World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.549
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
zeroname kaže...

Imam nekoliko problema sa light tankovima koji su tier IV i V. Trenutno npr imam kineskog stuarta koji je po igri i match makingu čisti scout i svaki put me stavlja na dno. Jednostavno mrzim scoutove ili možda neznam igrati sa njima. Koji je moj posao zaletiti se i umrijeti jer ja nemogu nikoga oštetiti. Koja je svrha takvih tenkova meni treba 11000 exp za kineski t34 a to nikad neću skupiti jer svaki put umerem u stuartu.

Nemaš ti problem, već je to jednostavno tako...taj tenk je označen kao scout i MM ga stavlja u više tiere od sebe, sam po sebi je light tank a oni obično su stavljeni na dno...a na pitanje koja je svrha...pa sam si si odgovorio...Zaradiš scoutanjem, ti dobiješ određen procenat damage od svakog tenka kojeg scoutas a tvoji ga ostete a na osnovu toga dobijes i exp...Meni lično je taj tenk bio jedan od najzabavnijih i preletio sam ga samo tako...razmišljam se da ga si ponovo kupim.

17 godina
moderator

Ne moraš ići suicide rush, imaš više scout taktika.

Jedna od njih je bush spotanje, odeš na pola mape, nađeš lijepi grm, zbuksaš se i spotaš, eto xp-a i para. Stavi mrežu i dvogled.

Druga je half court scouting, jedna vrsta aktivnog scoutinga, da odeš do pola mape ili na brdo, izletiš, spotaš i trk nazad pa kružiš po tom dijelu.

Treća je delayed rush, prvo se zbuksaš i čekaš neprijateljske suicide rushere koji idu na arty, pobiješ njih (pobereš zahvale timske artiljerije) i onda kad se veliki prorijede, napadneš njihov arty/bazu.

Aktivno scoutanje više odgovara ruskim scoutima jer su brzi a imaju mali view range (T-50 ima samo 330 metara).

Šta ćeš odabrati zavisi od tvog načina igre, setupa i specifikacija tenka, ali svaka je bolja od suicide rusha u prvoj minuti.

Baš sam neki dan radio half-court scouting na Prokhorovki (encounter) sa Pattonom, imao 1-1,5k direktne štete ali zato oko 7k spoting štete.

17 godina
zeroname kaže...

Imam nekoliko problema sa light tankovima koji su tier IV i V. Trenutno npr imam kineskog stuarta koji je po igri i match makingu čisti scout i svaki put me stavlja na dno. Jednostavno mrzim scoutove ili možda neznam igrati sa njima. Koji je moj posao zaletiti se i umrijeti jer ja nemogu nikoga oštetiti. Koja je svrha takvih tenkova meni treba 11000 exp za kineski t34 a to nikad neću skupiti jer svaki put umerem u stuartu.

Nikad se nemoj zalijetati i bezveze umrijeti jer time ne pomažeš timu. Svrha scoutova je da spottaju protivničke tenkove i drže ih vidljivima. Time artiljerija može lupati po njima, tim može pucati po njima, a scout dobiva onaj "Damage upon detecting" i time dobivaš xp i novce. Naravno, cilj je samo sjediti i gledati jer ako pucaš, onda će protivnici vidjeti tebe i ubiti te. Samo se sakriješ iza grma i spottaš.

Nadalje, kasnije u igri možeš ići loviti artiljeriju ako vidiš prolaz kroz protivničku obranu. Pri tome obavjesti svoju artiljeriju da ideš po protivničku tako da ih oni mogu skinuti (a i ti možeš uništiti neke). Nekada je čak i dobro zaletiti se u protivnike na početku tako da ih sve vidiš i možda tvoj tim može skiniti koji tenk. Naravno, ne umrijeti.

Potraži malo na netu neke dobre pozicije na raznim mapama za scoutove. Nisu sve mape dobre za njih, a neke su savršene. Inače po mom mišljenju, biti dobar scout je najteža uloga u ovoj igri i ne donosi mnogo uspjeha ako je tim nekompetentan. Scout sam po sebi i nije jak, no uz dobru potporu tima je ubojit. Naravno da imaš scoutove poput AMX serije ili VK28.01 koji mogu itekako dobro uništavati protivnike. No ovdje sam objasnio generalne principe te uloge.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
neaktivan
zeroname kaže...

traži po youtubeu 'how to scout in world of tanks'

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
World of Tanks

Nešto novo, nešto divlje, CW za sve klanove i tierove 

http://worldoftanks.eu/news/7404-clan-wars-campaign-announcement/

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

evo opet trebam pomoc oko ova dva tenka koji da sad uzmem VK 30.02D ili pantheru

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Nemam niš od njemaca pa ne znam koju da granu odabarem:

21 Panther II
12 Indien-panzer
Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Dobar je ovaj T-54! Puno mi je bolji od T-44.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

mrvicu je offtopic ali sam usao kao closed beta tester u WoWP yeeeeeeeeeeeeeeeee

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
ja111 kaže...

mrvicu je offtopic ali sam usao kao closed beta tester u WoWP yeeeeeeeeeeeeeeeee

Hahahaha, kao i mnogi drugi, ja sam bio tamo još prošle godine i igra je katastrofa, od kontrola do grafike... ni blizu kvaliteti WoT-a...

13 godina
odjavljen
Unimatrix 007 kaže...
ja111 kaže...

Hahahaha, kao i mnogi drugi, ja sam bio tamo još prošle godine i igra je katastrofa, od kontrola do grafike... ni blizu kvaliteti WoT-a...

Probaj je sada-meni je zanimljivije od WoT-a.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
14 godina
Unimatrix 007 kaže...
ja111 kaže...

Probao prosli tjedan i dalje je smece, decki iz War Thunder-a su puno kvalitetnije odradili posao....

1969 Dodge Charger R/T
12 godina
neaktivan
World of Tanks

istina war thunder je daleko bolji,....

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...
zeroname kaže...

traži po youtubeu 'how to scout in world of tanks'

ti si onaj pametni na kojeg su me upozorili...

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
12 godina
neaktivan
leobugi kaže...

Jel ima neko oba ,ja grindam za indiena a imam panther 2, zasto je panther 2 toliko bolji, zasto je tolika razlika glasova ?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

pozz;

Sta vi mislite ko je bolji 1vs1,IS ili tiger P?

5 IS
26 Tiger P
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
someguy kaže...
leobugi kaže...

Jel ima neko oba ,ja grindam za indiena a imam panther 2, zasto je panther 2 toliko bolji, zasto je tolika razlika glasova ?

Jos uvijek nemam zadnji top na indienu ali mi je panther nekako drazi, djeluje mi okretniji i agilniji, a koliko sam vidio ima i mrvicu bolji MM, sa indienom cesto budem sa vecim tierovima {#}

Uglavnom imam bolje rezultate sa pantherom {#}a mozda sto mi je ta linija ipak privlacnija od Leoparda {#}

12 godina
neaktivan
World of Tanks

A jbg to je donekle i logicno jer indien ima 90mm gun i mislim sa boljim penom nego panther 2 sa long 88

0 0 hvala 0
15 godina
dreadmoore kaže...

evo opet trebam pomoc oko ova dva tenka koji da sad uzmem VK 30.02D ili pantheru

pa zavisi di oces zavrsit na kojem tenku, pogledaj malo po forumima i jubitou kak se ponasa e-50m a kak leo 1

ja sam trenutno na panteru 2, sa drugom kupolom i dugim 8.8, a equipment ovjesom, ostalo je sve top gore, vec bilo istrazeno otprije, i mogu rec da taj top cini cuda,a bice tenk i bolji kad posada bude 100%, sad je na 95, i kad istrazim i gusjenice

a vk3002 dajmler benc je tak tak, oce i dingat, al me zivo zanima kakav je taj indianac, jos malo i imacu ga

@ zeroname

potrazi "tazilon" na netu pa vidi kak se to radi

nemoj bit ko vecina t-50 i elc igraca koji se zalete "spotat" i "skautat" na pocetku partije u neprijateljsku bazu, stiscu help tolko da spamaju a mrtvi su prije nego arty uopce uspije reloadat a kamoli naciljat i pucat

uci od tazilona, daj si par dana gledanja videa i isprobavanja ingame, pa ces vidit razliku

osim toga ak hoces javi mi se na pp, pa ti posaljem ono kaj sam ja skinul s njegovog sajta o vk2801, sve fino poslozeno u word dokument da mozes pregledavat po redu u miru,jedna zanimljiva lektira

a taj stuart je jedan od boljih tir 4 lightova, ako ne i najbolji (par stranica unazad sam napisal da je i OP)

p.s. poceli su djelit onaj "endgame sadrzaj" koji je falio

m60 ftw

16. Players of clans that have the Top 5 Victory Points scores for the first Stage will receive a special clan tank (M60). To receive this tank, the player has to have participated in at least 5 battles in the first stage of the Campaign.

http://worldoftanks.eu/news/7421-new-clan-wars-campaign-first-stage-revealed/

• The 5 Clans with the most Victory Points by the end of each stage will be eligible for the M-60 Tier X medium tank. Every player who takes part in at least 5 battles for one of these clans will receive the tank at the end of the Campaign.
  • The 30 Clans with the most Victory Points at the end of the Campaign will be eligible for the M-60 Tier X medium tank. Every player who took part in at least 10 battles for one of these clans will receive the tank at the end of the Campaign.

http://worldoftanks.eu/news/7404-clan-wars-campaign-announcement/

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 19:40 (ED63).
15 godina
World of Tanks

Može li mi netko nabrojat par ''naših'' aktivnih klanova? Bitno mi je samo da imam s kim platoonat i ts, ne trebam one bijesne za koje trebam imat 20 tier 10 tenkova i 15000 gold granata u garaži za upad.

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
leobugi kaže...

Može li mi netko nabrojat par ''naših'' aktivnih klanova? Bitno mi je samo da imam s kim platoonat i ts, ne trebam one bijesne za koje trebam imat 20 tier 10 tenkova i 15000 gold granata u garaži za upad.

Geronimo ( clan sam) , Tesla,Tesla 2, BFF2.

Svaki "rezervni " klan tj ovi sto imaju oznaku ***2 su ti vecinom laganica tj nesto ko inkubatori za glavne , a glavni timovi imaju zahtjeve , eff, win rate , tier....

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 21:59 (someguy).
15 godina
neaktivan

Ne kuzim zašto je win rate bita kad winrate ne ovisi o igracu vec o cijelom timu sa kojim igraš, sta ti vrijedi bit dobar igrac ako dobijas sugave timove koji zaginu a da ne ispucaju granate.

upadnem u takav tim i samo gledam kako jedan za drugim gine, kao da je bitno ko ce prije koga biti uništen? tako da se i winrate nemoze dic kad od tier 1 pa do tier x dobivaš takve timove. 

Svaka cast izuzecima, ali je sve više i više je timova takvih.{#}

Rappy
17 godina
rappy kaže...

Ne kuzim zašto je win rate bita kad winrate ne ovisi o igracu vec o cijelom timu sa kojim igraš, sta ti vrijedi bit dobar igrac ako dobijas sugave timove koji zaginu a da ne ispucaju granate.

upadnem u takav tim i samo gledam kako jedan za drugim gine, kao da je bitno ko ce prije koga biti uništen? tako da se i winrate nemoze dic kad od tier 1 pa do tier x dobivaš takve timove. 

Svaka cast izuzecima, ali je sve više i više je timova takvih.{#}

Obicno visok win rate imaju stari igraci koji su aktivno igrali od izlaska igre jer je tada manje ljudi i manje debila igralo igru, a sada jos imaju odlicno iskustvo da odrze taj win rate.
Veoma je tesko danas podici win rate {#}

Skoro sam ganjao 51% a sada ganjam 49% {#}
Najgore je kada upadnes u niz od jedno 40-ak poraza pa da pobudalis {#}

Ja kada vidim da je retardiran tim ja se pocnem zajebavat, blokiram nekog debila iza da ne moze da se povuce, roknem im motor, zuljam od njih i najdraze mi je sakrit se kraj vode i cekat da me krenu trazit ''neprijatelji'' pa kada me spotaju ja samo udjem u vodu i killnem se {#} 

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ni ne čudi me da ganjaš 49% sa takvim načinom igre...

Moj PC  
20 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Negdje sam cuo da takve nazivaju nesto sa n***, jbt pa to je i najslade kad je tim slabiji ili ne organiziran , kad debili odu svi na jednu stranu a ti branis flank , dobro mozda rijec najslade nije najbolja al eto, tad vidis koliko si dobar , potrudi se , a nemoj sabortirat svoj tim , btw sta radis ako nema vode na mapi :P selfdestruction tipka ??

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 9:03 (someguy).
16 godina
neaktivan
someguy kaže...

Negdje sam cuo da takve nazivaju nesto sa n***, jbt pa to je i najslade kad je tim slabiji ili ne organiziran , kad debili odu svi na jednu stranu a ti branis flank , dobro mozda rijec najslade nije najbolja al eto, tad vidis koliko si dobar , potrudi se , a nemoj sabortirat svoj tim , btw sta radis ako nema vode na mapi :P selfdestruction tipka ??

Zabije sebi cijev u paksu i okrene dupe prema proticnickom timu, a citavo vrjeme dok to radi tipka u chat, siemka, siemka, siemka.....

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
17 godina
moderator
World of Tanks

Vicko je kralj, igramo mi Ensk (on E-100, ja T-62A), ljudi nas gu.ze u gradu, gledam u chat i piše E-100 bot? Nakon što su me uništili, prebacim kameru a Vicko stoji na sred ceste, ne mrda {#}

Ili je opet zaspao, ili je otišao, LOL.

Za win rate, ja sam digao sa 49% na 52% i to čistim soliranjem. Može se, ma da su mi se zgadili visoki tieri (9-10), nema one dinamike kao na nižim (puno artyja i td-a). Zato ni ne ganjam više E5, odigram x2 na M103 i ostavim, isto i za ISU152. Jedino me Patton zabavlja.

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Vicko se onda valja u parama kad moze pucat u svoje i sa t10 kad je bot , naravno ako ima nekih problema sa netom, kompom il probavom :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Glavno da je Vicku zabavno {#}

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

aaa kako sam lud

ostanu njih trojica (su152,priest i 3601h)

a ja sam jos uvijek bio full hp te u zelji za poolovom medaljom se zaletim ko kreten i ljepo me izrejpaju {#}

mogao sam ih lako ubiti da nisam takvu gresku napravio...

svejedno dobra borba

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice