World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.205
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
World of Tanks

pozz !

još sam nOOb, no s ovim se mogu pohvalit mirne duše. mojih prvih 7 killova

konačno 100 mm na kv85 konačno 100 mm na kv85
Forzza Fiume !!!
Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Nešto mastery-a se skupilo u zadnjih tjedan-dva. Nažalost nisam skrinšotao kv-2 mastery. Special bonus lebdeća kupola 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel zna netko jesu mozda u ovom patchu napravili nesto s ammo rackom na njemcima, u zadnja 2 dana sam izgubio glavu 5-6 puta, toliko nisam na svim njemačkim vozilima kombinirano od kad sam poceo igrati wot... zadnju partiju sa VK 45.02B mi type 59 uzme 1800 dmg jednim hicem... dakle jesu li nesto mijenjali ili sam samo ja nesretan u zadnje vrijeme?

Također sam vidio i Mausa u mom timu bez kupole...

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2014 16:50 (MM9).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Re: World of Tanks
MM9 kaže...

Jel zna netko jesu mozda u ovom patchu napravili nesto s ammo rackom na njemcima, u zadnja 2 dana sam izgubio glavu 5-6 puta, toliko nisam na svim njemačkim vozilima kombinirano od kad sam poceo igrati wot... zadnju partiju sa VK 45.02B mi type 59 uzme 1800 dmg jednim hicem... dakle jesu li nesto mijenjali ili sam samo ja nesretan u zadnje vrijeme?

Shit happens...

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh ---> http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni se to počelo događati na svim nacijama, a kod njemačkih tenkova kao da su nerfali preciznost... Tiger I više ne pogađa kao prije.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako ovaj exp sustav nema logike, dvije partije, ova di je first class vjerojatno 5 puta ucinkovitija od ove di je ace

http://wotreplays.com/site/1479502#fiery_salient-guntherprien-a-43

http://wotreplays.com/site/1479498#stalingrad-guntherprien-a-43

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

spotting dmg

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pogledaj koliko na Ace partiji imaš spotanih neprijatelja i štete tvojom pomoći (damage due to the player's assistance).

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Pogledaj koliko na Ace partiji imaš spotanih neprijatelja i štete tvojom pomoći (damage due to the player's assistance).

Pa pogledaj partiju i reci koja je bila bolja, taj spoting dmg je dosao najvise u zadnjoj minuti kad je partija bila odlucena

14 godina
neaktivan
World of Tanks

S obzirom da većina ne moze bez XVM-a živjet više i gledaju svaki kill a dmg (da se razumijemo nisam iznimka),rijetko tko s lightovima više ide u spot,masu njih samo kempaju i snajpaju ko' da ne kažem šta (to pak ne radim ) a to se događa upravo zbog toga sto spotting damage nije nagrađen nikakvom statistikom,pa onda kad je već tako,neka barem utječe na EXP...neka barem nešto motivira ljude da koriste light tenkove kao light tenkove

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam pogledao nijednu ali odluka o x. class ili Ace uopće nema veze s tim kad je šteta napravljena, nego samo koliko...

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
dedaa kaže...
rapture686 kaže...

Pa pogledaj partiju i reci koja je bila bolja, taj spoting dmg je dosao najvise u zadnjoj minuti kad je partija bila odlucena

U tom slučaju ste imali kriminalno loše protivnike ako je partija bila odlučena i prije nego si ti uspio skupiti takav overall rezultat koji te doveo do ace-a...

Gleda se overall jbg...znao sam ja odlučit partiju u kojoj sam napravio skoro pa ništa damage-a,jako slabo sam odigrao...ostao zadnji protiv dvojice,riješim ih...svi me veličaju,a ja na kraju sedmi po expu s 1300 dmg a kad pogledaš,direktno sam utjecao na ishod...dobro je kako je sad,bolje da je tako...jer u toj partiji sam trebao puno ranije dat svoj doprinos,a tada je upitno ili gotovo sigurno da nebi nitko ostao sam protiv dvojice.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Neznam, imam dojam da sam u toj partiji di je ace doprinjeo puno manje nego u partiji di je first class, al dobro

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Thoroughbred kaže...

S obzirom da većina ne moze bez XVM-a živjet više i gledaju svaki kill a dmg (da se razumijemo nisam iznimka),rijetko tko s lightovima više ide u spot,masu njih samo kempaju i snajpaju ko' da ne kažem šta (to pak ne radim ) a to se događa upravo zbog toga sto spotting damage nije nagrađen nikakvom statistikom,pa onda kad je već tako,neka barem utječe na EXP...neka barem nešto motivira ljude da koriste light tenkove kao light tenkove

15 igraca mora raditi kao tim. Laki tenkovi izvidjanje,TD podrska sa Teskim tenkovima i milina. Koja je svrha imati u timu lake tenkove koji kampiraju u bazi i "snajpaju" sa topom od 160-170mm penetracije. Jos je dobro kad se nadje jedan takav. Vecinom ih je vise i njubare se zabiju u grm i ne mrdaju.

16 godina
neaktivan
tadic kaže...
Thoroughbred kaže...

15 igraca mora raditi kao tim. Laki tenkovi izvidjanje,TD podrska sa Teskim tenkovima i milina. Koja je svrha imati u timu lake tenkove koji kampiraju u bazi i "snajpaju" sa topom od 160-170mm penetracije. Jos je dobro kad se nadje jedan takav. Vecinom ih je vise i njubare se zabiju u grm i ne mrdaju.

Te iste njubare koje čekaju u bazi ustvari čekaju da sakupe kilove za WZ misiju...zato i nema nikakve koristi od njih...

15 godina
MM9 kaže...

Također sam vidio i Mausa u mom timu bez kupole...

Već je odavno poznato da je cijela straznja strana od VK ammo rack,nis cudno 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
14 godina
neaktivan
Zrinski kaže...
tadic kaže...
Thoroughbred kaže...

Te iste njubare koje čekaju u bazi ustvari čekaju da sakupe kilove za WZ misiju...zato i nema nikakve koristi od njih...

Ma to traje već ohoho...nije to samo sad zbog misije...neće mnogi spotat jer im je samo do damage-a...

Nije u redu ni suicidalno spotat,al baš kao TD i nije neko sretno rijesenje za tim   S druge strane ti se pojave 2-3 suicidalna crvendaća koji osvjetle sve živo.Jednokratno naravno

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2014 20:21 (Thoroughbred).
15 godina
Sretna Nova Godina svim tenkistima.
17 godina
moderator
World of Tanks

Sretna nova svima, da vam u 2015-oj WN8 bude veći od 2015 :D

12 0 hvala 13
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Sretna nova godina i od mene tenkisti evo ja se pocastio za novu.. sinoc zavrsio misiju  

7 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Jesam i ja budala što sam danas uopće i počeo igrati. Bolje pričekati dok škola počne, ili da radni dani počnu. 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mene jutros iznenadilo 5k golda na računu. Sinoć sam dao nećaku da igra, pa nisam vidio što se dogodilo. Zna li tko?
15 godina
World of Tanks

Poklon za novu od WGa, 5 dana chat bana.

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Punti kaže...
Mene jutros iznenadilo 5k golda na računu. Sinoć sam dao nećaku da igra, pa nisam vidio što se dogodilo. Zna li tko?

Jesi kupovao panther 8,8 jer je refund bio 4,2k golda. WG je priznao da je zesci overprice bio, cak si mogao od supporta traziti full refund da ti maknu tenk i slot

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2015 14:33 (ja111).
17 godina
World of Tanks

Prekucao sam Ferdinanda za 4 dana. Doduse jesam potrosio 30k free xpa na onaj zadnji top i tek tada je tenk postao prava masina. Mislio sam da ce da bude veoma tezak i dosadan grind ali sam se grdno prevario 

Nadam se da ce i Jagdtiger biti toliko dobar i zanimljiv ali prvo cu pokusati ispuniti ove misije za WZ-a osim Japanaca naravno, to valja kupiti 

Instalirao neki mod koji ne dozvoljava da roknes suigraca tako da sada kada me netko nervira ja lijepo naciljam i klikam do mile volje i svi happy 

3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma jagdtiger je smece, pogotovo kad ga usporedis s ferdijem, tier za tier.

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
Dr. Vicko kaže...

Prekucao sam Ferdinanda za 4 dana. Doduse jesam potrosio 30k free xpa na onaj zadnji top i tek tada je tenk postao prava masina. Mislio sam da ce da bude veoma tezak i dosadan grind ali sam se grdno prevario 

Nadam se da ce i Jagdtiger biti toliko dobar i zanimljiv ali prvo cu pokusati ispuniti ove misije za WZ-a osim Japanaca naravno, to valja kupiti 

Instalirao neki mod koji ne dozvoljava da roknes suigraca tako da sada kada me netko nervira ja lijepo naciljam i klikam do mile volje i svi happy 

linkaj mi to ovdje, stvarno mi treba

11 godina
Dr. Vicko kaže...

Linkaj i spašavaj nas od banova 

Samomrzeći hrvat
16 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
Dr. Vicko kaže...

OdemMortis mod pack mislim da to omogućuje...evo link pa ko voli...http://odemmortis.com/2014/12/update-22-12-2014-0-9-5/

17 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
Dr. Vicko kaže...

Mod se zove SafeShoot. Googlaj pa ćeš ga naći, uglavnom na ruskom. Jedini je problem što uglavnom ne piše verzija pa ćeš malo morati isprobavati radi li ili ne. Al' mi spominju mater kod savakog upadatea.

Mod je u stavri napravljen da uštediš granatu ako neko ubije tenka tren prije tebe. Ne opali iako si pritisnuo tipku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2015 17:02 (Pendula).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice