cek, jesam li dobro razumio ovu misiju?
znaci zavrsis sve zadatke sa: lakim, srednjim, teskim, lovcem i arty i dobijes najprije "Stug IV", a za ostale tenkove kao nagrade moras opet nanovo sve zadatke ispuniti? jel?
Da.
znaci zavrsis sve zadatke sa: lakim, srednjim, teskim, lovcem i arty i dobijes najprije "Stug IV", a za ostale tenkove kao nagrade moras opet nanovo sve zadatke ispuniti? jel?
Da.
Zadaci za ove druge tenkove nisu isti. Postaju teži za svaki tenk dalje. Tako da Ojb. 260 je za*ebano dobiti.
meni su ove misije dobro došle da nabrzaka nakupim srebra za prelazak sa kv-85 na is-a ...
Po meni u potpunosti je u pravu,odlično sažeto i argumentirano
http://ftr.wot-news.com/2015/01/16/regarding-individual-missions/#more-21370
Jučer kad sam igral već sam svašta videl,od scout-medium rushanja pa do plakanja u chat da ne ubijeno sve tenkove jer on capa i treba mu za misiju itd...
Zar nisu mogli napraviti da se automatski aktivira iduca misija??? Nego moram rucno.... nekad zaboravim pa igram bez veze...
Zar nisu mogli napraviti da se automatski aktivira iduca misija??? Nego moram rucno.... nekad zaboravim pa igram bez veze...
Pa kako znaš kaj igraš? Koja ti je misija?
Ovako svaki put moraš aktivirati, pa ujedno pogledaš što točno trebaš obaviti. Dobro su to napravili.
Ali i dalje tvrdim da je ovo sje*** igru još više....
Kao da je bitno koja je misija.... ionako ce se same od sebe postupno rijesiti...
Ni meni ne zeli potvrditi neke misije iako su ispunjeni uvjeti
do kada traju ove misije?!
nema roka
zanima me zašto mi se nakon ove bitke ovaj zadatak nije htio rješiti...neznam možda sam nešto propustio ali ne izgleda mi tako...
5 puta sam ovu misiju obavio i ne priznaje jednostavno.
Bitka izmedu 2 tima ovim misijama je postala grozna, svak gleda kako ispuniti svoju misiju i ide glavom bez obzira, zato je postalo jako tesko uopce igrat
Bitka izmedu 2 tima ovim misijama je postala grozna, svak gleda kako ispuniti svoju misiju i ide glavom bez obzira, zato je postalo jako tesko uopce igrat
I baš u tom trenutku se nađe u ekipi 14 igrača koji žele samo zadatke riješavati i ramati se u vas, malo ste previše paranoični oko ovoga. Uostalom svatko igra svoju igru, al ja sam njubara šta ja znam
Šta kazu nista od fv4202 za dzabe...e pa da mi je vidjeti ko ce im kupiti fv premium...35 na sat sa papirnim oklopom...
Nek nije dzaba ionako ne valja. To je bila navlakusa da ljudi igraju ovo smece od linije.
A sto se tice wota davace oni sve i svasta dzaba kad im pocnu odlaziti igraci, kod njih je sve
sracunato, i dosta evenata koji su bili imali su za cilj mjerenje broja igraca u narednom periodu.
Prema tome ocekujte misija za golde i sl...
Ko bude imao snage i volje........
To je bila navlakusa da ljudi igraju ovo smece od linije.
Dok ti oci ne ispadnu i mozak ne frci od pokusavanja da ubodes obicna sranja od tenkova uz duzno postovanje prema zadnja dva t55-a i obj260
Team battle igrači, sretno sutra na kupu!
http://play.eslgaming.com/worldoftanks/europe/open/7on7-m95-degman-croatia/cup-27/
Prilikom logiranja taman kada trebam uci u garažu izbaci me na desktop bez obzira pokrenuo ja preko launchera ili direktno na .exe. Nemam modove i jucer je sve radilo normalno jedino kaj sam vidio da je skinuo nekakv update za launcher velicine 10 MB. Ima li netko kakav prijedlog ili moram ponovno skinuti cijeli wot ?
Poz. Ako ima koja dobra duša višak invite coda za wot ( trebam za šogora ). Tražim po webu ali ne mogu ništa naći. Može u PP. Hvala.
ni 5k dmg_a za M?!
I skoro 6k assisted damage.
5k damage i 6k assisted damage mora biti dosta za Mastery za valjda svaki tenk.
sta mislis, bi trebo ja ic na pregled kod forumskog doktora?
Itekako.
ok, onda mi obavezno napisi uputnicu, mozes ju poslat i u PP-u
jel da odem kod opce prakse (nestija) ili bolje kod specijalista (vicko i malenica) ?
ili OBOJE ?
Netko je napisao najbolju taktiku za ove misije, samo startaj svaku iduću misiju i igraj normalno ko prije... najmanje frustracije, samo pitanje vremena a pošto nisu vremenski ograničene, to si možeš dopustit...
Jedino što vidim kao problem su ove platoon misije.
Evo lik vec dobio Stug: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/467270-proud-owner-of-the-stug-iv/
Evo lik vec dobio Stug: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/467270-proud-owner-of-the-stug-iv/
Znači zbog takvih likova mi dođe da pucam u ekran računala zadnjih par dana
IM su nam donjele povećanje njubara koji ganjaju i fejlaju misije, unicum gold spammere koji žele te tenkove odmah (no life-anje po cijeli dan), AFK idiote koji se sakriju da prežive bitku, a ostali idioti nek ju pobjede za njega, više lemming trainova itd itd.
Uz dodatak da je IM toliko prepun bugova da je to presmješno. Kao da su ga djeca kodirala.
Uskoro očekujem tokene od 10€ da završiš misije za jedan tip vozila.
Dobro jutro pa što od 7:00 igrate ovisnici. ;-)