World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.644
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
Bacelj kaže...

neznam kako ovi misle da zavrsim misiju sa arty, ako mi se svaki puta crasha na desktop kad s njima igram! i jos jedna stvar.. htio sam skinuti 9.0  full client s WG stranice, ali sta god da kliknem, on mi pocne skidati internet install client!

njesra! frend igra ground forces u zatvorenoj beti i kaze da je puno bolja igra, a od wota je odustao, a igrao ga je dok je i on bio u zatvorenoj beti i svaki mjesec uplacivao premium! kaze da su neusporedive igre.. ako mi nabavi key, odo i ja...

Stranica od wot-a>game>download>alternative download methods>full client torrent download

ili klikneš ovdje

http://worldoftanks.eu/en/content/guide/general/frequently_asked_questions/#a3a

14 godina
neaktivan
World of Tanks

igram na low grafici i na 8.9 grafika je 6 puta bolja nego sad na 9.0 i jos uz to mi na 9.0 hebeno steka.ma hebem im ja mater kapitalisticku sve rade da pare zgrnu.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

igram na low grafici i na 8.9 grafika je 6 puta bolja nego sad na 9.0 i jos uz to mi na 9.0 hebeno steka.ma hebem im ja mater kapitalisticku sve rade da pare zgrnu.

Moraš si podesit grafiku probaj rezoluciju 3d rendera smanjit http://i.imgur.com/E5YB5qS.jpg nema šanse da ti šteka ako ti prije nije smanji si to

14 godina
neaktivan
Rookie1231 kaže...

Moraš si podesit grafiku probaj rezoluciju 3d rendera smanjit http://i.imgur.com/E5YB5qS.jpg nema šanse da ti šteka ako ti prije nije smanji si to

smanjio sam al onda izgleda ko da igram super maria.nema druge nego da kupim novi komp.hvala na savjetu :)

13 godina
Rookie1231 kaže...
cod4gamer kaže...

Ja sam ga probao smanjiti i onda mi je slika nekako muta, jako loše izgleda, jednu sam odigrao nakon mj dana, ameri od plastelina, fps 30-60, noob igra, prije sam imao takav fps dok mi je bilo skoro sve na max

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: CRO_Thunder
12 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Rookie1231 kaže...

smanjio sam al onda izgleda ko da igram super maria.nema druge nego da kupim novi komp.hvala na savjetu :)

Napravili su to za one koji baš ne mogu pokrenut ili im jako šteka pa da se mogu nekako izvući sa tim 

14 godina
neaktivan
Rookie1231 kaže...

Napravili su to za one koji baš ne mogu pokrenut ili im jako šteka pa da se mogu nekako izvući sa tim 

lose su napravili.na 8.9 sam bez problema igrao na low a sad ne mogu ni na low igrat.mogu ako smanjim 3d render do kraja ali igru sa takvom grafikom se ne isplati igrati.

17 godina
World of Tanks

Ja imam prosječnu konfu E6500 @ 3.3GHz, 4GB Ram i HD4850

framerate mi ovisi od mape do mape..neke idu glatko, neke mi trzaju za poludit

0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Ne mogu vas više gledat kak se stalno žalite. Ajde pogledajte moju konfiguraciju pod "Moj PC"!

S tom konfiguracijom ja guram WoT na 30-60 FPS-a. Rijetko kad padne na 20 ili 25 (tu i tamo na sekundu dok se prebacujem u sniper mode).
Rezolucija je 1280x1024 (jer je monitor 19" 4:3), znači nativna. Što se detalja tiće, sve osim extra effects (oni su na low umjesto na off), 3D render resolution (na 100%) i draw distance (na medium umjesto na low) je postavljeno na najmanje moguće!
Stvarno ne razumijem kako vi onda možete na konfama sa quad core procesorima i DDR5 grafama imati toliki drop?

I da još napomenem, nakon ovog zadnjeg patcha (0.9.0) max. FPS mi je porasao za cca. 5-10.

Ne lažem!

Moj PC  
6 3 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Mogu li ikako vratit staru garažu ? Možda neki mod

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bruner kaže...

Ne mogu vas više gledat kak se stalno žalite. Ajde pogledajte moju konfiguraciju pod "Moj PC"!

S tom konfiguracijom ja guram WoT na 30-60 FPS-a. Rijetko kad padne na 20 ili 25 (tu i tamo na sekundu dok se prebacujem u sniper mode).
Rezolucija je 1280x1024 (jer je monitor 19" 4:3), znači nativna. Što se detalja tiće, sve osim extra effects (oni su na low umjesto na off), 3D render resolution (na 100%) i draw distance (na medium umjesto na low) je postavljeno na najmanje moguće!
Stvarno ne razumijem kako vi onda možete na konfama sa quad core procesorima i DDR5 grafama imati toliki drop?

I da još napomenem, nakon ovog zadnjeg patcha (0.9.0) max. FPS mi je porasao za cca. 5-10.

Ne lažem!

Ne smiješ u ovoj temi bit zadovoljan WoT-om.

Toni
11 godina
World of Tanks

OK, dosad sam lurkao samo ovu temu, pogotovo sad dok čekam neki hotfix za ovo sranje od patcha, ali sam se regao da dodam komentar.

Zakaj se ekipa žali? Evo zašto se ja žalim. Zbog 2 stvari:

1) konstantnog padanja na desktop uslijed bitke nakon kojeg se ne mogu vratit u igru dok runda ne završi.

Nema veze s XVMom, modovima, OCanjem, multicore fixom, brisanjem appdata foldera itd., sve sam probao. Nema nikakvog utjecaja i dešava se nasumice, svakih 5-6 igara i IRITIRA JAKO.

2) FPS dropa koji nema veze s mozgom,  a kamoli postavkama KVALITETE grafike.

Konfa je i7 4770K, ATI 6870 (uskoro stiže R9, baš me zanima hoće li biti razlike) , 16 giga brzog rama, SSD disk.

U 9.0 FPS kreće oko 40-60 na max., rjeđe više češće manje i to sa čudnim spajkovima naniže i do 25 FPSa. U 8.11 se uglavnom vrtilo na cca. 80 FPS na max. Da se razumijemo, to je i dalje skroz igrivo no riječ je o skoro 50% manjoj brzini iscrtavanja, a još ni nisu krenuli s ubacivanjem svih HD modela tenkova. Kako će to izgledati za 2-3 patcha, kad se nakupi poligona i fizike?

Također sam malo testirao razlog gubitka FPSa - probao sam maksimalno OCat procesor (i7 4770K - digao sam ga na 4.4 sa stock 3.5) - nema primjetne promjene FPSa (gledao sam replay, kad ti usporedno pokazuje originalni FPS kad si snimao/igrao rundu i trenutni FPS replaya). Isto sam ponovio s radeonkom - dignuo takt i voltažu do kraja - nema promjene FPSa. U samoj igri nakon promjene sa skoro maksimalne kvalitete (bez motionblura, AA i s "low" sjenama) na minimalnu kvalitetu i promjena postoji od možda 5 FPSa. Naravno, kad je puno akcije na ekranu kod minimalne kvalitete se FPS drži bolje.
Jedino što utječe drastično je "3D Renderer Resolution" klizač kojim se dobije 20 FPSa na minimumu, ali igra već na 95% izgleda katastrofa tako da 100% je jedino što po meni prolazi i osim toga micanje tog settinga je predviđeno za Spectrume i Commodorce valjda.

Dakle očito je nekakav teži problem kod njihovog optimiziranja koda jer su takvi rezultati čista smijurija, to veze s vezom nema ako ja nafriziram stroj do kraja a to rezultira s 0 - 1% utjecaja na igru, čak ni s rezanjem kvalitete! :D

Prije nego netko krene, da, probao sam i s 3 verzije drajvera i sve je isto.

Eto ZAŠTO se ja žalim.

Sama poboljšanja grafike i novi zvukovi mi se inače sviđaju. Osobno mi jako dobro izgledaju promjene na materijalima - sad se stvarno na tenku vidi da je od metala, teksture su u gradovima jako dobre.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2014 20:48 (Moloch).
Moj PC  
2 1 hvala 1
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakva pušiona,zadnji arty me roknul i kepal...

Wot Wot
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rookie1231 kaže...

Mogu li ikako vratit staru garažu ? Možda neki mod

Moraćeš i staru svejedno legalizirat...bolje ostani na novoj koja je legalizirana

15 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

neznam kako ovi misle da zavrsim misiju sa arty, ako mi se svaki puta crasha na desktop kad s njima igram! i jos jedna stvar.. htio sam skinuti 9.0  full client s WG stranice, ali sta god da kliknem, on mi pocne skidati internet install client!

njesra! frend igra ground forces u zatvorenoj beti i kaze da je puno bolja igra, a od wota je odustao, a igrao ga je dok je i on bio u zatvorenoj beti i svaki mjesec uplacivao premium! kaze da su neusporedive igre.. ako mi nabavi key, odo i ja...

Jel se plaća key? Jer ako se plaća nije f2p igra ,a koliko sam shvatio WTGF je dio War thundera što znači da će u igri biti avioni i da će se događati ono što me odbilo od BF4 multiplayera tj. da će doletjeti bombarder i raznjeti te bombom bez ikakvog načina da se obraniš, a to čini ove dvije igre nemogućima za usporediti jer je WoT samo tenkovi i jer je igra arkadna nego povjesna što je obrnuto u WTGF, a i fizika igre je bila pljuga zadnji put kad sam je probao kod frenda. Tenkovi su proklizavali kao da voziš auto a ne tenka od 60 TONA. Također još kada uklone ove bugove iz 9.0 i ubace multicore suport i havoc vratit ćeš se WoTu garantiram jer će ti biti zakon uništavati mape poput Himmelsdorfa ili Enska.

Možda se probaj malo odmorit od igara opčenito izađi van živi malo i bit ćeš kao nov i nastaviti bez nerviranja...

{#}

Čudi me da ovo nisu radili u Top Gearu anyway volio bih probati da vidim kako vuče leopard 2(Strv 122)...

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2014 21:48 (Duble).
14 godina
neaktivan
Ćoby kaže...
Bacelj kaže...

Stranica od wot-a>game>download>alternative download methods>full client torrent download

ili klikneš ovdje

http://worldoftanks.eu/en/content/guide/general/frequently_asked_questions/#a3a

znam ja za taj link! ali kad kliknem dobijem tuki! evo ti slika1 i slika 2 sta dobijem kad kliknem na oznaceno sa slike 1

slika1 slika1
slika2 slika2
[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
17 godina
moderator
World of Tanks

Jučer ludnica, cijeli dan trolam sa light tenkovima.

Kupio sam ELC po drugi put (dao sam mu drugu šansu) i sad uživam. Isto je i sa Leopardom t5, oba su na akciji. Al mali Leo je ludnica, nabio sam mu onaj 30mm mitraljez i nisam se prestao smijati dok nisam otišao leći. 12 metaka u magazinu, 30dmg svaki i 95mm penetracije. Ovaj dragulj nije bio (ili ja nisam primjetio) dok sam ja grindao VK2801 kao scouta (kad je t5 bio kraj grane).

Mislim da ću obojicu zadržati, odličan su stress relief.

Samo sinoć sam odvalio 20 partija one misije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 8:21 (DrNasty).

3 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Dakle, još jednom, proc je intel core 2 quad Q9550@2,83GHz, 4Gb DDR2, a grafa je XFX R9 270. FPS mi je sada oko 40-50FPS, ping 30-70ms, nekad više nekad malo manje ovisno o mapi i detaljima na njoj. Postavke su medium osim one prve koja je na high i još nešto mi je na high. Isključeni su track efekti, i još one neke gluposti. Iz igre me izbacilo jednom, ali ne usred igre nego prije početka što mi se događalo i prije. Ne koristim ni jedan mod. OS je win 7 instaliran prije nekih 5 godina, čak nije ni updatean jedno 3 godine. ATI driveri su oni zadnji koji su izašli. 

I to je još super s obzirom na to koliko je komp star (osim grafičke koja ima par mjeseci starosti), jer ipak koriste jednu jezgru, a nabijaju detalje itd. Kad jednog dana u dalekoj budućnosti optimiziraju igru za više jezgri bla bla, biti će bolje. {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

jučer, napokon, stavim xvm i par modova što odgovaraju (da igra ne bude suhoparna) i u igri funkcionira ali kad gledam replay ne..zanimljivo

inače, je li netko imo problema sa pojedinim modovima jer bilo je napisa o tome da će biti banana zbog nekih stvari?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Jučer ludnica, cijeli dan trolam sa light tenkovima.

Kupio sam ELC po drugi put (dao sam mu drugu šansu) i sad uživam. Isto je i sa Leopardom t5, oba su na akciji. Al mali Leo je ludnica, nabio sam mu onaj 30mm mitraljez i nisam se prestao smijati dok nisam otišao leći. 12 metaka u magazinu, 30dmg svaki i 95mm penetracije. Ovaj dragulj nije bio (ili ja nisam primjetio) dok sam ja grindao VK2801 kao scouta (kad je t5 bio kraj grane).

Mislim da ću obojicu zadržati, odličan su stress relief.

Samo sinoć sam odvalio 20 partija one misije.

Postat će još zabavniji u 9.1 kad im ograniče MM{#}

Ja trenutno imam T71, 13 90, chafee, ELC-a

Još kad bi ubacili elc even 120mm ko tier 10 LT evo pa pročitajte zanimljivo je

http://ftr.wot-news.com/2014/04/12/elc-part-i-big-guns-on-small-tanks-elc-even-4-x-120/

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
17 godina
moderator
World of Tanks

Evo update za WoT duks kojeg sam naručio od J!nx-a krajem mjeseca. Danas poštar donese papir, kad ono 77km zaduženja !!!!11!!!1!

WTF, omfg, ne budem lijen i na poštu. Reko pjevajte, šta i kako, otkud i koliko? Reče lik da je carina zaračunala carinu, a procijenjena vrijednost duksa 450km!

Onda 10% carine, porez, dadžbine, nekom za kafu i eto troškova za još jedan duks.

No way Jose, ne dam marke, makar se vratilo i izgorio ovih 80 što sam platio.

Iskopam nekako broj telefona ureda u Sarajevu, profaxam im invoice i kopiju paketa (ljubazni čiko mi je kopirao prednju stranu omota sa svim podacima) pa gospođa reče da je do nje greška, da kažem na pošti da vrate paket i ispraviće grešku. To sam i uradio (ide danas odmah nazad na carinu), sad opet waiting time.

Još sam se nećkao dal da platim ili ne, ma reko idem prvo probati iskopati dal se može šta uraditi (jer love u mutnom), sreća pa jesam.

Sad treba još da bude plot twist: Gospođa ode na bolovanje a neko drugi ga vrati u ameriku {#}

Eto Vicko da znaš šta te čeka ako se odlučiš na kupovinu u ovoj našoj prčiji od države.

Znam da je blagi offtopic, al sve je ovo zato što je WoT droga pa sam poželio logo na prsima nositi, ko prava junačina. A možda i neko od WG.EU radi na carini, zato ovoliki zaj.ebi...

Stay tuned

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jucer me nekih 4-5 puta izbacilo, onaj crash bez poruke. Kaj je najgore nemres se vratit u partiju jer te izbaci na loadanju mape.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
moderator

Mene je samo jednom od patcha, sinoć, al već je kraj partije bio.

Al imam užasne freezove na nekim mapama još uvijek. Ono, stane sve sekundo dvije, ping skoči na 500 i onda se smiri, dosta puta sam izginuo zbog toga.

Sad ne znam jel do laga da nema konekcije sa serverom, ili moj comp se pati i učitava pa se onda sve smrzne dok ne odradi posao... Kako god, ne valja.

Što se postavki tiče uvijek isto ide, bilo na med/high bilo na low, stalno lock na 127fps :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 11:23 (DrNasty).
17 godina
dedaa kaže...

Jucer me nekih 4-5 puta izbacilo, onaj crash bez poruke. Kaj je najgore nemres se vratit u partiju jer te izbaci na loadanju mape.

Dobro i? :) jel' si igrao nešto drugo za to vrijeme ili si do susjede otišao na "tucanje" ? {#}

15 godina
World of Tanks

Ja nisam imao nijedan crash dosad, napravio sam fresh install 9.0, mozda zato...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 12:02 (Intel&ATI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Maknuo sam xvm i zasad ni jedan crash.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

meni zablokira bez i jednog mod-a...

ali Alt+F4 i onda ponovo pokrenem igru i vratim se normalno u bitku.. (obicno vec budem mrtav al dobro)

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
dedaa kaže...

Maknuo sam xvm i zasad ni jedan crash.

Nisi morao maknuti, navodno je build r3367 stabilan, ovi kasniji crashaju.

Ja imam 5.2.1 test2 koji je valjda bugovit, al mi se neda reinstalirati sa starijim buildom jer sam samo jedan crash imao.

17 godina
World of Tanks

Meni je najgore kad mi se desi u presudnom trenutku frame drop..npr s 50fpsa padne na 5 tu skoji 2 sekunde i nastavi bez greške dalje.. naravno poginem u tom trenutku

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 13:17 (Ziga).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Meni je najgore kad mi se desi u presudnom trenutku frame drop..npr s 50fpsa padne na 5 tu skoji 2 sekunde i nastavi bez greške dalje.. naravno poginem u tom trenutku

Alt + shift {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice