hvala stoka :) ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma nabijem takve novinare,kako vrijeme prolazi novine postaju sve gore i gore a još par godina pa ćemo bajke malo kategorizirat a jedna od kategorija bit će novine.
Zbog ovakvih naslova ne čitam novine već godinama.
ako netko želi vidjeti kako taj novi "sport" tj. divljačke borbe tenkovima izgleda:
Uh kakvi divljaci, pa ne mogu da vjerujem.
Odavno su to prestale biti novine i vijesti na TV-u i postali samo mjesto za propagandu. Šta se prvo pomisli kada se kaže Rusija? Pijanci i divljakluk. Dakle odma je sport divljački i mora se spomenuti alkohol iako nikakve veze nema sa temom članka.
Nemam nikakvih kartica ni slično, samo tekući, pa ni nezam kako da uplatim?
ak imas tekuci u pbz-u, onda je kartica za njega visa, i djeluje ko kreditna, i mozes ju vezat za pay pal ak imas
tak sam ja napravil, a prije sam se patil sa visama electron, debitnim, svim i svacim
Možda je negdje povoljnije ili neke akcije?
ak je negdje povoljije onda je najcesce prevara, ti uplatis, stignu ti goldi, pa oni povuku uplatu wg-u, pa wg tebi makne golde ili ti blokira acc
nemoj nasjedat
ma to je highflyer15 prije par stranica vec napravil, a i skinove ima bolje
Mislio sam da će bit lakše sa T-28 doć do KV-1 al tek sad vidim kakva je to šupa od tenka,too many weak points,a stavlja me sa tier-5 i 6 i ovi sa hellcatom,KV-1,T1 heavy i churchilli me one-shootaju,neznam kak mi je najbolje doc do kv-1,kak najbrze do xp-a.
t-28 je najbolji tir 4 medium,ima top koji busi i tir 7,al papir oklop, brzinu i manevrabilnost
tek kad je posada na 100%, i stavis ramer i vent, moze se tenk pokazat kakav je, a i trebas se prilagodit u gameplayu svakom tenku posebno
ja sam skuzio da je jedino cromwell po gejmpleju slican t-28: top, brzina i papirnati je
al kad se nauce opaki su-skini si par replaya pa ih pogledaj sa wotreplays.com
Ah to su bile brige, skupit 13500 bodova za cijeli tenk. Na višim tierovima je samo gore. Ja na IS8 moram skupit 60 000 bodova za top, ali prije toga 23 000 bodova za ovjes. Pa ti igraj s tim stock tenkom.
EDIT: ^^ Zašto jednostavno nisi tog otpuštenog topnika pretreniro na 75%. Ista ti stvar na kraju.
na is-8 mozes stavit i kupolu i zadnji top na stock ovjes al nejde onda oprema
ili kupis dodatni ovjes za 250k kad bude na popustu i posle ga skines i koristis za neki drugi hevi
Došao sam do 85 mm topa i sada mi se više tako neda bez premiuma skupljat 17000 xp-a
A vidit češ kad dođeš na IS. Dakle tier VII što znači da završava u tier IX. A kod njega prvo moraš ovjes, zatim kupolu i tek onda možeš montirati 122mm top. Što znači da češ s tim 85mm topom znati završiti u tier IX protiv jednog E75.
evo ja sam imo srecu kad sam kupio kv-1sport samo sam moral kupolu i gusjenice istrazit, jer sam to naknadno napravil, nakon sto sam ga neslavno istrazil sa free expima
sad ga igram frendu stock i ocaj je zivi
a IS kolko se sjecam, nije trebo ovjes imat istrazen jel je imo dobru nosivost i ja sam ga znal igrat sa prvom kupolom koja se brze okrece i sa 100mm topom kao polu mediuma
sad se prisjecam sa is-2 zutim, a tu su nedgje po nekvaliteti
al je izmedju IS i IS-2 gamepleya razlika preko 10k borbi pa se to nemre ni usporedjivat,a i imo sam dobru posadu kaj sam na type-u nabio pa prebacio
a stara is posada je sad na is-4 i i dalje je posada sa najvise expa kaj ju imam u rusa
isplatilo se prebacivanje kv->kv-3->is (veterani znaju kolko je to davno bilo)
inace kv i kv-1s imaju istu posadu, kao i kv2,3 i 4
Taman pokupio onaj dan premiuma bonus i naletim opet na EJ-a, samo što je ovaj put pobjedio zahvaljujući platoon partneru koji je carryo :D A kasnije sam dobio i priliku za platoonat s njim, eto da neće uvijek RavenHR I još me čovjek pohvaio, ali držat korak s njim u Hellcatu je stvarno teško, npr. game je tek počeo, ja pokušavam prvog okinut, on već ima 2 killa :D Definitivno preporučujem svima stream, svašta se da naučit od njega.
E ovako.. mislim si uzet golde (vjerovatno 14500) preko deopay, sa fiksne linije. Sad me zanima ima li iko iskustva sa tom metodom placanja, tj. je li bilo ikad ikakvih problema i koliko bi me to sve skupa kostalo?
I da stavim na glasanje, koji bi premium tenk vi uzeli,sad vidim na wiki da ce izaci novi konestki t-34-3,pa mozda bude u gift shopu? http://wiki.worldoftanks.com/T-34-3
Da je moguce u nekom slucaju uzest kv-5 ili type59, nebi se puno mislio..
0 | lowe |
---|---|
16 | t34 |
0 | fcm 50t |
1 | cekat super peru |
0 | cekat t-34-3 |
E ovako.. mislim si uzet golde (vjerovatno 14500) preko deopay, sa fiksne linije. Sad me zanima ima li iko iskustva sa tom metodom placanja, tj. je li bilo ikad ikakvih problema i koliko bi me to sve skupa kostalo?
I da stavim na glasanje, koji bi premium tenk vi uzeli,sad vidim na wiki da ce izaci novi konestki t-34-3,pa mozda bude u gift shopu? http://wiki.worldoftanks.com/T-34-3
T34 i JT88 su ti najbolji izbori od ovih sad dostupnih,al ja bi sačeko test server i probo ova nova 2 kineska premiuma
T34 i JT88 su ti najbolji izbori od ovih sad dostupnih,al ja bi sačeko test server i probo ova nova 2 kineska premiuma
Znam da jt88 zaradjuje najvise, no posto igram vec normalnog jagdtigera, nema sanse da ga uzmem. Sto se tice t34, muci me jedino sto kod amera imam istrazenog jedino m4 shermana, dok u njemackoj i ruskoj liniji imam dosta toga istrazenog. Inace premiumi dobro sluze za treniranje posada stoga fcm mi upada u oci, posto mislim krenit na francuske teskase, ali i lowe posto sam blizu kraljevskog tigra..
!
Zašto nemogu gledat replaye sa wot stranice kad idem na download replay pojave se mi ovakvi kodovi,i kad ocu pokrenuti samo mi se wot client otvori da uđem u igru.
A da ga probaš skinit pa otvorit?
Jer kolko vidim ti ideš odmah na open dok još nije ni skino. A taj file je potreban cijeli da bi WoT client znao ko je šta u bitci radio.
Zašto nemogu gledat replaye sa wot stranice kad idem na download replay pojave se mi ovakvi kodovi,i kad ocu pokrenuti samo mi se wot client otvori da uđem u igru.
Jer ga otvaraš sa launcherom,a trebaš baš sa izvršnom datotekom igre otvorit.
Oderat ce te preko daopaya. Odi do trafike,kupi paysafe card bonove. https://www.paysafecard.com/hr-hr/
U opcijama na WOT stranici odaberi OTHER PAYMENTS-Paysafe,upisi kodove i gotovo.
Pozdrav drugovi tenkisti,
Igram ovu igru zadnjih nekoliko mjeseci pa eto da se uključim u rasprave.
Jedan od ciljeva nakon povratka s mora i dok sam još na GO bio mi je da dođem do Tier 10 tenka i uspio sam, Leopard 1 je u garaži!
Sad bih se htio uključiti u clan warse ako je ikako moguće i zanima me dali bi me koji balkanski klan (a da nisu sami klinci ili nabrijani ustašiodi/četnici) htio primiti u svoje redove?
Imam već spomenuti Leo 1, i sad krećem prema Pattonu, trenutno sam na M4E8 Shermanu u toj liniju. Polako idem i prema E50M.
Od heavy tenkova imam Tiger II, ali tu liniju odigram samo za dupli exp u danu, više mi se sviđaju mediumi.
Statistika mi je:
oko 2500 matcheva i 51,3% pobjeda, kill/death ratio 1,1 i ide na bolje . I uglavnom imam premium.
I pitanje za one iskusnije, koje skillovi/perkovi su najbolji za Loepard 1 posadu? uskoro ću otključati 4. skill/perk.
Pozdrav drugovi tenkisti,
Igram ovu igru zadnjih nekoliko mjeseci pa eto da se uključim u rasprave.
Jedan od ciljeva nakon povratka s mora i dok sam još na GO bio mi je da dođem do Tier 10 tenka i uspio sam, Leopard 1 je u garaži!
Sad bih se htio uključiti u clan warse ako je ikako moguće i zanima me dali bi me koji balkanski klan (a da nisu sami klinci ili nabrijani ustašiodi/četnici) htio primiti u svoje redove?
Imam već spomenuti Leo 1, i sad krećem prema Pattonu, trenutno sam na M4E8 Shermanu u toj liniju. Polako idem i prema E50M.
Od heavy tenkova imam Tiger II, ali tu liniju odigram samo za dupli exp u danu, više mi se sviđaju mediumi.
Statistika mi je:
oko 2500 matcheva i 51,3% pobjeda, kill/death ratio 1,1 i ide na bolje . I uglavnom imam premium.
I pitanje za one iskusnije, koje skillovi/perkovi su najbolji za Loepard 1 posadu? uskoro ću otključati 4. skill/perk.
Napisah ti PP, preporucujem naravno Hegemony klan :)
Što se Leoparda tiče, osobno ga nemam, no logika s mediumima (pogotovo brzim) je svakako: 1. sixth sense, ostali clanovi repair, pa onda 2 skill svima brothers in arms, treci skill snap shot, smooth ride, situational awareness (i slicni perkovi, koji se fokusiraju na veci agility/bolji view range), pa onda cetvrti camo. Vecina mojih mediuma je poslozena na taj nacin, dosta sam zadovoljan.
Eksperimentiram malo s opremom na Type pa sam odlucio zamijeniti EGLD sa optikom i vidi vraga, puno bolja opcija nego GLD, naravno, ako zagovarate agresivni stil igre...
Evo dvije borbe na kojem se to dobro vidi. pogledajte replaye necete pozaliti...
Sa mojim crew skillom i optikom view range iznosi 446m sto je super i prakticki maksimalan view range koji moze biti...
Steta sto nemam camo skill, ovakve egzibicije bi bile jos i bolje
Taman pokupio onaj dan premiuma bonus i naletim opet na EJ-a, samo što je ovaj put pobjedio zahvaljujući platoon partneru koji je carryo :D A kasnije sam dobio i priliku za platoonat s njim, eto da neće uvijek RavenHR I još me čovjek pohvaio, ali držat korak s njim u Hellcatu je stvarno teško, npr. game je tek počeo, ja pokušavam prvog okinut, on već ima 2 killa :D Definitivno preporučujem svima stream, svašta se da naučit od njega.
dobar je igrac samo je tip previse u freak mode-u... ti njegovi 30h maratoni i to, ima neku bolest
Sa mojim crew skillom i optikom view range iznosi 446m sto je super i prakticki maksimalan view range koji moze biti...
max view range ne postoji
spotting range je 445m, to je taj koji ima cap...
inace taj je tank bolestan, nerf podhitno
max view range ne postoji
spotting range je 445m, to je taj koji ima cap...
inace taj je tank bolestan, nerf podhitno
tipfeler, na spottin range sam i mislio...
a ovo za type nije tocno...
top mu je uzasan i da kad si jedini tier 8 u igri a ostalo sve 7 i 6 onda je OP ali ovako nikako...
dobro je izbalansiran bi rekao
Type 59 je nekada davno bio op (kada sam ga kupio).
Nakon toga su više puta nerfali i sada je neki bolji prosjek.
Povećali su mu siluetu (soft spotove), usporili mu vrijeme punjenja, sjebali mu ciljanje, usporili mu pokretljivost... Sve mi dođe da mi vrate pare jer to više nije isti proizvod koji sam platio.
Ali daleko od toga da je loš tenk. Definitivno nije OP.
a ovo za type nije tocno...
top mu je uzasan i da kad si jedini tier 8 u igri a ostalo sve 7 i 6 onda je OP ali ovako nikako...
dobro je izbalansiran bi rekao
ma znam, samo se salim...
tesko ga je penetrirat ako ne znas di, ali top je malo nezgodan, dug aiming time i imas samo 35 komada streljiva...
doduse imas prefered mm pa to kompenzira situaciju...
Oderat ce te preko daopaya. Odi do trafike,kupi paysafe card bonove. https://www.paysafecard.com/hr-hr/
U opcijama na WOT stranici odaberi OTHER PAYMENTS-Paysafe,upisi kodove i gotovo.
Ionako je na deopay 2500gold max po pozivu. Porbat cu to, zvuci dobro.
Lik je stavrno igračina nema šta , međutim pogledao sam onaj video sa Hellcatom naziv nešto 4K exp i tamo možeš da vidiš da su njegovi protivnici u toj borbi bili extra noobovi lik je zapalio par tier osam tenkova i niko nekorist fire exe , srljaju bez veze itd... Najbolji je bio onaj sa T34 koji je čekao kraj partije pa se izvuko iz nekog grma na dnu mape i poginuo kao idiot. Narvano da bi se onako igralo treba imati premium jer lik koristi dosta god ammo kao i premium dodatke koka kola ... Filmići su dobri za ljude koji prvi put igraju sa tim tenkom čisto da vide šta raditi i gdje ići , koju opremu staviti i sl.
Lik je stavrno igračina nema šta , međutim pogledao sam onaj video sa Hellcatom naziv nešto 4K exp i tamo možeš da vidiš da su njegovi protivnici u toj borbi bili extra noobovi lik je zapalio par tier osam tenkova i niko nekorist fire exe , srljaju bez veze itd... Najbolji je bio onaj sa T34 koji je čekao kraj partije pa se izvuko iz nekog grma na dnu mape i poginuo kao idiot. Narvano da bi se onako igralo treba imati premium jer lik koristi dosta god ammo kao i premium dodatke koka kola ... Filmići su dobri za ljude koji prvi put igraju sa tim tenkom čisto da vide šta raditi i gdje ići , koju opremu staviti i sl.
to sam ja svom prijatelju rekao pa me lik nalozija kraljevski... kao on je dobar igrac on moze okrenuti borbu. sve to stoji, ali i ja sam dobar igrac kad je suparnicki tim pun noobova, jos igram T49 koji je tank prije m18 hellcat. pa jucer sam imao 8 kilova i preko 2.6k dmg. jos da ne kazem da su ovakvi tipovi tenkova savrseni za boostanje statsa... pa meni redovito na feldzug.net pise unicom kad imam dobar dan, nekad cak i battleleader, a kad imam los dan, aka los mm onda bude great player.
zato kazem, stavi ti njega u match sa ostalim igracima koji imau slicne stats kao on, pa da vidimo kako momak dise. jer u igri, pogotovo vikendima ima previse losih igraca, a dobar igrac ce znat to iskoristit. nazalost mm radi na principu tezine tenkova a ne po statsima...
Što su to brljali po PzE100 ?
ništa ne pogađam, sve promašuje, ako pogodim 0HP dmg na sve strane.
loadam gold granate, pucam, pogađam..ništa..samo critical hit
koji se vrag dešava???
to sam ja svom prijatelju rekao pa me lik nalozija kraljevski... kao on je dobar igrac on moze okrenuti borbu. sve to stoji, ali i ja sam dobar igrac kad je suparnicki tim pun noobova, jos igram T49 koji je tank prije m18 hellcat. pa jucer sam imao 8 kilova i preko 2.6k dmg. jos da ne kazem da su ovakvi tipovi tenkova savrseni za boostanje statsa... pa meni redovito na feldzug.net pise unicom kad imam dobar dan, nekad cak i battleleader, a kad imam los dan, aka los mm onda bude great player.
zato kazem, stavi ti njega u match sa ostalim igracima koji imau slicne stats kao on, pa da vidimo kako momak dise. jer u igri, pogotovo vikendima ima previse losih igraca, a dobar igrac ce znat to iskoristit. nazalost mm radi na principu tezine tenkova a ne po statsima...
Ocito nisi gledao kad je grindao T-44, MM ga nije volio i >70% borbi je bilo u ter 10 i tamo je bez problema radio >2000dpb
Ocito nisi gledao kad je grindao T-44, MM ga nije volio i >70% borbi je bilo u ter 10 i tamo je bez problema radio >2000dpb
pa ne znam sta si mislio rec da je bio u t10... zar su svi ljudi u t10 unicoms? druga stvar, t-44 nije uopce los tenk, a ako je koristio gold... pa moze probit sve sa goldom...
Ionako je na deopay 2500gold max po pozivu. Porbat cu to, zvuci dobro.
Ja ti preko paysafe placam vec dugo,nikad problema nisam imao. Kupim bon od 100 kn,ostane mi 20kn i opet ga poslje iskoristim.