World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.644
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

nisam za juriš, vise volim distancu i gađanje. mislio sam ici prema hellcatu pa zato t49 ili Wolv. ali ako su dalje preko M4 ili T1 bolje linije onda bi njih :/

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 16:21 (game789).
17 godina
moderator
someguy kaže...

Jucer uzeo Leoparda pt a :)

al oni kojima Indien ne lezi bolje da ne idu na lea, jer indien ima smece armor a ovo ga uopce nema. Dakle budi stealth, snajpaj, imas brzinu al nije preporucivo scoutat

Ima li ko za savjet sto za opremu. Trenutno imam ramer i binocse, net je pretezak!! Dakle prvo istrazit gusje,pa kupolu (dize rof) pa top. Ako ga neko ima mozemo bacit vod...

Ma kako smeće armor na Indienu, ja Steel wall imam :D

Što se Lea PT tiče, stock je sličan Indienu, isti motor, top i P/W ratio.

Ne moraš istraživati prvo gusjenice, kupola može na stock ovjes, a drugi top je lakši od prvog tako da možeš nakon topa i motor ugurati (osim ako nisam fulao računicu, provjeri ako ti se da ;)).

17 godina
game789 kaže...

nisam za juriš, vise volim distancu i gađanje. mislio sam ici prema hellcatu pa zato t49 ili Wolv. ali ako su dalje preko M4 ili T1 bolje linije onda bi njih :/

bolje uzmi t49...

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Da, u glasanju je trebala bit opcija m4/t49. 

Evo jedna sa is3, zanima me samo zasto nisam dobio medalju "spartanac" posto sam dinga sa manje od 10% healtha, to mi se jutros desilo i sa kv3..

btw tesko je ovih dana dobit stell wall medalju..

edit* ace tanker na jagdtigeru konacno {#}

play2much
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 17:32 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
World of Tanks

Šta mi preporučujete da stavim na kv-1s,imam stereoskopski teleskop,pošto je sad akcija neznam šta uzet mislio sam dvoslojni oklop i ono za brže aimanje.Dajte mi neki savjet.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

eh,da mi nije veza pukla u zadnjem trenu bila bi pobjeda :(

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 16:55 (luka94).
Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
World of Tanks

Prva runda sa novim topom na kv-1s

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
luka94 kaže...

"damagehigh(PXA)" -al to nije stolnikov profil ?

play2much
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 17:30 (fanaticni gejmer).
15 godina
fanaticni gejmer kaže...
luka94 kaže...

"damagehigh(PXA)" -al to nije stolnikov profil ?

je,al mi on daje da igram na njegovom acc-u

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina
World of Tanks

Evo i ja sam napokon skupio dovoljno iskustva za dan premiuma, ali u WoT Assistant programu mi piše da sam skupio danas 21 918 XP-a. Kako to? Gleda li on iskustvo skupljeno bez tih x3 ili x5 pogodnosti? Uskoro ću uništiti i 30 tenkova (prema Assistantu ih je uništeno 25), pa da napokon skupim i tih 300 000.

Inače, imam u planu skupiti novaca za opremu na svim tenkovima koje imam (osim lvl. 6) jer je ovo prilika sada, pa što mi preporučate da stavim na njih?

Evo ih: IS-3, IS-8, IS-7, VK45.02 (P) Ausf A, Tiger (P) i G.W. Panther (trenutno ima "nabijač" i kamuflažnu mrežu).

Na sve mislim obavezno staviti "nabijač", a za ostalo nisam siguran. Iako ću sigurno nešto i tu izabrati, ali vi preporučite, pa da vidim.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

''nabijač'' {#}

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

''nabijač'' {#}

{#}

zzzZZzzzZZzzzZz...
12 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Šta mi preporučujete da stavim na kv-1s,imam stereoskopski teleskop,pošto je sad akcija neznam šta uzet mislio sam dvoslojni oklop i ono za brže aimanje.Dajte mi neki savjet.

Ventilacija i nabijač je dovoljno. Gld nemoj stavljat jer smatram da se on jedino isplati na artiljeriji, jer tenk treba bit nepomican da se ukljuci (znaci vozis kv1s, stanes i moras sacekat 3 sekunde da se efekt ukljuci). Vertikalni stabilizator je puno bolji, ali njega ces nazalost morat cekat do IS3..

I sto se tice ovakvih pitanja  "mozete mi preporucit opremu".. imate google!  evo upisao sam KV1s equimpent i pretrazivac mi izbacio brdo rezultata.

play2much
13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
someguy kaže...

al oni kojima Indien ne lezi bolje da ne idu na lea, jer indien ima smece armor a ovo ga uopce nema. Dakle budi stealth, snajpaj, imas brzinu al nije preporucivo scoutat

Ima li ko za savjet sto za opremu. Trenutno imam ramer i binocse, net je pretezak!! Dakle prvo istrazit gusje,pa kupolu (dize rof) pa top. Ako ga neko ima mozemo bacit vod...

Ne moraš istraživati prvo gusjenice, kupola može na stock ovjes, a drugi top je lakši od prvog tako da možeš nakon topa i motor ugurati (osim ako nisam fulao računicu, provjeri ako ti se da ;)).

Također wet ammo rack i safe stowage je OBAVEZNO, tenk je ammo rack na gusjenicama. Prva ili druga granata u njega znači ammo rack uništen. Ni jedan tenk do sada koji sam vozio nije tako osjetljiv na pogodak u ammo rack. Od prvih 40 bitaka, 25 je bilo ammo rack oštećenje, malo je falilo da ga prodam samo zbog toga. No sad sam stavio safe stowage, pa ćemo vidjeti kako će se razvijati igra. 
I mislim da ću ostati pri 90 mm topu, jer puni puno brže i ima veći DPM od drugog topa, i brži ROF. Sve sam istražio osim topa, njega ću zadnjeg pa kasnije možda njega staviti da vidim kako se ponaša onda tenk. 

16 godina

To za brže ciljanje sam stavio na Ferdinanda i Tigra 2. Iako na Tigru 2 nisam možda ni trebao to stavljati, ali spor je pa sam mislio da mu je prikladno.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Uf,bitka sa mnogim uglednim clanovima,kao da su ju uzeli direktno iz CW-a.Drago mi je da sam im barem bio od pomoći.A piratesi su se definitivno dokazali zašto su najbolji clan(nakon mojeg :P )

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

na tigera na stavio binocular, odprije imam mrezu(dal grijesim sa mrezom ?) .sta da jos stavim? poboljsan mehanizam topa(10% brze nisanjenje,"popularni" nabijac topa ili ventilaciju,koliko mi igra i suigraci dozvole pokusavam snajpati

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
someguy kaže...

XD. stavio rammer i binocse i nista vise neide na njega.

Gozer_87 kaže...
DrNasty kaže...
someguy kaže...

Također wet ammo rack i safe stowage je OBAVEZNO, tenk je ammo rack na gusjenicama. Prva ili druga granata u njega znači ammo rack uništen. Ni jedan tenk do sada koji sam vozio nije tako osjetljiv na pogodak u ammo rack. Od prvih 40 bitaka, 25 je bilo ammo rack oštećenje, malo je falilo da ga prodam samo zbog toga. No sad sam stavio safe stowage, pa ćemo vidjeti kako će se razvijati igra. 
I mislim da ću ostati pri 90 mm topu, jer puni puno brže i ima veći DPM od drugog topa, i brži ROF. Sve sam istražio osim topa, njega ću zadnjeg pa kasnije možda njega staviti da vidim kako se ponaša onda tenk. 

Bas sam se to cudio u 20tak partija me ni jedamput nisu zapalili ni ammo rackovali.

17 godina
moderator
fanaticni gejmer kaže...

Gld nemoj stavljat jer smatram da se on jedino isplati na artiljeriji, jer tenk treba bit nepomican da se ukljuci (znaci vozis kv1s, stanes i moras sacekat 3 sekunde da se efekt ukljuci).

Ne treba čekati 3 sekunde već odmah djeluje, odnosno čim tenk počne nišaniti.

someguy kaže...

XD. stavio rammer i binocse i nista vise neide na njega.

Zato što si stavio opremu. Bez opreme bi mogao kupolu, top pa motor i opremu.

Nova kupola se isplati više nego oprema (rammer) jer ubrzava rof, preciznost i aim time.

Kad staviš novi top, onda imaš lufta da staviš opremu.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Stavio sam Rammer na IS..

Sta da jos stavim.

Evo i jedna dobra bitka,ostao sam sam na kraju i mislio da cu izgubiti ali sam ih sredio {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ovaj popust na opremu se dugo čekao, ujutro sam spalio 10 milja na opremu, T-34-1 i T25 AT, spremni smo za zimu :P Oprema je tu za sve tenkove, još puno u skladištu za ubuduće i velik dio sedmica za grindat :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta sam se opreme nakupovao...

Sada mi još ostalo:rammer na KV2 i Super heavy spall liner na KV22(a.k.a. KV4).

Kada to stavim na kv4,HE granate će mi moć lagano od**bat.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 21:51 (g12356).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
someguy kaže...

Bas sam se to cudio u 20tak partija me ni jedamput nisu zapalili ni ammo rackovali.

Nisu ni mene nijednom zapalili i ammo rackali (tj uništili u jedenom šutu, da mi je municija eksplodirala) već mi samo oštećuju ammo rack. Što je puno iritantnije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 22:22 (pirat).
15 godina
World of Tanks

Prvi put da imam preko 20 milijuna credita {#}

Ali ubrzo ce to otici posto moram par desetki kupiti i jos nekoliko tenkova te opremu...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Doca15 kaže...

vent-jer djeluje na sve aspekte tenka i njegovo ponasanje,u kombo sa BiA moze bit zamjena za ramer

optics-jer je tenk corav sa 330m view range

gun drive-jer 122 nisani "tocno kolko ti treba da skuhas i popijes kavu. i operes salicu"

prije je gun drive bio aktivan 3 sec nakon zaustavljanja tijela tenka, kao i camo net i binocs, al to je sad promijenjeno,jer vise nigdje na pise da treba stajat da proradi

posadi obavezno skilovi za view range (comanderu i radisti), a guneru i driveru snap shot i smooth ride

po meni ramer je beskorisan jer ionak se moras skrivat dok punis 15 sec,pa sad jel to 13, 14 ili 15 sec nije vazno

ovaj setup djeluje na vece vidno polje da se neprijatelja prije primijeti i na brze nisanjenje da ga se tocno pogodi

jako je slatko nekog klepit za 400dmg, oce ic i do 450 nekad kad je papirnati oklop

evo jucer oneshoto m4 dvaput, jednom sa AP odnapred u trup, nije imo drugu kupolu, 400dmg

drugi put sa HE iz blizine, nije me vidio, 2 sec da nanisanim i HE HE...{#}{#}

inace preloadam uvijek HE granatu na velike kalibre, ak naleti scout, ili brzi medium-nnajcesce suplji, ili nedajboze {#} hellcat, buuum-ono sto ne one-shota najcesce i zapali{#}

Izzy kaže...

Inače, imam u planu skupiti novaca za opremu na svim tenkovima koje imam (osim lvl. 6) jer je ovo prilika sada, pa što mi preporučate da stavim na njih?

Evo ih: IS-3, IS-8, IS-7, VK45.02 (P) Ausf A, Tiger (P) i G.W. Panther (trenutno ima "nabijač" i kamuflažnu mrežu).

Na sve mislim obavezno staviti "nabijač", a za ostalo nisam siguran. Iako ću sigurno nešto i tu izabrati, ali vi preporučite, pa da vidim.

Hvala!

na arty uvijek ide ramer ("nabijac"), gun drive i camo net

na hevije mozes vent, optiku i vertikal za pucanje u pokretu i nekakav agresivni gejmplej-ak nisi brawler

za brawling ramer umjesto optike,i umjesto vertikala mozes toolbox

Izzy kaže...

To za brže ciljanje sam stavio na Ferdinanda i Tigra 2. Iako na Tigru 2 nisam možda ni trebao to stavljati, ali spor je pa sam mislio da mu je prikladno.

gun drive je koristan na sniperima, poput td-a ili tenkova sa topovima velikog kalibra,kad pola sekunde puno znaci-prije nanisanis, prije puknes, prije se sakrijes

markulj kaže...

na tigera na stavio binocular, odprije imam mrezu(dal grijesim sa mrezom ?) .sta da jos stavim? poboljsan mehanizam topa(10% brze nisanjenje,"popularni" nabijac topa ili ventilaciju,koliko mi igra i suigraci dozvole pokusavam snajpati

ja sam imao 2 setinga na tigru i tigru p, na oba vent, ramer i optiku ili gun drive-zavisi kak ih igras

posto on sam po sebi dosta brzo puni, vent, optika i gld su po meni neki optimum

p.s.

optika je coated optics

gld je gun laying drive

nabijac je rammer {#}

siemka je gpn

gpn je glupi poljak nub

roll out{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 23:05 (ED63).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Lagana sa M103

http://wotreplays.com/site/307916#report

Vidio sam raven da si igro sa EJ-om danas, lik je lud, najavljuje 36 satni stream za vikend, i 30 satni stream ako dobije type 59 da vidi koliko love u tom vremenu može skupit.  Zanimljivije mi je čak slušat kad priča gluposti sa frendovima na stremu nego kad igra.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Ali ubrzo ce to otici posto moram par desetki kupiti i jos nekoliko tenkova te opremu...

Jesi li siguran da ti je to dovoljno tenkova? {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
13 godina
protjeran
Intel&ATI kaže...

Igra je besplatna, ali mi se nekako čini da si ti potrošio i više od 20-50 dolara na ovo {#}

12 godina
neaktivan
World of Tanks

kupio sam teleskop i kamuflazu, lijepo ih stavio u garazi, no kad krenem igrat, tenk je stock :/ help

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 0:04 (game789).

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jesi li možda stavio to dvoje na tenk???? BTW teleskop i mreža su ti kao dodatna oprema..ne kao top,radio,itd.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 0:47 (Peacekeeper).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice