World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.825
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Trebaš preimenovat video u

How to camp like pussy with top tier heavy tank

ili

5 idiots cant kill one tank

11 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Zvonac22 kaže...

gameplay ti je užasan,pa šta si radio uopce tamo od pocetka s hevi tenkom? ovakva partija ti se nece ponovit a s ovim gameplayom imat ces win rate 45%

Našao se pametnjaković...

Krenuo sam na lijevu stranu, dok sam došao do tamo vec smo gadno pušili na desnoj strani i pretpostavio sam da nemam pošta ići već čekati i braniti...što se na kraju pokazalo dobrim...a što se tiče mog gameplay-a i win ratio-a..imas sad moj nick u videu, pogledaj statistiku s tim tenkom i općenito, pa mi obrazloži onda svoje mišljenje o mom gameplayu. {#}

"gameplay ti je užasan" - ovo samo može napisati ljubomoran klinac ili jedna jako iskompleksirana osoba....{#}

12 godina
World of Tanks

Imao sam i ja taj tank highlight mod ali sam ga maknuo nakon jedno 1k bitki, jer poslije sve naučiš di se nalazi, sve je otprilike slično

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Za gameplay necu puno komentirat samo da hoce meni nekad vako ovi zecevi doc da dobijem pools medalju koju vec odavno pokusavam dobit ali neda se

Na overwolfu imate giweavay 1000golda  regate se skinete ga i nadjete tamo appstore giveaways wot i pokrene vam mjerac morate 1h igrat da bi dobili kod meni proslo!

Evo jedne dobre 8k dmg sa obj140 moglo je biti i vise ali t54 skrvio da me sredi da bi proso pored 3 tenka da mene rokne blento {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2014 0:47 (began).
Moj PC  
5 0 hvala 1
12 godina
began kaže...

Na overwolfu imate giweavay 1000golda  regate se skinete ga i nadjete tamo appstore giveaways wot i pokrene vam mjerac morate 1h igrat da bi dobili kod meni proslo!

kolega već stavio {#}

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Eb*i ga nisam zamjetio {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
began kaže...

Evo jedne dobre 8k dmg sa obj140 moglo je biti i vise ali t54 skrvio da me sredi da bi proso pored 3 tenka da mene rokne blento {#}

8059 damage, 2280 assisted damage i 4 killa i sve skupa nije dosta za Ace Tanker {#}

Sta s tim tenkom moras cijeli protivnicki tim pobiti za Ace Tankera? 

If you're not paranoid, you're not paying attention
11 godina
Mauro kaže...
began kaže...

8059 damage, 2280 assisted damage i 4 killa i sve skupa nije dosta za Ace Tanker {#}

Sta s tim tenkom moras cijeli protivnicki tim pobiti za Ace Tankera? 

Slično je i sa E5. Napravio jučer 6k damage-a, vraćao se u bazu braniti, ubio 2 ili 3, otišao u njihovu bazu po jgd pz e-100 i 1 klasa {#}

Samomrzeći hrvat
11 godina
Intelovac123 kaže...

Instalirajte Overworf i registrujte se ,udjete u App Store,Games i na kraju na Giveaways i pise vam World Of tanks.

Morate biti 60  minuta u igri i dobijete kod sa 1000 golda..

Može neko stavit link ako mu nije problem, zahvaljujem{#}

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
11 godina
neaktivan
World of Tanks

google is your friend, ukucaš overwolf i (vjerojatno) prvi link -klik

download-install-reg i pod games nađeš giveaway-odabereš WOT...zaigraš i čekaš

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

izvolte www​.overwolf.com/download/

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
mvujic87 kaže...
Zvonac22 kaže...

gameplay ti je užasan,pa šta si radio uopce tamo od pocetka s hevi tenkom? ovakva partija ti se nece ponovit a s ovim gameplayom imat ces win rate 45%

Našao se pametnjaković...

Krenuo sam na lijevu stranu, dok sam došao do tamo vec smo gadno pušili na desnoj strani i pretpostavio sam da nemam pošta ići već čekati i braniti...što se na kraju pokazalo dobrim...a što se tiče mog gameplay-a i win ratio-a..imas sad moj nick u videu, pogledaj statistiku s tim tenkom i općenito, pa mi obrazloži onda svoje mišljenje o mom gameplayu. {#}

"gameplay ti je užasan" - ovo samo može napisati ljubomoran klinac ili jedna jako iskompleksirana osoba....{#}

Dobro ti je rekao,gameplay - nula bodova,kempaš s top tier heavy tenkom kao teška pussynjara,baš me zanima ta tvoja statistika...ajd stavi link ovako kao ja http://www.wotinfo.net/en/efficiency?playername=SmellsLikeTeenSpirit&server=EU

Oprosti ali igraš kao teški poljski tomatoe,kao igrači zbog kojih pušim randomu svako malo.

Imao si sreće jer su protivnici bili preparirane rajčice iz PL

Još mi je muka od replaya{#}

http://wotlabs.net/sig_cust/7D00A3/f52a84f2875111959e4c9e15dc8259b1/eu/smellsliketeenspirit/signature.png
16 godina
neaktivan
Zvonac22 kaže...
mvujic87 kaže...

Uspjesno postavljeno {#}

Gameplay ne treba komentarisati, to je individualni izbor svakog igrača...S obzirom da su mu saigrači popadali ko krmci pred krmokolj pametno je postupio, zasto se zaletati. Drugo svaki igrac ima neki svoj still igre ako ti volis se zaletati ili biti u prvim linijama ne znaci da i on to isto voli. Treće na kraju krajeva sta te boli tuki, za njegov gameplay i za njegov wr...gledaj svoj.

Jedina zamjerka je sto ovaj mod koristi i sto ga je stavio na youtube. Koliko se sjecam na nekom serveru je taj mod zabranjen, al ne mogu se sjetiti dal eu ili ru.

11 godina
neaktivan
World of Tanks

{#} tek nakon trećeg gledanja vidim da su mu tenkovi obojani...čemu to služi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

weakspots mod je to

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

{#} tek nakon trećeg gledanja vidim da su mu tenkovi obojani...čemu to služi?

hit zone - gdje se nalazi ammo, engine, driver, loader...

16 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

Oprosti ali igraš kao teški poljski tomatoe,kao igrači zbog kojih pušim randomu svako malo.

Ne bi ja rekao da ti pušiš zbog igrača kao što je on, prije zbog igrača kao što su njego vi saigrači...Realno šta je mogao uraditi pored onakvog tima.

14 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Thoroughbred kaže...

Ne bi ja rekao da ti pušiš zbog igrača kao što je on, prije zbog igrača kao što su njego vi saigrači...Realno šta je mogao uraditi pored onakvog tima.

Pa ako kempaš u bazi s heavy tenkom koji je uz to i top tier,sigurno nećeš doprinosit WR-u dugoročno,u ovom replayu se sve poklopilo jer je pretvrd orah za sve one jadnike,od armoura do "skilla",za njih je unicum.

O čemu pričamo,o protivničkom timu koji ne izlazi iz zone teških rajčica bez obzira na broj borbi,te mu dolaze jedan po jedan kao naručeni...

Izrokao je 11 botova...

Pa zbog takvih ja gubim randome,jer mi svako malo top tier tenkovi ostaju u bazi "snajpat",kempat...

Jedno je situational awarness,kada vidiš da pušiš flank i vratiš se branit...al frajer od početka borbe odmah iza baze u camp,pa zato mu je i puko' cijeli tim,njihovi top tieri nisu ostali u bazi već su radili push...

Svako malo netko se zali na idiote u randomu,da je nemoguce dobit,e pa dragi moji upravo ste dobili link na gameplay zbog kojih vam se to i događa...

Kako bi Jingles rekao,ur doing it wrong...jednom ti se ovako potrefi,a u ostalih 99% slučajeva završavaš s porazom i 500dmg.

EDIT: Ja razumijem da moj post djeluje napadno,ali ako ćete svi pohvaljivat ovakav replay i ne tražit mu mane bez obzira na razultat,igrači se nikad neće mjenjat.

Treba skrenut pažnju bez obzira na 11 killova,da radi nešto potpuno krivo,nešto zbog čega se gotovo svi koji su iole bolji igrači živciraju na dnevnoj bazi dok igraju...

pa uzmite neki profil nekog teškog poljaka koji nezna sastavit 3 šuta u jednoj borbi,svi oni imaju u service records neke rekorde od 10tak killova,da se i sam zapitaš kako im je uspjelo kad vidiš statse,svima se potrefi...pogotov top tierima koji ostaju u bazi,koje jedva penetriraju najjači protivnički tenkovi.

Ako već igraš wot i još k tome pratiš zajednicu a.k.a forum,uploadaš na YT,gledaš stream itd...pa daj pobogu nešto i nauči:)

http://wotlabs.net/sig_cust/7D00A3/f52a84f2875111959e4c9e15dc8259b1/eu/smellsliketeenspirit/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2014 10:03 (Thoroughbred).
14 godina

Napokon ace sa indijancem. Čitam dosta loših review-ova na račun tenka ali meni je odličan. {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
11 godina
World of Tanks

Prodao T57 heavy. Osobno mi je muka sa njim igrati, ne volim taj autoloaderski spori tenk sa plastičnim armorom stil igre.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Prodao T57 heavy. Osobno mi je muka sa njim igrati, ne volim taj autoloaderski spori tenk sa plastičnim armorom stil igre.

Sljedeći put kad misliš kupiti neku desetku,javi mi pa ti posudim account da isprobaš tenk ako ga imam pa da ne kupuješ i prodaješ bezveze desetke.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Nisi ga trebao prodavati...nek ti ostane za cw, jesu ga ubili sa zadnjim nerfom, neprecizan je do jaja al i dalje ima potencijala napraviti ogromnu stetu...samo si ga trebao igrati kao support tankera i odlican tenk i dalje.

11 godina
jura kaže...
Entry Point kaže...

Sljedeći put kad misliš kupiti neku desetku,javi mi pa ti posudim account da isprobaš tenk ako ga imam pa da ne kupuješ i prodaješ bezveze desetke.

Hehe, može :)

malina22 kaže...

Nisi ga trebao prodavati...nek ti ostane za cw, jesu ga ubili sa zadnjim nerfom, neprecizan je do jaja al i dalje ima potencijala napraviti ogromnu stetu...samo si ga trebao igrati kao support tankera i odlican tenk i dalje.

Ma samo me nervirao, a i ne volim taj stil igre. Idem ja potražiti neki drugi tenk za zabavu. Još nisam odlučio što ću grajndati tako da sam u crnoj rupi trenutno. Batchat, 121, Leopard 1.. Tko bi znao. Trebam se odlučiti.

Samomrzeći hrvat
17 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
Ma samo me nervirao, a i ne volim taj stil igre. Idem ja potražiti neki drugi tenk za zabavu. Još nisam odlučio što ću grajndati tako da sam u crnoj rupi trenutno. Batchat, 121, Leopard 1.. Tko bi znao. Trebam se odlučiti.

meni najbolji grajnd od ova tri bil za 121,onda bi stavil Batchata i na kraju  definitivno Leopard.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina
Entry Point kaže...

Meni se tenk bas svidio na testnom serveru, pa ga jucer odlucio grindat.

Da li cu izdrzati do kraja ili ne budemo vidjeli.

Pitanje - kako si razvijao posadu jer koliko vidim ta linija prvo ide dugo light, pa se prebaci na medium i onda je zadnji HT.

Poprilicno zaje... za razvoj posade jer trazi pun kufer retrainanja i strasne gubitke XP-a ako se ne zeli placati retraining goldom.

Ili jednostavno T-34 i peri, ali nikako mi se ne kupuje T-34 samo da bi razvijao posadu. Eventualno neki low tier jeftinjak na nekom popustu.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2014 12:55 (Mauro).
11 godina
jura kaže...
Entry Point kaže...

meni najbolji grajnd od ova tri bil za 121,onda bi stavil Batchata i na kraju  definitivno Leopard.

Tak sam si i ja mislio napraviti.

Mauro kaže...
Entry Point kaže...

Meni se tenk bas svidio na testnom serveru, pa ga jucer odlucio grindat.

Da li cu izdrzati do kraja ili ne budemo vidjeli.

Pitanje - kako si razvijao posadu jer koliko vidim ta linija prvo ide dugo light, pa se prebaci na medium i onda je zadnji HT.

Poprilicno zaje... za razvoj posade jer trazi pun kufer retrainanja i strasne gubitke XP-a ako se ne zeli placati retraining goldom.

Ili jednostavno T-34 i peri, ali nikako mi se ne kupuje T-34 samo da bi razvijao posadu. Eventualno neki low tier jeftinjak na nekom popustu.

Meni je ispočetka bio dobar, nov pa zabavan, ali prestala zabava brzo. Volim se kretati po mapi i imati neki armor tako da mi ne odgovara njegova igra.

Trening je muka. Pretrenirao do T54E1, onda sam tu posadu prebacio u T30 ja mislim tako da sam počeo sa novom posadom u T57 (znam, muka). Sad je ta posada u M103 :)

M6, T29?

Samomrzeći hrvat
13 godina
Entry Point kaže...

M6, T29?

Ta dva su solidna za igrati, doduše M6 nemam dugo (malo partija s njim).

EDIT: Kako da maknem ove praznine kad obrišem tekst poruke? {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2014 13:23 (Spiridon).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa pobrises i njih...{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja neznam koji je ovo kura@,ljudi moji nemozes pobjedit jednostavno se likovi sa hevyima zastekaju kod baze ja odem da uzmem odlucujuce pozicije kad pogledam sve kreten do kretena u is,e75 iza mene i cekaju da im ja nesto odspotam sa obj140 i logicno izginem jebo im pas mat*r koji kur*c igraju kad nemaju zive veze i daba govorit da ti pomogne vozim tortoise i kazem t54 da me pokriva da mi nedodju sa boka da se probijem i da izlupamo neprijatelja  sa ledja i fino kad ja uletim krenem dealat dmg t54 mi pise fall back i pobjeze i naravno 50 100 se zaleti i flanka me da bi me na kraju ubili a mogo biti cisti win toliko o tim praznoglavicima!{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
began kaže...

Ja neznam koji je ovo kura@,ljudi moji nemozes pobjedit jednostavno se likovi sa hevyima zastekaju kod baze ja odem da uzmem odlucujuce pozicije kad pogledam sve kreten do kretena u is,e75 iza mene i cekaju da im ja nesto odspotam sa obj140 i logicno izginem jebo im pas mat*r koji kur*c igraju kad nemaju zive veze i daba govorit da ti pomogne vozim tortoise i kazem t54 da me pokriva da mi nedodju sa boka da se probijem i da izlupamo neprijatelja  sa ledja i fino kad ja uletim krenem dealat dmg t54 mi pise fall back i pobjeze i naravno 50 100 se zaleti i flanka me da bi me na kraju ubili a mogo biti cisti win toliko o tim praznoglavicima!{#}

Ja pomalo oguglao na to. {#} Sinoć na El Halufu naš stock Churchill VII se boji šugavog Furya i ovaj me neometano napada s leđa dok naš Čerčil čuva lak na friškom tenkiću... Pa danas KV-85 na mapi Prijevoj ostao u bazi na vrhu brda i snajpa... Shit happens...

Nisam ja ništa prčk'o.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice