World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.662
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks

Kupim M103, prvih par partija nemrem se sastat sa tenkom. Poraz za porazom i onda uzmem 120mm {#} Koja promjena. Razvaljujem tenk za tenkom. Brutala. A već sam mislio odustati od M103 {#}

Uglavnom, neznam, možda otkrivam toplu vodu, govorim već znano ali sad kako sam uzeo svoje prve dvije devetke i kako igram sa top tier tenkovima već nekih mjesec dva dana. Nekako mi se čini da ima više njubara na većim levelima nego na manjim. Ili mi se čini. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Obzirom da sam izmedju redaka skuzio da je ovaj T-34-2 poprilicno los, palo mi na pamet kupit 59-16.

Hmm, u 4 partije sam zivio cca 84 sekunde :(

Ne znam sta bih trebao radit u bitkama tipa himel...

0 0 hvala 0
15 godina
quickr kaže...

Kupim M103, prvih par partija nemrem se sastat sa tenkom. Poraz za porazom i onda uzmem 120mm {#} Koja promjena. Razvaljujem tenk za tenkom. Brutala. A već sam mislio odustati od M103 {#}

Uglavnom, neznam, možda otkrivam toplu vodu, govorim već znano ali sad kako sam uzeo svoje prve dvije devetke i kako igram sa top tier tenkovima već nekih mjesec dva dana. Nekako mi se čini da ima više njubara na većim levelima nego na manjim. Ili mi se čini. 

inace i ja imam m103,dobio ga uz t34

drugi top je brutala, a zadnji necu ni istrazivat jer dat 1/3 expa na putu do tir x koji ce automatski otkljucat i taj zadnji top ne pada mi na pamet, pogotovo jer taj drugi top je vise nego dovoljan da busi sve sto sretne{#}

cak nisam ni koristio gold granate na m103 i t34 al kad su bile na popustu uzo par komada ajd nek se nadje

nisam ispucao nijednu, nepotrebno

inace je m103 uz e-75(kojeg jos nemam) po meni najbolji i najzabavniji tir 9 hevi, u is-8 me buse svi, a da ne pricam kak je igrat s lorenom, vec ima metar prasine na njemu{#}

mrki98 kaže...

Obzirom da sam izmedju redaka skuzio da je ovaj T-34-2 poprilicno los, palo mi na pamet kupit 59-16.

Hmm, u 4 partije sam zivio cca 84 sekunde :(

Ne znam sta bih trebao radit u bitkama tipa himel...

t-34-1 mi nije nijednom bio amorackan, u njemu bila posada iz tajpa sa BiA i safe stowage i preventive maintainance,a zapali se ko i svaki drugi tenk

jedini koji mi je cesto gorio je bio type 58 kad sam maknuo vatrogasni aparat i stavio removed speed governor,pa sam ga posle vratio

sad imam t-34-2 i tenk je solidan

za samo 80k se montira dodatni ovjes pa se netreba istrazivat gusjenice, ja sam sa free expima uzo kupolu i stavi 100mm gore, a uskoro cu i onaj bolji 100mm top stavit, tenk je poprilicno solidan (i motor zadnji sam sa is-2 istrazio i stavio ga odma)

vrlo malo sam igrao s njim jer ga kratko imam al mi se svidja, malo je bolje ubrzanje nego na tajpu

jois cu vidit kak ce se ponasat sa ful opremom, sad je gore ovjes, vent i optika

59-16:

sta reci, koju posluku porati...

igram sa stock topom jer ima veci pen, rof je isti ko i sa autoloaderom,vrlo je nizak, imam vent, optiku i binocs i igram ga ko bush spottera ili brzog trollera

vrlo sam sretan s njim jer nema depresije {#}

do sutra cu imat i wz-a pa cu ga se rjesit jer nema neki dobar top i nije keeper tenk, al u odnosu na npr. amx-12 ima malo bolji mm i nesto se cak i da napravit s njim{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Već dugo nisam vidio special na kojem dijele popust na dodatne module...pretpostavljam da ih više neće biti.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ED63 kaže...

59-16:

igram sa stock topom jer ima veci pen, rof je isti ko i sa autoloaderom,vrlo je nizak, imam vent, optiku i binocs i igram ga ko bush spottera ili brzog trollera

do sutra cu imat i wz-a pa cu ga se rjesit jer nema neki dobar top i nije keeper tenk, al u odnosu na npr. amx-12 ima malo bolji mm i nesto se cak i da napravit s njim{#}

U slučaju da ne znaš, ovo dvoje se ne stacka, al ok je imat oboje tako da si spreman i za pasivno i aktivno scoutanje, jedino što bi ja još onda uzeo Camo net umjesto venta tek toliko da ga pojačam kao scouta...

16 godina
T-34-2 je odlican tenk. Pravi browler.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedna sa najboljim gunom :D

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 20:12 (Intelovac123).

5 0 hvala 0
15 godina
Unimatrix 007 kaže...
ED63 kaže...

59-16:

U slučaju da ne znaš, ovo dvoje se ne stacka, al ok je imat oboje tako da si spreman i za pasivno i aktivno scoutanje, jedino što bi ja još onda uzeo Camo net umjesto venta tek toliko da ga pojačam kao scouta...

znam da se ne stacka,(link) al je bitno uvijek imat sto veci view range za scouta

camo je na posadi i uzo sam kamufkazu tenka tak da camo net ne nosim na scoutovima u principu

camo net umjesto venta na scoutu je los odabir opreme: vent daje 5% na sve statse pa tako i na camo a aktivan je stalno

mislim da cu nakon X k gejmova sa skautima imat camo full, bia i to sa ventom i camo bojom daje pristojan faktor nevidljivosti

posto jedino chaffee i t71 imaju view range 400m ko i tir 10, na njima furam za sad camo na posadi, ostalima obavezno kombiniram za veci view range i opremu i skilove

i t71 mi se toliko dopao i toliko je raznovrsan i sposoban da ide u privatnu kolekciju keepera i bice uz bok 3001h, kv-1s i m4 sto znaci da ce bit parkiran u dnevnoj sobi odma uz krevet {#} nadam se da ce i t69 bit takav kad ga uhvatim kroz nekih sto soma expa{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
17 godina
ED63 kaže...
Unimatrix 007 kaže...
ED63 kaže...

59-16:

znam da se ne stacka,(link) al je bitno uvijek imat sto veci view range za scouta

camo je na posadi i uzo sam kamufkazu tenka tak da camo net ne nosim na scoutovima u principu

camo net umjesto venta na scoutu je los odabir opreme: vent daje 5% na sve statse pa tako i na camo a aktivan je stalno

mislim da cu nakon X k gejmova sa skautima imat camo full, bia i to sa ventom i camo bojom daje pristojan faktor nevidljivosti

posto jedino chaffee i t71 imaju view range 400m ko i tir 10, na njima furam za sad camo na posadi, ostalima obavezno kombiniram za veci view range i opremu i skilove

i t71 mi se toliko dopao i toliko je raznovrsan i sposoban da ide u privatnu kolekciju keepera i bice uz bok 3001h, kv-1s i m4 sto znaci da ce bit parkiran u dnevnoj sobi odma uz krevet {#}nadam se da ce i t69 bit takav kad ga uhvatim kroz nekih sto soma expa{#}

T69 možda najbolji pay to win tank u igri (pay to win po pitanju gold shellova) 

A što se tiče Chaffeja, tu očekuj nerf, kruže glasine da će bit nerfan kao i VK2801 te ide u tier 6 i možda maknut drugi turret koji mu i daje tih odličnih 400 m view rangea tako da sam ja odustao od grinda do njega...

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 22:27 (Unimatrix 007).
15 godina
World of Tanks

{#} TIGER P {#} 

REPLAY 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Obzirom da nemam nikakav vid premiuma, onda mi je srebro malo dragocijenije nego da imam nekog type 59 za srebro i posadu, tako da upce ne znam jel cu uzimat na 59-16 ista osim camo. Ne znam doduse niti da li cu to ikako moci igrati u takvoj postavi :(

t-34-2 ce malo pricekat dok se se smislim sta cu. 34-1 mi je stvarno super, a do t9 wz-a bi mogao preko 59-16 linije (ako prije ne odustanem)

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

evo jedne kulturne. doduše uz upotrebu gold ammo ali jbg. prvi vin uvijek sa zlatom poradi xp-a.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 23:24 (sokre).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

A što se tiče Chaffeja, tu očekuj nerf, kruže glasine da će bit nerfan kao i VK2801 te ide u tier 6 i možda maknut drugi turret koji mu i daje tih odličnih 400 m view rangea tako da sam ja odustao od grinda do njega...

Znas koji je ono mod za prikazivanje vjerojatnosti pobjede i onog mini mapa?

17 godina
GeneralPag1997 kaže...

Znas koji je ono mod za prikazivanje vjerojatnosti pobjede i onog mini mapa?

To ti je sve unutar XVM moda . Skini XVM 4.0 i dole XVM stat jer preko toga moraš pokrenuti igru da bi ti prikazivalo statistike.

16 godina
neaktivan
To ti je xvm...

Zna li neko koji xvm ima vecu minimapu ili kako zumirati minimapu,onaj fazon sa + i - mi ne radi.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Onaj fail kad ostanes 1na1 i obojici vam ostalo 100hp i ti njemu nananeses critical u tim momentima.{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 7:57 (began).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Evo jedna sa najboljim gunom :D

Mogu li nekako vidjeti izvjestaj bitke online..

Zaboravio sam vidjeti detaljni izvjestaj i team score..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
12 godina
odjavljen
began kaže...

Onaj fail kad ostanes 1na1 i obojici vam ostalo 100hp i ti njemu nananeses critical u tim momentima.{#}

Kako je ljeto pa su prozori širom otvoreni, ponekad vjerovatno i susjedi čuju kada mi se tako nešto dogodi. U biti vjerovatnost da su me čuli je proporcionalna veličinom fejla. A onda poslije kada ih treba pozdraviti na ulici {#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj T71 je najluđi i najzabavniji tenk koji sam igrao. A upravo mi je zasjeo na max exp per battle u statsima {#}

Replay

P.S.
Prije nego što neki počnu s "gold noob", ako pogledate replay vidjet ćete da sam morao prebaciti na golde jer nisam više imao ni pun klip AP. 

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 14:51 (h51ph).

6 0 hvala 0
14 godina

Super si odigrao bravo

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li kakve razlike   122mm 37-122jt i 122mm d-25t na tenku is-2, po "papirima" i nema razlike u probojnosti i ostecenju i oba su lv7 a kosta 135k

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
markulj kaže...

Ima li kakve razlike   122mm 37-122jt i 122mm d-25t na tenku is-2, po "papirima" i nema razlike u probojnosti i ostecenju i oba su lv7 a kosta 135k

Pri 122mm topu ta dodatna preciznost i brži reload će ti dobro doći.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
World of Tanks

pa nemoj poiz..it

a da bude bolje na njihova 2 tenka mi se uspije zaglaviti turret plus gw tigar koji me pokušao gađati sa litice je opiz..io iza mene i poginuo te se zatim turet desi i totalna damfaona !

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 18:05 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Nije danas neki dan, ali se ipak da odigrati dobro i pobijediti.

Partija

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 18:10 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

za sve one koji hvale M103 preporučam da si nabave ST1 pa da naprave usporedbe...meni osobno a i mojim frendovima je ST1 definitivno Top tenk ta svoj tier

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
jazz_1802 kaže...

za sve one koji hvale M103 preporučam da si nabave ST1 pa da naprave usporedbe...meni osobno a i mojim frendovima je ST1 definitivno Top tenk ta svoj tier

e da baš sam vas mislio pitat oni koji su igrali da naprave usporedbe st1 i e75, oboje imaju odličan oklop, jak top, čak st1 i bolji po pitanju penetracije...

16 godina
neaktivan
World of Tanks

E-75 i ST-1 su dosta slicni. E-75 je agilniji ali ima manji top speed, losiju kupolu, relativno losiji top i weakspot kojeg svi znaju. ST-1 ima mrcinu od kupole, odlican top ali spor aiming time, top speed prek 40 te weakspot kojeg neznaju bas svi (lower plate). Donju plocu od ST-1 probija Tier 7 bez problema, dolje driver sjedi i gotovo ga uvijek ubiju.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

Koji je to weak spot na E-75 koji svi znaju?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Koji je to weak spot na E-75 koji svi znaju?

Hmmm, glacis mozda? Commanders cupola?

WoT: GuntherPrien
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 21:13 (dedaa).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni treba nekih 60k exp za st1 pa cemo vidjet kakva zvjer se tu krije {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice