World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.933
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
renofan kaže...

Pozdrav,

grindam t32 i iako sam isprve imao loša iskustva, stavljanjem zadnje kupole postao sam zvjer, 55% pobjeda u cca 100 borbi, ide mi dobro pa bih pitao tko zna kakva su iskustva s m103, je li razlika u vrsti igre drastična i kakva je njegova kupola, uz njen mali armor mogu se pouzdat u nju da nije neki veliki weakspot, jer sad mi se igra svodi od toga da sam hull down kad god mogu.

Ja uživam kad mi se enemy M103 postavi hulldown i misli da je frajer, a onda ga okinem za 400+ za svojim IS-3 ili još lakše sa IS-8 jer ga je dosta lako probit u kupolu, samo treba pucati pored mantleta...

16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Ma ne mislim kad je toliko blizu, nego kad je hulldown na 50-100m, bez problema prolazi kroz kupolu. A kad se zaljepiš za njega, normalno da ide u hull.

S tom preciznoscu ce ga pogodit nikad.

WoT: GuntherPrien
16 godina
World of Tanks

Kad imate bliski susret sa t30/29/34 možete i pucati frontalno uz mantlet i trebalo bi proći jer ako se ne varam ti tenkovi imaju cca 30mm armora frontalno bez mantleta.

\m/ \m/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Siema, witam, kurwa....

2 0 hvala 0
17 godina
Anti-fa kaže...

Kad imate bliski susret sa t30/29/34 možete i pucati frontalno uz mantlet i trebalo bi proći jer ako se ne varam ti tenkovi imaju cca 30mm armora frontalno bez mantleta.

Da može ih se probiti u kupolu pored mantleta, al mora biti više od 200 mm pen rekao bih, jer s ničim slabijim od toga nisam uspio probit...

EDIT: evo našao sam za T34 ovdje, a vjerojatno su i drugi tu negdje po armoru: " The frontal turret has that gigantic 279mm thick mantlet which around the edges of it has an additional 178mm behind it." 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 21:52 (Unimatrix 007).
16 godina
Unimatrix 007 kaže...
Anti-fa kaže...

Da može ih se probiti u kupolu pored mantleta, al mora biti više od 200 mm pen rekao bih, jer s ničim slabijim od toga nisam uspio probit...

EDIT: evo našao sam za T34 ovdje, a vjerojatno su i drugi tu negdje po armoru: "  The frontal turret has that gigantic 279mm thick mantlet which around the edges of it has an additional 178mm behind it."

Upravu si tih cca 30mm je samo ispod mantleta,ima još ovaj trokut iznad mantleta ali ga je dosta teško pogodit.

Vozači t29/32/34/30 kad ste 1vs1 sa nekim i ako skužite da vas cilja u komander kupolu pokušavajte mu namještat top da pogodi u njega.

\m/ \m/
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Weeee, arty FTW

Davno je bilo dok sam igrao sa SU-8 (taman ju uzeo prije pauze od godinu dana), no ova bitka me itekako opet nabrijala, pogotovo uz pravu timsku igru.

Njihovu artiljeriju sam svu otprve uništio, 2 na slijepo praćenjem "chemtrailova".

No i dalje se bojim što će biti sa 8.6, osim što će mi Object 261 biti još nedostižniji {#}

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
xhopeon kaže...

Weeee, arty FTW

Davno je bilo dok sam igrao sa SU-8 (taman ju uzeo prije pauze od godinu dana), no ova bitka me itekako opet nabrijala, pogotovo uz pravu timsku igru.

Njihovu artiljeriju sam svu otprve uništio, 2 na slijepo praćenjem "chemtrailova".

No i dalje se bojim što će biti sa 8.6, osim što će mi Object 261 biti još nedostižniji {#}

Da si to s Su8 odigrao 2011 godine dobio bi 50-60.000 kredita

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Terafail:

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 11:00 (g12356).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

4 0 hvala 3
16 godina
g12356 kaže...

Terafail:

Lol,imao sam jednu bitku prije cca 1mj na mapi Himesdorf obična bitka i naš e100 se otputi na brdo,počeli smo više manje svi pisat po chatu:nobb e100 itd. a na to on odgovori:"The hill is important to"{#}

Jeli to bio ovaj? Jeli to bio ovaj?
\m/ \m/
15 godina
neaktivan

wow ovo su dobre vijesti {#}

zapravo mene najviše živcira taj random accuracy, baš super što će to poboljšati {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
World of Tanks

Treba mi misljenje kojeg je bolje tenka uzeti amx 12t ili vk 30.01 H jer imam e-75. Kad sam njega uzimao skoro sam sve male tire prodao jer mi je trebao novac. Imam matildu premium jucer sam uzeo ponovno pzIII/IV zbog farmanja.Jos me zanima za ove dvije opcije jer sam mislio ici otvarti granu srednjeg tenka na njemackoj ili da idem na francuze posto mi premium istice danas a mislim da necu uplacivati vise.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks
LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
nine kaže...

wow ovo su dobre vijesti {#}

zapravo mene najviše živcira taj random accuracy, baš super što će to poboljšati {#}

još samo da maknu premium ammo iz random bitaka i bilo bi super

12 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

Treba mi misljenje kojeg je bolje tenka uzeti amx 12t ili vk 30.01 H jer imam e-75. Kad sam njega uzimao skoro sam sve male tire prodao jer mi je trebao novac. Imam matildu premium jucer sam uzeo ponovno pzIII/IV zbog farmanja.Jos me zanima za ove dvije opcije jer sam mislio ici otvarti granu srednjeg tenka na njemackoj ili da idem na francuze posto mi premium istice danas a mislim da necu uplacivati vise.

Imao sam oba tj amx jos iman al ne zato sto mi je bolji tj drazi. Puno mi se vise svida vk. Amx je light koji ubiti nema okretnost a ni neku brzinu tj ubrzanje, top je autoloader i pravi dosta dmg ali nema depresiju dakle snajpanje s njim je dosta tesko jer svak te probija kad, a moras pokazat velik dio tenka upravo zbog nedostatka depresije guna, ali tenk nije predvidjen za to. Najbolje je s njim flankat kad imas pun spremnik , tako nesto i san vk-om on ja dosta mobilniji od 12t a i gun nije los a armor ima vise od amx-a al nedovoljno za ista osim flankanja il eventualno snajpanj jer ima dosta dobru kupolu 120mm ako se nevaran.

16 godina
World of Tanks

imo sam oba, vk sam zadržao, brz je jako ide 50 bez problema, top je super za svoj tier, kada si top dog mozes i bezobrazno agresivno igrati. zlo od tenka meni najdraži t6. francuz je jako squishy i dobar jedino za flankanje. 

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

uzeo sam vk hvala na savjetima vec sam ga imao pa od prilike znam kakav je

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

El Halluf+tier VIII bitka+SU-100Y=Top Gun + 92.5k profit {#}

Evo i replay

potpisujem se

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Slaba ti je zarada, samo 24k, skupe premium granate zgleda

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 15:12 (O B O).

13 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
O B O kaže...

Slaba ti je zarada, samo 24k, skupe premium granate zgleda

Stotku ionako ne igram zbog para već zbog gušta, zato i pucam većinom premium s njim. Manja penetracija ali nešto veći dmg.

potpisujem se
17 godina
h51ph kaže...

Stotku ionako ne igram zbog para već zbog gušta, zato i pucam većinom premium s njim. Manja penetracija ali nešto veći dmg.

Pa premium tenk se igra zbog zarade {#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovisi koji. Teško da ćeš se obogatit vozeći tier II, III i IV ili tank destroyere s preko 1k po granati.

potpisujem se

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

e ako ovo nisu njubovi ja neznam šta su??? i naravno na kraju ostanem u profitu samo 2k, bez korištenja gold granata. BTW s ovim tenkom sam u platunu ubio i IS-7 tako da je prava zvijer kakvo mu je i ime.

http://www.500px.com/filip2 http://www.pentaxphotogallery.com/artists/hydro123 http://www.flickr.com/photos/89938269@N02/
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 20:50 (Bullfrog).

1 0 hvala 0
15 godina
h51ph kaže...

Ovisi koji. Teško da ćeš se obogatit vozeći tier II, III i IV ili tank destroyere s preko 1k po granati.

Koliko se ja sjecam,JgTiger 8,8 i onaj SU premium su jako dobri money makeri,a nizi tierovi su sasvim solidni u zaradi jer ne platis ih 10k golda nego oko 1k.

Di2 & EPS FTW!
17 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
h51ph kaže...

Koliko se ja sjecam,JgTiger 8,8 i onaj SU premium su jako dobri money makeri,a nizi tierovi su sasvim solidni u zaradi jer ne platis ih 10k golda nego oko 1k.

Zato sam i reko tank destroyeri s preko 1k po granati (DickerMax, SU-100Y). Jagd je jedan od najboljih moneymakera baš iz tog razloga što su granate 252 kredita. SU-122-44 isto ima dosta skupe granate ali nije tier VI pa zato solidno zarađuje. Daleko od toga da se ne može solidno zaradit s nižim tierima ali kad se usporedi sa partijama od oko 130-150k kredita na tieru VIII to je ništa. Churchilla, SU, T-25 igram iz zabave jer su mi zanimljiviji od ostalih tenkova tog tiera. Ako mi treba novca izmjenjujem T34 i Typea.

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 21:12 (h51ph).
17 godina
World of Tanks

Ja cesto kad se smorim od debilnih partija uzmem SuperPeru, loadam golde u top i zabava pocinje {#}

Nije svima cilj u igri konstantno napredovati i otkljucavati nove tenkove, ima nas koji jednostavno volimo da se dobro zabavimo {#}

Piva za sve koji su barem nekad potajno sa 200m roknuli u motor nekog retarda u svom timu {#}

9 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Ja cesto kad se smorim od debilnih partija uzmem SuperPeru, loadam golde u top i zabava pocinje {#}

Nije svima cilj u igri konstantno napredovati i otkljucavati nove tenkove, ima nas koji jednostavno volimo da se dobro zabavimo {#}

Piva za sve koji su barem nekad potajno sa 200m roknuli u motor nekog retarda u svom timu {#}

ja sa prištom njubare sa 0k borbi(kako xvm pokaze) kada napisu pl, siemka i te gluposti potajno pogodim i oneshotam :D cisto iz zabave :D sa drugim tenkovima ne radim to jer ih ne mogu onesposobit bas tako jako...

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
13 godina
World of Tanks

Tvrd ovaj IS:) hahahaha 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Rucipe kaže...

Tvrd ovaj IS:) hahahaha 

Rijetko gledam omjer ispaljenih hitaca/pogodaka,ali 20/7 i to jos 4 penetracije,koga si ti gadjao?

Di2 & EPS FTW!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice