- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel zna netko jesu mozda u ovom patchu napravili nesto s ammo rackom na njemcima, u zadnja 2 dana sam izgubio glavu 5-6 puta, toliko nisam na svim njemačkim vozilima kombinirano od kad sam poceo igrati wot... zadnju partiju sa VK 45.02B mi type 59 uzme 1800 dmg jednim hicem... dakle jesu li nesto mijenjali ili sam samo ja nesretan u zadnje vrijeme?
Također sam vidio i Mausa u mom timu bez kupole...
Jel zna netko jesu mozda u ovom patchu napravili nesto s ammo rackom na njemcima, u zadnja 2 dana sam izgubio glavu 5-6 puta, toliko nisam na svim njemačkim vozilima kombinirano od kad sam poceo igrati wot... zadnju partiju sa VK 45.02B mi type 59 uzme 1800 dmg jednim hicem... dakle jesu li nesto mijenjali ili sam samo ja nesretan u zadnje vrijeme?
Shit happens...
Meni se to počelo događati na svim nacijama, a kod njemačkih tenkova kao da su nerfali preciznost... Tiger I više ne pogađa kao prije.
Kako ovaj exp sustav nema logike, dvije partije, ova di je first class vjerojatno 5 puta ucinkovitija od ove di je ace
http://wotreplays.com/site/1479502#fiery_salient-guntherprien-a-43
http://wotreplays.com/site/1479498#stalingrad-guntherprien-a-43
spotting dmg
Pogledaj koliko na Ace partiji imaš spotanih neprijatelja i štete tvojom pomoći (damage due to the player's assistance).
Pogledaj koliko na Ace partiji imaš spotanih neprijatelja i štete tvojom pomoći (damage due to the player's assistance).
Pa pogledaj partiju i reci koja je bila bolja, taj spoting dmg je dosao najvise u zadnjoj minuti kad je partija bila odlucena
S obzirom da većina ne moze bez XVM-a živjet više i gledaju svaki kill a dmg (da se razumijemo nisam iznimka),rijetko tko s lightovima više ide u spot,masu njih samo kempaju i snajpaju ko' da ne kažem šta (to pak ne radim ) a to se događa upravo zbog toga sto spotting damage nije nagrađen nikakvom statistikom,pa onda kad je već tako,neka barem utječe na EXP...neka barem nešto motivira ljude da koriste light tenkove kao light tenkove
Nisam pogledao nijednu ali odluka o x. class ili Ace uopće nema veze s tim kad je šteta napravljena, nego samo koliko...
Pa pogledaj partiju i reci koja je bila bolja, taj spoting dmg je dosao najvise u zadnjoj minuti kad je partija bila odlucena
U tom slučaju ste imali kriminalno loše protivnike ako je partija bila odlučena i prije nego si ti uspio skupiti takav overall rezultat koji te doveo do ace-a...
Gleda se overall jbg...znao sam ja odlučit partiju u kojoj sam napravio skoro pa ništa damage-a,jako slabo sam odigrao...ostao zadnji protiv dvojice,riješim ih...svi me veličaju,a ja na kraju sedmi po expu s 1300 dmg a kad pogledaš,direktno sam utjecao na ishod...dobro je kako je sad,bolje da je tako...jer u toj partiji sam trebao puno ranije dat svoj doprinos,a tada je upitno ili gotovo sigurno da nebi nitko ostao sam protiv dvojice.
Neznam, imam dojam da sam u toj partiji di je ace doprinjeo puno manje nego u partiji di je first class, al dobro
S obzirom da većina ne moze bez XVM-a živjet više i gledaju svaki kill a dmg (da se razumijemo nisam iznimka),rijetko tko s lightovima više ide u spot,masu njih samo kempaju i snajpaju ko' da ne kažem šta (to pak ne radim ) a to se događa upravo zbog toga sto spotting damage nije nagrađen nikakvom statistikom,pa onda kad je već tako,neka barem utječe na EXP...neka barem nešto motivira ljude da koriste light tenkove kao light tenkove
15 igraca mora raditi kao tim. Laki tenkovi izvidjanje,TD podrska sa Teskim tenkovima i milina. Koja je svrha imati u timu lake tenkove koji kampiraju u bazi i "snajpaju" sa topom od 160-170mm penetracije. Jos je dobro kad se nadje jedan takav. Vecinom ih je vise i njubare se zabiju u grm i ne mrdaju.
15 igraca mora raditi kao tim. Laki tenkovi izvidjanje,TD podrska sa Teskim tenkovima i milina. Koja je svrha imati u timu lake tenkove koji kampiraju u bazi i "snajpaju" sa topom od 160-170mm penetracije. Jos je dobro kad se nadje jedan takav. Vecinom ih je vise i njubare se zabiju u grm i ne mrdaju.
Te iste njubare koje čekaju u bazi ustvari čekaju da sakupe kilove za WZ misiju...zato i nema nikakve koristi od njih...
Također sam vidio i Mausa u mom timu bez kupole...
Već je odavno poznato da je cijela straznja strana od VK ammo rack,nis cudno
Te iste njubare koje čekaju u bazi ustvari čekaju da sakupe kilove za WZ misiju...zato i nema nikakve koristi od njih...
Ma to traje već ohoho...nije to samo sad zbog misije...neće mnogi spotat jer im je samo do damage-a...
Nije u redu ni suicidalno spotat,al baš kao TD i nije neko sretno rijesenje za tim S druge strane ti se pojave 2-3 suicidalna crvendaća koji osvjetle sve živo.Jednokratno naravno
Sretna nova svima, da vam u 2015-oj WN8 bude veći od 2015 :D
Jesam i ja budala što sam danas uopće i počeo igrati. Bolje pričekati dok škola počne, ili da radni dani počnu.
Poklon za novu od WGa, 5 dana chat bana.
Jesi kupovao panther 8,8 jer je refund bio 4,2k golda. WG je priznao da je zesci overprice bio, cak si mogao od supporta traziti full refund da ti maknu tenk i slot
Prekucao sam Ferdinanda za 4 dana. Doduse jesam potrosio 30k free xpa na onaj zadnji top i tek tada je tenk postao prava masina. Mislio sam da ce da bude veoma tezak i dosadan grind ali sam se grdno prevario
Nadam se da ce i Jagdtiger biti toliko dobar i zanimljiv ali prvo cu pokusati ispuniti ove misije za WZ-a osim Japanaca naravno, to valja kupiti
Instalirao neki mod koji ne dozvoljava da roknes suigraca tako da sada kada me netko nervira ja lijepo naciljam i klikam do mile volje i svi happy
Ma jagdtiger je smece, pogotovo kad ga usporedis s ferdijem, tier za tier.
Prekucao sam Ferdinanda za 4 dana. Doduse jesam potrosio 30k free xpa na onaj zadnji top i tek tada je tenk postao prava masina. Mislio sam da ce da bude veoma tezak i dosadan grind ali sam se grdno prevario
Nadam se da ce i Jagdtiger biti toliko dobar i zanimljiv ali prvo cu pokusati ispuniti ove misije za WZ-a osim Japanaca naravno, to valja kupiti
Instalirao neki mod koji ne dozvoljava da roknes suigraca tako da sada kada me netko nervira ja lijepo naciljam i klikam do mile volje i svi happy
linkaj mi to ovdje, stvarno mi treba
Linkaj i spašavaj nas od banova
OdemMortis mod pack mislim da to omogućuje...evo link pa ko voli...http://odemmortis.com/2014/12/update-22-12-2014-0-9-5/
Mod se zove SafeShoot. Googlaj pa ćeš ga naći, uglavnom na ruskom. Jedini je problem što uglavnom ne piše verzija pa ćeš malo morati isprobavati radi li ili ne. Al' mi spominju mater kod savakog upadatea.
Mod je u stavri napravljen da uštediš granatu ako neko ubije tenka tren prije tebe. Ne opali iako si pritisnuo tipku.