World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.749
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

zanimljiv enemy team -.- 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Bruner kaže...

Odkud tak veliki dmg?

Svaki top u wotu ima neki prosjecni dmg uz koji idu i odstupanja od +-25%

Znaci za zadnji top na KV1s kojemu je prosjek 390dmg moze minimalno opaliti za 293 a maksimalno za 488 sa AP/APCR granatama.

Ti si dosao u bliski susret sa RNG-om koji te je odlucio darovati s maksimalnim dmgom

I jos nesto, primjetio sam da dosta ljudi nezna da to vrijedi i za penetraciju na topovima, znacu ako neki top ima 175mm penetracije isto tako idu odstupanja od +-25%

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas sam vidio definitivno najgori MM do sad , moj tim je imao 11 tier osmica i 4 tier sedmice, a neprijateljski tim je imao 5 tier osmica i ostalo sedmice i sestice, rezultat necu ni spominjat :=)

4 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Dakle jučer smo naučili to što su ljudi plavo-ljubičasti-superzeleni ne znači apsolutno ništa. Imali jedno 6-7 takvih u timu jučer svi sa mediumima i naravno pocrkali prvi. Zašto. Zato jer su svi kalkulirali koliko će dmg-a napraviti, otišli na svoje omiljene pozicije, dok je neprijatelj napravio napad u stilu kamikaza i jednostavno ih poderao kao dijete omot od čokolade. Pouka dana, ne veselite se bojicama od xvm-a unaprijed jer ponekad to apsolutno ništa ne znači.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pro scout {#}

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Dakle jučer smo naučili to što su ljudi plavo-ljubičasti-superzeleni ne znači apsolutno ništa. Imali jedno 6-7 takvih u timu jučer svi sa mediumima i naravno pocrkali prvi. Zašto. Zato jer su svi kalkulirali koliko će dmg-a napraviti, otišli na svoje omiljene pozicije, dok je neprijatelj napravio napad u stilu kamikaza i jednostavno ih poderao kao dijete omot od čokolade. Pouka dana, ne veselite se bojicama od xvm-a unaprijed jer ponekad to apsolutno ništa ne znači.

Da a zato su ostali pametni igrači kempali u grmovima jer se zna da grmovi štite  od neprijateljskih pogleda i granata, te tako nisu ništa pomogli ovima nego su poslje pocrkali ko muhe. Nagledo sam se ja juče puno takvih idiota koji jedva 100 metara od spawna naprave i stanu u grm ili iza kamena, poginu zadnji ali zato naprave zanemarivo malo štete.

13 godina
World of Tanks

Tražim nekog tko želi igrat vod sa T34 ili nekim drugim tenkom . Jaivte u pp . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

ebay acc, botting, etc

anyway jucer sam gledao stream od hasha ili kako se vec zove lik iz unice i uglavnom jesu li raven tebe ono nesto ispitivali o nekoj obleki ili je to neki drugi hrvat bio. 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
12 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Izgubili ste a imali tebe u timu? Pa kako to? Otkad ti koristiš modove, odreko si se uživanja radi modova?

Ko a je bitno ako je igrač zelen ako farma statse, a takvih je izgleda sve više, 5k bitki max tier 8 najvise bitki sa tier 3 TD i kv sportom

12 godina
neaktivan
World of Tanks

neki dobar igrac zeljan platooniranja za tier 7 i 8, mogu i ostali tier-ovi, nek se javi slobodno, dogovorit cemo se, pozz

nick: Haubytza

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 10:21 (game789).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

ljudi pogledajte molim vas ovu is7-icu na kraju!!! necete pozalit.. 

http://www.wotreplays.com/site/986676?secret=97ce0cdbdb2d82929ca8782deae21e29

und epic fight das bot ya

Stvarno je epskA BITKA...{#}

Još jedan moron sa kupljenim accountom....

16 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Pa da, to je zato sto retardirani paradajzi, naranče i banane ocekuju da im je pobjeda servirana na pladnju, i onda sjede u obliznjem grmlju/bazi i natezu kiflu.

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas cirkusa na eslu europskom, 4-5 timova medju kojima i mi smo ispali u prvom kolu jer smo koristili t23e3, nigdje nije pisalo da je zabranjen dok nismo uploadali replaye i skuzili da smo porazeni zbog porhibited tenka lol ... Skupljas lovu trosis gold na pretreniravanje posade i onda te takva banalna stvar izbaci sa turnira iz serija American steel. Stvarno se nekad pitam zasto eu esl ima 348 admina koji ne rade nista

3 0 hvala 0
11 godina
O B O kaže...
Entry Point kaže...

Da a zato su ostali pametni igrači kempali u grmovima jer se zna da grmovi štite  od neprijateljskih pogleda i granata, te tako nisu ništa pomogli ovima nego su poslje pocrkali ko muhe. Nagledo sam se ja juče puno takvih idiota koji jedva 100 metara od spawna naprave i stanu u grm ili iza kamena, poginu zadnji ali zato naprave zanemarivo malo štete.

Ne, ne, mi ostali smo bili na drugom flenku. Ja sam se vukao kao crkotina u svojem jgd pz e-100. Jbg, dok su ovi ebay whatever pocrkali, mogli smo se fućkati jer su nas okružili, a ti manevriraj u toj cigli :D

ja111 kaže...
Entry Point kaže...

ebay acc, botting, etc

anyway jucer sam gledao stream od hasha ili kako se vec zove lik iz unice i uglavnom jesu li raven tebe ono nesto ispitivali o nekoj obleki ili je to neki drugi hrvat bio. 

Nisu mene. Igrao sa unica igračima u randomu max 2-3 puta. Nikad nisam pričao sa ni jednim. Sjetio bi se ja da je bio raven, jer bi ga trolao dok mi se tipkovnica ne raspadne {#}

dedaa kaže...
Entry Point kaže...

Pa da, to je zato sto retardirani paradajzi, naranče i banane ocekuju da im je pobjeda servirana na pladnju, i onda sjede u obliznjem grmlju/bazi i natezu kiflu.

Vidi gore.  Bilo je upravo suprotno. Nekad xXxXJacekxX__PL[PL_PL_CZ_RO] igrači odigraju odlično {#}

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 8:26 (Entry Point).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Igram skoro 2,5 godine i za to vrijeme nisam imao ni jedan team kill..juče napravim dva...prvi je namjeran, lik vidi da stojim i pucam i ide mi na nišan a kad sam ga, pošto sam bio u snajp modu zakačio, krenuo me ubijati pa sam ga skrsio prije...popijem ban na sat vremena, prva partija nakon bana sledeci tk al ovaj je bio slucajno, opet lik izlazi na nisan...meni nije jasno da ljudi vide da autoloader istresa klip kraj njih i oni opet idu ispred...pa ili nauci brojati il me obidji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 8:33 (malina22).
Moj PC  
13 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni se nekoliko TK-a dogodilo kad sam igrao sa KV-1S i IS. U nekim MM je bilo tenkova koje mogu one shot a i ako netko ostane, lako moguće, na manje od 450hp pa mi doslovno naleti na shell nakon što opalim, pošto sporp leti.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Victory!
Fjords
KV-1
Experience received:3.294   ( x2)    40.023 
 Battle achievements Top Gun, High Caliber, Defender, Naydin's Medal, Cool-Headed, Mastery Badge: "1st Class"

Repairs:    -3 932 
Ammunition:    -20 799 
Consumables:    -3 000 
Total:    12 292     WN8: 8 204 (100)

Jedna dobra s kv1

replay, hahah kako sam nakraju izvukao pobjedu {#}

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 12:37 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

http://i.imgur.com/P0pYWal.jpg
Inace se ne sprdam sa QB i gledam tu i tamo njegove streamove ali ovo je lolcina{#} 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ja111 kaže...

Inace se ne sprdam sa QB i gledam tu i tamo njegove streamove ali ovo je lolcina{#} 

Kontekst?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo da objavim da je veceras u 20h livestream. 

http://www.twitch.tv/mistercroo

Sve informacije o streamu objavim na facebook stranici

https://www.facebook.com/MisterCroo?fref=ts

:)

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
ja111 kaže...

Kontekst?

QB je jednom na stream chatu napisao E50M is weak.

http://imgur.com/UPLiG3H

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 14:05 (O B O).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

molim vas adresu na koju se pise WG, racun mi blokiran 24h, zelim znati zasto??

0 0 hvala 0
15 godina
game789 kaže...

molim vas adresu na koju se pise WG, racun mi blokiran 24h, zelim znati zasto??

Morao si dobiti obavijest mailom zašto. Otvori mail povezan sa tim accountom i vidi, pa javi ovdje ako nije jasno.

12 godina
neaktivan

pise razlog: "Unsportmanlike Conduct!"

prije par dana sam nekog lika napucao par puta jer je zasluzio

e sada, napisem neku psovku za neke igrace kada me iznerviraju, i 3,4 puta mi je bio baniran game chat, mozda su sada blikorali igru 24h radi toga ili mozda nekog dr.razloga kojeg ja zelim znati??

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 15:10 (game789).
13 godina
neaktivan
O B O kaže...
DamageHigh kaže...

Kontekst?

QB je jednom na stream chatu napisao E50M is weak.

http://imgur.com/UPLiG3H

Ali mislim da je on to izjavio da je e50 m slab prije buffa, ali nisam siguran, uglavnom prosuo sam se od smijeha

15 godina
game789 kaže...

pise razlog: "Unsportmanlike Conduct!"

prije par dana sam nekog lika napucao par puta jer je zasluzio

e sada, napisem neku psovku za neke igrace kada me iznerviraju, i 3,4 puta mi je bio baniran game chat, mozda su sada blikorali igru 24h radi toga ili mozda nekog dr.razloga kojeg ja zelim znati??

Očito te prijavilo dovoljno igrača da dobiš 24h hlađenja. Takav ban uglavnom dobiš baš zbog teamkillanja ili suicida, a ako imaš maštovit riječnik e onda dobiš chat ban.

14 godina
neaktivan
St0ka kaže...

Očito te prijavilo dovoljno igrača da dobiš 24h hlađenja. Takav ban uglavnom dobiš baš zbog teamkillanja ili suicida, a ako imaš maštovit riječnik e onda dobiš chat ban.

ja sam napisao u glavni chat adminu cDa dje si ba rodjeni jebo te kupus i odma me bana.ne mos covjeka ni pozdravit a da te ne bana

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
cod4gamer kaže...
St0ka kaže...

ja sam napisao u glavni chat adminu cDa dje si ba rodjeni jebo te kupus i odma me bana.ne mos covjeka ni pozdravit a da te ne bana

LOL i ja bi te banao. Pozdrav ti je bas na mjestu, ko klinac od 10 godina...

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
Stolnik kaže...

ko klinac od 10 godina...

Pa to i je...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
Cda ti je prijatelj od bigbadvuka i kolega pa ga je ovaj sigurno naučio par psovki pa je skužio šta mu pišeš...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice