World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.847
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
World of Tanks

Upravo sa RU 251 napravim 2500 damage, 1500 assisted, i drugi sam, prvi ima 2 xp više... 1089 ja, 1091 on.

Zadnju granatu FULAM ko idiot, i to je to. Sad opet molit boga da mi se potrefi.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

ma glupost opet se mora igrat liga da bi se moglo prijavit na kup

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
15 godina
Ekipa danas patch dolazi,9.6..sretno svima.
12 godina
protjeran
World of Tanks

Ajme meni budale.

Taman završi čovjek LT misije, i oni buffaju light tenkove po prvi put nakon 2 godine.

Eto kaj je sreća.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

I opet moroni iz WG-a moraju nešto z.....t!! Friend lista ne funkcionira!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Disconectaj pa se ponovno conectaj i radit ce

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
protjeran
World of Tanks

Koji idioti, na Ru251 mi se povećao reload time za pola sekunde. Jesu oni normalni???

Kao neki buff, a ono nerfaju DPM.

P.s. 

Kad stiže modpack s xvm novi?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 11:43 (Jarvan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Disconectaj pa se ponovno conectaj i radit ce

Proradilo...hvala! Ali nevjerojatno da moraš uvijek nešto napravit da bi nešto u igri funkcioniralo! 

17 godina
moderator
World of Tanks

Jesam li ja jedini na serveru koji nije aktivirao personal misije (bmk za njima)? :D

23 Da
11 Ima nas još

1 1 hvala 0
13 godina
DrNasty kaže...

Jesam li ja jedini na serveru koji nije aktivirao personal misije (bmk za njima)? :D

A što bi ti falilo usput pokupit ekstra srebra, malo šarafa, flastera...? Ja i nemam sve vrste tenkova za ona 4 tonka koja daju niti su mi cilj ali kad već taljigam, da inkasiram bakšiš...

Nisam ja ništa prčko.
17 godina
moderator
Spiridon kaže...

A što bi ti falilo usput pokupit ekstra srebra, malo šarafa, flastera...? Ja i nemam sve vrste tenkova za ona 4 tonka koja daju niti su mi cilj ali kad već taljigam, da inkasiram bakšiš...

Princip.

Kad ostali pokleknu i aktiviraju, ja ću ostati sam i kad spomenu tog jednog, vi ćete znati da sam ja The One! :D

15 godina
Jarvan kaže...

Koji idioti, na Ru251 mi se povećao reload time za pola sekunde. Jesu oni normalni???

Hmm...nisam probao sam, ali nigdje u patch notesu nije zabilježena nikakva promjena za Ru251...? 

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

I ja koliko se sjecam da su bufani stari lajtovi koji su vec bili u igri a nerfani ona dva nova americka lajta msm t6 i t7...ostali nisu dirani.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
DamageHigh kaže...
Jarvan kaže...

Hmm...nisam probao sam, ali nigdje u patch notesu nije zabilježena nikakva promjena za Ru251...? 

Upravo to, ali eto, vrijeme punjenja je produženo.

14 godina

Meni je na t37 vrijeme punjenja na zadnjem topu i dalje 3,03. Neznam o kakvom nerfu se to priča 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
World of Tanks

Jel se to meni čini ili su pravili preinake na nekim mapama?

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
14 godina
Rhox kaže...

Jel se to meni čini ili su pravili preinake na nekim mapama?

Promjenili su Mines

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
16 godina
World of Tanks

Mislim da su mijenjali i Ensk, na D 3/4 što je bila ona rupa kroz koju se moglo ciljati niz ulicu je sada zatrpana, ili se meni samo čini. A i mislim da su na Prokhorovki vlak na doljnjem dijelu promijenili, tj. maknuli par vagona.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Eto idiota.

Od danas čim netko napravi sličnu glupost, odma snimam i ide na youtube. Koja gamad.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Vrijeme za tin foil hat, ali danas ne mogu završiti u normanlnom timu. Počeo sam dan s win rating oko kakvih 53,70% da bi mi sada dropao na 53%. Jednostavno tim u kojem ja završim bude teški rape. igrao sam prijepodne i uzeo pauzu nakon 10 bitaka zaredom izgubljenih i sada se opet nastavlja, trenutno sam na 5 zaredom... Priznajem nisam ni ja neki vrhunski igrač ali ovo danas mi ubija volju za igrom.

1 0 hvala 0
14 godina
Jarvan kaže...

Eto idiota.

Od danas čim netko napravi sličnu glupost, odma snimam i ide na youtube. Koja gamad.

I onda netko razmislja hoce li kupit premium ac za mjesec dana(nedaj Boze godinu)?Poslije ovog videa mislim da nema sanse.Za svoje novce da si trgam zivce?Neka hvala,radije kod Djurdje popijem 5 piva.U igru se dovuklo previse idiota,i ne vidim neku sjajnu buducnost.

15 godina
tadic kaže...

i ne vidim neku sjajnu buducnost.

Daj mi usput reci i koje brojeve da uplatim na lotu. 

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
14 godina
DamageHigh kaže...
tadic kaže...

i ne vidim neku sjajnu buducnost.

Daj mi usput reci i koje brojeve da uplatim na lotu. 

Cekaj da bacim kasiku u grah.

10 godina
Jarvan kaže...

Eto idiota.

Ma ima sličnih u malim tierima jako puno, ja eto dao si truda pa malo na 

gledam kako ljudi igraju. Stvarno ima odličnih igrača.

12 godina
World of Tanks

ovu partiju sa t95 je QB stavio na yt

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Konacno 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Stvarno svaka čast

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
moderator
World of Tanks

Šta ovo tačno znači?

Jel znači da sad kad su uveli friend requeste, da me frend nije dodao i da će mu automatski doći request? Imam ga na listi odavno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Heh, danas je jedan od onih dana kada me trpa ko pozeli. Sto god napravis nije dobro, drugi tim uvijek uskladen, svaki rush im uspije, koriste neke hebeno nekonvencionalne strategije, moji majmuni neznaju ni pucat kad im spotam. Oh well

Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice