World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.578
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
esko kaže...

Pa mozda neko zeli imat čke u tenku? ^^

Baš. (referenca na muške glasove, naravno)

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
16 godina
ED63 kaže...

ja sam nakupio 220k+ free expa al nisam ni jedan tenk odma napumpal na top konfu jer mi je to bezveze

upravo furam e-50 sa dugim 8.8, samo optikom i stock radiom jer nemam nosivost za nista drugo dok ne otvorim ovjes (opremu nisam stavio jer ju nisam imao/ nisam kupio na popustu)

Ajme.

Igranje stock E-50 je jedno od najbolnijih iskustava koje sam iskusio u ovoj igri 

Nisam imao dovoljno free xp da kupim bolje module, a sa stock motorom i panther2 topom tenk je bio potpuno beskoristan, tim vise jer vidi jako puno T10 borbi.

Tako da bi na njemu definitivno ulupao free xp dok ne dodjem to 10,5 topa.

Sjecam se da sam imao i onu opremu za nosivost kako bi ubrzao grind (pa onda trackse zadnje istrazio) sto mi se isplatilo jer me cekao i E-75 grind, a ta oprema moze i na njega.

Uglavnom, jucer upiknuo T-54, free xp za kupulu i onaj top sa manjom penetracijom, ali boljim handlingom koji vodi prema Obj140 i sad pocinje grind ostatka modula i desetki.

Odigrao par partija i cini mi se da tenk fakat ima potencijala da bude full zabavan, ali s posadom na 90% i bez upgradeanog motora i tracksa se ne moze jos vidjeti sta ta bebica stvarno moze.

Ali vjerujem da ce full upgradean i sa 100% posadom biti dobar.

Sta da prvo slijedece istrazim - motor ili trackse? Vjerujem motor, ali cisto da provjerim jer nekim tenkovima i sami tracksi daju jako puno zivahnosti.

If you're not paranoid, you're not paying attention
15 godina
World of Tanks

kaj se tice t-54, bas gledam, ima 4.7 tona "fraj" na stock gusjenice, tak da ih elegantno mozes ostavit za kraj

motor br.2 daje dodatnih 10% vise snage tak da se mozda moze on predzadnji uzet

tek je napredak od 20-30% po HP snazi vrijedno istrazivanja motora prvog, ovdje to nije slucaj (da ne spominjem kineze koji dobijaju po 20HP vise u "boljem" motoru)

kaj se tice e-50, jos 2 gejma i imacu bolji ovjes tako da stavim vent i vertikal

opremu za nosivost nisam imal tak da ju nisam ni stavljal, ne pada mi na pamet pljucnut 600k za to, mozda na snizenju pa nek ceka e-75 (inace vk4502A ima istu opremu za nosivost ko i ferdi-razlicito od tigra2)

jedino kaj tenk pati sa dugim 8.8 u tX, al to je i boljka pantere2 bila, al ovdje je malo top neprecizan bez opreme

i da dodam u svoju obranu da sam od pocetka imao motor sa awful pantera

posto stock ovjes ogranicava u opcijama, bilo je:

ili iglica 7.5 L100 sa opremom i zadnjim radijom (koji je tezi nego stock)

ili 8.8 L71 sa stock radijom, bez equipmenta osim optike, drugi motor i tezina 60/60t

dobra posada cini to donekle podnosljivim

pa ide equipment gore, pa kupola pa zadnji top

8.8 L100 cu istrazit tek tolko jer elitam svaki tenk (da da, beskorisne radije na hetzu sam sve otvoril, cak i 122 na t-44 )

inace sam pretezno na tenkovima umjesto komba ramer+ vent+vertikal isao na vent+optika+vertikal da poboljsam view, camo i repair, uz preciznost

vidjecemo kak ce se tenk ponasat pa cu sukladno tome i drugu posadu pripremit, ova je namjenjena za tX

p.s. sad pilim po indijancu, "nije on ni tolko los ko sto kruze glasine" ..... ukratko njemacki FCM 50t (-10 depresija )

nakon grajnda cu si stavit posadu da poboljsa ocajan aim time, mozda bi i malo cokolade dobro doslo, sad ju nemam na zalihama

i p.s.s.

jel se to meni samo cini ili je Leopard1 "chick tonk" idealan za stavit uskoro pristigle tranvestite

jos se dvoumim u koju naciju ih poslat, di je najmanje dobrih posada, mozda bat + elc combo

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

evo ukradeno sa foruma od IRSanchez-a

Why the T-34-2 needs a buff and is one of the worst tier 8 meds. - Medium Tanks - World of Tanks official forum

kako si olaksati mikez grajnd powered by PRC (nemamo kosookog smajlija ftw)

You are right. There is an interesting solution, though:

Go through the heavy line first. Than play T7+ meds.

1. By just unlocking the IS-2, you already get a nice 100mm gun for your T-34-1 and T-34-2. The IS-2 gun makes the grind painless on T-34-1/2.

2. If you fully ugrade the 110, you get the nice 100 mm 62-100T gun for WZ-120. This gun already makes 120 playable.

3. If you go all in and unlock T10 heavy (113), you get top 122mm gun for WZ-120 - basically for free (not to mention engines, radio).

You really save a ton of XP by going the heavy branch first. For full profit, its worth to unlock top 100mm on WZ-132, as you will need this gun researched on WZ-120 (that's very easy on WZ-132 and shaves off another 45k XP from WZ-120 grind).

So if you are in no hurry, you can make the chinese branche one of the cheapest (XP wise) to play. But it takes time and open mind, with some skills to drive many unpopular tanks (generalisation about chinese branch) including specialized high tier light tanks (highly adivisable though, gives tons of fun).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

not fair plane?

“Please thing before you open your mouths pls.”

3.2.2015 | For the Record

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ED63 kaže...

p.s. sad pilim po indijancu, "nije on ni tolko los ko sto kruze glasine" ..... ukratko njemacki FCM 50t (-10 depresija )

indi je zakon, ugodno iznenađenje...lagano san ga proša i stvarno uživa u njemu..iako san prije govorija da je panth2 bolji, sad mislin obrnuto hahah 

a Leo pt A je samo poboljsanje ;) cista uzivancija sa oba topa, iako je zadnji vrh zbog alphe :)

16 godina
neaktivan

Ja se slažem sa likom koji je otvorio temu, taj t34-2 je najgori medium u igri, imam ga i grindam ga vec par mjeseci samo sa x2 jer tenk jednostavno nije gusti igrati. Em gori, em ammo se osteti svaku drugu partiju. Jedini tenk u igri od kojeg su premium tenkovi istog tira iste nacije bolji po svim statistikama. I ono poredjenje sa topom na t44 je smijesno. 6mm penetracije vise ne znaci nista kad ti ne mozes pogoditi metu a vrijeme nisanjenja i preciznost na tom kinezu su sramni.

16 godina
neaktivan

Jel netko od vas koristi dynamic cameru i horizontalnu stabilizaciju u snajperskom modu? Zapravo me zanima kako funkcioniraju te stvari i imaju li kakvog utjecaja na učinkovitost u igri?

Zasad sam primjetio samo jaki shake nakon svakog pucnja...

15 godina
Voltron kaže...

Jel netko od vas koristi dynamic cameru i horizontalnu stabilizaciju u snajperskom modu? Zapravo me zanima kako funkcioniraju te stvari i imaju li kakvog utjecaja na učinkovitost u igri?

Imaju. Negativnog.

Barem meni. 

15 godina
Voltron kaže...

Da, ja koristim, ne bih se mogao vratiti na default, po meni poboljsava ucinkovitost

Na gun shake se priviknes, a ako ti tolko smeta ima i mod koji makne taj gun shake...

Dvije najocitije prednost su lakse pucanje u pokretu kad prolazis preko neravnog terena, druga je ta da kad dodes do nekog ruba i stanes te pokusas pucati, nece se tenk(top) micati ko na njihaljci...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 13:00 (Intel&ATI).
16 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Dvije najocitije prednost su lakse pucanje u pokretu kad prolazis preko neravnog terena, druga je ta da kad dodes do nekog ruba i stanes te pokusas pucati, nece se tenk(top) micati ko na njihaljci...

obožavam te situacije -.-

ok, ostavljam te opcije uključenima. hvala još jednom

15 godina
Intel&ATI kaže...

Da, ja koristim, ne bih se mogao vratiti na default, po meni poboljsava ucinkovitost

Na gun shake se priviknes, a ako ti tolko smeta ima i mod koji makne taj gun shake...

Nisam uopće znao da to postoji, tj. da tome služi...mislio sam da to samo enablea gun shake. Budem probao, jednom kad opet instaliram igru, ty... 

Btw., di su ti zvjezdice nestale? Jel to opet promjenjena formula il si bio kartoniran?

12 godina
protjeran
World of Tanks

110 elitan, WZ dostupan za kupovinu pa si razbijam glavu sad.

Imam para za MAUSA, il da kupim ovu devetku...a željan sam ih oboje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DamageHigh kaže...

Btw., di su ti zvjezdice nestale? Jel to opet promjenjena formula il si bio kartoniran?

Ne znam ni koliko sam ih imao :D mislim da tri i pol

Pratim forum, ali nisam bas aktivan sto se tice postanja, osim tu i tamo u ovoj temi, karton nisam dobio...

Mozda su i mijenjali nesto, ne bih znao

@Jarvan

Tier za tier WZ je puno bolji od mausa, tako da bih ja njega uzeo, pogotovo sad kad su svi ludi za ovim personalnim misijama, pa je svaki mec 2-3 arty, ne bih Mausa vodio iz garaze bar neko vrijeme 

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 14:09 (Intel&ATI).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

pa kako hebeno moze biti ova retardirana igra sa kretenskim serverima... nemogu vjerovati, na mapi biserna rijeka ostanem sa arty (gw tiger) sam protiv 3 tenka, cekam ih sve iza one kuće, prvi mi doleti t34-1 - one shot, nakon par min dode amx 50-100 - one shoot, ostane mi samo is8 crvena nubara sa 500 hp, namjestim se i cekam ga, racunam kada ude u cap mogu mu i dopustiti da me pukne jednaput jer mi nemoze odnijeti cijeli hp te ga rijesiti, i gle cuda, dok ga cekam pukne mi veza, ispalio sam, vratim se u igru, ja imam 39 hp (jer me u meduvremenu pogodio), i pise da fali 10 sec do zauzimanja baze, i ja onako brzinski izletim, kad ono vrati se cap da je tek na 59% ??!?!?! i naravno ubije me,,, hebem sve bjeloruse 

2 3 hvala 0
15 godina

Tebi su developeri krivi jer ti puca veza. Trebali bi to bit neki magični developeri koji mogu održavat komunikaciju s klijentom bez interneta.

Osim toga, igraš artiljeriju. Kad bi se bar u svakoj partiji disconnectao.

15 godina
World of Tanks

Jucer sam igrao samo sa T54E1 i od 40 bitki koliko sam ih imao win ratio je bio nekih 65%.Tu sam jako zadovoljan imao sam srece pa nije bilo puno poljaka u mom timu zato i je tako velik win ratio.Ali sam primjetio da ako u tim imas vise od 4 poljaka da ces u 90% slucajeva imati izgubljenu partiju.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Prva Orlik medalja

http://wotreplays.com/site/1590431#airfield-macola-t37

i Ace tanker sa su-152 nemam niti 30 borbi s njim i još završil misiju di sam trebal tri put više štete napraviti nego kaj imam hp-a

http://wotreplays.com/site/1590463#arctic_region-macola-su-152

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Tebi su developeri krivi jer ti puca veza. Trebali bi to bit neki magični developeri koji mogu održavat komunikaciju s klijentom bez interneta.

Osim toga, igraš artiljeriju. Kad bi se bar u svakoj partiji disconnectao.

nego tko je kriv? mozda zagrebački holding?

sto ima veze, bila to arty ili neki dr. tenk?!??! mogli su puno bolje napraviti opcenito tehnicku podrsku u igri, glede svega

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 22:19 (game789).
14 godina
dreadmoore kaže...

Jucer sam igrao samo sa T54E1 i od 40 bitki koliko sam ih imao win ratio je bio nekih 65%.Tu sam jako zadovoljan imao sam srece pa nije bilo puno poljaka u mom timu zato i je tako velik win ratio.Ali sam primjetio da ako u tim imas vise od 4 poljaka da ces u 90% slucajeva imati izgubljenu partiju.

ja sam dobil chat ban na 3 dana jer sam napisal da ih bumo rasturili usprkos kaj xvm veli 39-61 jer mi imamo 3 poljaka a oni 8.. i potrli smo ih ko beba zvecku, ali sam jos danas na samo afirmitif, go bek tu bejs i reljodam

16 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
World of Tanks

Pozz... 

Ovako igrao sam WoT prije par mijeseci , i danas idem uci in game, i pojavi mi se da moram napraviti upadate... 

I kad sam stavio napravit upadate pocne mi skidati samo " 1,7 MB " i dobijem crt. error... I kad odem na padate mapu.. obrisem to sta je skinuo taj 1 MB ... I on ponovo pokrene i odma dode error ne znam sta da radim ? Jer ima netko neki savijet , da ne moram skidati cijelu igru ?? 

Hitno mi je ! 

Hvala!!

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad bi ovako krenuo svaki dan

3 0 hvala 0
10 godina
hoss kaže...

Kad bi ovako krenuo svaki dan

E da, kad bi, ja se još učim sa ovim tenkovima, čitam i gledam video uratke koje vi stavljate na forum, pa da ja stavim evo prvi snimak i prva bitka danas, igram kineza vickers_mk_e_type_b Tier 2, 15 bitka s njim dosada, a pao i mi M, treći dosada mislim, čak i nije loš tenk, je da ponekad nebih pogodio ili probio ni kamen ispred mene, (zadnjih 25 sec u videu to dokazuju) top ne probija često, ali mi se sviđa kod njega brzo pucanje kad napuni šanžer, sve u svemu još hvatam konce u ovoj igri, američki premium T2 Light mi je malo prebrz, nestignem ja tako brzo gledati po mapi kad on vozi 72km/h.

Šteta što nema kiše i blatnih efekata u igri, bilo bi fora da tenk zapne u blatu.

Ostale nacije još nisam igrao, nisam stigao, gledam mape, pokušavam zapamtiti što i kako se postaviti, ali ima toliko toga.

16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel neko rijesavao SPG 15 misiju sa X arty?

Imam i tier V arty ali evo mucim se sa tom misijom vec par dana,sa X ne mogu biti u prva 3 po exp ,a sa V nmg napraviti 2000 dmg-a.

Ako je neko rijesio da stavi ss da vidim otprilike koliko exp-a treba.

0 0 hvala 0
10 godina
World of Tanks

Mene baš krenilo danas, opet M s Tier I dobio, ali ovaj put s francuskim Renault FT tenkom igram, nova mapa pa mi još sve malo čudno, previše zgrada okolo, a ja kao najveći njubek odigrao, dobro da se nisam slupao pri slilasku s brda. A i na kraju bitke, teško nišanim kad mi je tenk protivnički u pokretu, kao da mi kasni pojavljivanje tenka u odnosu na ono kad ja pucam, desna tipka miša jako puno pomaže u takvim situacijama.

Ali nije mi jasno, pa cilj je jednostavan, ili osvojiš bazu od protivnika ili ubiješ sve protivničke tenkove, zar ne ? Kako da neki ljudi to neznaju ? I primjetio sam dosta botova za prodaju golda unutar igre u ovih 7 dana povremenog igranja, u svakoj drugoj partiji počme spamat po jedan.

Jel ima kakav klan za početnike ? Gdje ljudi igaju male Tiere, ja zasada samo 1 i 2 igram dok igru još neshvatim i nenaučim. Pa možda bi nas par u vodu lakše riješavalo situacije na bojnom polju.

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Nemas sta ucit... igraj opusteno... sve dode s vremenom i sitnim gledanjem youtuba. High tier je komedija, di nece bit low.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FrostyDog kaže...

Jel ima kakav klan za početnike ? Gdje ljudi igaju male Tiere, ja zasada samo 1 i 2 igram dok igru još neshvatim i nenaučim. Pa možda bi nas par u vodu lakše riješavalo situacije na bojnom polju.

Ma to ti je bezveze. Nećeš ništa naučit u tieru 1... 

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Po meni tek na tier 5 počinje prava igra, ti M na tier 1 niš ne znače...

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice