World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.108.435
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
Ja bih uzeo 2500 golda sa paysafecardom,ali onda mi ostane oko 20kn na bonu,pa me zanima kada mi se nakupi mogu li ja platiti sa više od jednim bonom
robimarko@gmail.com
15 godina
robimarko kaže...
Ja bih uzeo 2500 golda sa paysafecardom,ali onda mi ostane oko 20kn na bonu,pa me zanima kada mi se nakupi mogu li ja platiti sa više od jednim bonom

da ostane ti, ono kaj nije potroseno ti ostane, i mozes placat sa vise bonova i uvijek ono kaj ti ostane mozes potrosit kasnije negdje drugdje

mozes platit i sa 3-4 bona na kojima su ostaci,to je vrhunski napravljeno

ne brini, kapitalisti ti daju da placas kak ti hoces, bitno da platis

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
14 godina
Možete mi objasnit način plaćanja?

Nemam nikakvih kartica ni slično, samo tekući, pa ni nezam kako da uplatim?
Gaming is Life!
14 godina
Odlicno onda
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
PCGamerX kaže...

Ako imas tekuci onda imas i karticu koja je vezana za njega, e sad vrlo vjerojatno je maestro a one nemaju onaj troznamenkasti kod koji ti je potreban za kupnju.

WoT: GuntherPrien
12 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Nadam se da će ga banovati.... koji glupi bot

Kad sam poginuo s scoutom baš sam gledao cijelo vrijeme što radi...ništa..puca bezveze i skriva se

3/16 pogodaka. Bez obje ruke bih bio precizniji od njega.

14 godina
Dali ima još kakvih mjesta za kupnju osim službenih stranica Wot-a?

Možda je negdje povoljnije ili neke akcije?
Gaming is Life!
15 godina
ima jedan lik što prodaje iza kioska malo dalje od korza

al moraš uzet svoju vrećicu da ti nasipa
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
PCGamerX kaže...
Dali ima još kakvih mjesta za kupnju osim službenih stranica Wot-a?

Možda je negdje povoljnije ili neke akcije?

Ne postoji povoljnije osim službene cijene Wargamminga

14 godina
World of Tanks

OMG{#}{#}{#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
Kako je to moguće, sta je radio tip?
Gaming is Life!
14 godina
PCGamerX kaže...

Tatica kupio sineku tenkiće, a ovaj drkao qurac kad je usao u borbu...

1969 Dodge Charger R/T
17 godina
PCGamerX kaže...

bot mozda?

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
PCGamerX kaže...

Kiosk Tiska, kupiš Paysafe card (50, 100, 200 i 500kn) i kad te na početku pita za plačanje, odabereš:druge vrste plačanja i onda Paysafe. Utipkaš Xznamenkasti kod on ti skine kuna koliko si uzeo golda, a ostatak možeš koristiti kasnije.

Npr. Kupiš PS od 100kn, uzmeš 2500 golda za 9.99 eur, oni ti uzmu cca 82 kune za to. Ostatak 18kn možeš koristiti kasnije u kombinaciji sa drugim bonovima.

16 godina

Ma nabijem takve novinare,kako vrijeme prolazi novine postaju sve gore i gore a još par godina pa ćemo bajke malo kategorizirat a jedna od kategorija bit će novine.

Zbog ovakvih naslova ne čitam novine već godinama.

ako netko želi vidjeti kako taj novi "sport" tj. divljačke borbe tenkovima izgleda:

\m/ \m/
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 23:18 (Anti-fa).
13 godina
World of Tanks

Mislio sam da će bit lakše sa T-28 doć do KV-1 al tek sad vidim kakva je to šupa od tenka,too many weak points,a stavlja me sa tier-5 i 6 i ovi sa hellcatom,KV-1,T1 heavy i churchilli me one-shootaju,neznam kak mi je najbolje doc do kv-1,kak najbrze do xp-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Mislio sam da će bit lakše sa T-28 doć do KV-1 al tek sad vidim kakva je to šupa od tenka,too many weak points,a stavlja me sa tier-5 i 6 i ovi sa hellcatom,KV-1,T1 heavy i churchilli me one-shootaju,neznam kak mi je najbolje doc do kv-1,kak najbrze do xp-a.

Pati se malo ko i svi drugi.

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
12 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

a morat ces s njim, i ja se isto mucim, treuntacno imam 4000 bodova od 13500 koliko trreba za kv1... t28 mi je cijela upgrade-ovana, i sada nije bas toliko los, u odnosu na stock verziju puno bolji!!

13 godina
odjavljen
World of Tanks

Za ovu sam se pošteno oznojio-nakon borbe u kojoj je naš IS6 bio uništen od strane T28 i KV1s (koje sma na kraju ja morao srediti), kao šlag za kraj me dočekao duel sa protivničkim is6 koji je imao full hp (ja oko 500 hp-a). Izmenevrirao sam ga i sredio. Još ni sam sebi ne vjerujem kako sam to uspio.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
5 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

otpustio sam topnika u namjeri da kupim novog sa 75%, medjutim, nemogu nikako ubaciti novog premda imam novca???

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 23:48 (game789).
15 godina
World of Tanks

Ah to su bile brige, skupit 13500 bodova za cijeli tenk. Na višim tierovima je samo gore. Ja na IS8 moram skupit 60 000 bodova za top, ali prije toga 23 000 bodova za ovjes. Pa ti igraj s tim stock tenkom.

EDIT: ^^ Zašto jednostavno nisi tog otpuštenog topnika pretreniro na 75%. Ista ti stvar na kraju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 23:58 (St0ka).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina

Vjerojatno su ti pune barake

14 godina
A tek na KV-1S ćeš se namučiti,trebaš samo prvo 4300 xp za prvi top,onda 5000 xp za suspensio,pa 5300 xp za novi turret,pa opet 4300 xp-a za novi 76mm top(koji je drek kao i svi prije ovoga),pa 4500 xp-a za 85 mm top(prvi koji išta valja),i onda samo 17000 xp za 122mm koji uništava sve živo, i novi engine je samo 11000 xp-a.
Došao sam do 85 mm topa i sada mi se više tako neda bez premiuma skupljat 17000 xp-a
robimarko@gmail.com
15 godina
robimarko kaže...
A tek na KV-1S ćeš se namučiti,trebaš samo prvo 4300 xp za prvi top,onda 5000 xp za suspensio,pa 5300 xp za novi turret,pa opet 4300 xp-a za novi 76mm top(koji je drek kao i svi prije ovoga),pa 4500 xp-a za 85 mm top(prvi koji išta valja),i onda samo 17000 xp za 122mm koji uništava sve živo, i novi engine je samo 11000 xp-a.
Došao sam do 85 mm topa i sada mi se više tako neda bez premiuma skupljat 17000 xp-a

A vidit češ kad dođeš na IS. Dakle tier VII što znači da završava u tier IX. A kod njega prvo moraš ovjes, zatim kupolu i tek onda možeš montirati 122mm top. Što znači da češ s tim 85mm topom znati završiti u tier IX protiv jednog E75.

17 godina
St0ka kaže...
robimarko kaže...

A vidit češ kad dođeš na IS. Dakle tier VII što znači da završava u tier IX. A kod njega prvo moraš ovjes, zatim kupolu i tek onda možeš montirati 122mm top. Što znači da češ s tim 85mm topom znati završiti u tier IX protiv jednog E75.

tell me about it... nakon 30 igara sam imao 28% win rate

13 godina
St0ka kaže...
robimarko kaže...

Potpis za ovo, Jučer kupio IS, tek sam danas uzeo x3, i još uzeo T150, stavio122 debeli top, jedva jučer pobijedio 1/6

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
12 godina
neaktivan
St0ka kaže...

EDIT: ^^ Zašto jednostavno nisi tog otpuštenog topnika pretreniro na 75%. Ista ti stvar na kraju.

a hbg nisam to znao :/ ..... izbacio sam par tenkova iz garaze al mi i dalje broj slobodnih lezajeva iznosi 0 :/

17 godina

ne mogu vjerovat. igram t49, 8 killova, top gun, radley-walters's medal i 2767 dmg... i izgubim

15 godina
game789 kaže...
St0ka kaže...

a hbg nisam to znao :/ ..... izbacio sam par tenkova iz garaze al mi i dalje broj slobodnih lezajeva iznosi 0 :/

Moraš otići u barracks. Tamo gore na onom izborniku idi i otvori si barracks. I tu će ti biti sva posada sa svih tenkova koje si do sad prodao. Po defaultu je napravljeno da kad prodaš tenk posada tog tenka ide u barracks. I ako ih ne želiš dalje koristiti moraš ih otpustiti trajno. Tek onda se ležajevi oslobađaju. A što se tiče tog topnika i on je vjerojatno u barakama, Jednostavno ga vrati u tenk i pretreniraj na 75%.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice