World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.982
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Ziga kaže...
dzejmshr kaže...

Mislim da ti je najbolje uzeti onaj CatchUp paket. Mjesec dana premiuma, 3500 golda, 100 000 kredita za 20 eur

Može i to

1mj premiuma dobije u startu, ostane mu 3500 golda...uzme još 1 mj premiuma i ostane mu još 1000 golda i 100.000 kredita.. korektno

Posto imam vec 300 golda u garazi viska, taman kupim i churchila za 750 golda i ostane rezerve opet..

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
17 godina
World of Tanks

jbt odlučim nakon mjesec dana zaigrati i odmah me prođe volja barem na još 2 mjeseca.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 11:56 (sokre).
Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Eto kako su mi dosadili noobovi na high tierovima za večeras i previše artya koji me imaju na piku...

što više 10ki imam to mi se manje sa njima igra.. nije ni zbog newbova, niti artyja, nego jednostavno što su meni ti tenkovi jinxani totalno.. baš neka qrcheva sreća me prati u njima..

mislim da su mi najdraži tier za igrati t8.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
12 godina
odjavljen
World of Tanks

Čini ti se, znam to po sebi. Ono što u realnosti jest, je da sa svakim većim tier-om partije "traju duže". Više se treba napucavati / truditi, veći su troškovi popravaka / municije, češće se ide u veći minus kod izgubljenih bitaka i tako dalje. Zbog toga se čini da lošije ide sa većim tier-ovima ali u biti jedina razlika sa većim tier-ovima je da se više živciraš.

Zato čim se počneš živcirat ili full stop igra za danas ili prebacit se na neki OP tenk nižeg tiera i seal clubbing relaksacija. {#} U protivnom se tak kronično izživciraš da deinstaliraš igru i napraviš pauzu od jedno 6 mjeseci, hehehe.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 12:40 (harrothar).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Koliko sam skužio mogu se goldi poklanjat drugim igračima pa ako netko želi WOW MOP account ili Rift account dajem ih u zamjenu za wot golde :)!!!!

Igra je odlična a primjetio sam da ljudi vole vrijedjati druge kao noob ili slicno samo zato što ne igraju kako bi oni htjeli tipa tri lika se zalete i naravno poginu u roku 4sekunde i onda su im svi ostali noobovi , tako meni lik kaže ja bio tear 5 igrao onog pzIV i uglavnom bilo velika većena tier 3 i 4 i po 2 tier 5 tanka i sad meni lik govori kao jesi noob imaš tier 5 tanka  a mi ginemo zato što ti nešto polako !!!! I baš tu partiju sam napravio rekordnih 9 killova !!  Ovo sam napiso samo zato što vidim da ljdui spminju neke živce i to , pa ako imate slabe živce nemojte igrati PVP igre pogotovo ove kad niste u teamu nekom vec solo!!!!

Moj PC  
3 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
swon kaže...

Igra je odlična a primjetio sam da ljudi vole vrijedjati druge kao noob ili slicno samo zato što ne igraju kako bi oni htjeli tipa tri lika se zalete i naravno poginu u roku 4sekunde i onda su im svi ostali noobovi 

{#}

Vulgar Display Of Power
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@harrothar

ma nisu ni to ni porazi ni minusi.. sve zajedno to me ne dira..

mene živcira kada npr. uzmem obj.268 koji je brutalno precizan, pa na srednju udaljenost FULAM skroz 3-4 full naciljana šuta. onda kada nekome skinem hp skroz do kraja sa 5-6 šuteva bez problema, a onda finishing hit fulam ili dingam 2-3-4 puta..

velim, nije to niš specifično, nego čisto jinxanje, onaj glupi random faktor {#} i tako sa svim t10 tenkovima.. evo jučer odigrao po partiju sa IS4 i IS7, i naprosto nevjerojatne stvari su se događale.. na stranu retard timovi, nema veze što nema pola teama za 3 min... meni je bitno da ja podjelim koji šus.. ALI onda mi dođe IS7 ispred IS4, i to onak newbasto izviruje na koso, doslovno želi da ga u ammorack stresem, a ja mu 6 puta!!!! za redom dingam spot koji sam valjda milijun puta probio na istom tenku i ne vjerujem svojim očima..

nakon toga uzmem t29 i 3 partije odvalim po 3k dmg-a i po par killova svaku, i razmišljam si koi k uopće igram ta high tier govna LOL.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 14:21 (nine).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

O, vidim IS-3 je uključen u heavy special, prekid dvo mjesečne pauze, idem malo creditsa nabit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Unforgiven kaže...

O, vidim IS-3 je uključen u heavy special, prekid dvo mjesečne pauze, idem malo creditsa nabit

Sinoć prije igram s Type-om da malo nakupim kredita za ove speciale što dolaze i runde su mi katastrofa, idem po sporednim putovima da flankam ljude ili na brda i stalno naletim na top tier heavye, ne znam šta uopće rade tamo i skinu me začas. Runda poslije, platoon T34 po 1k game-ova svaki i 600 eff me u gradskoj mapi izgura pred 3 tier 9 heavya da mogu pucati preko mene, ja poginem instant, kažem timu da ih reporta, nikog ne j3be i oni još reportaju mene... naravno izgubili smo i tu, onda sljedeća runda mene love po mapi 3 GwPanthera u platoonu i ne mogu nikud... 

Nakon svega toga, prosjek zarade bez premiuma je bio siću bolji nego na tier 5 običnim moneymakerima, reko screw that, uzmem IS-3 koji je na bonusu, svaku rundu skoro mogu carryat, po 3-4k dmg-a fino, like a boss i na kraju još dobijem po 30k čiste zarade uz puno zabave... tako da se fino da zaradit s IS-3 zbog ovog speciala {#} 

12 godina
neaktivan
World of Tanks

jel' se meni čini ii ima puuuuno više botova otkad se WOT počeo više reklamirat, prije godinu, godinu i po  bio jedan server i prosječno 60-80K igrača, ovisi koliko je sati, a sad 2 servera zajedno 200K igrača, nobova većinom

ne kažem sad da sam ja pro pa da pljujem po njima, ali rjeđe su pobjede stvarno i bitka traje ili 3 minute (kad svi izlete) ili 15 minuta (kad ima više kampera pa ih nemogu nać...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 14:57 (Predator003).

2 0 hvala 0
16 godina

Ne čini ti se.

14 godina
Ima li netko možda promo code viška
robimarko@gmail.com
14 godina
World of Tanks

Da li je po vama bolji KV-5 od Super Pere za zaradu? Gledam upiknuti jedan premium za vrijeme akcije, pa mi treba preporuka.

WordPress ❤

0 0 hvala 0
16 godina

Bolji je.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

definitivno kv5 bolji...dovoljno da opalis nekog jednom i mozes izac iz igre vec si u plusu, a odigraj dobro partiju i prosjek je 40-70K, ja sam cesto i na 90k +

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Moj PC  
3 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja nisam igrao ima 2-3 mjeseca ako ne i više i ne mogu reć koliko sam razočaran....mm je opet loš ubacili su neke britanske td koji su neprobojni štuga su totalno upropastili a da ne govorim da svaku partiju ima po 4-5 artyja..Mislim da ču opet čekat 3-4 miseca prije nego opet pokrenem .......

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Ja nisam igrao ima 2-3 mjeseca ako ne i više i ne mogu reć koliko sam razočaran....mm je opet loš ubacili su neke britanske td koji su neprobojni štuga su totalno upropastili a da ne govorim da svaku partiju ima po 4-5 artyja..Mislim da ču opet čekat 3-4 miseca prije nego opet pokrenem .......

Da i onda ćeš doći za par mjeseci, opet će ti neki novi tenk o kojem ništa ne znaš isprašiti tur pa ćeš opet reć isto, igra je loša, bla bla... a što se tiče artya, to je stari problem, mislim da nema smisla više bitchati o tome....

16 godina
World of Tanks

Koliko često vam se događaju ovakve partije? Ono, pomislite super što sam prvi, a partija završi teškim porazom zbog "odlične" timske igre. Upravo takve partije su postale učestale, barem meni. Protivnički tim se odluči na "rush" na jednu stranu i da stvar bude gora na toj strani bude par vaših tenkova koji budu uništeni u roku "keks".

Više ne znam što da radim. Kada vidim da na jednoj strani ima malo naših tenkova odlučim otići na tu stranu i u dosta slučajeva, normalno, budem uništen. Da li da idem gdje su svi, pa pokušam upravo taj "rush" tj., nagovoriti ostale? Zapravo nikada ne idem za svima, nego idem gdje je najmanje naših tenkova.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 16:36 (Izzy).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam imao pauzu od cca 6 mj.. igrao diablo 3 od presvetog blizzarda, vjerojatno najpoznatijeg tvorca oniline igara ikada {#}

ubrzo sam se podsjetio koliko je WOT bez obzira na mane i bitchanje zapravo hebeno kvalitetna igra.. ljudi ni jedna online igra nije savršena, ali WOT je jako dobar f2p proizvod..

Moj PC  
6 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Koliko često vam se događaju ovakve partije? Ono, pomislite super što sam prvi, a partija završi teškim porazom zbog "odlične" timske igre. Upravo takve partije su postale učestale, barem meni. Protivnički tim se odluči na "rush" na jednu stranu i da stvar bude gora na toj strani bude par vaših tenkova koji budu uništeni u roku "keks".

Više ne znam što da radim. Kada vidim da na jednoj strani ima malo naših tenkova odlučim otići na tu stranu i u dosta slučajeva, normalno, budem uništen. Da li da idem gdje su svi, pa pokušam upravo taj "rush" tj., nagovoriti ostale? Zapravo nikada ne idem za svima, nego idem gdje je najmanje naših tenkova.

aha, nagovoriš ih, tek kad nešto predložiš timu nastupaju botovi koji rade kontra...

prije je bila jednaka rapodjela a sada uglavnom se ide na rush (zbog botova koji su vidili reklamu za wot na ytu ili negdi drugo...)

EDIT: ne kažem da je rush loš, ali se ne treba primjenjivati u baš svakoj borbi, al ajde ti to reci botovima

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 16:54 (Predator003).
15 godina
World of Tanks

Zadnjih 148 borbi 

66% WR

Eff 2821

WN7 3020  {#}

Ne zamjerajte moral sam podijelit {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 17:18 (Intel&ATI).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
quickr kaže...
MrDD kaže...

Ferdinand je brutala jednom kad nabaviš zadnji top. Do tad je lagana patnja, al isplati se.

Ja nisam mogao izdržati, ostalo mi je još 40 000 expa do zadnjeg topa i puko sam te sam ga prodao {#}

Još malo pa imam za centurion 7/1, moja prva devetka... can't wait {#} a onda uskoro i druga devetka u liku i djelu M103 {#} 

Aj pliz napiši svoj komentar za 7/1, jer meni je katastrofa....

Frka85
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pazi kineza sto kopiraju World of tanks :DDDD

ide tuzba

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Da dobra je kad ti stug 3 probija kv-1 s ili t 150 ili kv 2 bez većeg muke ali zato kv 1 svaki 2-3 shot ili je bounced off ili je 0 dmg yeej zivo wg i njihova realnost...Volio bi da dođe koja konkurencija da malo srede igru kako treba...Meni 105mm na pz 4 je precizniji od 75 mm topa mislim statski svakog topa su zanista kad jedino što je bitno je vrijeme ciljanja, preciznost nema skoro pa nikakvu ulogu...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Intel&ATI kaže...

Zadnjih 148 borbi 

66% WR

Eff 2821

WN7 3020  {#}

Ne zamjerajte moral sam podijelit {#}

How do you do it Sir, how do you do it? {#} Btw gdje si pratio ovo pa znaš da je baš za 148 borbi?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Koja linija je zabavnija, Maus ili E-100, taman sam na raskrizju

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ja111 kaže...

Koja linija je zabavnija, Maus ili E-100, taman sam na raskrizju

Oba dvije su super, samo mi je E-75 bio zabavniji od VK-a, a i E-100 je zabavniji s gold ammo od MAUS-a, makar i MAUS je odlican{#}

1969 Dodge Charger R/T
14 godina
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ovo mi se full često događa.. zapale me na malo hp-a, stisnem extinguisher, potrošim ga ali zbog pinga uspijem opet izgoriti {#}

ima da sad na akciji nakupujem hrpetinu automatskih, definitivno se isplati..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Igrao sam danas u t29.Lijepo se postavio u hull down i počeo piti udarce,počela artiljerija kišit,gađali me is8,super pershing,is3 i tiger.I lijepo ja popim dovoljno potential damagea da ubiješ cca 3 mausa,ali pogodite šta,moj tim je izgubio...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice