Pa može li ti stići na EBroj mi blokiran evo sta pise akd ocu da resetujem pw
Activation code sent to phone number +387626*****
To reset your password, enter the code you received. The code is valid within 24 hours.
To reset your password, enter the code you received. The code is valid within 24 hours.
Pa kako ti to ideš resetirati šifru? Ja sam sad resetirao i stiglo mi je na E-mail. Nije mi ništa spominjalo broj od mobitela, a išao sam ovdje resetirati.
EDIT. Doduše to nisam išao resetirati na svome korisničkom računu, nego na bratovom, a njegov nije povezan za broj mobitela kao moj i tvoj.
Evo baš isprobavam Panther/M10 na test serveru i moram reći da je tenk bolji nego što ste ga tu cijenili na forumu... malo je trom, al zarada je po meni dosta dobra, zasad 30k čiste zarade po rundi, a ništa posebno, obično imam 1200 dmg-a i nešto sitno spotting dmg-a, oko 1000 najviše... sve runde sam dosad dobio, a naravno igram sve bez premium shellova jer pratim zaradu budući da je to premium tenk...
Evo statistika zasad, a mislim da to može dosta bolje, sad mi nažalost lagga, a i mislim da može bouncat više shotova nego što je to trenutno slučaj jer većina dere gold na test serveru :D
ajmo prjedlozi koji 4ti skill za is7 posadu.
radio operater mi je sa churcha, trenutno na njemu grindam rus. hevy posade. znači treba mi commander i loader. a sa church radio operaterom mislim da ću na cammo.
Edit: hebla ih igra lag je neizdrživ, evo upravo sad imam e100, 2 e75 te neko malo kinesko govno na šutu sa is7 i afkors da mi se tenk počne vrtiti u krug i otkaže poslušnost drito pred njima lol.
Dream platoon, prezabavno :D
Haha, to je to, evo ti nešto da poboljša feeling
DERP
Dream platoon, prezabavno :D
Haha, to je to, evo ti nešto da poboljša feeling
DERP
Lol ahaha prejako :D
Da nastavvim sa trolllanjem ruske linije kv 1 je tenk bez premca 3 puta sam ga sa tigerom p bocno opalio sva 3 puta critical hit 0 dmg...
;=
heeheh pobijedili EFE-X!! :)
heeheh ja tu ne vidim qrca!! :)
NIje me bilo duze vrijeme pa da pitam dali su popravili što Jgpzd100 ili je i dalje sranje na koje bolje ne trošit novce?
NIje me bilo duze vrijeme pa da pitam dali su popravili što Jgpzd100 ili je i dalje sranje na koje bolje ne trošit novce?
Sad će te Zaja stavit na ignore.
ja sam bacio par partija kod frenda sa jegerpz-om, i ta stvarčica bome daje pravi osjećaj moći.. pretpostavljam da ga je sada nakon što više nema artica još puno ljepše igrati.
Jel puca i dalje ghost shellove? Ili samo detracka npr amx-a. Il su sredili to.
Why chinese ( tanks) are so happy? Because they dont have any depression
Jesi li riješio što?
Jesi li riješio što?
Neka kontaktira support.
Jesi li riješio što?
Da potrefio sam sifru,i usao sam,ali sad nemogu promjenuti broj jer je ovaj koji sam postavio recikliran.
Kažem ti,kontaktiraj support.
Koje trebam vjestina treban uzet prve za KV-1S?
Koje trebam vjestina treban uzet prve za KV-1S?
repair i poslije pretreniraj six sense na comanderu
jel mi moze netko rec sta se ovo dogada?? Tko je dosao igrat taj wot??? U zadnja 2 dana pobijedit 3 partije je ne moguce,ako pobijedim to je nevideno cudo...
Jucer prelos dan,zakljucio dan sa 35% pobjeda sto je blago receno uzas,dns isto,od 20 bitki mozda 5 pobjeda,ako i toliko...
Sta slave poljaci dns pa su kod kuca i igraju wot?? Jos gori od poljaka su nasi balkanci koji se tek uce igrat i voze 8ice ili oni biseri koji izginu u roku 1 min i poslije se.u po drugima kako je tim nobovski...Jednostavno koliko god se trudio,koliko god dmg-a napravio,koliko god killova skupio ne vrijedi jer cemo izgubit...Jedino da napravim 10 killova i onda cemo pobijedit jer tad ne postoji mogucnost kao sto to inace bude a to je da se rezultat sa 8:3 za nas okrene u njihovu korist i bude 15:8...Cini mi se da je pola balkana otislo na godisnje pa je situacija sada toliko nepodnosljiva da bi mi stalni igraci sada trebali uzet godisnji od wota...
bok u kom to klanu igraš naš ili
i nakon ovog patcha kod igranja artija veći su mi problem loši timovi nego nerf
čiji je taj klan
Danasnji skor deset odigrani, 8 izgubljenih i 2 dobijene...
Dali haubica IX B C 155 55 ima kao X onaj autoloader za granate ili puni jednu po jednu kao i ostale haubice
zna bit i gore
čiji je taj klan
većinom balkanski klan iako ima dosta i stranaca
batchat t9 nije autoloader znači puca jednu po jednu