primjetio sam da je netko gore spominjao mape da ih ima 30... ha dobra fora a što meni često odvrti od 10 mapa čak 6x istu mapu, danas je prešlo sve moguče granice 7x zaredom igrao aerodrom, ne kažem da je mapa loša, naprotiv, ali 7x zaredom a toliko mapa, ma dajjj... još sve nekako prolazi al kad me je prije kenjalo sa zmajevim grebenom, znao sam pauzirat po nekoliko dana da dođem sebi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
primjetio sam da je netko gore spominjao mape da ih ima 30... ha dobra fora a što meni često odvrti od 10 mapa čak 6x istu mapu, danas je prešlo sve moguče granice 7x zaredom igrao aerodrom, ne kažem da je mapa loša, naprotiv, ali 7x zaredom a toliko mapa, ma dajjj... još sve nekako prolazi al kad me je prije kenjalo sa zmajevim grebenom, znao sam pauzirat po nekoliko dana da dođem sebi...
e baš o tome pričam da se vrte jedne te iste mape i to x puta na dan , tako da ko veli drugačije nebi se baš s njim složio
Mape u zadnjih par dana (što pamtim):
Airfield - danas igrao sa Tigerom
El Halluf - jučer igrao sa IS-8
Erlenberg - jučer ili prekjučer igrao i pošteno spušio sa Tigerom
Fisherman's Bay - maloprije igrao sa Valentine AT
Karelia - igrao jutros sa Valentine AT
Malinovka - maloprije igrao sa Pantherom
Murovanka - danas igrao sa IS-8
Prokhorovka - igrao danas sa ARL 44
Redshire - nisam ga vidio par dana ali zadnje što znam je da sam prije par dana ubijen od strane E-75 na njoj (vozio IS-8)
South Coast - igrao jučer sa Tigerom
Steppes - igrao bar 5 puta danas, zanji put sa ARL 44 mislim
Westfield - spušio danas sa ARL 44
Himmelsdorf - jučer igrao sa Pantherom mislim
Arctic Region - igrao prekjučer sa IS-8
Cliff - danas igrao sa Tigerom
Ensk - igrao jučer sa ARL 44
Fjords - igrao jučer
Lakeville - igrao danas
Live Oaks - igrao jučer
Highway - danas
Mines - prekjučer mislim
Mountain Pass - danas
Province - danas sa Valentine AT
Ruinberg - danas
Seaport - danas sa IS-8
Siegfried Line - jučer sa ARL 44
Widepark - jučer sa Tigerom mislim
Pa eto... ne rotiraju uopće...
Gle, nemam tier 10, nemam još ni jednog otključanog ali niti ne forsiram da ga otključam jer igram iz zabave max 10-15 partija dnevno. Imam nekoliko tier 5 i tier 6 tenkova koji mi služe za zaradu kad bude potrebno ali za sada igram samo sa ARL 44, Tigerom, Pantherom, Churchillom I i IS-8 (i trenutno sa Valentine AT ali uskoro idem na onog tir 4) jer nisu elitani od onih koje imam u garaži i oni sami sebe isplačuju, polako ali sigurno. Recimo da ostvarim 100k profita u prosjeku dnevno. To je za premium igrače malo ali kako meni nije cilj izgrindati sve što prije, to mi nije problem.
Uživam u igri i ne dozvoljvam da me previše isfrustrira. Također osim vremena ništa ni ne ulažem u nju pa mi nije neki bed ako sve crkne sutra iako bi mi bilo žao jer je to trenutno jedina igra koju mi se da igrati.
e baš o tome pričam da se vrte jedne te iste mape i to x puta na dan , tako da ko veli drugačije nebi se baš s njim složio
Ako cijeli dan igraš sa istim tenkom imaš 4-5 mapa koje server vrti cijeli dan dok se ne resetira server!
Došao novi bonus popusti na tenkove i opremu navali narode
http://worldoftanks.eu/news/6434-special-saint-patricks-day/
Morat ću sa type59-om igrat cijelu noć da zaradim za T32 i opremu.
Ako cijeli dan igraš sa istim tenkom imaš 4-5 mapa koje server vrti cijeli dan dok se ne resetira server!
pa normalno da igram samo s dva tenka ..kad sam ja prije godinu dana razvil tenkove koje hoću imat...... imam sve od ger. i rus. tenkova, neke male prdeke nemama jer mi se ne igra s njima kad su ih sad naknadno ubacili ..
No hard feelings ali odkad su uveli francuze britance korejance vanzemaljce i op ruse ovo mi se jednostavno ne igra..znam da je arkada i da nije realizam i to sve stoji ali opet toliko te iživcira kad ti odozada se zabije autoloder i ispraši 3 metka i odee svojim putem..ili pak varijacija na temu machine gun churcilla koji puca svake 1.5s i uvijek probija.ako igraš ko ja sa njemcima vidiš da to nije to ( preciznost made by carl zeiss a kv 2 u jg pantheru me one shoota preko pola karte a ja sam ga fula)Sve je super sve 5 ali fali joj ono nešto na kasnijim nivoima....nije dobro balansirana ali ja se iskreno nadam da će to popraviti...
Johi Johi..nisu ti to bugovi :)
Fičr, ne?
Anyway, iako ne odnosi se na tebe bas, vec na one klince koji tu citaju pa vjeruju svasta: to kad ti gadas nesto a nema granate ili dobijes granatu kroz neki objekt, to ti je jednostavno lag ili si izvan sinkronizacije [fičrTM] tak' da kad si pogoden ti zapravo nisi bio iza onog velikog kamena:)
Mislim da imas pravo, trebalo bi ukljucit serverski ciljnik i tada vidjet jel lag u pitanju.
Uključen mi je serverski ciljnik, iako nekužim kako radi. Negdje sam pročito da je prije bilo dvije oznake ciljnika, jedan od igre i jedan od servera, koji su se trebali "poklopiti" da znaš jel ima lag.
A da su poslije stavili samo jedan, ili od servera ili od igre. A ja sad vidim samo jedan
Došao novi bonus popusti na tenkove i opremu navali narode
http://worldoftanks.eu/news/6434-special-saint-patricks-day/
Morat ću sa type59-om igrat cijelu noć da zaradim za T32 i opremu.
A ja skupljam pare za IS 7 i sad popust na opremu , necu nikada skupiti za sedmicu sa ovim specijalima
Meni nije jasno kako mozete igrat igru po 12 sati dnevno
Ekipo moze preporuka za opremu na T-54 i po mogucnosti crew skillovi.
Hvala
Mapa Redshire i ja na brdu u sumi kempam sa Jagdze a protiv nas nas dva ljubicasta bata i plavi t62 u platunu i kontam evo poraza. Medutim moj time se ljepo usteko,sve pokrili i cekaju. Poviri t62 sa druge strane da spota a ja opali i bum ode bat u 3 pm kojeg uopce nisam vidio. Posljem gledam dmg, 1319mu ga nabio u grlo. Poslje toga gadam conqurera za 1300 preko pola mape i ostane lik na 2 hp.
Koji k, zar nije trebao početi St. Patrick's day, jutros u 6:10h? Meni još stoji x2, a baš mislio x3 uzeti.
Koji k, zar nije trebao početi St. Patrick's day, jutros u 6:10h? Meni još stoji x2, a baš mislio x3 uzeti.
procitaj ponovo, nije x3 first victory nego x3 crew exp :P
Ovaj bonus vikend mi i nije nesto bas,barem da su stavili x3 na exp,a ne na posadu.Ili barem zaradu povecali na malo vise tierova,a ne na samo 8 tieru.
Iskoristio sam ovaj popust i uzeo T32. Sad se moram malo jadati i plakat, čisto da mi bude lakše..... Je**m ih glupe pa da stave na tier8 top koji ne probija ni tier6. Ono malo govno 90mm, pa kaj bi ja trebao s tim protiv devetki i desetki raditi?!?!?
Grindam tigera P do ferde ali mislim da ću iskoristiti popust i uzeti VK4502A. Jel valja to čudo kaj?
Ja imam tog VK i nije mi nešto. To je tenk više za napad s boka jer ima mobilnost, a topu nedostaje probojnosti. Prednji oklop nije nešto posebno, ali ipak posluži.
Šta stavit na JgdPzE100 imam ventilaciju , ramer i šta stavit treće na njega ?
Iskoristio sam ovaj popust i uzeo T32. Sad se moram malo jadati i plakat, čisto da mi bude lakše..... Je**m ih glupe pa da stave na tier8 top koji ne probija ni tier6. Ono malo govno 90mm, pa kaj bi ja trebao s tim protiv devetki i desetki raditi?!?!?
Grindam tigera P do ferde ali mislim da ću iskoristiti popust i uzeti VK4502A. Jel valja to čudo kaj?
Pa jel imaš zadnji top za T32?
Što se tiče Ferde uživavcija za igranje sa zadnjim topom odi na Ferdu
Pa imam otključan, ali ga nemrem montirati dok ne istražim gusjenice (14500exp) a skupiti 14k Expa sa onom čačkalicom od topa je muka isusova.
Čuo sam dosta negativnih komentara na račun VK4502, izgleda da čuvam exp za ferdu
Pa imam otključan, ali ga nemrem montirati dok ne istražim gusjenice (14500exp) a skupiti 14k Expa sa onom čačkalicom od topa je muka isusova.
Čuo sam dosta negativnih komentara na račun VK4502, izgleda da čuvam exp za ferdu
Meni je vk bio odličan tenk, brz, mobilan, solidan top i kralj peek-a-boo-a
Ovaj bonus vikend mi i nije nesto bas,barem da su stavili x3 na exp,a ne na posadu.Ili barem zaradu povecali na malo vise tierova,a ne na samo 8 tieru.
Ako igras igru iz zabave onda ovo sto si rekao je za tebe.
Jel može preporuka za treći modul na obj 268. Imam ventilaciju, nabijač za top i šta da stavim treće?
Jel može preporuka za treći modul na obj 268. Imam ventilaciju, nabijač za top i šta da stavim treće?
Coated optics
Vk 3601H je zakon samo polako se privikni i vidjet ćeš :)...Samo jeli kad ti dođe kv1s ili kv2 derp onda više i nije toliko zabavno ali je zabavan tenkić :)
Šta stavit na JgdPzE100 imam ventilaciju , ramer i šta stavit treće na njega ?
Gun Drive.
@spale daj uslikaj koje skilove ima posada t110e4
@quickr pa kaj ne stavis onaj dodatni ovjes da nemoras istrazit gusjenice, nego odma kupolu i stavis 105 top
hebem im specijal i tir 8 i oprema pa ko ce to isfinancirat(samo pol milje na racunu),opet se moram ic zaduzit kod amera
a kv-4 nikak da kupim ima bar pola godine, vec i posadu pretreniro "upo cene"
a sad popust dodje ko samar budali
makar si kontam kupit binocs primarno bar jedan, i toolbox po mogucnosti
sumnjam da cu bez prem nagrajndat 1.7 mill za kv4,al probacu
kuca-poso, type-t34
Johi Johi..nisu ti to bugovi :)
Fičr, ne?
Anyway, iako ne odnosi se na tebe bas, vec na one klince koji tu citaju pa vjeruju svasta: to kad ti gadas nesto a nema granate ili dobijes granatu kroz neki objekt, to ti je jednostavno lag ili si izvan sinkronizacije [fičrTM] tak' da kad si pogoden ti zapravo nisi bio iza onog velikog kamena:)
Mislim da imas pravo, trebalo bi ukljucit serverski ciljnik i tada vidjet jel lag u pitanju.
nema bez tog ciljnika ništa:) definitivno mi se smanjila sranja od kad ga imam uključenog, ako ništa drugo skužiš koliki je lag tj. zaostajanje i pričekaš da se ciljnici poravnaju za pogodak, ali koliko sam čuo da dolazi do pada fps-a kad se koristi.