World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.101.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Tho

Dobro ti je rekao,gameplay - nula bodova,kempaš s top tier heavy tenkom kao teška pussynjara,baš me zanima ta tvoja statistika...ajd stavi link ovako kao ja http://www.wotinfo.net/en/efficiency?playername=SmellsLikeTeenSpirit&server=EU

Oprosti ali igraš kao teški poljski tomatoe,kao igrači zbog kojih pušim randomu svako malo.

Imao si sreće jer su protivnici bili preparirane rajčice iz PL

Još mi je muka od replaya{#}

Evo link za tebe stari...samo sto ja nemam toliko bitki koliko ti imas....http://www.wotinfo.net/en/efficiency?server=EU&playername=INTERCEPTOR0

Sto se tice moda za weak spot tu se slažem, znam ja vec napamet iste ali eto, ostalo mi kod prvvog moda i kod svakog update-a zaboravim iskljuciit, ali za sve one koje to pati, obecavam da ih u sljedecem videu necete gledati...a sto se gameplaya tice, dobro je covjek u prezhodnom postu rekao da je svaki za sebe, bitno je sto iz njega proizadje, a ovo mi je u ovih 400 i nesto bitki s ovim tenkom prvi camp...to neradim ni kad sam u tier8, ali u ovom slucaju sam pretpostavio da cu samo tako nesto uspjeti napraviti...nevidim u cemu je toliki problem? Kako netko s tolikim užasnim gameplay-om može uništiti 11 vozila i donjeti pobjedu svom timu??? Ja takvog u ovih svojih 7K bitaka nevidih....

16 godina
Entry Point kaže...

M6, T29?

Nisam pri kompu, pa ne mogu provjeriti, ali nisu li ta dva u drugoj liniji od T57 Heavy, tj. ne vode prema njemu?

To mi onda malo koma za koristiti za training jer bi morao razvijati i tu drugu liniju. Jer mislim ici preko Chaffee-a posto za njega imam 100% posadu iz onog eventa, samo moram cekati 9.4 da ju napokon "poprave".

Svapski mediumi iz E-50M linije su predobri za razvijanje posade jer od tamo nekog niskog tiera (3 ili 4 ne sjecam se vise) pocinju sa 5 man posadom i drze se istog setupa posade sve do tiear 10.

Savrseno za razvijati posadu od pocetka do kraja linije. 

If you're not paranoid, you're not paying attention
16 godina
neaktivan
Spiridon kaže...
began kaže...

Ja neznam koji je ovo kura@,ljudi moji nemozes pobjedit jednostavno se likovi sa hevyima zastekaju kod baze ja odem da uzmem odlucujuce pozicije kad pogledam sve kreten do kretena u is,e75 iza mene i cekaju da im ja nesto odspotam sa obj140 i logicno izginem jebo im pas mat*r koji kur*c igraju kad nemaju zive veze i daba govorit da ti pomogne vozim tortoise i kazem t54 da me pokriva da mi nedodju sa boka da se probijem i da izlupamo neprijatelja  sa ledja i fino kad ja uletim krenem dealat dmg t54 mi pise fall back i pobjeze i naravno 50 100 se zaleti i flanka me da bi me na kraju ubili a mogo biti cisti win toliko o tim praznoglavicima!{#}

Ja pomalo oguglao na to. {#} Sinoć na El Halufu naš stock Churchill VII se boji šugavog Furya i ovaj me neometano napada s leđa dok naš Čerčil čuva lak na friškom tenkiću... Pa danas KV-85 na mapi Prijevoj ostao u bazi na vrhu brda i snajpa... Shit happens...

Ne ismijavaj Fury-ja, taj tenk je sam cijelu diviziju njemacku sredio...da nece jednog stock Churchil VII.

14 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Prodao T57 heavy. Osobno mi je muka sa njim igrati, ne volim taj autoloaderski spori tenk sa plastičnim armorom stil igre.

Napravio si glupost..

Naravno da ne odgovara svakom igraću svaki tenk al T57 je i nakon nerfa killing machine.. Nije baš neki snajper al u dobrim rukama radi čuda. Kupola je papirnata al pod određenim kutem i bounca nešto..

Bez obzira na to ak već imaš TX tenk za koji si dao prek 6 milja šteta ga prodavat..

Za CW i za kampanju se uvijek koristi

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo kak si je ekipa zamislila kampirati i pobijediti.Naravno da smo spušili 15:3 jer je došao skaut i ovi izginuše u trenutku

Drugi screen je personal best sa 50B ali bilo bi još štete da nekoliko put nije bilo critical hit

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2014 15:49 (gamer_101).

3 0 hvala 0
16 godina
gamer_101 kaže...

Evo kak si je ekipa zamislila kampirati i pobijedii.

Prejako {#}

If you're not paranoid, you're not paying attention
13 godina
malina22 kaže...
Spiridon kaže...

{#} Sinoć na El Halufu naš stock Churchill VII se boji šugavog Furya i ovaj me neometano napada s leđa dok naš Čerčil čuva lak na friškom tenkiću...

Ne ismijavaj Fury-ja, taj tenk je sam cijelu diviziju njemacku sredio...da nece jednog stock Churchil VII.

Hehe, nisam gledao filmić ali ga je , čini se, pogledao naš dječarac sa Čerčilom VII... {#} i ostao je impresioniran. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
15 godina
quickr kaže...

Napokon ace sa indijancem. Čitam dosta loših review-ova na račun tenka ali meni je odličan. {#}

ma dobar je indijanac, ima super depresiju za svabu, i mobilnost, i top je ok i pen je ok za tir 8

jedina mana mu je da granate razmjerno sporo lete kolko sam ja primjetio, i zna se dogoditi da na daljinu promasi jer se neprijatelj vec pomaknuo

Entry Point kaže...

Prodao T57 heavy. Osobno mi je muka sa njim igrati, ne volim taj autoloaderski spori tenk sa plastičnim armorom stil igre.

jedan slot je 150 golda tj. pola eura, jednostavno se ne isplati prodavat tX

cak ni tir 9 nije za prodat ak nije elitan, cak i da se ne mislis vracat na tu granu

dok ja grajndam sve grane i nacije i sa svime sam na t8, a sa arti na 7, nem prodajem da bi posle opet kupio

jedino sam is-8 prodo cim sam uzo is-7, a tak cu i loren kad uzmem batmobil,meni tenk ne lezi i ide u staro zeljezo

a cak i tenkove nizeg tira koje sam uzo perma camo na njih necu prodavat, radje uzmem jos slotova-nek stoje... i chaffee, i amx12, i 2801 makar iz sentimentalnih razloga

Mauro kaže...
Entry Point kaže...

Meni se tenk bas svidio na testnom serveru, pa ga jucer odlucio grindat.

Da li cu izdrzati do kraja ili ne budemo vidjeli.

Pitanje - kako si razvijao posadu jer koliko vidim ta linija prvo ide dugo light, pa se prebaci na medium i onda je zadnji HT.

Poprilicno zaje... za razvoj posade jer trazi pun kufer retrainanja i strasne gubitke XP-a ako se ne zeli placati retraining goldom.

Ili jednostavno T-34 i peri, ali nikako mi se ne kupuje T-34 samo da bi razvijao posadu. Eventualno neki low tier jeftinjak na nekom popustu.

t57 ima isti crew setup kao i t69 i t54e1, 4 clana, dok t71 ima 3-bez loadera

prebacivanje u drugu klasu se isplati samo za golde jer previse izgube, a valjda imas spremnu neku med posadu

inace je t69 jako osjetljiv i supalj, pa mu treba posada sa 6th sense i camo obavezno, inace si vreca za napucavanje, srecom pa koristi ima od istih skilova i perkova ko i t71- stealth, view range-ipak je on "light medium"

prebacio sam iz t20 u t69 posadu, i sad jos 2 dizem da imam za t54 i mozda i t57

kaj se tice mediuma, iako imam per$ina, cak je t20 puno bolji crew trainer jer nejde u tX i ima mobilnost

a za hevi, t29 je super za posadu jer ima 2 loadera koji ti dobro dodju posle u tX i za td-e i za npr dodat posadi iz t71 loadera i bacit u t54e1

racunaj da ak mjenjas klasu tenka dok prebacis posadu za credse, od 80 do 100% ti treba 40k expa, a od 90 do 100% nekih 18k

evo sad uzmes soma golda na giveawayu i imas za 10 pretreniravanja kad bude popust, ili bar za comandera posto on daje bonus ostalima

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
13 godina
neaktivan
Mauro kaže...
began kaže...

Evo jedne dobre 8k dmg sa obj140 moglo je biti i vise ali t54 skrvio da me sredi da bi proso pored 3 tenka da mene rokne blento {#}

8059 damage, 2280 assisted damage i 4 killa i sve skupa nije dosta za Ace Tanker {#}

Sta s tim tenkom moras cijeli protivnicki tim pobiti za Ace Tankera? 

8k, 3,8k assisted i 5-7 killova sam ja imao kad sam dobio

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
15 godina
World of Tanks

lol 

he mad, pobjegao je nakon sto sam mu odgovorio {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
16 1 hvala 1
15 godina
Intel&ATI kaže...

lol 

he mad, pobjegao je nakon sto sam mu odgovorio {#}

Daj okači replay da se inspiriram...:P

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
DamageHigh kaže...

Daj okači replay da se inspiriram...:P

Eto 

http://wotreplays.com/site/1301586#fiery_salient-ravenhr-t37  -   2300xp

A evo još i bolji game, prva borba u njemu, ne sjećam se dal sam stavio 

http://wotreplays.com/site/1207420#self  -   2700xp 

15 godina
neaktivan
World of Tanks
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2014 21:20 (mvujic87).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi zna li iko sto se jutros ne moze uci na server :))

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
DžontraVoltra kaže...

Teta spremačica je stisnula prekidač na strujnoj letvi pa im se serveri nisu popalili još. Bootaju se, evo upravo...

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
DžontraVoltra kaže...

Caramba! {#} A baš sam kontao malo prođirat...

Nego, vidim da se više ne žalite na ping... Meni je 200-400, na Bnetu sam, Osijek, Vatrogasno naselje... Kad furam Luchsa, tenkić tetura ko pijanac. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ispalio sam u chatu,hebo sam mu sve a onda mi kreten napise sorry poslje bitke. Napisa mu np,nice shoot and adios.{#}

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 10:18 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DžontraVoltra kaže...

Nisi primjetio da prilikom pokretanja igre se skida nekih 600MB, usput na njihovoj stranici pise da dolazi patch danas...

Serveri nece biti dostupni do 11

17 godina
moderator
Intel&ATI kaže...

A evo još i bolji game, prva borba u njemu, ne sjećam se dal sam stavio 

http://wotreplays.com/site/1207420#self  -   2700xp 

Kakav ti je T37, onako, generalno? Ja ga imam otključanog, al dok sam kupio FV4202 i počastio familiju i prijatelje zbog nove pile, nije mi ostalo puno love pa čekam popust da ga ubodem.

Nisam stigao pogledati replaye, a ionako u tvojim rukama djeluje OP pa pitam za average Joea, odnosno mene. Koliko sam razumio, to je u biti Chaffee prije rebalansa?

15 godina
DrNasty kaže...

Kakav ti je T37, onako, generalno? Ja ga imam otključanog, al dok sam kupio FV4202 i počastio familiju i prijatelje zbog nove pile, nije mi ostalo puno love pa čekam popust da ga ubodem.

Nisam stigao pogledati replaye, a ionako u tvojim rukama djeluje OP pa pitam za average Joea, odnosno mene. Koliko sam razumio, to je u biti Chaffee prije rebalansa?

Da, to je Chaffee prije rebalansa sa malo boljim topom, vise HP-a, malo vecim profilom i 1 tier više...

Meni je odlican, ne znam dal si igrao Chaffeea kad je bio na t5, ali to je u biti isti tenk

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 11:04 (Intel&ATI).
13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Kakav ti je T37, onako, generalno? Koliko sam razumio, to je u biti Chaffee prije rebalansa?

frend kaze da je izvanredan!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 13:15 (DrNasty).
11 godina
World of Tanks

Jedan od onih dana kad ideš malo odigrati i izgubiš 7 partija zaredom sa prosječnim dmg-om od 200 (ako), i živcima koji su za danas otišil kvragu. Vrijeme je za godišnji odmor do 2015-te {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se i vama ovo desilo da vam skilovi sa komandira i punioca nestanu??
Meni na Type 64 i Type 62.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Intelovac123 kaže...

Hm, loader je radio operator, da nisu izmijenili 6th sense pa uradili skill reset? Ili je samo bug?

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima ko xvm da radi normalno?

0 0 hvala 0
15 godina
Intelovac123 kaže...

Meni je posada na Type 62 došla na 100%, no još jučer su bili na nekih 96% a Typea nisam ni vadio iz garaže od vikenda.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam Jagdtigera 8.8 i nakon 4-5 mjeseci ne igranja s njim skužio sam da nije precizan kao šta je bio prije , pa me zanima jesu šta radili na njemu u ovim update-ima ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mlinka93 kaže...

Imam Jagdtigera 8.8 i nakon 4-5 mjeseci ne igranja s njim skužio sam da nije precizan kao šta je bio prije , pa me zanima jesu šta radili na njemu u ovim update-ima ???

Meni i dalje ko i prije - kirurški precizan moneymaker, ROF do boli a fear factor zajamčen. Nikad zažalio što sam ga kupio.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
13 godina
neaktivan
mlinka93 kaže...

Ja imam taj sjecaj na svim tenkovima jos od 9.0 ili 9.1 patcha. Ponekad odu i izvan kruga.

13 godina
World of Tanks

Nakon cca 8500 partija vidjeh i ovako neriješenu partiju. {#}Šteta što sam otišao u garažu pa nisam vidio završetak.

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice