World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.852
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
DrNasty kaže...

Znate li zašto je dobro da radi na jednoj jezgri?

Zato što kad igrate platoon i poginete, možete alt+tabati i normalno surfati po netu dok čekate suborce koji su ostali u partiji {#}

Kakve to veze ima što igra koristi samo jednu jezgru?

BTW: Sa core i7 clockanim na 4,4GHz u odnosu na Phenoma II x6 igra leti!

Fortune favours the brave
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Isto imao P II x6 i prebacio se isto na i7, i isto klokan na 4,4 i sve ide dobro {#}

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Kad si tako sitničav što igraš wot??? Evo možeš ode ić pa se uživi u pravu stvar http://hr.wikipedia.org/wiki/Vojni_poligon_%22Eugen_Kvaternik%22 tamo možeš gledat tračnice iz blizine.... I baš ti hvala pomoga si strašnoo...

Kakve tracnice prijatelju, gusjenice, kaze se gusjenice..., ako hoću gledati tracnice otici cu do najblize pruge, a ne na vojni poligon. {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobro ga nije TKao ko vecina ovih igraca u wotu

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 21:52 (Duble).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Scout {#}

Toni
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Dali mi sva posada mora biti 100% da bi stavio skilove?

Prodajem WoW acc za vise info PP
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Hyperion kaže...
DrNasty kaže...

Znate li zašto je dobro da radi na jednoj jezgri?

Zato što kad igrate platoon i poginete, možete alt+tabati i normalno surfati po netu dok čekate suborce koji su ostali u partiji {#}

Kakve to veze ima što igra koristi samo jednu jezgru?

{#}

Zayebancija

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 22:18 (DrNasty).
17 godina
Xperiax1 kaže...

Da, 100% bez bonusa ( ventilacija)

14 godina
World of Tanks

Ne los dan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ziga kaže...
Xperiax1 kaže...

Da, 100% bez bonusa ( ventilacija)

i ostali clanovi bez comander bonusa{#}

@ generale pag jel to vidim zatamnjeni 6th sense, nekaj na guneru i na loaderu?

opet perkate posadu kad ju trebate skilat?

svima camo i kad ddjes na drugi oko 42% onda dropas za credse i uzmes komanderu zaruljicu {#}

a dotle ces imat coristi od camo bonusa, posebno na supljem td-u

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 22:45 (ED63).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Svi clanovi su mi preko 100% jedino mi je zapovjednik na 98 posto. Dali imate neki savjet za skill,koji da stavim koji ne?

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 22:48 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xperiax1 kaže...

Svi clanovi su mi preko 100% jedino mi je zapovjednik na 98 posto. Dali imate neki savjet za skill,koji da stavim koji ne?

ovisi kojom vrstom tenka igras.. stavi svima repair

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Teski tenk,mislio sam svima repair stavit,ima li jos neki dobar?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xperiax1 kaže...

Teski tenk,mislio sam svima repair stavit,ima li jos neki dobar?

samo repair

15 godina
Predator003 kaže...
zY3wz kaže...

Pa gubim volju za životom dok igram ovog T32 sa stock turretom. Ja nemogu nikog probit a kroz mene sve leti ko kroz maslac {#}.

Ja sam danas kupio VK 30.01H ako te to tješi (stock je i nemam nimalo slobodnog :/)

ah sjetim se davnih dana i divne romanse {#}

sad jos samo mogu cugat i rezgovarat sa imaginarnim tirom 6 {#}

r.i.p. my friend, we had some fun times {#}

Cavalorn kaže...

Koje skillove da stavim posadi od američkih heavy tenkova?

posto su sve sa 6 clanova, sto se vuce jos od m3 leeja sa 2 gunera-sto se na t29 mijenja u 2 loadera, isto i na t32, dok m103 gubi radista, 5 clanova i 2 loadera, a t110 4 clana

znaci do tira 8 je 6 clanova, na 9 je 5 i onda 4

pocnes sa mentor za comandera,brze ce se dizat ostali

guneru obavezno snapshot, uvijek i svugdje, jer se osjeti razlika u velicini nisana-drugom guneru mozes repair stavit

ostalima isto repair

kad dodju na 40-42% drugog skila, mozes dropat za credse i reskilat a da ti ostane cijeli prvi pun i nesto sitno drugog

onda comanderu promjenis na 6th sense za prvi, a drugi mozes opet mentor

gunera ne dropas, samo stavi drugi repair-dok ti dodje guner do drugog skila, dotle ces vjerojatno rijesit t1ht,m6 i doc do t29 i ostaje ti samo jedan guner,drugog u baraku nek posluzi za rezervu u nekom drugogm tenku

driveru mozes stavit preventive maintainance i oper repair, ili ak ti tenk ne gori cesto, ostavis repair i bez dropanja uzmes drugi skill smooth ride

radio operateru uzmes nakon repaira-situational awareness, ionak ga na tiru 9 stavljas u baraku

loaderu dropas i uzmes safe stowage perk i opet repair za drugi

za treci mozes svima camo, i repair onima koji jos nemaju, ili opet dropat i svima uzet BiA perk i dalje 2. i 3. skil isto ko gore 1. i 2.

dok dodjes do treceg skila trebace ti oko 500-600 partija

Volos kaže...
Entry Point kaže...

Mislim da ću odigrati još tih 16 dana premiuma i onda sam gotov sa ovom igrom. Nekoliko razloga: želi mi spržiti procesor i grafičku svojim vrhunskim engineom, u većini slučajeva igraš sa hrpom budala i treće igra nema neki poseban cilj. Sve se svodi na napucavanje 30 ljudi tenkovima.

Trebam neki prijedlog za neku igru koja mi neće biti više tako dosadna {#}

Zbog cega igras jos 15 dana ako ne uzivas u igri, koja je svrha te patnje? Poseban cilj u igri, hmm? Nisam ni znao da igre imaju neke posebne ciljeve osim zabave. Inace koliko sam upucen u svim mreznim pucacinama zabava se svodi na medjusobno napucavanje odredjenog broja igraca, neki ljudi uzivaju u tome.

evo ja ti osobno preporucam: tertris, blockout, worms,a  mozda i jednu old skul - lemmings {#}

a ak nemres bez tenkova- scorched earth {#}

Horatio_Hornblower kaže...

Dilema zvana tiger 2 tračnice ili kupolu s tim ako buden istrazio kupolu moram dignut jaci motor i stavit 50 hp slabiji dok ne istrazim  tracnice ..........Sto vam se cini bolje?

ak nemas para stavit ovjes za 500k kao opremu, ja sam tak, i odma drugi top i motor, pa na kupolu

ak nemas para, mislim da moras prvo gusjenice zbog nosivosti-kolko se sjecam

15 godina
World of Tanks

ma kakav girls und panzer ...{#}

ovo je bolje

Olja und tonk, stronk tonk {#}

p.s. kad smo vec kod posade i skilova, evo sto cini razliku u postotku obucenosti clana posade:

loader na 50, 75 i 100%

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 23:29 (ED63).
Moj PC  
22 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobro dupe.

btw, koje skillove na Tiger I nakon BIA?

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

A brate mili, ostanu 4 vs 4 i svoj četvorici naših pukao net ili se igra srušila. Izvukli draw... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Trebao bi malu pomoć oko Jimbo's Crosshair-a..

Naime, gledam Circonov stream i vidim da je njegov drugačiji nego moj. Moj je pola stock, pola mod (da se tak izrazim). U čemu je kvaka? Jesam možda ja zeznuo nešto kod instalacije moda ili je samo potrebno još nešto podesiti? Ingame pod "reticle" sam probao sve i opet ne izgleda kao kod Circona.

Imate i slike da Vam bude jasnije :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Malo realizma u WoT-u, tko bi reko... Igram sa Tiger II sa prvom kupolom, nju je dizajnirao Porsche kad su, po ne znam koji put, on i Henschel nudili svoja riješenja za kupolu. Kako su se kupole počele proizvoditi prije nego što je odabran dizajn, prvi King Tigeri su imali kupole od Porsche-a. Problem s tom kupolom je zaobljenje prema dolje direktno naprijed, koje je stvaralo "shot trap" gdje bi se projektil odbio od kupole prema dolje, u "hull" tenka. Zato je odabran Henschelov dizajn. U igri je isto tako, prva kupola je Porsche, a iduća koju se otključa je Henschel.

Evo screenshot gdje se dogodilo točno ono što su u stvarnom životu predvidjeli.

Ništa posebno, samo jedna zanimljivost.

Toni
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo da malo i pohvalim WG, stvarno su rijesili problem sto se tice pinga, barem kod mene.

Prije imao 60-80ms sa konstantnim packet lossom, a sad je od 20-50ms{#} bez da zablinka zarulja.

Svaka cast 

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
Intel&ATI kaže...

Evo da malo i pohvalim WG, stvarno su rijesili problem sto se tice pinga, barem kod mene.

Prije imao 60-80ms sa konstantnim packet lossom, a sad je od 20-50ms{#} bez da zablinka zarulja.

Svaka cast 

Meni pleše od 30-80. Ali to je valjda do t-coma.

Samomrzeći hrvat
14 godina
World of Tanks

Jeste vi primjetili da su ove lopine smanjile zaradu premmium tenkovima.

Prije sam sa JagTigerom 8.8 zarađivao od 50000-100000 a sad jedva 30000-50000. Koji su to lopovi pohlepni samo da se kupuje nove premm. tenkove koji ispočetka dobro zarađuju a onda smanje zaradu.

Pisao sam na WOT forum nakon sat vremena obrisali mi post.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2014 18:31 (hummer0).
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina

Napiši opet. Malo ih tlači. 

16 godina
World of Tanks

Opet maknuo OC sa procesora i probao igrati ali jednostavno je nemoguće radi tog rušenja. Nije ovo BF ili COD da ako ispadneš spojiš se, spawnaš i rokaš. Ovdje kad ti se sruši ode partija u k. Jučer od 4 partije 2 puta mi se sruši.

Prvi na PzIV skoro na početku, a drugi put igram Encounter uspijem nekim čudom uništiti 4 tenka na zastavi, ostali smo atriljerija(koja je bila afk) i ja(KV), protiv artiljerije na drugoj strani.  Tako ja uzimam zastavu i budem već na 70% kad ono vidim približava se artiljerija i u taj tren mi se sruši igra. Kad sam se vratio kaže mi lik "We've had it! Let's get out of here!".{#} Zgasio sam igrao, zatvorio se u WC i plakao 2 sata.{#} 

BTW, sva sreća pa je bio kraj vremena i nije uspio capati bazu

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2014 11:11 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo je jako. Video koji je na FTR-u prenio SS. Kako bi se ti osjećao da u trenutku kad gubiš 9:13 i već misliš "gg, game over" protivnik ti laže da je preostalih 6 tenkova koji su do tad bili aktivni odjednom svi u isto vrijeme postali AFK tj. da su izgubili vezu sa serverom? 

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
8 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja i dalje nikakvim problema. Al sad mi se javio sa ovim novim historical modom. Igrao 2-3 dana tu i tamo normalno. I evo sad 2 dana nemogu upast nikako, pokusao pa jedno 40-60x, al samo izbaci nakon timeout-a. Koji god od 3 tenka koristio za battle of kursk :/

The quieter you become, the more you are able to hear
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Koje su najbolje grafičke postavke za igru da radi brzo, a da se ništa ne izgubi? Koje treba smanjiti, a koje ostaviti na max?

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: CRO_Thunder
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

EDIT: failao sam {#}

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2014 15:28 (ja111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

neznam kako ovi misle da zavrsim misiju sa arty, ako mi se svaki puta crasha na desktop kad s njima igram! i jos jedna stvar.. htio sam skinuti 9.0  full client s WG stranice, ali sta god da kliknem, on mi pocne skidati internet install client!

njesra! frend igra ground forces u zatvorenoj beti i kaze da je puno bolja igra, a od wota je odustao, a igrao ga je dok je i on bio u zatvorenoj beti i svaki mjesec uplacivao premium! kaze da su neusporedive igre.. ako mi nabavi key, odo i ja...

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice