke pa se ne pridružim odma.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice