- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lijepa partija (13 90) i dobro komentiraš...u svakom slučaju, zanimljivo za gledati...
Jedino što mi je bilo smiješno je što se opravdavaš da rokaš golde jer kao "2 tiera više", a ustvari si dobio najpovoljniji mogući MM. Iako se stvarno nemaš za što opravdavati, tvoje pare, tvoja municija...rokaj što hoćeš...;)
Napravio sam par pogresaka u komentiranju jer je bilo 5 ujutro i spavalo mi se, bio je jedan tier vise i inace igram pola pola sto se tice municije i bila je iskoristena bas kako je trebala :)
Mozete mi slati replaye na moju facebok stranicu , biram od utorka do utorka najbolji, uskoro ce i wg da reklamira na svojoj slizbenoj stranici na fejsu pa ce to biti i nesto vise.
https://www.facebook.com/MisterCroo?ref=ts&fref=ts
znam da ne volite reklame al eto tu primam replaye , valjda nece biti problem zbog linka na facebook page
sad bi za bozic trebali bit 8-9-10 na -15%
nadam se,jer za popuste na regularne tenkove ništ ne piše,a bilo je svake godine tak da se nadam da bude i ove.baš sam otključal tier IX brit.medium pa sad čekam ako budu popusti da ga kupim.
Edit:evo upravo spazil 15% off na sve t8,t9 i t10tenkove od danas :-)
@ Jura
ak su u platunu FCM i T34, mislim da MM cijelog platuna je onda od onog koji ima najveci MM, a to je u tom slucaju t34 koji ide 8-10, dakle mozes sa fcm bez beda u TX (tomato ten)
da, u pravu si.zbog mene bi upadali u tier X borbe.
Mislim da dalje neću ni pokušavat
Ako te samo 3 poraza spriječe onda stvarno.
Probaj sa 30 i nešto u nizu kao što sam ja imao
Mislim da dalje neću ni pokušavat
Ako te samo 3 poraza spriječe onda stvarno.
Probaj sa 30 i nešto u nizu kao što sam ja imao
A ti stvarno ne znas kad treba prestati...sreca pa se ne kockas...
A ti stvarno ne znas kad treba prestati...sreca pa se ne kockas...
Išao sam vidjeti do kada će niz ići. Mora čovjek i to probati
Nisam dobar kockar, pa da, sva sreća da ne kockam
Četvero nas je dobilo "Confederate" medalju...dafuq?!
Vozim A44 u bitci i protivnički t34 me ONESHOTA???? Ne gorim nego eksplodiram od prve!!!! Gledam dal me još neko gađao, nije, ali lijepo piše T34 - 1100hp mi skinuo. Komplet HP-a skinuo s jednom AP granatom ?!?!
WOT - Intel Bundle: VB5WM-28B62-2DNF5-Z3BHG-KTP8T
Ko prvi njegova djevojka :D
Jel to invite kod ili bonus?
Nije valjda da je to onaj kod sa jgtiger 88 i nesto golda? :D
Neko je vec iskoristio...
Počelo je
Čim su stavili da se treba skupiti 150k dmg i kilova, gotovo svaka granata koja me pogodi je gold
To su napravili da ljudi kupuju one tokene u premium shopu...
Evo jedna s FCiemkom...mogao sam i t44 rijesit da nije bilo laga,ping 70-80 i crvena lampica...ISKON nikad više
http://wotreplays.com/site/1429662#lakeville-smellsliketeenspirit-fcm_50_t
jesam li dobro razumio ove tokene, znaci nemozes stici ispuniti neku naciju jer nemas vremena ili tenk, platis im 10 ojra i ta je nacije završena?? jesu lukavi jbt
Jel to invite kod ili bonus?
Nije valjda da je to onaj kod sa jgtiger 88 i nesto golda? :D
Neko je vec iskoristio...
meni se čini da dobiješ bonus code i 3 invite codea kad kupiš i5 ili i7 proc 5. generacije
jesam li dobro razumio ove tokene, znaci nemozes stici ispuniti neku naciju jer nemas vremena ili tenk, platis im 10 ojra i ta je nacije završena?? jesu lukavi jbt
I dobiješ tenk za 600kn
Odnosno skoro 2 premium tenka iz shopa ako ideš kupovati.
I?
Kakav je kod bio, jel invite ili se neko počastio JgTigerom 8.8? :D
jt8.8 i 1250 golda
jt8.8 i 1250 golda
lucky bastard
jt8.8 i 1250 golda
Što bi rekli u Bosni: Bolje se roditi bez qrca nego bez nafake.
Jel to na kraju invite bio ili?
Ne,Jagdtiger i gold.
Napravio sam par pogresaka u komentiranju jer je bilo 5 ujutro i spavalo mi se, bio je jedan tier vise i inace igram pola pola sto se tice municije i bila je iskoristena bas kako je trebala :)
Mozete mi slati replaye na moju facebok stranicu , biram od utorka do utorka najbolji, uskoro ce i wg da reklamira na svojoj slizbenoj stranici na fejsu pa ce to biti i nesto vise.
https://www.facebook.com/MisterCroo?ref=ts&fref=ts
znam da ne volite reklame al eto tu primam replaye , valjda nece biti problem zbog linka na facebook page
gledao sam malo ta videa (pretplatnici ofc), i nekako mi je full žao šta ne pričaš ili ne radiš videa na eng