Napravio sam 685 damagea a opet sam napravio skoro više od ostatka tima.Molim kreativan komentar na to kako je ovo loš tim.
Epically bad team:
nemaš consumablse??
woot?
Napravio sam 685 damagea a opet sam napravio skoro više od ostatka tima.Molim kreativan komentar na to kako je ovo loš tim.
Epically bad team:
nemaš consumablse??
woot?
Jedna bolja u hellcatu - http://wotreplays.com/site/478085#malinovka-fabianraven-m18_hellcat
evo jedne odlične sa dikerom, nikako pokupiti 1st win, ali kada te onda posere:)
prestrašan td ako imaš koga pratiti i čistiti odspotane mete.
jedva čekam da mi se posada digne na 100% pošto treniram novu za 2 njemačku td liniju,a komatozan je sa slabom posadom.
Replay ako može
evo jedne odlične sa dikerom, nikako pokupiti 1st win, ali kada te onda posere:)
prestrašan td ako imaš koga pratiti i čistiti odspotane mete.
jedva čekam da mi se posada digne na 100% pošto treniram novu za 2 njemačku td liniju,a komatozan je sa slabom posadom.
Replay ako može
meh snimalica izgašena:(
Epically bad team:
nemaš consumablse??
woot?
Stats kind of imply about the quality of the player so...
Nakon 1500 kodova uletio jedan koji je prošao
iz koje šprance? EU8.....?
Onda ću ja danas staviti još 500 neka se vrti. To će onda biti sveukupno oko 1300. Ovo postaje smiješno...
da EU8::::
sada stavio novih 1500 neka vrti
generiram ih preko
http://www.randomcodegenerator.com/generate-codes#result
stavis u kolonu Generate using pattern
EU8 i onda konbiniras X veliko je slovo a 9 je broj
EU8X99X9 ili konbiniras zadnje 5 znamenke
Koji stil igre preferirate u T49 ( tier 5 TD ) ?
Koji stil igre preferirate u T49 ( tier 5 TD ) ?
Agressive style ofc, nema kampanja kao sa običnim TD-om, treba se selit, flankat, koristit taj camo i odličan top, s njim treba carryat igru, a ne sjedit iza i nadat se metama i lakim shotovima.
napokon mastery badge i na IS8,za njega mi je trebalo 30-tak gameova,jos je djelomicno stock(imam samo gun)
Epically bad team:
nemaš consumablse??
woot?
consumablese stavljam u istu grupu sa gold municijom.Jednostavno preskupo da koristim u random battleu.
consumablese stavljam u istu grupu sa gold municijom.Jednostavno preskupo da koristim u random battleu.
ovo je definitivno najgluplja stvar koju sam čuo ove godine u ovoj temi...
jedino što mogu usprediti s tim je njemačke heavye koji voze natraške zato što im je motor naprijed i sprijeda se mogu zapalit
pravi muskarci ne koriste consumablse
pravi muskarci ne koriste consumablse
Upravo to. :P
a dan...
td tier 10, trakao neprijatelje 4 puta zaredom, pogodio stup, hit them hard 2 puta...
rezime 0 damage :-(
pobjede 36% za po...zdit
par puta zaredom propucao ispod tenka, napuca me moj arty a ja branim našu bazu...
lijepi dan za po...zdit, a sati idu
Evo ga, izgleda da će bit moguće osvojiti IS-6 for free, al neće bit tako lagano http://ftr.wot-news.com/2013/12/13/free-is-6-global-mission/
Bas kako je netko napiso, jeftinije je otic odradit jednu subotu konobarenja i kupit si IS - 6... ovo ne moze normalna osoba stic napravit :D
kako je moguce da sa 2,5k bitaka sa 49,6 na 49,0 padne win rate u sat i pol, onak otprilike 15-20 za redom sam izgubio
I sad dok sam pisao ovu poruku zakasnim u game 10 sec i frajer mi pise report bot dosta wota za danas
Itekako je moguće. Posebno zbog toga što imaš relativno malo partija odigranih, pa se brže odrazi na postotak pobjeda i poraza.
Što se tiče onih kodova, nisam niti danas imao sreće... 500 kodova i ništa. Niti jedan. Sveukupno je izvrtilo oko 1300-1400 kodova. Možda sutra stavim još 250 kodova i ako niti nakon toga ne budem dobio Valentinea, neću više ni pokušavati .
Ccc... Tjedan dana ne pipnem tenkove nit priškicam ovdje i odma raspašoj... Kodovi, goldovi, IS-ovi... Ti bokca, više ne znam ni koji je vrag T49!
A bogme me ni ne vuče na igranje... Uživajte, pucajte, prc*jte....