World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.737
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Ovaj put su uspjeli s...t arty do kraja, prevelik reload, aim time da posijedis a preciznost je takva da nemozes pogodit zid ispred sebe.

Ako nesta ne promijene do izlaska patcha, bice dosta artya na prodaju, svaka im cast napokon su ugodili placipickama.

15 godina
neaktivan
zagi55 kaže...
g12356 kaže...
SimeKZ kaže...

Jel mi moze netko objasnit kako dalje poslije tier IV ili V... jer se XP skuplja vjecno...

Na tieru 8 budi sretan ako su ti creditsi nakon bitke u "pozitivnoj nuli".A na tieru 7 još nemoraš brinuti jer tamo su uglavnom svi na pozitivnoj nuli.Tier 9 i 10 su čisti minus.

Pa kak se onda igraju 9 i 10 ?

Opcije:

A)

Odigraš 2-3 sa tier 5(koji najviše zarađuju) i onda odigraš dok ne potrošiš zarađeno.

B)

Odigraš jedno su tier 8 premium vozilom i imati ćeš dovoljno za 2-3 bitke sa tier 9-10.

Ove dvije opcije se zovu "money making" ili "grinding".

A još postoji i opcija:

C)

Radi samo u kombinaciji sa opcijama A) ili B).Kupiš premium account.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Ovaj put su uspjeli s...t arty do kraja, prevelik reload, aim time da posijedis a preciznost je takva da nemozes pogodit zid ispred sebe.

Ako nesta ne promijene do izlaska patcha, bice dosta artya na prodaju, svaka im cast napokon su ugodili placipickama.

A to što su vratili zaradu na artiju na onu ogromnu kakva je bila pred godinu dana ti ništa ne znači?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
World of Tanks

Premium ne mislim kupovat jer je bacanje love. Sad da dajem lovu za neku muciniju ili 200xp.a vise... pff... Nista, onda lagano chillanje i dalje..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Y2K2 kaže...

A to što su vratili zaradu na artiju na onu ogromnu kakva je bila pred godinu dana ti ništa ne znači?

Sta mi znaci zarada? da bi zaradio treba i pogodit nesta.

A pogodit nemozes ni da ti stane pred cijev, i nisu vratili zaradu kao sto je bila, mozda nekih 10%.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 1:26 (Y2K2).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

evo zavrsio sam s common testom, svidja mi se ovo novo sto su uveli da kad puknem shot iz neke ogromne puske da mi se kamera cimne unazad. slicno kad dajem gas/kocim.

takodjer mi se cini da su promijenili zvukove pusaka, no neda mi se sad provjeravat change log, kasno je

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
rosimic90 kaže...

takodjer mi se cini da su promijenili zvukove pusaka

Piše u changelogu da je sistem zvuka izmijenjen.

WordPress ❤
17 godina
rosimic90 kaže...

evo zavrsio sam s common testom, svidja mi se ovo novo sto su uveli da kad puknem shot iz neke ogromne puske da mi se kamera cimne unazad. slicno kad dajem gas/kocim.

takodjer mi se cini da su promijenili zvukove pusaka, no neda mi se sad provjeravat change log, kasno je

To je top puška nije s njime se ne igra nego se bije {#}

14 godina
World of Tanks

Vidio sam da se sudjelovanje u tom testu dobiju neke pare i to, pa me zanima da li ista od toga ostane, tj. dobije li se ista za trajno ili je samo za test???

0 1 hvala 0
14 godina
To ti je samo na testnom accountu
robimarko@gmail.com
12 godina
neaktivan
Ziga kaže...
rosimic90 kaže...

To je top puška nije s njime se ne igra nego se bije {#}

ma kasno je bilo ni sam neznam zasto sam uopce to kreno pisat {#}

12 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo sto su napravili arty su trebali napraviti u beti, bilo je i vrijeme.

Arty fagovi je*ite se.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
12 11 hvala 0
15 godina
neaktivan

E pa sad vi botovi mozete stajat nasred livade bez problema, sad ste dosli na svoje.

Citavo vrijeme je problem u broju arty, ali wg slusa P....E kao tebe pa smo dobili to sto smo dobili, sad drzte gace sad su ostali tenkovi na redu.

15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

E pa sad vi botovi mozete stajat nasred livade bez problema, sad ste dosli na svoje.

Citavo vrijeme je problem u broju arty, ali wg slusa P....E kao tebe pa smo dobili to sto smo dobili, sad drzte gace sad su ostali tenkovi na redu.

E pa vidiš ali ja igram world of  tanks i ja se želim osjećati kao da vozim tenk,a ne grudu lima koja će uskoro biti rapeana od artljerije.Kada se moram skrivati iza zaklona samo da mi se takve stvari ne događaja baš se i ne osjećam tako.A budimo realni,glavni razlog zašto je u wotu takav kamperaj je upravo artiljerija.

Ako ti se baš sviđa način igre artiljerije,siguran sam da postoje igre koje su tu bolje od world of tanksa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 11:13 (g12356).
17 godina
World of Tanks

Napokon da se i meni potrefila runda gdje me nije neki scout platoon sredil odmah u startu jer se nikome od idiota ne da skidat scouta... trebalo mi je 10 rundi samo za x2 s ovim, al eto, poslije se desio i Ace tanker iako to i nije tako impresivan rezultat za arty...

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Kao sto sam rekao problem je u broju arty i nista drugo, ali svejedno ce te nastavit kempat tako da ovo nece nista promijenit po tom pitanju.

17 godina
World of Tanks

Uvijek ce biti nezadovoljnih i onih super, uber, duper zadovoljnih {#}

Po meni je ovo ipak napredak, ne neki znacajan ali opet kako kazu i nogom u dupe je korak naprijed {#}

Ako nista trebalo bi rijesiti veliki problem neigrivosti na visokim tirovima kada imas po 5 artiljerija u ekipi pa igra izgubi svaku car i smisao dok barem jedan tim ne ostane bez artiljerija {#}

Te partije su toliko dosadne i nemastovite da jednostavno dotuku covjeka i ubiju u pojam... 
Jesu ukenjali artiljerije ali ne brinite u sljedecem patchu ce ih malo popraviti, do tada cemo se svi naviknuti da novi sistem, partije BI TREBALE biti zanimljivijie i svi ce opet biti happy {#}

Koliko sam sinoc vidio nisam imao vise od po 3 artiljerije u timu jos raja masovno i forsira igranje sa ovim novim artijima i cudno je malo viditi da je top tenk u timu artiljerija {#}

I naravno jedna od promjena je sto ce sada bitke bez artiljerija biti izgleda pravo rijetke {#}

Anegdota od sinoc na test serveru, onaj kinez WZ 131 mescini, na El halufu kempa na onoj uzbrdici, ja sa Mausom (inace obozavam tog tenka a nikako da se bacim u grind) vozim prema njemu i zaspim na trenutak, kad sljedeca scena ja na njemu ispod brda, lik drobi na ruskom u chatu...
Izgleda da sam ga slucajno gurnuo i onda pao na njega {#}

7 0 hvala 0
17 godina
moderator

Opet zaspao? Pa jbemu... {#}

13 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Anegdota od sinoc na test serveru, onaj kinez WZ 131 mescini, na El halufu kempa na onoj uzbrdici, ja sa Mausom (inace obozavam tog tenka a nikako da se bacim u grind) vozim prema njemu i zaspim na trenutak, kad sljedeca scena ja na njemu ispod brda, lik drobi na ruskom u chatu...
Izgleda da sam ga slucajno gurnuo i onda pao na njega {#}

Vicko, dal ti imaš narkolepsiju tj. "poremećaj spavanja karakteriziran pretjeranom pospanošću i iznenadnim napadajima sna u neprimjerenim situacijama" jer ovo je stvarno neprimjerena situacija {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
15 godina
neaktivan

Pa i nije bas fer prema arty igracima da toliko sjebu arty, ako ovako ostane, imas tenk u bazi koji puca svakih 40+ sec i ima stetu kao jedan tier 9 teski tenk a jos i treba pogodit metu. Ja znam da ima problema oko arty, i to se da rijest na druge  nacine.

15 godina
g12356 kaže...

E pa vidiš ali ja igram world of tanks i ja se želim osjećati kao da vozim tenk,a ne grudu lima koja će uskoro biti rapeana od artljerije.Kada se moram skrivati iza zaklona samo da mi se takve stvari ne događaja baš se i ne osjećam tako.A budimo realni,glavni razlog zašto je u wotu takav kamperaj je upravo artiljerija.

Ako ti se baš sviđa način igre artiljerije,siguran sam da postoje igre koje su tu bolje od world of tanksa.

Baš suprotno. Pazi situaciju da nema artiljerije. Svi samo camo net i u grm. Tim koji prvi napadne gubi bez artiljerije. Ekipa u grmu samo nespottana stoji na mjestu i puca. Kamperaj2.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
Reichz kaže...
Dr. Vicko kaže...

Vicko, dal ti imaš narkolepsiju tj. "poremećaj spavanja karakteriziran pretjeranom pospanošću i iznenadnim napadajima sna u neprimjerenim situacijama" jer ovo je stvarno neprimjerena situacija {#}

Da je barem tako, bio bih u tom slucaju uvijek naspavan {#}

Ma previse obaveza u zadnjih par mjeseci u kombinaciji sa fizickim aktivnostima i povelikoj konzumaciji piva dovedu do toga da u sate kada normalan muskarac ''puca i izbacuje projektile'' po kakvim napaljenim apsolventicama koje su jos pod uticajem apsolventske ekskurzije, ja pucam po siemkama i kamperima pa se lako utoli u san {#}{#}

13 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Ma previse obaveza u zadnjih par mjeseci u kombinaciji sa fizickim aktivnostima i povelikoj konzumaciji piva dovedu do toga da u sate kada normalan muskarac ''puca i izbacuje projektile'' po kakvim napaljenim apsolventicama koje su jos pod uticajem apsolventske ekskurzije, ja pucam po siemkama i kamperima pa se lako utoli u san {#}{#}

Hahah, uvijek je bitno odrediti prioritete u životu {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
17 godina
World of Tanks

Nego da rijesimo ovo goruce pitanje da li je 8.6 donio poboljsanja ili pogorsanja u igrivosti, sta vi mislite ???

12 Da, poboljsat ce igrivost
10 Ne, pogorsat ce igrivost
2 Nece nista posebno promijeniti
4 Siemka, witam, kurwa :@
6 Ja samo udjem da zaspim :)

0 0 hvala 0
17 godina
DamageHigh kaže...

Kamperaj2.

Kamperaj2 = Popularni naziv za taktičku poziciju u kojoj igrač "čuči" u grmu i čitajući Smokvin list željno isčekuje protivnike{#}

15 godina
World of Tanks

Nije ne znam kakva partija, ali dobar pokazatelj koliko dobar igrač ipak može napraviti sam. Je da sam imao i dosta sreće, ali sreća prati hrabre, jel...:P

Inače lijepo se vide i pozitivne strane SU-100Y-a - relativno se brzo okreće za toliki tenk, užasno težak, a dosta brz pa je ramming brutalica s njim u svom tieru, a i više i mantlet ima tendenciju primati 0 dmg granate...i naravno topčina...{#}

REPLAY (900 KB).

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 12:21 (DamageHigh).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Pa i nije bas fer prema arty igracima da toliko sjebu arty, ako ovako ostane, imas tenk u bazi koji puca svakih 40+ sec i ima stetu kao jedan tier 9 teski tenk a jos i treba pogodit metu. Ja znam da ima problema oko arty, i to se da rijest na druge  nacine.

14 godina
protjeran
zagi55 kaže...
g12356 kaže...
SimeKZ kaže...

Jel mi moze netko objasnit kako dalje poslije tier IV ili V... jer se XP skuplja vjecno...

Na tieru 8 budi sretan ako su ti creditsi nakon bitke u "pozitivnoj nuli".A na tieru 7 još nemoraš brinuti jer tamo su uglavnom svi na pozitivnoj nuli.Tier 9 i 10 su čisti minus.

Pa kak se onda igraju 9 i 10 ? 

Katastrofa bez premiuma minus i nakon dobre partije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 12:49 (chemmy).
15 godina
World of Tanks

Ne stignem test server upalit. Pa me zanima vi koji jeste igrali:

Jesu li stvarno toliko nerfali artye da više nije ni igrivo?

I koliko treba xpa za otvorit GwTyp E sada kad je T10?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice