World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.781
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Nisam siguran kako se ovo dogodilo...Iznenađen

Btw., ispucao sam 5 granata.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

9 0 hvala 0
13 godina
Re: World of Tanks
Predator003 kaže...
subi91 kaže...

Pozdrav!

Ekipa imam jedan problem netko mi je promijenio password za wot account i sad kad ga idem retrivat neće da mi pošalje kod na mob, probao 5-6 puta i neće.

Ima li koji način da kontaktiram WG?

Inače mail mi radi sve uredno, i na bonbon sam mreži.

revert na mail?

Zahvaljujem na odgovoru, ali možeš li mi malo pojasniti?

Još jedna stvar htio sam im poslati ticket ali da bi im se poslao tiket treba se ulogirati, ali problem je u tome da se ja nemogu ulogirati jer mi je pass promijenjen.

Još jednom zahvaljujem svima na pomoći.

Posao oslobađa.
13 godina
neaktivan

Pa pošalju ti link za promijenit password na mail - evo ti i link ako se ne snalazis

Samo da smislim nešto ...
13 godina
DedicatedGamer kaže...

Pa pošalju ti link za promijenit password na mail - evo ti i link ako se ne snalazis

Zahvaljujem na brzom odgovoru, ali stalno se vraćam na isto sami mi šalju sms na mob ali taj sms nikako da mi stigne.

f you have added a phone number to your account, you will receive an SMS code and then will be able to reset the password.

If you have not added a phone number to your account, you will receive a link via email to reset the password.

Posao oslobađa.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 20:06 (subi91).
16 godina
World of Tanks

maksimalan vidokrug i ona duga 88 i panther postane prava zvijer

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Nisam siguran kako se ovo dogodilo...IznenađenBtw., ispucao sam 5 granata.

obozavam taj tenk, toliki damage na tieru 6 je nevjerojatan, dvoumio sam se izmedju njega i d. maxa ali sam ipak uzeo ovog i nisam pozalio {#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

I just love M103 :D Hahah researchan do kraja sad je samo T110E5 granica :D

Seal clubbing, osim M103 i IS-3 u timu samo 7-ice... Seal clubbing, osim M103 i IS-3 u timu samo 7-ice...
Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pislje kaže...

Pa panther 2 ima dugu 88icu kolko ja znam.

14 godina
World of Tanks

Upravo odigrao nevjerojatnu partiju.Ostao sam protiv 6 tenkova i odnio pobjedu :)

Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kolega mnogo lepo :D hahaha

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
15 godina
rosimic90 kaže...
DamageHigh kaže...

Nisam siguran kako se ovo dogodilo...IznenađenBtw., ispucao sam 5 granata.

obozavam taj tenk, toliki damage na tieru 6 je nevjerojatan, dvoumio sam se izmedju njega i d. maxa ali sam ipak uzeo ovog i nisam pozalio {#}

Je, super je...:)

Pogotovo s posadom na 100%, toolboxom, rammerom i gun drive-om što imam na njemu. Svakih 13 sekundi nekom okinem 500 HP-a, a KV-1S i sl. redovito i zapalim, pa tu ide one-shoot...:D

I tier VIII heavyje bez problema probijaš od naprijed. Strašan tenk, ali treba ga znat igrat jer je ogroman i oklop je drek.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
12 godina
neaktivan
World of Tanks

nije mi jasno cemu toliki delay izmedju capturanja baze i proglasavanja kraja runde? {#}

igram sada i ostanemo nas troje protiv jednog i on nam pokusava capturat bazu ali mi capturamo prije (on na 80% baze)

i sad 15 sekundi stoji "neprijateljska baza zauzeta" i u tom vremenu on captura pa bude draw {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Može li mi itko reći koliko im treba da odgovore na ticket?

Napravio sam novi account pa sam im poslao ticket, čini mi se da je to jedini način.

btw izvinite što spamam forum ali ovo mi je veoma bitno.

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
someguy kaže...
Pislje kaže...

Nema ni panther ni panther 2 dugu 88. (88 L100) nego već E-50,to je najprecizniji top u igri,duži je nego cili tenk.

15 godina
raptor22 kaže...
someguy kaže...
Pislje kaže...

Nema ni panther ni panther 2 dugu 88. (88 L100) nego već E-50,to je najprecizniji top u igri,duži je nego cili tenk.

vjerovatno misli na onu 76mm čačkalicu

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina
neaktivan
World of Tanks

U subotu, 18.05. u 15:00h igra se prvi Hrvatski 3na3 "Dobar, loš, zao" kup po uzoru na nova EU 3on3 pravila.
Dopušteni su laki, srednji i teški tenkovi, maksimalno tier 8 na urbanim encounter mapama bez ikakvih granica kao što je prije bilo.
Otvoreno je za 16 timova s time da će se broj povećati ukoliko dođe do velikog broja prijava, igra se single elimination.
Nagrade:
1. 5,000 WoT gold x3
2. 3,500 WoT gold x3
3. 2,500 WoT gold x3
4. 1,500 WoT gold x3
Puna objava: http://www.esl.eu/hr/wot/news/221437/
Prijava: http://www.esl.eu/hr/wot/3on3/dobar_los_zao_kup01/signup/
Pravila: http://www.esl.eu/hr/wot/3on3/dobar_los_zao_kup01/leagueinfo/

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 0:33 (Wasteful).

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

ma da čačkalicu 76, zabrijo sam da je to 88, zabavna je kada pucamiz nje imam osjecaj da sam u stugu, slicni topovi po svemu osim peneraciji.

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ticket ti odgovori za nekih 24 sata.. meni obicno na drukanje gdje im mapa ne valja i te pi445arije odgovore u roku 24 sata, na potrebe 36 sati a na drukanje drugih igraca npr IHATECROATIA ciji mi se nick nije svidio 2 dana..

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Na m103 jel moze druga kupola na stock gusjenice ili moram istraziti gusjenice prvo pa kupolu....posto imam free expa taman dovoljno za drugi top i kupolu ili drugi top i gusjenice...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Na m103 jel moze druga kupola na stock gusjenice ili moram istraziti gusjenice prvo pa kupolu....posto imam free expa taman dovoljno za drugi top i kupolu ili drugi top i gusjenice...

izracunaj nosivost pas vidit,cisto sumljam ,kupola ce bit  preteska bes gusjenica,ali mozes stavit torzijske opruge daju 10% nosivosti.

17 godina
moderator

Može sve na stock ovjes kod M103.

17 godina
World of Tanks

http://worldoftanks.com/news/2326-rapid-fire-weekend/

NA server wikend specijal... Ne znam da li ce i kod nas biti nes ovako {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

http://worldoftanks.com/news/2326-rapid-fire-weekend/

NA server wikend specijal... Ne znam da li ce i kod nas biti nes ovako {#}

Kod nas je dosa mixed party pa mislim da nece{#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Znaci posao za t29...skoro svaka druga partija steel wall sa njim...:D

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
zvijer od tenka... u IS-u-3 kad mi se postavi u hull-down mi nije baš svejedno frontalno ga napast
17 godina
World of Tanks

Ako ti je blizu, IS-3 ga bez problema buši kroz zapovjednikovu kupolu na vrhu. 

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

is3 ga niti nemoze pogodit ako su si blizu (trljaju) jer je t29 visoko đubre a is3 mali prcvoljak. uglavnom nema niti potrebe za time kad ga ionako rokas u hull koji je papir.

WoT: GuntherPrien
17 godina
World of Tanks

eh kakav je tek is 3 bio prije ove kupole koju su mu nakačili u 7.0 patchu :)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dedaa kaže...
crystal6 kaže...

is3 ga niti nemoze pogodit ako su si blizu (trljaju) jer je t29 visoko đubre a is3 mali prcvoljak. uglavnom nema niti potrebe za time kad ga ionako rokas u hull koji je papir.

Ma ne mislim kad je toliko blizu, nego kad je hulldown na 50-100m, bez problema prolazi kroz kupolu. A kad se zaljepiš za njega, normalno da ide u hull.

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav,

grindam t32 i iako sam isprve imao loša iskustva, stavljanjem zadnje kupole postao sam zvjer, 55% pobjeda u cca 100 borbi, ide mi dobro pa bih pitao tko zna kakva su iskustva s m103, je li razlika u vrsti igre drastična i kakva je njegova kupola, uz njen mali armor mogu se pouzdat u nju da nije neki veliki weakspot, jer sad mi se igra svodi od toga da sam hull down kad god mogu.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice