World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.630
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Tanks

nekad kad su djelili one kodove za t127 onda smo radili to ovak,dobili t127 pa ga prodali,pa opet upisali kod i dobiveni t127 prodali,itd...dalo se dobro zaraditi,a i slotove za tenkove si dobival za svaki taj postupak{#}

edit:mislim da si mogel 20 ili čak 30 put to napraviti(ne sjećam se točno više)

ili 10 put ipak.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 17:17 (jura).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ma ne mogu banovati jer ne znaju oni na koji nacin si dosao do kodova, mozda si ga pokupio i na nekom sajmu ili onim okupljanjima {#}

Samo ne rpodajes Valentine jedno vrijeme ako bude kakve frke neka ga uzmu nazad i slot i to je to {#}

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Da, sjećam se toga.

Evo pokušao sam upisivati kodove, ali niti jedan nije prošao. Kasnije ću pokušati još.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
kupio scumbaga s-51 na popustu danas...

samo zato jer sam s esjeito kolko sam se naučio otključati ga s KV-a tadašnjeg, pa reko da ne propadne

naravno, prva bitka, scout se probio do mene u prvih minutu i pol..
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
World of Tanks

Kako modove roknuti gore ? Imam onaj curse client ali mi niti jedna mod ne radi kako treba, kad stavim da se mapa promijeni uopce mi nece igru pokrenut, stavim corsshair pa mi onda nema pola opcija u startnom screenu. Sta radim krivo :D ?

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
jura kaže...

nekad kad su djelili one kodove za t127 onda smo radili to ovak,dobili t127 pa ga prodali,pa opet upisali kod i dobiveni t127 prodali,itd...dalo se dobro zaraditi,a i slotove za tenkove si dobival za svaki taj postupak{#}

Da, svi se sjećamo genijalnosti sa GameStar njemačkog časopisa. Svi po 10 slotova dobivali đabe xD 

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
13 godina
World of Tanks

PH7TYZ-Z3ZX3F

Your Starter Pack Invite Code for new players includes:

• 500 Gold
• 7 Days of Premium
• 100,000 Credits
{#}
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jarvan kaže...
Ćoby kaže...

Da olakšam dušu malo...Ne znam jesam li jedini kojem KV-4 toliko smrdi da mi se plače i uhvati me grč u trbuhu svaki put kad moram ugrabit bonus?

KV-4, najslađi T-8 tenk.

Svi su smeća kad su stock...pokazuju pravi potencijal s svom opremom tek.

Ali KV-4 je prokleto dobar stock, još bolji full upgradean.

Pravi mini maus.

Problem je što ne pišem o stock tenku...Tenk u fullu,posada full,vent i rammer on...ponekad odradim dobru partiju kad se mogu skrivati iza nečega i boriti se s iste nadmorske visine...sve ostalo je muka

No dobro,možda meni jednostavno ne paše...T150 mi je bio predobar,KV-3 prosječan,sad mi ovaj štekeri

15 godina
World of Tanks

Wot, where retards happen {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
Dr. Vicko kaže...

Ma ne mogu banovati jer ne znaju oni na koji nacin si dosao do kodova, mozda si ga pokupio i na nekom sajmu ili onim okupljanjima {#}

Samo ne rpodajes Valentine jedno vrijeme ako bude kakve frke neka ga uzmu nazad i slot i to je to {#}

nece oni Dr. vicku uzet prem tenkove kad bi ih opet kupio nazad {#}

uzece mu doktorat pa ce ga svi zvat "samo" Vicko {#}

The Unforgiven kaže...
kupio scumbaga s-51 na popustu danas...

samo zato jer sam s esjeito kolko sam se naučio otključati ga s KV-a tadašnjeg, pa reko da ne propadne

naravno, prva bitka, scout se probio do mene u prvih minutu i pol..

super mi je lego ovaj arti specijal, imam tir 4 francuza, svabu, i britanca 3 i 4

nakon 5 odigranih partija sa takvim tardima da sam ispuco jedva 5 granata i uvjek je flank otvoren i stignu 3 hevija doc u nasu bazu, ljepo sam prodo artije-ionak sam ih kupil zbog velikog luka topa i brzog pucanja, dok se jos arti mogo igrat, prije nerfa

umjesto toga oslobodil sam si slotove, pretreniral posadu i igracu brze tenkove

i meni stoji scumbag s-51 iz dana ponosa i slave, uz prezan su-14-2 koji je kupljen za 1.3 milje prije nego je posto t8  i skocio na 2.6 (dobra investicija), za sad nek ceka

mislim da uskoro idu u rezaliste i t1e6 (the 50€"special" unique prem useless gift sh17) i t7

Krešo91 kaže...
jura kaže...

Da, svi se sjećamo genijalnosti sa GameStar njemačkog časopisa. Svi po 10 slotova dobivali đabe xD 

da ne spominjem i 10 dana prem i 1.7 milji koje mi je doslo ko samar budali, tad sam "dobio" kv-3 dok je bio tir 6

al je prije toga neka ekipa nesto isto muljala sa kodovima za golde, ubacivali ih bezbroj puta, kupovali typove i svasta

dugo je trajalo dok ih glavonje nisu skuzili i ogranicili na 10 kodova po acc{#}

mi smo svoje vec pobrali {#}

jedina cak je bila cim se upise kod odma se u garazi proda tenk i tak 5 puta, pa ceka 01.00 da se promjeni datum i jos 5 puta {#}

p.s. sjetio sam se:

zvacemo ga  "The artist formally known as Mišo sry Prince opet krivo... the artist formally known as "Dr.Vicko"

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
World of Tanks

nije da se žalim ali MM je puko skroz......

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
kolko je bilo, 15:2?
15 godina
The Unforgiven kaže...
kolko je bilo, 15:2?

neznam,kad me je arty roknio bilo je negdje 8:3,sjećam se da su ti unicumovi u prvoj minuti ubili 2 T9 tenka i jedan T8 tenk

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
14 godina

Netko je pitao za najgori grind... Fraking prokleti patton, pišam mu se na grob. {#}

Nego, uskoro otključavam IS7 i T110E5, ali imam para samo za jednog pa vaš prijateljski savjet, s kojim je veći gušt igrat? 

19 T110E5
1 IS7
Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 19:51 (quickr).
14 godina
World of Tanks

Danas skocio malo do Muller-a i zapazio tenkove, naravno odmah sam kupio Švabe {#}

U kutiji od King Tiger-a i Panther-a , dobi se WoT CD i kartica na kojoj je kod.  Dobi se 450 golda, tjedan dana premiuma, i premium tenk PzKpfw S35 739 (F)

I usput uzeo sam avion Messerschmitt ME 262 {#}

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 19:58 (Stolnik).
Moj PC  
20 0 hvala 4
17 godina
neaktivan

kolko krznenih životinjica za jednu maketu?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
14 godina
jura kaže...

kolko krznenih životinjica za jednu maketu?

79kn, po meni nije skupo jer se dobi fina i detaljna maketa tenka i kartica s gore navedenim stvarima.

Btw kad slozim tenkove stavim slike {#}

1969 Dodge Charger R/T
14 godina

Jako dobar deal, rekao bih. ;)

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
odjavljen
Stolnik kaže...

Danas skocio malo do Muller-a i zapazio tenkove, naravno odmah sam kupio Švabe {#}

U kutiji od King Tiger-a i Panther-a , dobi se WoT CD i kartica na kojoj je kod.  Dobi se 450 golda, tjedan dana premiuma, i premium tenk PzKpfw S35 739 (F)

Pa to je odlično za 80 kn.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

79kn, po meni nije skupo jer se dobi fina i detaljna maketa tenka i kartica s gore navedenim stvarima.

Stvarno dobra ponuda, u principu kad sam u algoritmu samo te makete gledam, isplatilo bi se upiknut. Samo kod vrijedi toliko.

WoT: GuntherPrien
13 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Stolnik kaže...

Stvarno dobra ponuda, u principu kad sam u algoritmu samo te makete gledam, isplatilo bi se upiknut. Samo kod vrijedi toliko.

cisto da znate i uz one manje, jeftinije makete  od 50 kn mislim se dobije isti kod.

http://www.500px.com/filip2 http://www.pentaxphotogallery.com/artists/hydro123 http://www.flickr.com/photos/89938269@N02/
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 21:10 (Bullfrog).
16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Pretpostavljam da obadva koda mozes unijeti?

WoT: GuntherPrien
13 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Stolnik kaže...

Pretpostavljam da obadva koda mozes unijeti?

mozes koliko hoces puta naravno drugi put dobijes 1000 golda umjesto Pzkpfw S35

http://www.500px.com/filip2 http://www.pentaxphotogallery.com/artists/hydro123 http://www.flickr.com/photos/89938269@N02/
13 godina
World of Tanks

Sve sam slozio i cak sam guglo ali rjesenja nema. Dakle na mapi mi se izbacuje invalid or missing Mmap.xml, a nalazi se na odmah u 0.8.9 folderu jer tamo kao treba bit. Kad ga otvorim unutra su samo neka objasnjenja i ostalo. Sta trebam napravit da mi proradi ? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
ED63 kaže...

nece oni Dr. vicku uzet prem tenkove kad bi ih opet kupio nazad {#}

uzece mu doktorat pa ce ga svi zvat "samo" Vicko {#}

p.s. sjetio sam se:

zvacemo ga  "The artist formally known as Mišo sry Prince opet krivo... the artist formally known as "Dr.Vicko"

Gdje ce se ovakve musterije rijesiti {#}

I da me banaju samo predjem da drugi acc i nastavim mirno {#}

Stolnik kaže...

Ehhhh kad se sjetim vremena sklapanja maketica {#}

I dan danas imam King Tigera moja prva maketa koja usput ni na sta ne lici {#} ali panzera III sam kasnije posteno izljepio {#}

Ipak nikada necu prezaliti Bizmarcka, mislim da je maketa bila jedno metar duga, mescini 2 mjeseca rada na njoj da bi staroj dosla neka frendica sa razmazenim deristem od unuceta koje je isprosilo i kasnije i unistilo kroz {#}

16 godina
luka94 kaže...

Zašto se ljudi stalno žale na taj MM koji nikada nije gori za tenkove lvl 7,8...mene nije briga tko je nasuprot dok vozim 9 i 10.

Frka85
11 godina
quickr kaže...

Netko je pitao za najgori grind... Fraking prokleti patton, pišam mu se na grob. {#}

Nego, uskoro otključavam IS7 i T110E5, ali imam para samo za jednog pa vaš prijateljski savjet, s kojim je veći gušt igrat? 

Na patona stavi teleskop(binocks),camo net (mrežu) obojaj ga  i igraj ko pasivan skaut bar sam ja tako prvih par baza. Te onda rekoh sebi pa imam  + 200k free expa  necu bankrotirat ako uzmem kupolu i top :) Moj savjet skupljaj samo winove ionako m 48 nije veliki napredak od m46 ...

IS 7 vs t110E5 mnogo teško pitanje. Zavisi od dana i kako mi se igra.

Za čisto napucavanje je e5 puno zabavniji, al svaki komander u e5 obavezno napise oporuku i pismo obitelji prije nego sto kliknes battle {#} Driver jadan isto ide na vječna lovišta  ako ikakav splas bude isprid tenka. A tek mutave gusjenice koje  neki topovi frontalno izbijaju i prave dmg. Ammo rack je skoro svaka granata s strane u gusjenice. A i kad si nakošen frontalno u prednji kotač isto dmg i vrlo često ammo rack. NO ako si u plt s drugim e 5  ili necim sto brzo puca možete samlit koga god želite. Te naravno ako si dobro odzada onda ove sve muke više manje nisu toliko izražene.

Is 7 je spora i treba joj vremena da dođe do bitke(osim ako ne ide niz brdo), a i dpm  joj je slab pogotovo ne  pomaze ni to što je top čudan tj granta je spora i teška  pa na veće udaljenosti ode u pm nekad.

Is 7-cu ja dovučem do coke pointa i ukopam se,  te molim da top ne trola ili igram ko scauta {#}

Sve u svemu e5 igram ko med/td, tj ako sam sam igram ko td odzada i snjapam, a ako sam u vodu wolf pack.

Nadam  se da pomaže u odluci :)

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
16 godina
quickr kaže...

Zašto, pa patton je jako dobar tenk....drži se flanka i hull down...inače meni je leopard 9-ak užas nad užasima....nemoguće igrati...mekan, za top treba kišu exp-a, svatko ga uništava od lvl 2 nadalje...ušas

Frka85
11 godina
World of Tanks

Bat chat  time na aerodromu iako sam prvi put umalo stuka tipkovnicu,

a i xwm je cresha igru pa nema SS. 

{#}

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
stručnjak kaže...
luka94 kaže...

Zašto se ljudi stalno žale na taj MM koji nikada nije gori za tenkove lvl 7,8...mene nije briga tko je nasuprot dok vozim 9 i 10.

pogledaj malo statistike igrača paš vidjet u čemu je problem...

hint: ne u tierovima

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice